seçil şimdi benimki bi sağ eline bi sol eline bakıyo bi ona bi diğerine şimdi ikisini keşfetmemişmi olii??ama hiç bi arada bakmıyo ayrı ayrı bakıyo her bakmada hayatında ilk kez el görmüş gibi oluyo :hulya:
of ne anlatam - süt sağamada gittikçe hızlanyorum ama 2 günde baydım - yok hani günde 1-2 olsa neysem ama 3 saatte bir cırt cırt cırt elimde pompa sıkıldım - yazamıyorum da ellerim dolu :gitme:
oooooo evrim hanım da teşrif ettiler nihayet..evrim sana demiştim bu kızın bakışlarından korkuyorum diye.Niye diye sormuştun.ilgisini çeken bir şey oldu mu pörtletiyor gözlerini böyle.fotoğraf makinası ve kamera ve futbol maçları bunlardan bazıları.benim bebeklik fotoğraflarım da da gözlerim böyle..inşallah akıllı olur dediğin gibi.
şu an huysuzluğu üzerinde sanırım rota biraz yan etki yaptı.
malum benimki pek bi kekoda en azından dahi olabilme yolunda bi adım atar kaydirigubbakcemile2
geldim hala yazmadınızmı delikafadulden
Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
gypsyesra, buketdogan, burko+, comely_08, dide+, dnzyildizi84+, evriş+, jenny_sh+, mercimekim+, milkshake, norraa+
eee sonra nolduuuuu bakk sen inanmıyorumm eee yok artık anlatın anlatın dinliyorum ben
Heyecanlı mısın pekı?
Yavrum Pervin, naptıysa gelemedık bız o gaza.. :)) du bakalım, bu işe yarayacak mı??? bizdeki gaz da cocuklarımızın ki gibi ha.. bi türlü cıkmıyo kaydirigubbakcemile3
Esra geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim ama yine yazayım çok geçmiş olsun .kuzunda üzmemiş çok şükür atlattın ..
tadı bana normal geliyor esrako bal çiçek balı olacak bu arada çam balı değil....vallahi benim hala dikiş yerleri acıyor özelliklede o gün çok yorulmuşsam resmen yanıyor sızlıyor ya bende şu an bununla başladım birde yürüyüşe başlayacağım ama ne zaman ..fisfisfis
işte buldum yazıyı...
Sirke mucizesi ispatlandı Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Japon Beslenme ve Yemek Bilim Kurumu sirkeye keskin kokusunu ve ekşi tadını veren ana maddesinin yağ yakıcı bir özelliğe sahip olabileceğini açıkladı. 175 aşırı kilolu Japon erkek ve kadının katılımıyla yaptıkları araştırmada, her gün bir içeceğe 1-2 kaşık elma sirkesi karıştırıp 12 hafta boyunca tüketenlerin tüketemeyenlere göre beden kitle indeksinde düüşü, iç yağlanmalarında azalma ve bel çevrelerinde incelme kaydedilmiş.
Araştırma sonucunda sirkenin içindeki asetik asidin, protein salgılayarak yağların parçalanmasını sağlayan genleri harekete geçirdiği tespit edildi.
