bugün doktor kontrolümüz vardı. ceren gayet iyiymiş. bu ay elma suyu ile ek gıdalara başlangıç yapabilirmişiz. 20-30 cc adar elma suyu hergün.... pek çok doktor ilk 6 ay sadece anne sütü öneriyor ya benim aklım karıştı. bu konuyu biraz araştırıp size döneceğim. sizlerin doktorlar da önerdi mi meyve suyu?
iyice hakettin tüpürüğü geliyyiiiii
Benimki de çok düşkün, en son üstüme düştüğünde kızım oldu :dance:
Benimki de çok düşkün, en son üstüme düştüğünde kızım oldu :dance:
:roflol:
Nazan 6 aydan sonra diye biliyorum ben en erkende 4. aydan sonra bencede bir araştır canım.
Bende bebeklerinize suda veriyor musunuz diye sorucaktım unutuyorum ? İlk zamanlar veriyodum sağlık ocağı verme sağlık bakanlığı ve dünya sağlık örgütünün bu konuda yaıları var deyince vermeyi bıraktım dr a da söyledim su ver demedi kafamçokkarıştı
bu konu hakkaında bir bilgim yok ama çok üzüldüm..çok geçmiş olsun kızına..inş şifasını bulur...hiç bi zamn zorluk çekmez:Saruboceq:
Bizimki biberonla vermiştim suyu cokur cokur içti valla bu susuz olduğu anlamına mı geliyo yani versem mi vermesemmi sağlık ocağındakilerde sütün etkisini azaltır ve karnı doğduğundan galiba daha az süt emer demişlerdi.bana doktorum sorunca soyle acikladi, verme dmedi, dene dedi, ama bebkler ilk bikac ay suyun tadini sevmezler bu yuzden almiycaktir, eger alirsa ya cok actir yada cok susuz kalmistir.
Ben Teoman a kabizlik sorunu baslayinca ve mamasini degistirdigimde vermeye calistim 3 hafta once ve sade suyu almadi, simdi rezene cayi granullerini suya atiyorum biraz tadi sekerli olunca aliyor, hem su aliyor, hem gazi azaliyor..ki onu bile acsa aliyor, kesinlikle tok karnina reddediyor..bende 2 mama arasi veriyorum..
İnşallah hiç bir müdahaleye gerek kalmadan atlatır yavrunmerhaba tekrar, doğdugu gün muayene eden doktoru üfürüm tespit etti , kardiyoloğa yönlendirdi. ilk dogdugunda olabilir zamanla geçebilir dediler 2 aylıkken kontrole çağrıldık problem artarak devam ediyormuş. şu an bizim anladıgımız bir sorunu yok doktorlar anlıypr. halen hafif denebilecek boyuttaymış. 4. ayda tekrar kontrolumuz var
cok gecmis olsun canim.. kizin kac aylik? bi cocuk kardiologu takip ediyor mu duzenli olarak??
merhaba tekrar, doğdugu gün muayene eden doktoru üfürüm tespit etti , kardiyoloğa yönlendirdi. ilk dogdugunda olabilir zamanla geçebilir dediler 2 aylıkken kontrole çağrıldık problem artarak devam ediyormuş. şu an bizim anladıgımız bir sorunu yok doktorlar anlıypr. halen hafif denebilecek boyuttaymış. 4. ayda tekrar kontrolumuz var
merhaba tekrar, doğdugu gün muayene eden doktoru üfürüm tespit etti , kardiyoloğa yönlendirdi. ilk dogdugunda olabilir zamanla geçebilir dediler 2 aylıkken kontrole çağrıldık problem artarak devam ediyormuş. şu an bizim anladıgımız bir sorunu yok doktorlar anlıypr. halen hafif denebilecek boyuttaymış. 4. ayda tekrar kontrolumuz var
inşallahBizimki biberonla vermiştim suyu cokur cokur içti valla bu susuz olduğu anlamına mı geliyo yani versem mi vermesemmi sağlık ocağındakilerde sütün etkisini azaltır ve karnı doğduğundan galiba daha az süt emer demişlerdi.
İnşallah hiç bir müdahaleye gerek kalmadan atlatır yavrun
saol cnm 19 ağustosta doğdu 2,5 aylık yani. çocuk kardiyoloğu ediyor ancak şu an bi tedavi uygulamıyor .sadece takip aralıkta yine gidicez en kötü ihtimalle balon yöntemi ile darlığı açacagını söyledi ama kücücük şeyinş öyle bir şey yaşamayız
canim zaman icinde kaybolabilecegi gibi semptomatik de seyredebilir; ama bildigim kadariyla stent takilarak tedavi edilebiliyor ileri vakalar..daha cok kucuk belli bir yasa kadar ileri semptom gostermez ise, izliyceklerdir belirli araliklarla kontrole cagirip..gecmis olsun, umarim zamanla kaybolur..
