sanki cereni izledim. sesler çığlıklar aynı... gece 2.5 da bu enerji pek hoşmuş yani....Kızlar Servanımın videosunu ekledim---->TIKLAYIN
aynı bizdeki durumeskisi gibi verimli emmiyor zaten sol memeyi daha zor emiyordu
gözleri hep başka nesnelere kayıyor loş ortamda daha iyi emiyor
hayırdır inşallah, ne yapsak acaba? dur sana bi çiçek göndereyima.s.üzerimde bir halsizlik var ve hüzün anlamdım gitti dokunsalar ağalayacağım modundayım...
sen daha yeni mi kaybettin?doyma noktamı kaybettım..hükümsüzdür!!!!
seninki ne marka?Nurdan sen aventin pompasını kullanmıştın.Benim aldığım 5 para etmezmiş iade etmek istiyorum illaki önce bi teknik servise gitcekmiş sanki elektronik alette teknik servis inceleyecek. Lansinohla 15 dk da sağdığım sütün yarısını bu aletle 45 dkda ancak sağdım
ağlaması anormal değilki canım, biz ağlamamasına şaşırıyoruz, çoğu çocuk ağlarmış üzme kendiniAğlıyor diye çok üzülüyorum. Belki bu yüzden -şaka olduğunu bile bile- biraz alınganlık yaptım canımcım. Öpüyorum seni..Çok incesin..
yakın çekim:))oğlum suratsız çıkmış ama aslında çok güleryüzlüdür
:lepi: delüüüsünnn :lepi:minik madalyayı helinden alıp sana takacam.öperim seni
işta budurrr varmı arttıran hihoyyytbende seni kıskandırayım osaman ben 18 kg aldım hepsi gitti .. ne olcak simdi :) verecek bişi kalmadı .. eksilere oynayayım bari vakit gecsin
bu ne len sidikmi yarıştıyonusssben hamilelikten önceki kiloma hatta -1 e kadar düştüm ki ben kilo almak isteyenlerdendimhep tombul olmak istemiştim çok umutluydum gebelikten sonra alıcam die ama yine başaramadım.. artık emmeyi bitirdikten sonra heralde umarım... işte kimi de ben gibi...
adaşım hoşgeldin arıcam seniiemme konusunda
bencede hiçmiii hiç alakası yokkk maşallah cerenebu kız bana hiç mi hiç benzemiyor.
kıyamam ben sanaaa özledim senigaz + nezle + haftada 3 posta misafir = nete girememek, yorgunluk, bel ağrısı, sırt ağrısı
ilaveten
Onur'un sürekli uyuması = sinir - stres, kocaya gıcık olma
gelllllll gelll öpücem seniiii..seviyorum seniiii :1hug:ben kilolarimla cok mutluyum bikerem,oh bingil bingilim, balina etiyim, yurudum mu dot ayri gobek ayri sallaniyor...yapistilar bana ne benim onlari ne onlarin beni birakasi var, bis ayrilamayiss....
ayçammmm nazan diil oo AFTABRU delikafaduldenkakasını yapardı sırtına çıkardı, kaç kere tek başıma yıkamışlığım bile var, gıkı çıkmazdı. Bu arada Nazan bebeklerinizi yıkamayı beceremiyosunuz ağlatıyosunuz demiştin ya.. ;(belki şakaydı ama yine de ben çok üzülmüştüm, çünkü hepimiz en iyisini yapmaya çalışıyoruz bebeklerimize..) Yıllar önce tek başıma kardeşimi yıkardım ben gıkı çıkmazdı..Ama rüzgar ne yapsam ağlıyor..
..
AFTABRU o pozu ben verdirtmedim kendi o an o pozisyondaydı bende yakalım çektim..o kadar sapıtmadık yane oğlumun ellerini nah şekline sokup poz verdirtmem kaydirigubbakcemile3GYPSY yahyanın laptoplu fotosunu yeni gördüm. alem kadınsın valla. nasıl poz verdirmiş bebeye. yahya da yavrum iyi rol kesmiş. canım benim pek tatlı.
gypsyesraannn sana gurban olsunnngypsyesrammm yahyanın fotoları harika otesi soyliycek laf bulamadıgımdan yorum yapmıorum basen
altına imzamı atar ve seni öperimbide bazen sut yarar bazen yaramaz.. kiminin sutu yaglı olur cocuk kilo alır yani herkesin herseyi farklı..
aminnnn meltemcimtüm bebeklere süt et olsun kan olsun inş
geçmiş olsun ya acil şifalar nasıl oluyornuş bu fıtık??bizlerdede olmasın??arkadaşlar bende göbek fıtığı çıktı hamilelikte olmuş sanırım moralim bozuk göbek deliğimde sorun var eğer 3 ayda düzelmezse operasyon geçireceğim
deryammm ben kilo felan veremedim ama uğramıyom oralara yani okuyorum amaaa dötüm kalkmıyo o karışmlar yağlarr oyy oyy gazada gelemiyorum nolcek benim sonum mafoldumbenpervin kızınla çok güzel çıkmışsın..şu kilo verme durumunda süper yani bende 18 kilo aldım ama 10 kilosunu verdim gerisi duruyor diyet yapmak zorunda kaldım kafamçokkarıştı..yaşın çok etkisi varmış kilo çok zor gidiyor:gitme:.....bu arada helini sibelide terruk ediyorum bakım topiğimiz bunun için boş kilolar gidince kimse ilgilenmek istemiyor ..a.s
kuzeyyyyy ısırırımm seniiii meleğim benimmmKuzey ın sekerlemelerı uykuya donusurse ben de takılı kalmaktan cıkacagım.. ınsallah!!
saçlar zeytinyağı ile dikleştirilmiştir:),konak için ne yapıyorsunuz ben daha bitiremedim çok yok ama yinede görülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?