2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3..laelaelaelaelae..yahonun kafasından o sıra neler geçiyo bilemem tabiki..

of ne anlatam - süt sağamada gittikçe hızlanyorum ama 2 günde baydım - yok hani günde 1-2 olsa neysem ama 3 saatte bir cırt cırt cırt elimde pompa sıkıldım - yazamıyorum da ellerim dolu :gitme:

of ne anlatam - süt sağamada gittikçe hızlanyorum ama 2 günde baydım - yok hani günde 1-2 olsa neysem ama 3 saatte bir cırt cırt cırt elimde pompa sıkıldım - yazamıyorum da ellerim dolu :gitme:

Cnm bu iş böyle zor arada bir memeyi vermeyi deniyorsun herhalde değil mi?? Gece ne yapıyorsun peki??

Sana ceksın yeter.. ama sadece zekası.. kaderı en guzelınden olsun.. en ıyılerınden, en ona layıgından.

malum benimki pek bi kekoda en azından dahi olabilme yolunda bi adım atar kaydirigubbakcemile2

Allah ıyı yazılar versın.. gerısı hıkaye aslında.

geldim hala yazmadınızmı delikafadulden

yazdık nan.. yazdık.. sen gıttın gıdelı dotumuz bıraz daha buyudu.. degısen bısı yok baska,az once ıkı prefetrol yedım ust uste.. mutlu muyumm, doydum mu, kestı mı?? hayır!! nolcek benım bu halimm mafoldumben

gece emiyo - sabah ta eamiyo - mesela bu sabah uyandı oyun oynadık güldük sonra emzirdim - aha dedim düzeldi bu çocuk - 1 saat sonra yine emzirdim - bi mutlu oldum - sonra öğlen emzirmeye kalktım ağlamaya başladı - daha doğrusu kendini yırtmaya başladı resmen - hiç zorlamadım verdim biberonu - zaten her biberon öncesi şansımı bi deniyorum meme ile - gündüzleri biberonla idare edecez napalım

kaynana iki sussa yazicam bana bugun izledigi filmi anlatiyor, ayagimda teo..allam yaaa...

Heyecanlı mısın pekı?

muhahahaaa evettttt ama korkuyorum ugaz falan olur ece de diye bizim evde arı balı varmıs ibo oyle dedi cicek balı nedir cam balı nedir hiç bilmemdee siradan satılan herkesin aldıgı ballar ne balımeselaaa

Yavrum Pervin, naptıysa gelemedık bız o gaza.. :)) du bakalım, bu işe yarayacak mı??? bizdeki gaz da cocuklarımızın ki gibi ha.. bi türlü cıkmıyo kaydirigubbakcemile3

ciddan haa pervin neler neler anlatıyorhiç bu kadar etkil igelmedi neden biliyonmu pervin çok ilgil ibu konularda ugrasıyor zaman ayırıyor benim oyle bir enerjim yok ya hani zahmetli istir gibi gelip pek konstantre olamam diye tam ilgilenmedim soyledikleriyle cunku asıl meselem ece gazsız olsun ece kilo alsın uyusun falan oldugu için kilolar yeni yeni dank ediyor e derya mesgul iki çocuklu kadın o bunu diyince hani bende yapabilirim oldum pervinin susu pusu bakımına yetisemeyeceğim için onerilerini de kaale alamadım pek:)) pervinim alınma sakın bakımlı kadın olmusumdur her zaman çoda severim bakımlı insanları ama su ara hiç o modda degilim ve oylebir vakit yok ne yazıkkı

sagol deryacımm sanada geçmis olsun kanal tedvisi kolay ama git geli zor oluyor ben 18 yasında yaptırmıstım calıstıgım binada idi discinin muaynanesi çok kolay olmustu aylarca gitmistim ama disi kurtarmak için sonunda kurtarmıstık yani baska yerde olsa disci onca git gel gurasmaz çek be kardesim derdim ama her dis kiymetli kurtarılcaksa gidip gelmeye deger

