noldu hani mutluydun bıngıl bıngıll yağlarınla :roflol: sakın zayıflama ben, bu diyarda yalnız bırakma
imza:tombul kuşun
:
umit fakirin ekmegi bildircinim benim...Şeniz
nurdancım bu karışım günde kaç kere içiliyormuş birde aç karnınamı tok karnınamı şu göbeemeee bende deneyim hoş hiçbirşey fayda edecek gibi değil göbeğime ama yinede deneyelim bakalım hem zor birşeyde değil sirke ve bal heryerde bulunuyor.... yanlız tadı nasıl oluyorki içilebilecek gibimiki
DİDE canım valla ayıcığınız da çok güzel nevanın düşkün olması gayet normal baksanabenim bile elime alıp mıncıklayasım geldi......bende bu akşam işten eve geç gelince bakamadım bende seline peluş bi oyuncak almak istiyorum artık yarın akşama kaldı... yanlız geçen gün oyuncakçının teki artık bütün ürünler çin malı dedi en iyi markanın ürünleri bile çinde yapılıyor dedi fisher price için de dedi sanırım yanlış olmasın.... önemli olan bütün ürünlerde CE yazısının olmasıymış....
slm kızlar yarın işe başlıyorum kaynanamın çenesi yüzünden bebeğime o bakıcak allahtan iyi bakıcagına emınım ondan nasıl ayrılıcam bilemiyorum cok buruğum şu resim yüklediğimiz sıtenın adı neydı kızım resmını yuklıyeyyım teyzoşları görsün
sibel neva da eskisine göre ellerini açmakla birlikte genellikle yumruk yapmaktan hoşlanıyor.hayata karşı gardını alıyorlar boşver
canım bnim ben de o dediğin markanın bazı ürünlerinin sağlığa zararlı olduğunu okudum nette.bu ayıcık dah çin mallarının yurda girmediği güzel zamanlarda şahsıma alınmış bir oyuncaktır.Ankara'dan öğrencilik yıllarımdan kalma.üretim yerine baktım neva'ya vermedn önce üretim yeri Eminönü..o tarz oyuncaklarım neva'ya yetecek belli yaşa kadar inşallah..yarı belime kadar gelen harika bir lahana bebeğim vardı başkasına hediye ettim.pişmanım şimdi çok güzeldi.:çok üzgünüm:
ben bu sabah basladim sabah aksam dedi derya, tadi fena degil ama cam bali degil dediler, ben cicek balini hic sevmem, cam koyuyorum yinede..ac karnina sabah bide gece yatmadan, bakalim..
BUKET bu elif var ya ben bayıldım bu tatlılığa.favorilerimden biri oldu son fotoğraftan sonra.hee o tüy saçlar ayrı bir şirinlik atmış fıstığa.Allah bağışlasın..ha bir de kıyafeti çok güselmiş.
Bugün nette araştırdım DAHİ BEBEK EĞİTİM CDleri varmış.... kullanan varmı arkadaşlar ne düşünüyorsunuz hakikaten faydası olurmukine.....2 cd halinde satılıyormuş bebeğin sağ ve sol beynini çalıştırmaya yönelikmiş... müzik eşliğinde sayıları, şekilleri, renkleri vs. öğretiyormuş yorumlara bakılırsa kullananlar memnun ama kararsız kaldım yinede.... bide 2 cd toplam 30 dk. sürüyormuş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?