2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oglum kucagımda, tv da transformes izliyor akannehir
ee erkek adam winyx clup izlicek hali yok ya :icecream:
ay adaşım geçen hafta ne dertteydin şimdi ne derttesin alkisalkisalkis
ay derya seni öper yalar yutarım bende deniyeceğim hemen geçmişi okuyorum hala ama evrim demiş süte zarar vermesin eğer sorun yoksa bende hemen başlıcam yuppiiii :sm_cool:
ne kadar sirke, ne sirkesi, ne kadar bal, ne kadar suya?? ise yaarsa opujeeemm senii..
:roflol:
ay heyecan yaptim birden:)))))alkisalkisalkis
noldu hani mutluydun bıngıl bıngıll yağlarınla :roflol: sakın zayıflama ben, bu diyarda yalnız bırakma
imza:tombul kuşun
Kızlar Servanımın videosunu ekledim---->TIKLAYIN
maşallah servana
özlemmm benim sevgili kocam olacak şahsiyet yaho doğduğundan beri beni oyalıyo diyorumki bi kere değiştrisen altını nolur diye oda diyorki kendimi hazır hissetmiyorum :roflol: nasıl iş anlamadım hazr hisstemiyomuşş bende bi kere kuaföre gittim yahoyu bırakıp gitmeden altına mıçmıştı bilerek değiştrmedim bide bizimki bi kokutuyo akıllara zarar koca adam gibi,kasıtlı değiştrmedim eve geldğimde ikiside birbine yapışık uyuyo salonu bok kokusu sarmış :mymeka:
du arastırayım bı döncem sana..
araştırmacı gazetecim benimmmm alkisalkisalkis
o videoyu gece 2,5 ta çektik.oğlum gece kuşu olunca geceyarısı çekim yaptık
o saatte yahonun dötünde pireler uçuşuyorrrr
Heyecanlı mısın pekı?
:roflol:
Yavrum Pervin, naptıysa gelemedık bız o gaza.. :)) du bakalım, bu işe yarayacak mı??? bizdeki gaz da cocuklarımızın ki gibi ha.. bi türlü cıkmıyo kaydirigubbakcemile3
aynen ne gaza gelebildim ne saza gelebildim ööylece okuyorum yazılanları ama bu sirkeli su işi kafama yattı :içelim:
gyps nerelerde kine
burdayımmm burdaaa iki gündür sürtüyorummm kaydirigubbakcemile5
yürü beee koçummmm kim tutarrr seniiiiiiiiiiiiiiiiii
ama sana sonuna kadar katılıyorum..zor bebek kolay bebek ben şükrediyorum hep ve hakikaten zor bebekleri okuyunca o kadar üzülüyorumki bu bir şans bence ne yaparsanız yapın bu tamamen bir şans benimki öyle şansıma yaho böyl ama ilerde ne olur bilemem belkide ben şimdi rahatım ilerde zor bebekli anneler rahat edicek bu velet benim canımı okuyacakkkk :gitme:

esra döndünmü evine...annendeymişsin...özlettin kendini...bende annemi çok çok özledim daha eylül'ü görmedi...kısmetse 1.5 ay sonra gelcek of of çok uzak kaldık ya:gitme:

SLM KIZLAR
YOĞUNLUK DOLAYISIYLA UZUN ZAMANDIR GİRMEİYORUM E MALUM BABAMIZ YOK İŞLER BİZE KALDI BİR DE BEBEK OLUNCA VAKİT BULAMIYORSUNUZ.
BAKTIM Kİ SİRKELİ BALLI SU KONUSU GEÇMİŞ TAVİSE EDERİM BEN DE YAPTIM VE 10 GÜNDE 2,5 KİLO VERDİM 10 GÜNDÜR YAPMIYORUM KİLOM SABİTLENDİ DAHA VEREMİYORUM YANİ BIRAKIUNCA HEMEN KİLO ALMIYORSUNUZ İŞE YARIYOR TAVSİYE EDERİM
AYRICA TADI DA BENİM ÇOK HAŞUMA GİDİYOR LİMONATA GİBİ AMA BİRAZCIK KESKİN:1closedeyes:

senin kız başbakanmı olcek acep CADIARZU yerimseniben
tüpürseydin suratına diyecem telefondaymışsınız hoş sen kaynana ile başedemiyosun
yaa varya biraz daha saçı olsaa ben yahoma benzetiyorum beratımı :CüvCüv:

oynatmaya az kaldı,Allam yaa sabahtan berı bı bebek nasıl uyumaz yarım saatten fazlaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.ac degıl gazı cıktı keyfı yerınde tek sorun enson kakamızı dun öğlen 12de yapmıs olmamız

bu gün 20 günlük rapor almayı başarmış ve rota aşısı işini halletmiş bulunuyorum.Doktor gatadan emekli bir albaydı çook şeker bir insandı.Korka korka gitmiştim.Verebileceği raporun en fazlasını verdi.

