2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzey ha uyandı ha uyanacak.. musade etmıyor bı tırnaklarını keseyım.. sıyırıcam yaa.. ınsan nası bu kadar havada uyuyabılır,hayret!!

Sağol baby tarçının bu tip bir etkisi olduğunu bilmiyordum teşekkürler

bebiklerin hepisine masllah yerim onlari ben..

Evros buarada Berat sana cok benziyor sanki...

offf bende çok sıkılıyorum.... işlerim çok canım bir işe dokunmak istemiyor... uykum var... karnım açç..... sabahtan beri bi simitle duruyorum..... selini özledim..... evde bi dünya ütüm ve işim var..... ayyyy hangi birine yetişeceğim ben yaa......

bebiklerin hepisine masllah yerim onlari ben..

Evros buarada Berat sana cok benziyor sanki...

Nurdan sen aventin pompasını kullanmıştın.Benim aldığım 5 para etmezmiş iade etmek istiyorum illaki önce bi teknik servise gitcekmiş sanki elektronik alette teknik servis inceleyecek. Lansinohla 15 dk da sağdığım sütün yarısını bu aletle 45 dkda ancak sağdım

meltemcim çok geçmiş olsun, umarım operasyon gerekmeden düzelir.
mama içinde başka bir doktor görüşü al bencede, hiçde az değil aldığı kilo benim doktoruma görede...

bebişlere maşallah, burçin, elif, berat, şevval... çok tatlılar çok.

selam kızlar geçmişe bakmadan bi yazıyım dedim nehiri bi türlü uyutamıyorum çıldırmak üzereyim bi elimle beşik sallıyorum bi elimle yazıyorum uyuyacağıda yok. uyuyyo 2 dakka sonra çığlıklarla uyanıyo uyumasa dursa yine iyi dönence çıngırak bebek hiç bi şey mutlu etmiyo illa yanında beni istiyo sözde temizlik yapcaktım kocam gelene kadar yemek yapsam sevinicem.beşikte sallanmayı bile istemiyo mızırdanıyo şu an hiç böyle değildi ya bgün böyle oldu bide biraz önce beşiğe koyarken düşürüyo gibi oldum başını çartım sanırım ama anlamadım nereye denk geldi kumaşamı yoksa demiremi demirde kumaşa sarılı ama yinede tedirgin oldum biraz ağladı emzirdim sustu fazla ağlamadı bi şey yoktur heralde

körler sağırlar birbirini yalar lülülülülülü
:icecream: eeee ne sandınn kısııımmm ne sandınnn
Kuzey ha uyandı ha uyanacak.. musade etmıyor bı tırnaklarını keseyım.. sıyırıcam yaa.. ınsan nası bu kadar havada uyuyabılır,hayret!!
aynı şevvalı anlatıyosun.sabahtan berı kuş uykusunda,bı türlü dalamadı.süreklı hafıf sekılde sıcrıyo,uyanıyo,emıyo kusuyo vs bı döngüde yane

valla sizi görmüyorum ben,cok sengin olmaktan kaynaklanıyor olsa gerek,küçük varlıkları göremıyorum sengözlerimebaksanab bukadar ezik olmayın daaaaa

hatira canim sutum oldugu zamanlarda ben cok memnundum avent manuelden, ama simdi elimde kaldi, 2. cocuga artik...

sibel bende oglumu cok ozledim((1 ssat 20 dk kaldi:))dkiaka sayiyorum resme,..

arkadaşlar bende göbek fıtığı çıktı hamilelikte olmuş sanırım moralim bozuk göbek deliğimde sorun var eğer 3 ayda düzelmezse operasyon geçireceğim
puff çok geçmiş olsun inşallah düzelir de gerek kalmaz..

bu arada benim fikrim de başka bi dr.a daha sorman.hemen mamaya geçme bence sütün varsa...

eşim her akşamyatmadan önce içiyor..diyetisyen önermişti..çok zenginis, diyetisyene gidiyos....(bi arkadaşımız diyetisyen de:) beleşten diyet listesi vermişti..ah şu fakirlik yok mu...)
Kızlar Servanımın videosunu ekledim----
ay yerim ben onu..nasıl bağırıyor öyle sıpacık..
sırke sütün tadını bozuyor dıye bılıyorum yafrum
dün akşam eşimle konuştuk ben de zayıflamak için içsem mi dedim..sonra gayriihtiyari ama sütün tadını bozmasın diye aklımdan geçirdim..demek yanılmamışım..
sirke çok güçlü sanki bana da bozar gibi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…