superr de bal yazmıyor burda bosa bal yemesek sart degil ise sayet:))

aa atarcın uykumu acarmıs hiçibilmiyordum sutlaca konan toz hali de yaparmı yani o kadarcgıda yaparmı acaba

geçmis olsun canım ya basını carpma anını gormedigim için yorum yapamam ama bulgun ilk kez boyle huzursuzsa birde boyle bir kaza atlatmısınız biryeri acımıs incinmis olabilir gibime geliyor

haftasonu gezmemizden

ayyy nazann hava guneslide olsa sortla nasıl cıkardın kızı senin kiz sıcak sevmiyor heralde kesinn bizimkinin eli kolu buzgibi oluyor oyle inceltsem giysilerini biraz yani
normalde bizde dusunduk agrım olmasa arkadasım var demistim ya babası is bankalı onla gelcektik orda karsılascakmısız tuhh
ama bahar aylarında biz hep orda oluruz bol bol karsılasırız sanırım

ya surekli sagyıormusun arada hiç emzirmeyi denemiyormusun canan zor boyle hep sagmak yab irde biberon steril et falan uzun is gece falan nası yapıyoürsunn

Kıyamam.. Allah yardımcın olsun.

Bazen özde hanımda almak istemiyor dediğim gibi pet şişeyle ses çıkararak ilgisini dağıtıyorum o zaman susup alıyor memeyi belki o sesten korkuyor bilmem..
Bu arada bugün sağlık ocağına gittim doktor kontrolünde 20 gün önce 61,5 cm olan kızım bugün 61 cmdi çekmiş .... kafamçokkarıştı

ay o nevayi yerim ben...masallah cingoz...

selin hanimda pamuk helva masallah...

kaydirigubbakcemile3 yerınde olmayı ıstemezdım ha.. cok da organımda deseydın :))

ay susmuyo delircem, suan onu dinler gibi yapip hi hii diyip tek el yaziyom...tibetde gelmedi daha, kurtarsa beni...Çok üzgünüm çoook

İlginç gerçekten akannehir İnsan hangisine güveneceğini bilemiyor. Bi de sen evde ölç bakalım.

NAZAN bu cocuk donmuyo mu kuzum yaa? nasil cesaret sortla cikarmissin, bravo..bizimki cift kat giymese ben rahat etmiyorum..

afiyet bal şeker olsun kuzy süt sanada löp löp et olsun klava:
kaynana iki sussa yazicam bana bugun izledigi filmi anlatiyor, ayagimda teo..allam yaaa...
bana yolla ben susturum onu bende bu çene varken ona fırsat kalmaz :dance:
kaydirigubbakcemile3 yerınde olmayı ıstemezdım ha.. cok da organımda deseydın :))
:roflol: ne iş organ falan yoksa paslanmaya başlayan organını aktif hale getirmeyemi karar verdin laelaelaelaelae
ah yavruuumm az yede çocuğa bi oyuncak alıver pet şişelerle oyalayanını ilk kez duydum :roflol:

suan 100.000 defa dinledigim evlilik hikayelerine atladi, devreler kacak yapiyor arada(nasil her seferinde ilk defa anlaiiyomus gibi yapabiliyo..ve ben nasil herdefa imdatttttttttt demeen dinlemek zorundayim...
bide biliyun mu diyo?? evet biliyummmmmmmmmm...

ay susmuyo delircem, suan onu dinler gibi yapip hi hii diyip tek el yaziyom...tibetde gelmedi daha, kurtarsa beni...Çok üzgünüm çoook

Reklam arası verse bari kaydirigubbakcemile2
Buket evet boyu evde ölçerim ama kiloda tutarsızdı doktorda şubattan önce getirme gelişimi iyi salgın var hastalık bulaşmasın dedi... :umursamaz:

bende kat kat giydiriyorum eceyi - hatta yarın sabah doktor randevumuz var soyması kolay oluyo da sonra hızlı hızlı okadar katı nasıl giydirecem diye düşünüyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…