esram gelmiş topiğe renk gelmiş özledim bir günde valla.

fotoğrafların hepsine baktım hepsi birbirinden cici..Minik kelebek tuğba anneli seni daha da güzelleştirmiş maşallah.bir de bu kızı kendine benzetmeyi nasıl becerdin ağustos kızları hep babalarına çektiler malum.Berat'ın bakışlar yahoya benziyor haketten.Çok iyi huylu bir çocuk olacak sanki öyle hissettim.kadriye maşallah balkabağına.ınşallah düzeler yeme işi.

Meltem geçmiş olsun.inşallah iyileşirsin.mamaya başlamadan başka doktora gitmen çok iyi fikir.

canan memeyi almıyor mu ece?

denizyıldızı özlem gibi yapayım dedim ama sanırım başaramadım.atladığım çok şey oldu .ama buralar böyleyim pek bir hımbılım niye bilmem.

BUKET bu elif var ya ben bayıldım bu tatlılığa.favorilerimden biri oldu son fotoğraftan sonra.hee o tüy saçlar ayrı bir şirinlik atmış fıstığa.Allah bağışlasın..ha bir de kıyafeti çok güselmiş.

..Minik kelebek tuğba anneli seni daha da güzelleştirmiş maşallah.bir de bu kızı kendine benzetmeyi nasıl becerdin ağustos kızları hep babalarına çektiler malum..

canım saol iltifatlar için ama gören herkez babanın kopyası diyor maalesef,şimdi şimdi bana benzetmeye basladılar.bana benzetılermı cok mutlku oluyorum zaten.mesela şimdi oldugu gibii :sm_cool:

bu cocuk bugece uyumazsa yandımkı ne yandım,Allah ım yaa,resmen sabah 8.5dan buyana uyumadı anca 2 saat.cıldırcamm bagırıp konusup duruyo kızıyo resmen

bugün selin beni öyle çok özlemişti diğer akşamlardan çok farklıydı nasıl konuştu benimle çığlık atar gibi kızar gibi sesler çıkartıyor bana.... daha önce her akşam babasından gözünü almazdı hem onunla konuşurdu bu akşamda tam tersi babası geldiğinde hepkafasını çevirdi gözlerinle hep ben nerdeysem bana baktı.... çok seviyorum kızımı.... keşke hiç çalışmasam evde kızımla vakit geçirebilsem biraz daha büyüdüklerinde daha da zor olacak bırakıp işe gitmek....

bence BERAT aynı EVROŞ a benziyor. Hep diyorum bu topiğin kızları babalarına erkekleri de annelerine benzemişler genelde
SELıN pek bi keyifli görünüyor. gevrek gevrek gülmüş. kime bu bakış? anneye mi babaya mı?

sagol canım... hem anneye hem babaya bu gülüş ikimiz birden yanında olunca keyfine diyecek yok....rabbim tüm bebeklerimizin yüzlerinden gülücükler eksik etmesin....

maşallah tatlı selinime benim.Neva'nın ince kaşlısı bu kız sanki.sibel dediğin o durumu biz de yaşıyoruz henüz işe başlamadım ama sürekli gözleri benim üzerimde

bir de ayıcığına pek düştü bu aralar..deli oluyor bu aycığa

çok olmadı inşallah

maşallah tatlı selinime benim.Neva'nın ince kaşlısı bu kız sanki.sibel dediğin o durumu biz de yaşıyoruz henüz işe başlamadım ama sürekli gözleri benim üzerimde

evet canım benziyorlar kızçeler.....selin bu güne kadar bana fazla düşkün değildi babasına çok düşkündü ama bugün ne olduysa çok ama çok özlemiş beni bende çok şaşırdım düne kadar hiç duymadığım sesler çıkarttı bugün birden.... demekki her geçen gün değişiyor bebekler daha iyi tanıyorlar herkesi.....

selin benimle konuşmaya çalışıyor bende onun ellerini açmaya çalışıyorum uyurken falan elleri açık uyuyor ama uyanıkken genelde ellerini yumruk yapıyor yada üst üste koyup ağzına götürüyor bende kızıyorum netten okuyorum 3. aydan sonra ellerini açması gerekir diye ama selin devamlı açmıyor arada açıyor arada yumuyor ama çoğunlukla yumuk duruyor.... bi problem yoktur inşallah aaayyyyy ben bu aralar çok takıntılı oldum ya..... bugün boş vaktimde topikteki bazı konuları okudukça kötü senaryolar yazar oldum kafamda rabbim sen cümlemizin meleklerini koru sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…