ee erkek adam winyx clup izlicek hali yok ya :icecream:oglum kucagımda, tv da transformes izliyor akannehir
ay adaşım geçen hafta ne dertteydin şimdi ne derttesin alkisalkisalkisyani bu havalar bana inat nasıl guzelben sokaga çıkamıyorum gezme imkanım yok ya nasıl yaz gibi içim gitti iki gundurr evde yatıyorum ve dısarsı tam yazdan kalma neyse diyorum artık bunada sukur hersey i atlattımya ama hava da kotu olsa tam isime gelecekti:)
ay derya seni öper yalar yutarım bende deniyeceğim hemen geçmişi okuyorum hala ama evrim demiş süte zarar vermesin eğer sorun yoksa bende hemen başlıcam yuppiiii :sm_cool:arkadaşlar şimdi bir yazı okudum kilo vermek için sirkeli su için japonlar 12 hafta boyunca kilolu kadın ve erkeklere herhangi bir içeceğin içine sirke katıp içirmişler sirkeli içecek içenlerde beden kitle endeksinde düşüş kaydedilmiş vede iç organlarında yağlanam azalmış bel çevrelerindede incelme kaydedilmiş ..sirkenin kokusundaki keskin maddenin yağları parçalayıcı etki gösterdiği tespit edilmiş..
kendim buna örnek gösterebilirim 2 haftadır sabah kalkarkakmaz ve akşam yatmadan önce sirekli ballı su içiyorum belimden 4 cm göbekten 10 cm gitti spor filanda yapmıyorum henüz......
:roflol:ne kadar sirke, ne sirkesi, ne kadar bal, ne kadar suya?? ise yaarsa opujeeemm senii..
noldu hani mutluydun bıngıl bıngıll yağlarınla :roflol: sakın zayıflama ben, bu diyarda yalnız bırakmaay heyecan yaptim birden:)))))alkisalkisalkis
imza:tombul kuşun
maşallah servanaKızlar Servanımın videosunu ekledim---->TIKLAYIN
özlemmm benim sevgili kocam olacak şahsiyet yaho doğduğundan beri beni oyalıyo diyorumki bi kere değiştrisen altını nolur diye oda diyorki kendimi hazır hissetmiyorum :roflol: nasıl iş anlamadım hazr hisstemiyomuşş bende bi kere kuaföre gittim yahoyu bırakıp gitmeden altına mıçmıştı bilerek değiştrmedim bide bizimki bi kokutuyo akıllara zarar koca adam gibi,kasıtlı değiştrmedim eve geldğimde ikiside birbine yapışık uyuyo salonu bok kokusu sarmış :mymeka:Bu arada eşleriniz bebeğin altını temizliyor mu benimki sadece altını açıp gel pisletmiş demeyi öğrenmenin dışında ileri gidemedi...
Birde bugün duştayken gel bu ağlıyor susturamadım deyip çağırması çok sinirlendirdi ohhh be içimi döktüm...
araştırmacı gazetecim benimmmm alkisalkisalkisdu arastırayım bı döncem sana..
o saatte yahonun dötünde pireler uçuşuyorrrro videoyu gece 2,5 ta çektik.oğlum gece kuşu olunca geceyarısı çekim yaptık
:roflol:Heyecanlı mısın pekı?
aynen ne gaza gelebildim ne saza gelebildim ööylece okuyorum yazılanları ama bu sirkeli su işi kafama yattı :içelim:Yavrum Pervin, naptıysa gelemedık bız o gaza.. :)) du bakalım, bu işe yarayacak mı??? bizdeki gaz da cocuklarımızın ki gibi ha.. bi türlü cıkmıyo kaydirigubbakcemile3
burdayımmm burdaaa iki gündür sürtüyorummm kaydirigubbakcemile5gyps nerelerde kine
yürü beee koçummmm kim tutarrr seniiiiiiiiiiiiiiiiiiça ça çam ayçam üzülmüş kıyamam ben ona. Bazılarımızın bebekleri kolay bazılarımızınki zor bebekler ve bu durumda yapabileceğimiz çok şey yok.şanslı olanlar bebeğin karekterine uygun yöntemi bulabiliyorken,bunu hiç bulamayanlar ya da bulduğu yöntemler işe yaramayanlar da olacak.bu iş sevgi işi,emek işi ve ben çoğumuzun birbirimizden çok da farklı şeyler yapmadığına inanıyorum.mesela aynı miktarda aynı sıklıkla anne sütü veriyoruz bir bebek 500 gr alırken bir diğeri 1 kg alabiliyor bunda ne övünecek ne yerinecek bir şey var.ya da bir bebek kendi kendine uyurken diğeri saatlerce ağlayıp ayakta saalnarak zar zor uyuyabiliyor.yapacak bir şey yok.biz bir yola çıktık,yeni başladık yürümeye,sabırla yürüyeceğiz,kendimizi geliştireceğiz ve olgun olacağız olgun insan değiştiremeyeceği şeyleri olduğu gibi kabul eden ve mevcut şartlarda neler yapabileceğini araştırandır bana göre..pek didaktik gördüm kendimi.
ama sana sonuna kadar katılıyorum..zor bebek kolay bebek ben şükrediyorum hep ve hakikaten zor bebekleri okuyunca o kadar üzülüyorumki bu bir şans bence ne yaparsanız yapın bu tamamen bir şans benimki öyle şansıma yaho böyl ama ilerde ne olur bilemem belkide ben şimdi rahatım ilerde zor bebekli anneler rahat edicek bu velet benim canımı okuyacakkkk :gitme: