Canım bana saklama kabı lazımdı çalışmaya başladığım için ben günlük sağıyorum ertesi günde kuzum içiyo ya lansinohun kaplarından bulamadım avent aldım kapları güzel diyede lansinoha sağıp ondan ona aktarmıyım diye avent alıyım dedim demez olaydım. Lansinohtan memnunum hemde çok . Sende sakın değiştirme. Poşetleride çok güzelteşekkür edrim hatıra.sen nedn lansinohu değiştirdin.iyi sağmıyormuydu.ben şimdilik vde kulanıyorum.buzluğa atıyorum günde 1 kere sağım yapıp memnunum lansinohtan.avent çok pahalı üstelik.masaj parası alıyorlar demek ki.bakalım teknik servis ne diyecek.
Sagolun yavrular da, aldım fotoyu ,çözünürlüğümüz çok yuksek.. bı turlu alısamadım ben bu senginliğe.. alısmayınca durmuoo halıyle don üstümüzde..facebook a koymustum.. oradan bakarsınız artıkın.
sisin fotolarınızı kim çekiyor kuzu baksanız ya sayfalara bilem sığmıyorsunuz çözüm çözüm çözünük çıkmış resminiz.....allah bilir bu senginliğin üstüne kocanda seni çok seviyordurlülülülülülü
E ben nasıl görücem bende facebook adresin yok
evet kocam bana çok düşkün.. ben de ona, habıre bırbırımızın ustune başına düşüyorus.. Allah sonumuzu hayır ede :1closedeyes:
Teyzelerim merhaba
Ben yine hasta oldum :sinifsinif: Annem bu yüzden günlerdir yanınıza gelemedi.
Yine idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ama bu sefer hastaneye yatmadım, doktor teyze domuz gribinden korktuğu için beni hastaneye yatırmadı, evde tedavi oluyorum.Şuruplarımı içiyorum, çok yakında iyileşeceğim inşallah..
Ateşim yükselmediği vaktilerde keyfim yerinde oluyor, bu resimdeki gibi komiklikler yapıyorum anneme..
Şimdilik hoşçakalın, öptüm hepinizi.
Deva :ecrin_bebek:
hatıra ben de memnnum.poşetlerini de kullanıyorum.henüz çözdürmedim tabi.işe başlayana kadar depo yapıyorum. lansinohun şişeleri yok artık piyasada.ben de madelanın şişelerinin bpa free olduğunu öğrendim onlardan alacağım.sağıp onlara boşaltmayı ve onları bakıcıya bırakmayı planlıyorum.Canım bana saklama kabı lazımdı çalışmaya başladığım için ben günlük sağıyorum ertesi günde kuzum içiyo ya lansinohun kaplarından bulamadım avent aldım kapları güzel diyede lansinoha sağıp ondan ona aktarmıyım diye avent alıyım dedim demez olaydım. Lansinohtan memnunum hemde çok . Sende sakın değiştirme. Poşetleride çok güzel
Teyzelerim merhaba
Yine idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ama bu sefer hastaneye yatmadım, doktor teyze domuz gribinden korktuğu için beni hastaneye yatırmadı, evde tedavi oluyorum.Şuruplarımı içiyorum, çok yakında iyileşeceğim inşallah..
Ateşim yükselmediği vaktilerde keyfim yerinde oluyor, bu resimdeki gibi komiklikler yapıyorum anneme..
tamam canım ama eklemek istemeyebilirsin da saygı duyarım bilesinbiliodum bu sorunun geleceğini.. ben senı arkadaslarımızdan bulurum..
Canım kıyamam Allah şifanı versin inşallah en kısa zamanda.Teyzelerim merhaba
Deva :ecrin_bebek:
Öyle yap başka pompa almayı aklından bilem geçirmehatıra ben de memnnum.poşetlerini de kullanıyorum.henüz çözdürmedim tabi.işe başlayana kadar depo yapıyorum. lansinohun şişeleri yok artık piyasada.ben de madelanın şişelerinin bpa free olduğunu öğrendim onlardan alacağım.sağıp onlara boşaltmayı ve onları bakıcıya bırakmayı planlıyorum.
hani biz çocukken bir şarkı vardı bilir misiniz ? ali kocatepe söylerdi ki ki ki koko koko diye.işte neva bilmem kaçıncı kezdir onu dinliyor.huysuzluğu tutmuştu açtım bu şarkıyı sızdı maşallah.
Bakamam ordan cünkü senlen ben arkadas degiliz sana arkadaslik istegi gönderem didimdi,kapalisin isteklere hih al senin olsun face :dilcikar:.Sagolun yavrular da, aldım fotoyu ,çözünürlüğümüz çok yuksek.. bı turlu alısamadım ben bu senginliğe.. alısmayınca durmuoo halıyle don üstümüzde..facebook a koymustum.. oradan bakarsınız artıkın.
kalbim goctugunu sandi...gocturenler utansin...:sinifsinif:ben kalbin göçtü sanıyordumkafamçokkarıştı
Ben o fomfik parmakları yerimmmmmmm, acımam, yerim!!
Eylem, hayatta uzun pencerelerı okumam.. ama dur dedım nereye gıdecek bu konu ve hepsını okudum.. :))) ıyı bari, adamlar dememıs sana, "bı daa mumkunse bızden bişi almayın" dıye kaydirigubbakcemile3
Kanal tedavısı olan dişim resmen sızlamaya basladı.. hıc bır konuda benım işim rast gıtmez nedense, yuzde 95 tedavıler basarılı olur bu konuda, yuzde 5 ın ıcındeyım, kanal tedavısı basarısız oldu demektır bu da bende.. resmen aklımı oynatacagım, kalpten dolayı diş sorunu yasamamam lazımken yıne dısım sızlıyor su an.. bıktım,usandım,yoruldum..
merhaba, özelden msg atmama izin vermedi site. kaple ilgili sorunun neydi benim kızımda da doğuştan kalpten akciğere giden damarda darlık var. uzun zamandır takip ediyorum ama bu tarz bi sorun yok kimsede sanırım. seninki böyle birşey mi kızım gelecekte ne gibi zorluklarla karşılaşıcak bi fikri olan var mı bu problemle ilgilibilgi veerirseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?