2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şimdiye kadar çekilmiş en korkunç filmmiş o..eşim de indirdi benim için netten..ben de hastasıyım korku filmlerinin..fragmanını izledim sadece..merak ediyorum ama henüz hazır değilim izlemeye

kızlar hepinizi öpüyorum meleklerı ayrı öpüyorum tabı ben yatayım bana sans dıleyın yarınkı ılk iş günümde

ay varya meraktan catlıcam heeeeeeeeeeeeee bende dunya kadar korku fılımı ızlemıs ınsanım ısmını yenı duydum bunun neyle ılgılıkı neyse ben yatar byssssssssssssss

bende çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi geceler.... kuzulara bolbol uykular.....

yarın sabah dahada erken kalkacağız çelenk koyma töreni var 6,5 gibi evden çıkacağız eşimle.....inşallah selinde uyur bu gecede uykumuzu almış oluruz.....

sağol seçilciğim..2 eli keşfedeli çok olmadı daha.
opuyorumnanaktan bakalım yaho istermi baksana bluşmada kızların hepsine iş attı..sadık değil senin oğlunlmaz: ben de çok severdim korku filmi( gerilim diyelim) hamileyken soğudum şimdi de çok korkak oldum.yaşlanıyorum galiba

Ay sakın kılo verme bırden bu kadar AFTABRU KARDESIMMM,aman haa :sinifsinif: lülülülülülü

bir de ayıcığına pek düştü bu aralar..deli oluyor bu aycığa

çok olmadı inşallah

Bu cocuk bırden senı mı goruyor da boyle gozlerını pörtletiyor yaf... bu arada bu kız cok akıllı olacak.. ayıyı sımdıden bu kadar keşfedıp ılgısını cekıyorsa vardır bı fokluk bu işte.. maşallahh sübhannallahh..

Arastıralım Sibelim.. hepımız bı ortaya dökülelim.. herkes bole bole buldugunu ortaya cıkarsa bızım cocukların sırtı yere gelmes kolay kolay.

Yafrum burada asagı yukarı tum bebekler aynı zamanda gıdıyor, bızım de yenı yenı kesfedıp dıger elını tutmaya basladı..

ESRAMMM sen yoksun dıye ıkı gundur ELIF te yoktu.. sukur geldın ELIF te aramıza katıldı.. lülülülülülü bı daa gıtme bak, haketen ha, sorumlulukların var senın kızım, ne bızı bırakıp gıdıyorsun!! :mymeka:

benim oğlanda nuri alço tarzı çaktırmadan yanaşıyor sonra iş atıyor ama merak etme tek aşkı neva şimdilik kaydirigubbakcemile3

boşunamı yapıştık bu kıza bu kadar bana ver bana ver diyeeeeeeee

delikafadulden delüüü gadınnn dişin nasıl oldu sızlama varmı hala?

oooooo evrim hanım da teşrif ettiler nihayet..evrim sana demiştim bu kızın bakışlarından korkuyorum diye.Niye diye sormuştun.ilgisini çeken bir şey oldu mu pörtletiyor gözlerini böyle.fotoğraf makinası ve kamera ve futbol maçları bunlardan bazıları.benim bebeklik fotoğraflarım da da gözlerim böyle..inşallah akıllı olur dediğin gibi.

şu an huysuzluğu üzerinde sanırım rota biraz yan etki yaptı.

seçil şimdi benimki bi sağ eline bi sol eline bakıyo bi ona bi diğerine şimdi ikisini keşfetmemişmi olii??ama hiç bi arada bakmıyo ayrı ayrı bakıyo her bakmada hayatında ilk kez el görmüş gibi oluyo :hulya:

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
gypsyesra, buketdogan, burko+, comely_08, dide+, dnzyildizi84+, evriş+, jenny_sh+, mercimekim+, milkshake, norraa+

eee sonra nolduuuuu bakk sen inanmıyorumm eee yok artık anlatın anlatın dinliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…