COMELY maşalah çok tatlı çıkmış kızın pembeler içinde... çoksüslü bi kız olacak baksana şimdiden bandanalar falan çiçekli böcekli:)))))
teşekkür ederız teyzesı bıraz öksürüyoruz ama az bişey ıhlamurun içine elma 1 dılım armut 1 dılım kaynatıp içirdim o iyi geldi biraz kesıldı allaha şükür
sibel brainy baby mi yoksa.ben almıştım.daha iyi olabilirdi çok beğenmedim açıkçası.
pınar maşallah bebişine.çok cici gerçekten.sen de şu sarı saçlardan kurtulmuşsun iyi ki.yüzün gözün açılmış
evet 2 dozRotarix aşısı 2 doz değil mi?
ay okurken bunalıma girdim heeeofff bende çok sıkılıyorum.... işlerim çok canım bir işe dokunmak istemiyor... uykum var... karnım açç..... sabahtan beri bi simitle duruyorum..... selini özledim..... evde bi dünya ütüm ve işim var..... ayyyy hangi birine yetişeceğim ben yaa......
kaydirigubbakcemile3 güzeldiNedir bu sol meme sorunu, benimki de solu zor alıyor. Memelere eşitlik istiyorum. Her ikisi de emekçi çalışkan, fedakar canım...
hayırlısı olsun deryam..bazen şerden hayır gelir derler belkide kalmanız daha hayırlıdır..sıkıntımın sebebi belli oldu aylardır beklediğimiz tayin haberi yine FOS ÇIKTIIIIIIIII bu hassas duyular bunuda gelmeden önce algıladı....işte olumsuz düşünmeyeyim diye dilede getirmedim ama gelen geldi ...
sana ne kadar benziyor annesiii maşallah kocamanyakın çekim:))oğlum suratsız çıkmış ama aslında çok güleryüzlüdür
belki ilerde lazım olur AFTABRUCUMGYPSY kuzum senin meditasyona ihtiyacın yokki... ne dersi?
annem burda değil be kuzum ben ablamla kaldım bende çok özledim annemiiii 10 güne kadar dönüyor anteptennnesra döndünmü evine...annendeymişsin...özlettin kendini...bende annemi çok çok özledim daha eylül'ü görmedi...kısmetse 1.5 ay sonra gelcek of of çok uzak kaldık ya:gitme:
hadi gözünaydın olsun tatlım bende seni çok özledimbu gün 20 günlük rapor almayı başarmış ve rota aşısı işini halletmiş bulunuyorum.Doktor gatadan emekli bir albaydı çook şeker bir insandı.Korka korka gitmiştim.Verebileceği raporun en fazlasını verdi.
.
Ayyy bugün hiç halim yok bir sürü şey yazacaktım ama elimi kaldıracak halim yok :sinifsinif:
Dün aptal gibi korku filmi izledim (ben korku filmi tutkunu olarak ilk defa bu kadar korktum)tüm gece uyuyamadım uykumu alamamış olmamın yanı sıra bugün misafir ağırladım.. Bugün özde cadısı çok huysuz bakalım bu gece nasıl olacak ....
Bebişlerin hepsi birbirinden tatlı opuyorumnanaktan
Bu arada ballı sirkeyi bende deneyeyim plates topum özdenin beşiğinde yatıyor....Boşuna aldık yani...
bu kıza hastayım bakışlara bak yaaaaaaaaaaaabiz de bu gün fotoğraf çekildik]
nevaaa yahoya bile böyle içten bakmadınnn çok teesüf ederimmmmbir de ayıcığına pek düştü bu aralar..deli oluyor bu aycığa
eminönünde oyuncakmı üretiliyormuş eskiden akannehircanım bnim ben de o dediğin markanın bazı ürünlerinin sağlığa zararlı olduğunu okudum nette.bu ayıcık dah çin mallarının yurda girmediği güzel zamanlarda şahsıma alınmış bir oyuncaktır.Ankara'dan öğrencilik yıllarımdan kalma.üretim yerine baktım neva'ya vermedn önce üretim yeri Eminönü..o tarz oyuncaklarım neva'ya yetecek belli yaşa kadar inşallah..yarı belime kadar gelen harika bir lahana bebeğim vardı başkasına hediye ettim.pişmanım şimdi çok güzeldi.:çok üzgünüm:
özlem bende korku filmi hastasıyım ama doğumdan beri izlemeye korkuyorumAyyy bugün hiç halim yok bir sürü şey yazacaktım ama elimi kaldıracak halim yok :sinifsinif:
Dün aptal gibi korku filmi izledim (ben korku filmi tutkunu olarak ilk defa bu kadar korktum)tüm gece uyuyamadım uykumu alamamış olmamın yanı sıra bugün misafir ağırladım.. Bugün özde cadısı çok huysuz bakalım bu gece nasıl olacak ....
Bebişlerin hepsi birbirinden tatlı opuyorumnanaktan
Bu arada ballı sirkeyi bende deneyeyim plates topum özdenin beşiğinde yatıyor....Boşuna aldık yani...
hos geldın canım nasılsın bu arada şu korku fılımının adı ne cok merak ettım valla
Neva ya acayip kanım kaynıyo benim..çok şeker,cin gibi maşallah..
Selin hanımı da öper yalar yutarım..çok büyümüş,değişmiş..maşallah kuzuma..
kızlar size bişi sormak istiyorum..bebikleriniz ellerini ne zaman keşfetti??. 2 eli olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?