2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

COMELY maşalah çok tatlı çıkmış kızın pembeler içinde... çoksüslü bi kız olacak baksana şimdiden bandanalar falan çiçekli böcekli:)))))

teşekkür ederız teyzesı bıraz öksürüyoruz ama az bişey ıhlamurun içine elma 1 dılım armut 1 dılım kaynatıp içirdim o iyi geldi biraz kesıldı allaha şükür

sibel brainy baby mi yoksa.ben almıştım.daha iyi olabilirdi çok beğenmedim açıkçası.

pınar maşallah bebişine.çok cici gerçekten.sen de şu sarı saçlardan kurtulmuşsun iyi ki.yüzün gözün açılmış

armut değil bu arada ıhlamurun içine ayva 1 dılım elma 1 dılım kaynatıp bıraz şker ilave edıp içirdim aklınızda bulunsun aslında seker vermeyın dıyolar ama ne yapayım zaten bu arada sıze kötü bı haber vereyın kızım emmeyı bıraktı malesef

Ayyy bugün hiç halim yok bir sürü şey yazacaktım ama elimi kaldıracak halim yok :sinifsinif:
Dün aptal gibi korku filmi izledim (ben korku filmi tutkunu olarak ilk defa bu kadar korktum)tüm gece uyuyamadım uykumu alamamış olmamın yanı sıra bugün misafir ağırladım.. Bugün özde cadısı çok huysuz bakalım bu gece nasıl olacak ....
Bebişlerin hepsi birbirinden tatlı opuyorumnanaktan
Bu arada ballı sirkeyi bende deneyeyim plates topum özdenin beşiğinde yatıyor....Boşuna aldık yani...

teşekkür ederız teyzesı bıraz öksürüyoruz ama az bişey ıhlamurun içine elma 1 dılım armut 1 dılım kaynatıp içirdim o iyi geldi biraz kesıldı allaha şükür

aman geçmiş olsun canım....dr. umuz bize ıhlamurun içine birkaç damla limon katıp öyle verebilirsiniz dedi soğuk alğınlığı için ben arada öyle veriyorum.... insanın içi parçalanıyor evladı hastalanınca.....

pınar maşallah bebişine.çok cici gerçekten.sen de şu sarı saçlardan kurtulmuşsun iyi ki.yüzün gözün açılmış

sağol canım şimdide kızıl oldum bıtanem ya kızım benı emmıyo bebelac alıyodum kaynanam arı mama almıs arada benden fırsat bulunca verıyodu ben sımdı yarın ise başlayınca hep arı mama verirse bısey olurmu korkuyorum neymişmiş benım kocamı arı mamayla buyutmus doğumdan berı sütü yokmus of ya

Rotarix aşısı 2 doz değil mi?
evet 2 doz
ay okurken bunalıma girdim heee
Nedir bu sol meme sorunu, benimki de solu zor alıyor. Memelere eşitlik istiyorum. Her ikisi de emekçi çalışkan, fedakar canım...
kaydirigubbakcemile3 güzeldi
sıkıntımın sebebi belli oldu aylardır beklediğimiz tayin haberi yine FOS ÇIKTIIIIIIIII bu hassas duyular bunuda gelmeden önce algıladı....işte olumsuz düşünmeyeyim diye dilede getirmedim ama gelen geldi ...
hayırlısı olsun deryam..bazen şerden hayır gelir derler belkide kalmanız daha hayırlıdır..
yakın çekim:))oğlum suratsız çıkmış ama aslında çok güleryüzlüdür
sana ne kadar benziyor annesiii maşallah kocaman
GYPSY kuzum senin meditasyona ihtiyacın yokki... ne dersi?
belki ilerde lazım olur AFTABRUCUM
esra döndünmü evine...annendeymişsin...özlettin kendini...bende annemi çok çok özledim daha eylül'ü görmedi...kısmetse 1.5 ay sonra gelcek of of çok uzak kaldık ya:gitme:
annem burda değil be kuzum ben ablamla kaldım bende çok özledim annemiiii 10 güne kadar dönüyor anteptennn
hadi gözünaydın olsun tatlım bende seni çok özledim

hos geldın canım nasılsın bu arada şu korku fılımının adı ne cok merak ettım valla

Neva ya acayip kanım kaynıyo benim..çok şeker,cin gibi maşallah..

Selin hanımı da öper yalar yutarım..çok büyümüş,değişmiş..maşallah kuzuma..

kızlar size bişi sormak istiyorum..bebikleriniz ellerini ne zaman keşfetti??. 2 eli olduğunu

biz de bu gün fotoğraf çekildik]
bu kıza hastayım bakışlara bak yaaaaaaaaaaaa
bu kızı bana vermezsen fururum seniiiiiiiii
bir de ayıcığına pek düştü bu aralar..deli oluyor bu aycığa
nevaaa yahoya bile böyle içten bakmadınnn çok teesüf ederimmmm
eminönünde oyuncakmı üretiliyormuş eskiden akannehir
özlem bende korku filmi hastasıyım ama doğumdan beri izlemeye korkuyorum

hos geldın canım nasılsın bu arada şu korku fılımının adı ne cok merak ettım valla

bugün çok yorgunum valla sende bebişte çok tatlı çıkmışsınız :))
Filmin adı paranormal activity ama bu film gerçek hayatta yaşananlardan alıntıymış benim gıcık kuzen getirdi filmin kahramanlarının gerçek olduğunu ve eve döşenen kameradan alınan görüntülerle filmin yapıldığını söyleyince benim gibi saf biride tüm gece korkudan uyumadı tabii akannehir hala araştırıyorum film gerçek mi değil mi?? akannehir

esram biliyorum cnm sende benim gibi seviyorsun zemuszemus son durak 4 ü burada söylemiştin galiba onuda daha geçen izledim o seriye bayılıyorum zaten ama bunu bende izlemeseydim keşke ....

teşekkür ederiz teyzesi güzel yorumların için..... selin tamolarak hatırlamıyorum ama 15 gündür falan keşfetti ellerini genelde yumruk şeklindeydi hoş genelde hala yumruk yapıyor ama ellerini açıp birbirine kenetlemeye çalışıyor birini yumruk yapıp diğeriyle onun üstünden tutup ağzına götürüyor vs. şapur şupur parmaklarını emiyor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…