2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aa elif dün nevanın fotolarini gördümdü ama birlikte olani acilmamisdiyki simdi helinin alintisindan farketti.cok güzel cikmissiniz ayricada neva hanim cok şik.selinde cok güzel cikmis Sibelcim massallah

Canım bana saklama kabı lazımdı çalışmaya başladığım için ben günlük sağıyorum ertesi günde kuzum içiyo ya lansinohun kaplarından bulamadım avent aldım kapları güzel diyede lansinoha sağıp ondan ona aktarmıyım diye avent alıyım dedim demez olaydım. Lansinohtan memnunum hemde çok . Sende sakın değiştirme. Poşetleride çok güzel

E ben nasıl görücem bende facebook adresin yok

evet kocam bana çok düşkün.. ben de ona, habıre bırbırımızın ustune başına düşüyorus.. Allah sonumuzu hayır ede :1closedeyes:

Teyzelerim merhaba
Ben yine hasta oldum :sinifsinif: Annem bu yüzden günlerdir yanınıza gelemedi.
Yine idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ama bu sefer hastaneye yatmadım, doktor teyze domuz gribinden korktuğu için beni hastaneye yatırmadı, evde tedavi oluyorum.Şuruplarımı içiyorum, çok yakında iyileşeceğim inşallah..
Ateşim yükselmediği vaktilerde keyfim yerinde oluyor, bu resimdeki gibi komiklikler yapıyorum anneme..

Şimdilik hoşçakalın, öptüm hepinizi.
Deva :ecrin_bebek:

ayyy kıyamam canım büyük geçmiş olsun maşallah ne kadar tatlı ne kadar güzel olmuş büyümüş deva... inşallah rabbim tez zamanda devaya şifa verir:Saruboceq:

hatıra ben de memnnum.poşetlerini de kullanıyorum.henüz çözdürmedim tabi.işe başlayana kadar depo yapıyorum. lansinohun şişeleri yok artık piyasada.ben de madelanın şişelerinin bpa free olduğunu öğrendim onlardan alacağım.sağıp onlara boşaltmayı ve onları bakıcıya bırakmayı planlıyorum.

geçmiş olsun güzel devamıza..kurtulur bu astalıktan inşallah.çok güzel maşallah

hani biz çocukken bir şarkı vardı bilir misiniz ? ali kocatepe söylerdi ki ki ki koko koko diye.işte neva bilmem kaçıncı kezdir onu dinliyor.huysuzluğu tutmuştu açtım bu şarkıyı sızdı maşallah.

biliodum bu sorunun geleceğini.. ben senı arkadaslarımızdan bulurum..
tamam canım ama eklemek istemeyebilirsin da saygı duyarım bilesin
Canım kıyamam Allah şifanı versin inşallah en kısa zamanda.

Öyle yap başka pompa almayı aklından bilem geçirmelmaz:
gulu gulu gulu ku vak vak :)

Son düzenleme:
Bakamam ordan cünkü senlen ben arkadas degiliz sana arkadaslik istegi gönderem didimdi,kapalisin isteklere hih al senin olsun face :dilcikar:.

merhaba, özelden msg atmama izin vermedi site. kaple ilgili sorunun neydi benim kızımda da doğuştan kalpten akciğere giden damarda darlık var. uzun zamandır takip ediyorum ama bu tarz bi sorun yok kimsede sanırım. seninki böyle birşey mi kızım gelecekte ne gibi zorluklarla karşılaşıcak bi fikri olan var mı bu problemle ilgili bilgi veerirseniz çok sevinirim

bu konu hakkaında bir bilgim yok ama çok üzüldüm..çok geçmiş olsun kızına..inş şifasını bulur...hiç bi zamn zorluk çekmez:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…