2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay susmuyo delircem, suan onu dinler gibi yapip hi hii diyip tek el yaziyom...tibetde gelmedi daha, kurtarsa beni...Çok üzgünüm çoook
delikafadulden vay tirbiyesiz çocukmu kandırıyon sen hee sırnaşık şey
NAZAN bu cocuk donmuyo mu kuzum yaa? nasil cesaret sortla cikarmissin, bravo..bizimki cift kat giymese ben rahat etmiyorum..
bencede yaaa yaz değilki çok sakat bu havalar Allah muhafaza

wc ye git oyalan biraz orda - o da unutur anlatacaklarını uykusu gelir sen yokken odada
dinle beni tecrübe konuşuyo

bende kat kat giydiriyorum eceyi - hatta yarın sabah doktor randevumuz var soyması kolay oluyo da sonra hızlı hızlı okadar katı nasıl giydirecem diye düşünüyorum şimdiden

bende yarın dohtora gidicemmm soyarken bayılıyoda giydirken kıyamet kopar yine kafamçokkarıştı

bende yarın dohtora gidicemmm soyarken bayılıyoda giydirken kıyamet kopar yine kafamçokkarıştı

emziği tıkıyorum ağızına - zaten öyle acele acele giydirmekten nefret ediyorum basıyo yaygarayı
mesela banyo yaparken suya bayılıyo ama giydirirken yanımızda durulmuyo - acele acele giydirmeye çalışıyorum üşümesin diye o da inadına bağırıyo avazı çıktığı kadar

Hepinize iyi geceler yarın yine misafirim var :gitme: eşiminde bu gece için hain planları var galiba ama avucunu yalar akannehir şimdi uyuma vakti :1closedeyes:

bende kaçar - önce duşa girip sonra pompamla aşk yaşamayı düşünüyorum tekrar
herkese öpücükler en çokta küçük meleklere Şeniz

Esra, kullanıyorum ben organımı sık sık.. tuvalete gıdıyorumm sık sık.. sen napıosun sık sık?? sıkıyosa cevapla bi sıkımlık

teo kus uykusundan uyandi mamasini vermek uzere kayganaya postalandi, biraz sustu..popoma tekrar kan dolasimi sagliyorum suan..

ilginç bir şaşırma duygusuna sahipler
malum benimki pek bi kekoda en azından dahi olabilme yolunda bi adım atar kaydirigubbakcemile2
pislük
ben wcye gidiyorum gelene kadar yazmış olun

geldim hala yazmadınızmı delikafadulden

deeermmişimmmmm

puuuuu hepinizeeeeee gittim altıma yapcem yoksa
geldi yine neşe pınarıeğlence hezeyanıkaydirigubbakcemile2
Sana ceksın yeter.. ama sadece zekası.. kaderı en guzelınden olsun.. en ıyılerınden, en ona layıgından.

Allah ıyı yazılar versın.. gerısı hıkaye aslında.
aminnnn
pekiştir yavrum tekrar iyidir

Esra, kullanıyorum ben organımı sık sık.. tuvalete gıdıyorumm sık sık.. sen napıosun sık sık?? sıkıyosa cevapla bi sıkımlık

bak dedim sana daha once de takalim bi sonda yorulma tuvalete kadar da..lülülülülülü

Hepinize iyi geceler yarın yine misafirim var :gitme: eşiminde bu gece için hain planları var galiba ama avucunu yalar akannehir şimdi uyuma vakti :1closedeyes:

özlem şu dediğin filmin sen tamamınımı izledin? daha aralıkta gelicekmiş nasıl izledn fragmanını izlim dedim 10 saniye dayanamadım Allah seni ne etmesin klava: mafoldumben

didoooo ben seni bi pekistiricem simdiiiiiiiiiiii...pekis pekis pekistim isten geldigimden beri.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…