bugün çok yorgunum valla sende bebişte çok tatlı çıkmışsınız :))
Filmin adı paranormal activity ama bu film gerçek hayatta yaşananlardan alıntıymış benim gıcık kuzen getirdi filmin kahramanlarının gerçek olduğunu ve eve döşenen kameradan alınan görüntülerle filmin yapıldığını söyleyince benim gibi saf biride tüm gece korkudan uyumadı tabii akannehir hala araştırıyorum film gerçek mi değil mi?? akannehir
sağol seçilciğim..2 eli keşfedeli çok olmadı daha.Neva ya acayip kanım kaynıyo benim..çok şeker,cin gibi maşallah..
Selin hanımı da öper yalar yutarım..çok büyümüş,değişmiş..maşallah kuzuma..
kızlar size bişi sormak istiyorum..bebikleriniz ellerini ne zaman keşfetti??. 2 eli olduğunu
opuyorumnanaktan bakalım yaho istermi baksana bluşmada kızların hepsine iş attı..sadık değil senin oğlunbu kıza hastayım bakışlara bak yaaaaaaaaaaaa
bu kızı bana vermezsen fururum seniiiiiiiii
nevaaa yahoya bile böyle içten bakmadınnn çok teesüf ederimmmm
eminönünde oyuncakmı üretiliyormuş eskiden akannehir
özlem bende korku filmi hastasıyım ama doğumdan beri izlemeye korkuyorum
bu haftasonu çok yakın arkadaşımın düğünü var ve ben şahit olacağım. ne yazık ki hiçbir kıyafetim olmuyor. göğüslerim öle büyük ki hiçbir model yakışmıyor. acaba şu sirkeli ballı karışım 5 günde etkili olabilir mi? 5 günde 7-8 kilo verebilir miyim acep?
şaka şaka aman diim yine ciddi alacaksınız herkes "yok sakın ha bu kadar kısa sürede o kadar kilo vermek doğru değil" filan gibi döktürmeyin, valla şaka yaptım.
Bugün nette araştırdım DAHİ BEBEK EĞİTİM CDleri varmış.... kullanan varmı arkadaşlar ne düşünüyorsunuz hakikaten faydası olurmukine.....2 cd halinde satılıyormuş bebeğin sağ ve sol beynini çalıştırmaya yönelikmiş... müzik eşliğinde sayıları, şekilleri, renkleri vs. öğretiyormuş yorumlara bakılırsa kullananlar memnun ama kararsız kaldım yinede.... bide 2 cd toplam 30 dk. sürüyormuş.....
Neva ya acayip kanım kaynıyo benim..çok şeker,cin gibi maşallah..
Selin hanımı da öper yalar yutarım..çok büyümüş,değişmiş..maşallah kuzuma..
kızlar size bişi sormak istiyorum..bebikleriniz ellerini ne zaman keşfetti??. 2 eli olduğunu
sağol seçilciğim..2 eli keşfedeli çok olmadı daha.
opuyorumnanaktan bakalım yaho istermi baksana bluşmada kızların hepsine iş attı..sadık değil senin oğlunlmaz: ben de çok severdim korku filmi( gerilim diyelim) hamileyken soğudum şimdi de çok korkak oldum.yaşlanıyorum galiba
boşunamı yapıştık bu kıza bu kadar bana ver bana ver diyeeeeeeeeBu cocuk bırden senı mı goruyor da boyle gozlerını pörtletiyor yaf... bu arada bu kız cok akıllı olacak.. ayıyı sımdıden bu kadar keşfedıp ılgısını cekıyorsa vardır bı fokluk bu işte.. maşallahh sübhannallahh..
:
delikafadulden delüüü gadınnn dişin nasıl oldu sızlama varmı hala?ESRAMMM sen yoksun dıye ıkı gundur ELIF te yoktu.. sukur geldın ELIF te aramıza katıldı.. lülülülülülü bı daa gıtme bak, haketen ha, sorumlulukların var senın kızım, ne bızı bırakıp gıdıyorsun!! :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?