2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın teyzoşlar ben bugün çok huysuzum annemin kucagında bile durmuyorum resmimi yeni çekti annem ama ben hemen kustum birde istahsızım mama yemiyorum annem çok kızıyor yaa
maşallah kuzuya inşallah bişeyi yoktur canımya
[

baby fasulyeko teşekkür ediyoruz tiyzeleira.s.

berat 2 gündür ellerini keşfetti çok güzel oynuyo daha doğrusu ellerini kıpırdatıyo bakıp bakıp konuşuyor zemuszemus

bu arada dün dönence aldık oğluma geç olsada çok eğlendi gece video çektik ama yüklemeyi denemiycem bile ben kim video yüklemek kim
foto neyime yetmiyo demi ama

doyma noktamı kaybettım..hükümsüzdür!!!!

ahh aahhh aynı ben sabahtan beri yediğimin hesabı yok 1 ay spora gittim güzel gidiyodu ama grip meredinden onuda bıraktım en azından yediğimi yakıyodum nolcek bilmem

bu arada EVRİŞİM sen öseldn mail adresini yaz demiştin ama ben sadece ösel mesajı okuyabiliyorum yazmayı bilmiyorum malesef yanlış anlama kuzum

rota asısının adı rotarix - yani markası rotarix- 2 ser ay arayla 3 doz yapılıo

Rotarix aşısı 2 doz değil mi?

arkadaşlar bende göbek fıtığı çıktı hamilelikte olmuş sanırım moralim bozuk göbek deliğimde sorun var eğer 3 ayda düzelmezse operasyon geçireceğim
Çok geçmiş olsun ameliyata gerek kalmaz herhalde

Kızlar Servanımın videosunu ekledim----

Maşallah Servana sevsinler bayıldım nasıl çığlık atıyoı ses çıktıkça daha dahoşlarına gidiyo

sabah 8.5 da uyandı kızım 10da bı yarım saat uyudu,12de tekrar yarım saat şu saate kadar böle şekerleme yaptı bı türlü dalamadı derın uykuya.sonunda zorda olsa uyudu bakalım inşallah uyanmaz uyur 2 saat falan

akşam güzel uyuyan oğlum saat 4.5 ta bir uyandı sabah oldu hala ayaktaydık dolaşıyorduk ama bu beni böyle etkilemezki...

bazen ruhsal olarak bı karamsarlıga gırıyo ınsan illada sebeb aramamak lazım.bugun etkılemedı belkı ama bu sekılde bırıkınce baska bıgun toplanıp patlak verebılıyo.zaman zaman herkeze oluyodur

Son düzenleme:
Burcin, Elif,Berat.. hepınıze teker teker masallahh kuzular.. Allahım nazarlardan korusun sızı..

Kelebekim.. size de masallahh.. sisi unutur muyum hiç :)

Tamam yafrum.. aldım mesajı.. muck.

neden hala burdayım gidemedim
1.Yusuf uyandı tekrar onu uyuttum
2.telefon çaldı 2 kere ve bende dinlenmekten vazgeçtim burdayım birde mamalarda gdo mevzusunu inceliyorum ne yapacağımıda şaşırmış durumdayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…