doyma noktamı kaybettım..hükümsüzdür!!!!
rota asısının adı rotarix - yani markası rotarix- 2 ser ay arayla 3 doz yapılıo
Çok geçmiş olsun ameliyata gerek kalmaz herhaldearkadaşlar bende göbek fıtığı çıktı hamilelikte olmuş sanırım moralim bozuk göbek deliğimde sorun var eğer 3 ayda düzelmezse operasyon geçireceğim
Kızlar Servanımın videosunu ekledim----
......
[/QUOTE]
[quote="başak 35, post: 9994223"]
günaydın teyzoşlar ben bugün çok huysuzum annemin kucagında bile durmuyorum resmimi yeni çekti annem ama ben hemen kustum birde istahsızım mama yemiyorum annem çok kızıyor yaa[/QUOTE]
[quote="minik_kelebek, post: 9995478"][B][COLOR="Red"]tosbikim benım[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
Maşallah tüm kuzulara :nazar:
[quote="evriş, post: 9998758"]doyma noktamı kaybettım..hükümsüzdür!!!![/QUOTE]
Bende saat başı yemek yiyebilecek kapasitedeyim ki zaman zaman yediğim oluyor.
[quote="evros, post: 9999123"]offf ya kimse bişey yazmıyo bende kaçıyım bari[/QUOTE]
Kaçma kaçmaaa kaydirigubbakcemile
minik kızınla sanada maşallah bende seni yeni gördüm bizim topiğin hatunlarıda çok hoş.....bebeklerimizde seçmece maşallah
akşam güzel uyuyan oğlum saat 4.5 ta bir uyandı sabah oldu hala ayaktaydık dolaşıyorduk ama bu beni böyle etkilemezki...
ahh aahhh aynı ben sabahtan beri yediğimin hesabı yok 1 ay spora gittim güzel gidiyodu ama grip meredinden onuda bıraktım en azından yediğimi yakıyodum nolcek bilmem
bu arada EVRİŞİM sen öseldn mail adresini yaz demiştin ama ben sadece ösel mesajı okuyabiliyorum yazmayı bilmiyorum malesefyanlış anlama kuzum
saol canımopuyorumnanaktan..
Kelebekim.. size de masallahh.. sisi unutur muyum hiç :)
saol canım anca eklemek nasip oldu ama bende senı görmedım hiç :sm_confused:
]
albümüme bakabilirsin canım ara ara resim ekliyorum ama demekki görmemişsin...
hmm albüme bakınca hatıurladım senı,sende cok hossun canım.
saol canımopuyorumnanaktan
unutursan küserimm zatii :)) biliyon cok alıngan ve kırılganımdır övünmek gibin olmasındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?