habertürk
secill tarcın uyku acmaya birebir.. ben eskiden hamile deilken iciodum bu karısımı allahım gece uyuyamıorum sonra okudum nette uyku acıomus iş arkadasıma dedim oda aynısını soyledi oda cayına bir cubuk tarcın koyuyomus uyuyamıormus meger ondanmıs
selam kızlar geçmişe bakmadan bi yazıyım dedim nehiri bi türlü uyutamıyorum çıldırmak üzereyim bi elimle beşik sallıyorum bi elimle yazıyorum uyuyacağıda yok. uyuyyo 2 dakka sonra çığlıklarla uyanıyo uyumasa dursa yine iyi dönence çıngırak bebek hiç bi şey mutlu etmiyo illa yanında beni istiyo sözde temizlik yapcaktım kocam gelene kadar yemek yapsam sevinicem.beşikte sallanmayı bile istemiyo mızırdanıyo şu an hiç böyle değildi ya bgün böyle oldu bide biraz önce beşiğe koyarken düşürüyo gibi oldum başını çartım sanırım ama anlamadım nereye denk geldi kumaşamı yoksa demiremi demirde kumaşa sarılı ama yinede tedirgin oldum biraz ağladı emzirdim sustu fazla ağlamadı bi şey yoktur heralde
haftasonu gezmemizden
of ne anlatam - süt sağamada gittikçe hızlanyorum ama 2 günde baydım - yok hani günde 1-2 olsa neysem ama 3 saatte bir cırt cırt cırt elimde pompa sıkıldım - yazamıyorum da ellerim dolu :gitme:
gece emiyo - sabah ta eamiyo - mesela bu sabah uyandı oyun oynadık güldük sonra emzirdim - aha dedim düzeldi bu çocuk - 1 saat sonra yine emzirdim - bi mutlu oldum - sonra öğlen emzirmeye kalktım ağlamaya başladı - daha doğrusu kendini yırtmaya başladı resmen - hiç zorlamadım verdim biberonu - zaten her biberon öncesi şansımı bi deniyorum meme ile - gündüzleri biberonla idare edecez napalım
kaynana iki sussa yazicam bana bugun izledigi filmi anlatiyor, ayagimda teo..allam yaaa...
kaydirigubbakcemile3 yerınde olmayı ıstemezdım ha.. cok da organımda deseydın :))
gece emiyo - sabah ta eamiyo - mesela bu sabah uyandı oyun oynadık güldük sonra emzirdim - aha dedim düzeldi bu çocuk - 1 saat sonra yine emzirdim - bi mutlu oldum - sonra öğlen emzirmeye kalktım ağlamaya başladı - daha doğrusu kendini yırtmaya başladı resmen - hiç zorlamadım verdim biberonu - zaten her biberon öncesi şansımı bi deniyorum meme ile - gündüzleri biberonla idare edecez napalım
kaydirigubbakcemile3 yerınde olmayı ıstemezdım ha.. cok da organımda deseydın :))
Bazen özde hanımda almak istemiyor dediğim gibi pet şişeyle ses çıkararak ilgisini dağıtıyorum o zaman susup alıyor memeyi belki o sesten korkuyor bilmem..
Bu arada bugün sağlık ocağına gittim doktor kontrolünde 20 gün önce 61,5 cm olan kızım bugün 61 cmdi çekmiş .... kafamçokkarıştı
afiyet bal şeker olsun kuzy süt sanada löp löp et olsunyazdık nan.. yazdık.. sen gıttın gıdelı dotumuz bıraz daha buyudu.. degısen bısı yok baska,az once ıkı prefetrol yedım ust uste.. mutlu muyumm, doydum mu, kestı mı?? hayır!! nolcek benım bu halimm mafoldumben
bana yolla ben susturum onu bende bu çene varken ona fırsat kalmaz :dance:kaynana iki sussa yazicam bana bugun izledigi filmi anlatiyor, ayagimda teo..allam yaaa...
:roflol: ne iş organ falan yoksa paslanmaya başlayan organını aktif hale getirmeyemi karar verdin laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3 yerınde olmayı ıstemezdım ha.. cok da organımda deseydın :))
ah yavruuumm az yede çocuğa bi oyuncak alıver pet şişelerle oyalayanını ilk kez duydum :roflol:Bazen özde hanımda almak istemiyor dediğim gibi pet şişeyle ses çıkararak ilgisini dağıtıyorum o zaman susup alıyor memeyi belki o sesten korkuyor bilmem..
Bu arada bugün sağlık ocağına gittim doktor kontrolünde 20 gün önce 61,5 cm olan kızım bugün 61 cmdi çekmiş .... kafamçokkarıştı
ay susmuyo delircem, suan onu dinler gibi yapip hi hii diyip tek el yaziyom...tibetde gelmedi daha, kurtarsa beni...Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?