delikafadulden vay tirbiyesiz çocukmu kandırıyon sen hee sırnaşık şeyay susmuyo delircem, suan onu dinler gibi yapip hi hii diyip tek el yaziyom...tibetde gelmedi daha, kurtarsa beni...Çok üzgünüm çoook
bencede yaaa yaz değilki çok sakat bu havalar Allah muhafazaNAZAN bu cocuk donmuyo mu kuzum yaa? nasil cesaret sortla cikarmissin, bravo..bizimki cift kat giymese ben rahat etmiyorum..
suan 100.000 defa dinledigim evlilik hikayelerine atladi, devreler kacak yapiyor arada(nasil her seferinde ilk defa anlaiiyomus gibi yapabiliyo..ve ben nasil herdefa imdatttttttttt demeen dinlemek zorundayim...
bide biliyun mu diyo?? evet biliyummmmmmmmmm...
ah yavruuumm az yede çocuğa bi oyuncak alıver pet şişelerle oyalayanını ilk kez duydum :roflol:
wc ye git oyalan biraz orda - o da unutur anlatacaklarını uykusu gelir sen yokken odada
dinle beni tecrübe konuşuyo
wc ye git oyalan biraz orda - o da unutur anlatacaklarını uykusu gelir sen yokken odada
dinle beni tecrübe konuşuyo
bende kat kat giydiriyorum eceyi - hatta yarın sabah doktor randevumuz var soyması kolay oluyo da sonra hızlı hızlı okadar katı nasıl giydirecem diye düşünüyorum şimdiden
bende yarın dohtora gidicemmm soyarken bayılıyoda giydirken kıyamet kopar yine kafamçokkarıştı
nurdanın kaynanasııınınmı uykusu gelicekkkk komikkkkkkksin canannn :roflol:
ilginç bir şaşırma duygusuna sahiplerseçil şimdi benimki bi sağ eline bi sol eline bakıyo bi ona bi diğerine şimdi ikisini keşfetmemişmi olii??ama hiç bi arada bakmıyo ayrı ayrı bakıyo her bakmada hayatında ilk kez el görmüş gibi oluyo :hulya:
pislükmalum benimki pek bi kekoda en azından dahi olabilme yolunda bi adım atar kaydirigubbakcemile2
ben wcye gidiyorum gelene kadar yazmış olun
geldim hala yazmadınızmı delikafadulden
deeermmişimmmmm
geldi yine neşe pınarıeğlence hezeyanıkaydirigubbakcemile2puuuuu hepinizeeeeee gittim altıma yapcem yoksa
aminnnnSana ceksın yeter.. ama sadece zekası.. kaderı en guzelınden olsun.. en ıyılerınden, en ona layıgından.
Allah ıyı yazılar versın.. gerısı hıkaye aslında.
pekiştir yavrum tekrar iyidirsuan 100.000 defa dinledigim evlilik hikayelerine atladi, devreler kacak yapiyor arada(nasil her seferinde ilk defa anlaiiyomus gibi yapabiliyo..ve ben nasil herdefa imdatttttttttt demeen dinlemek zorundayim...
bide biliyun mu diyo?? evet biliyummmmmmmmmm...
Esra, kullanıyorum ben organımı sık sık.. tuvalete gıdıyorumm sık sık.. sen napıosun sık sık?? sıkıyosa cevapla bi sıkımlık
teo kus uykusundan uyandi mamasini vermek uzere kayganaya postalandi, biraz sustu..popoma tekrar kan dolasimi sagliyorum suan..
bak dedim sana daha once de takalim bi sonda yorulma tuvalete kadar da..lülülülülülü
Özlem...paranormal activity tr de yasaklanmış.eşim şimdi nette okumuş..
Hepinize iyi geceler yarın yine misafirim var :gitme: eşiminde bu gece için hain planları var galiba ama avucunu yalar akannehir şimdi uyuma vakti :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?