hakatten bir tüpürme efekti lazım bu topiğekalbim goctugunu sandi...gocturenler utansin...:sinifsinif:
ne kadar çok zengin varmış burda. bence bu ağustos annelerine gold üyelik yapalım. beleşe girilmesin. halktan filan okuyan olur isyan çıkar bu krizde
merhaba, özelden msg atmama izin vermedi site. kaple ilgili sorunun neydi benim kızımda da doğuştan kalpten akciğere giden damarda darlık var. uzun zamandır takip ediyorum ama bu tarz bi sorun yok kimsede sanırım. seninki böyle birşey mi kızım gelecekte ne gibi zorluklarla karşılaşıcak bi fikri olan var mı bu problemle ilgilibilgi veerirseniz çok sevinirim
merhaba, özelden msg atmama izin vermedi site. kaple ilgili sorunun neydi benim kızımda da doğuştan kalpten akciğere giden damarda darlık var. uzun zamandır takip ediyorum ama bu tarz bi sorun yok kimsede sanırım. seninki böyle birşey mi kızım gelecekte ne gibi zorluklarla karşılaşıcak bi fikri olan var mı bu problemle ilgilibilgi veerirseniz çok sevinirim
hakatten bir tüpürme efekti lazım bu topiğe
flawlessd Allah şifa versin kuzuna.
sence Nuriş?
HATIRA, ben lansinohun göğüs kreminden ve süt poşetlerinden çok memnun aldım, sadece göğüspedini beğenmedim. ama pompasını hiç görmedim. ben medelanınkini kullanıyorum. elektrili olanı var ama ben manuele çevirdim, kendim emiyorum bi hortum vasıtasıyla. çok rahat oluyor, sessiz ve pratik. üstelik de sadece 33 tl ye mal oldu. ben çok menunum.
TUANA, yanlış okumadıysam annen daha eylülü görmemiş öle mi? nasıl dayanabildi? çok heyecanlı olacak onun için
iyice hakettin tüpürüğü geliyyiiiiidusunceli arkadasim benim, gel beraber tupurelim kaderime:))))bu kadar hassas oldugunu bilmezdim..
senin şu avatarın beni bitirdi gözümü alamıyorum:
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?