aa bugu n herkez nerde?
o karısım metabolizma hızlandırıcı ama aksamları icmeyin cunku tarcın uyku kacırıo bebekler uyumassa karısmam. ayrıcada sirke bal ben yaptım 2 gun ikisindede ecos gazlandı sonra bıraktım yine siz deneyin bebikler ne reaksiyon gostercek bunyeler farklı yoksa benden kacmasdı.. suan kafeşnsiz yesil caya devam ediorum gunde 2 bardak. 2 bardakta ballı ıhlamur biri sabah kahvaltıda biri gece uykudan once
bebiklerin hepisine masllah yerim onlari ben..
Evros buarada Berat sana cok benziyor sanki...
haydaaaaaa
PEK TABİ Kİ de şaka yapmıştım canım....
:icecream: eeee ne sandınn kısııımmm ne sandınnnkörler sağırlar birbirini yalar lülülülülülü
aynı şevvalı anlatıyosun.sabahtan berı kuş uykusunda,bı türlü dalamadı.süreklı hafıf sekılde sıcrıyo,uyanıyo,emıyo kusuyo vs bı döngüde yaneKuzey ha uyandı ha uyanacak.. musade etmıyor bı tırnaklarını keseyım.. sıyırıcam yaa.. ınsan nası bu kadar havada uyuyabılır,hayret!!
kalk Derya gıdelım biz de.. hanımkıza beendıremedık kendımısı.. cok alınırım, Deya benden daha cok alınır.. ıkımızınkını toplarsak altından kalkamazsın bacı kardes.. Derya nıye hala oturuyorsun, kalksana.. gııdıyoruss :umursamaz:
Nurdan sen aventin pompasını kullanmıştın.Benim aldığım 5 para etmezmiş iade etmek istiyorum illaki önce bi teknik servise gitcekmiş sanki elektronik alette teknik servis inceleyecek. Lansinohla 15 dk da sağdığım sütün yarısını bu aletle 45 dkda ancak sağdım
:
valla sizi görmüyorum ben,cok sengin olmaktan kaynaklanıyor olsa gerek,küçük varlıkları göremıyorum sengözlerimebaksanab bukadar ezik olmayın daaaaa
eskisi gibi verimli emmiyor zaten sol memeyi daha zor emiyordu
gözleri hep başka nesnelere kayıyor loş ortamda daha iyi emiyor
:roflol::roflol:
hatira canim sutum oldugu zamanlarda ben cok memnundum avent manuelden, ama simdi elimde kaldi, 2. cocuga artik...
puff çok geçmiş olsun inşallah düzelir de gerek kalmaz..arkadaşlar bende göbek fıtığı çıktı hamilelikte olmuş sanırım moralim bozuk göbek deliğimde sorun var eğer 3 ayda düzelmezse operasyon geçireceğim
eşim her akşamyatmadan önce içiyor..diyetisyen önermişti..çok zenginis, diyetisyene gidiyos....(bi arkadaşımız diyetisyen de:) beleşten diyet listesi vermişti..ah şu fakirlik yok mu...)arkadaşlar şimdi bir yazı okudum kilo vermek için sirkeli su için japonlar 12 hafta boyunca kilolu kadın ve erkeklere herhangi bir içeceğin içine sirke katıp içirmişler sirkeli içecek içenlerde beden kitle endeksinde düşüş kaydedilmiş vede iç organlarında yağlanam azalmış bel çevrelerindede incelme kaydedilmiş ..sirkenin kokusundaki keskin maddenin yağları parçalayıcı etki gösterdiği tespit edilmiş..
kendim buna örnek gösterebilirim 2 haftadır sabah kalkarkakmaz ve akşam yatmadan önce sirekli ballı su içiyorum belimden 4 cm göbekten 10 cm gitti spor filanda yapmıyorum henüz......
ay yerim ben onu..nasıl bağırıyor öyle sıpacık..Kızlar Servanımın videosunu ekledim----
dün akşam eşimle konuştuk ben de zayıflamak için içsem mi dedim..sonra gayriihtiyari ama sütün tadını bozmasın diye aklımdan geçirdim..demek yanılmamışım..sırke sütün tadını bozuyor dıye bılıyorum yafrum
sirke çok güçlü sanki bana da bozar gibi geliyor..ya evrim bir tatlı kasıgı sirke bozarmiki sutun tadını acabaa
ben sarımsak sogan vs herseyi yiyorum sucuk bile yedim bugun yani sutun tadı degisse bile ece emiyor yine baska bir etkisi olmuyordur heralde kararsız kaldım napsam acabaa
Nedir bu sol meme sorunu, benimki de solu zor alıyor. Memelere eşitlik istiyorum. Her ikisi de emekçi çalışkan, fedakar canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?