2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa sirke kokar çocuğa bende öyle biliyorum lahana,karnıbaharda kokarmış bilmiyorum bi yerde okudum.Ben rejim yapmıyorum hatta bu aralar tatlıda yiyorum kaçamak.bu ay 1 kilo vermişim.Emzirmek işe yarıyor galiba basen çevremde incelmiş pantolondan anladım hafif göbek var onuda sporla hallederimm şu andatek amacım bebeğim doysun kilo alsın o nedenle yemeye devamm

sıkıntımın sebebi belli oldu aylardır beklediğimiz tayin haberi yine FOS ÇIKTIIIIIIIII bu hassas duyular bunuda gelmeden önce algıladı....işte olumsuz düşünmeyeyim diye dilede getirmedim ama gelen geldi ...

yakın çekim:))oğlum suratsız çıkmış ama aslında çok güleryüzlüdür

Eklentiler

• $4182.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar Servanımın videosunu ekledim---->TIKLAYIN
sanki cereni izledim. sesler çığlıklar aynı... gece 2.5 da bu enerji pek hoşmuş yani....

eskisi gibi verimli emmiyor zaten sol memeyi daha zor emiyordu
gözleri hep başka nesnelere kayıyor loş ortamda daha iyi emiyor
aynı bizdeki durum

üzerimde bir halsizlik var ve hüzün anlamdım gitti dokunsalar ağalayacağım modundayım...
hayırdır inşallah, ne yapsak acaba? dur sana bi çiçek göndereyima.s.

doyma noktamı kaybettım..hükümsüzdür!!!!
sen daha yeni mi kaybettin?

seninki ne marka?

Ağlıyor diye çok üzülüyorum. Belki bu yüzden -şaka olduğunu bile bile- biraz alınganlık yaptım canımcım. Öpüyorum seni..Çok incesin..
ağlaması anormal değilki canım, biz ağlamamasına şaşırıyoruz, çoğu çocuk ağlarmış üzme kendini

EVROŞ, BAŞAK, EMİRHANERİM, BUKET, MİNİK
bebeklerinize maşallah, hepsi birbirinden tatlılar...

bu haftasonu çok yakın arkadaşımın düğünü var ve ben şahit olacağım. ne yazık ki hiçbir kıyafetim olmuyor. göğüslerim öle büyük ki hiçbir model yakışmıyor. acaba şu sirkeli ballı karışım 5 günde etkili olabilir mi? 5 günde 7-8 kilo verebilir miyim acep?
şaka şaka aman diim yine ciddi alacaksınız herkes "yok sakın ha bu kadar kısa sürede o kadar kilo vermek doğru değil" filan gibi döktürmeyin, valla şaka yaptım.

minik madalyayı helinden alıp sana takacam.öperim seni
:lepi: delüüüsünnn :lepi:
bende seni kıskandırayım osaman ben 18 kg aldım hepsi gitti .. ne olcak simdi :) verecek bişi kalmadı .. eksilere oynayayım bari vakit gecsin
işta budurrr varmı arttıran hihoyyyt
bu ne len sidikmi yarıştıyonusss
uçacam hepinizin üstünee ezileceksiniz altımdaaa
delikafadulden
adaşım hoşgeldin arıcam senii
bu kız bana hiç mi hiç benzemiyor.
bencede hiçmiii hiç alakası yokkk maşallah cerene
gaz + nezle + haftada 3 posta misafir = nete girememek, yorgunluk, bel ağrısı, sırt ağrısı

ilaveten

Onur'un sürekli uyuması = sinir - stres, kocaya gıcık olma
kıyamam ben sanaaa özledim seni
ben kilolarimla cok mutluyum bikerem,oh bingil bingilim, balina etiyim, yurudum mu dot ayri gobek ayri sallaniyor...yapistilar bana ne benim onlari ne onlarin beni birakasi var, bis ayrilamayiss....
gelllllll gelll öpücem seniiii..seviyorum seniiii :1hug:
ayçammmm nazan diil oo AFTABRU delikafadulden
hem sus sen beceriksiz gadınnnn bi çocuğa masaj yapmayı bile beceremiyosunnn kaydirigubbakcemile3
AFTABRUUU noldu bizim meditasyon dersleri dört gözle bekliyoruzzz kaydirigubbakcemile
GYPSY yahyanın laptoplu fotosunu yeni gördüm. alem kadınsın valla. nasıl poz verdirmiş bebeye. yahya da yavrum iyi rol kesmiş. canım benim pek tatlı.
AFTABRU o pozu ben verdirtmedim kendi o an o pozisyondaydı bende yakalım çektim..o kadar sapıtmadık yane oğlumun ellerini nah şekline sokup poz verdirtmem kaydirigubbakcemile3
gypsyesrammm yahyanın fotoları harika otesi soyliycek laf bulamadıgımdan yorum yapmıorum basen
gypsyesraannn sana gurban olsunnn
bide bazen sut yarar bazen yaramaz.. kiminin sutu yaglı olur cocuk kilo alır yani herkesin herseyi farklı..
altına imzamı atar ve seni öperim
tüm bebeklere süt et olsun kan olsun inş
aminnnn meltemcim
arkadaşlar bende göbek fıtığı çıktı hamilelikte olmuş sanırım moralim bozuk göbek deliğimde sorun var eğer 3 ayda düzelmezse operasyon geçireceğim
geçmiş olsun ya acil şifalar nasıl oluyornuş bu fıtık??bizlerdede olmasın??
deryammm ben kilo felan veremedim ama uğramıyom oralara yani okuyorum amaaa dötüm kalkmıyo o karışmlar yağlarr oyy oyy gazada gelemiyorum nolcek benim sonum mafoldumben
Kuzey ın sekerlemelerı uykuya donusurse ben de takılı kalmaktan cıkacagım.. ınsallah!!
kuzeyyyyy ısırırımm seniiii meleğim benimmm

saçlar zeytinyağı ile dikleştirilmiştir:),konak için ne yapıyorsunuz ben daha bitiremedim çok yok ama yinede görülüyor

Eklentiler

• $4694.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 25
saçlar zeytinyağı ile dikleştirilmiştir:),konak için ne yapıyorsunuz ben daha bitiremedim çok yok ama yinede görülüyor

maşallah oğluna....vazelin duymuştum...ve ince tarakla r-tarnması gerekiyomuş...burda bi arakadş sölemişti...unuttum ama kim olduğunu...çok yakışıklı olmuş ama her ne kadarda jole yerine zeytin yağı olsada ..bu topiğinde kızları kel erkekleri geneli saçlı..-tatlicadiarzu-.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…