2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne kadar çok zengin varmış burda. bence bu ağustos annelerine gold üyelik yapalım. beleşe girilmesin. halktan filan okuyan olur isyan çıkar bu krizde

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.

cok gecmis olsun canim.. kizin kac aylik? bi cocuk kardiologu takip ediyor mu duzenli olarak??

KEDıCı canım, ızın deva için acil şifalar diliyorum
FLAWLESS senin bebeğinin sorunu umarım zamanla düzelebilen bi durumdur. umarım ona hayatı boyunca hiçbir sıkıntı yaşatmaz. artık herşeyin çaresi var tıpta, ama inşallah müdahaleye gerek kalmadan atlatılacak bi durumdur.

HATIRA, ben lansinohun göğüs kreminden ve süt poşetlerinden çok memnun aldım, sadece göğüspedini beğenmedim. ama pompasını hiç görmedim. ben medelanınkini kullanıyorum. elektrili olanı var ama ben manuele çevirdim, kendim emiyorum bi hortum vasıtasıyla. çok rahat oluyor, sessiz ve pratik. üstelik de sadece 33 tl ye mal oldu. ben çok menunum.

buarada arkadaşlar cerenin fotolarda şortlu olduğuna bakmayın. normal giydiriyorum kızımı ama güneş çok güzeldi o gün hemen şort giydirip biraz bacaklarını güneşlendirdim. 10 dak kadar sadece şortlu durdu yani. o esnada da anı olsun kasım ayında şortlu foto diye çektik.

Lansinohta 45 liraydı. Benim durumum pahalı etin yahnisi kötü olur oldu maalesef. Keşke almadan önce bi sorsaydım topik sakinlerine yada kullandığım üründen vazgeçmeseydim ne bileyim böyle olacağını çok iddalılar 1 numaralar ya atladım bende.

TUANA, yanlış okumadıysam annen daha eylülü görmemiş öle mi? nasıl dayanabildi? çok heyecanlı olacak onun için

bugün doktor kontrolümüz vardı. ceren gayet iyiymiş. bu ay elma suyu ile ek gıdalara başlangıç yapabilirmişiz. 20-30 cc adar elma suyu hergün.... pek çok doktor ilk 6 ay sadece anne sütü öneriyor ya benim aklım karıştı. bu konuyu biraz araştırıp size döneceğim. sizlerin doktorlar da önerdi mi meyve suyu?

benim doktorum ilk 6 ay sırf anne sütü dedi. yettiği sürece tabiki de.ceren bu ay iyi almıştı kilo demekki doktorun tarzı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…