KEDİCİ canım, ızın deva için acil şifalar diliyorum
FLAWLESS senin bebeğinin sorunu umarım zamanla düzelebilen bi durumdur. umarım ona hayatı boyunca hiçbir sıkıntı yaşatmaz. artık herşeyin çaresi var tıpta, ama inşallah müdahaleye gerek kalmadan atlatılacak bi durumdur.
insallah gerek kalmaz, ama eger olursada caresi var en azindan, allah dermansiz dert vermesin. kucuk cocuklar iyilesme konusunda operasyonlar sonrasi buyuklere nazaran cok daha iyi toparliyorlar.. yine bildigim kadariyla acik ameliyat sekline degil, yuzeyel ana damarlardan giripte takiyorlar stenti.. tekrar gecmis olsun..
söylenecek söz bırakmamış:lepi:kaydirigubbakcemile5sın71 Yıldır Seni Sonsuz Bir Hasretle, Sonsuz Bir Sevgiyle, Bir Kere Daha Anıyoruz ATAM
Ölümüne Bir Bağlılıkla, Açtığın Yolda,Kurduğun Ülküde, Gösterdiğin Ve Anlatmaya Çalıştığın Her Amaçta, Doğurduğumuz Evlatlarımızla Hiç Durmadan Yürüyeceğimize And İçerim.. Bir kere daha.. Bir kere daha..
neden kötü birşey diyeyim sibel ya senin yazına karşılkık yazdım herhangi bir art niyet yok opuyorumnanaktanderyam yukarıda ne yazdığını anlamadım iyi bişeymi dedin hakkımda kötü bişeymi:a015:
Aman yarabbim neden böyle düşündün ya da anladın canım ya ben senin yazına karşılık yazdım ama amacım kimseyi küçümsemek yada kendimi büyütmek gibi bir düşünce de değil ...Sen sisin gibi küçük insanları görmemişim gibi bir cümle kullanmıştın bende ona karşılık böyle yazdım ama sadece yazına karşılık şahsiyetine asla değil ki böylede birşey düşünmedim inan çok üzüldüm ..yanlış anlaşılmak hayatta en korktuğum şeylerden birisidir ondan daha çok korktuğum ve çekindiğim şey Bir Kalbi Kırmaktır lütfen bu yazıyı yazına karşılık olarak algıla başka bir amacım yoktu .....artık yazmaya da çekiniyorum yazdığım birşey yanlış anlaşılmış ama ne bilmiyorum.... zenginlikle ilgili birşey denilmiş ben bugüne kadar 1 senedir hiçbir şey hakkında ne kendimle nede selinin birşeyiyle övünmedim yada birşeyleri abartıp anlatmadım... ok. topikte epeydir zenginlik muhabbeti dönüyor ama o konu hak eden bir arkadaş vardı o espri konusu olmuştu.... ama ben ne yazdımsa SKALEYNMASTERım yazdığına üzüldüm ben kimseyi bu güne kadar 1 yıldır ezmeye kalkmadım ezmemde.... ben yazımla ezmeye kalkmışım ve bizim asaletimiz ve ağırlığımızla altta kalmış yukarıya bakıp bizi görememiş demiş inan çok üzüldüm yani ne olursa olsun ben kendim adıma bu cevabı hak edecek birşey yazmadım .....demekki bundan sonra birşey yazarken 10 kere düşünmek gerekiyor gerçekten çok üzüldüm......senağlamasenağlamasenağlama çok moralim bozuldu.....mafoldumben
Senin adınada cevap vermiş gibi olduğum içinde üzgünüm.. Kendini bi mok sanan birside değilim ...Burdaki dostluğu kardeşliğide ne zengiliğe nede başka birşeye değişmem ..Burada çok zengin de bi mok değil, çok fakır de bı mok degıl.. kendını bı mok sanan da bızım nazarımızda hıc bi mok değil Sibel.. kimse kimseyi ezemez büzemez de.. ben de o yuzden benim nazarıma da yazdıgın o yazıyı cıddıye almadım, ben de sana kırılmadım, darılmadım
Kimsenın kimseden destek almasına da.. köstek görmesine de gerek yok.. sanal ortamın, yüreğinden bağlı bir avuc ınsanıyız.. baktıgımız her pencereye yüreğimizle bakıyoruz, o yuzden bırbırımızı bu kadar sevıyoruz.. gerisi boş.. nacizane.
Sinirlerin bozulmus senın yine..
evet canım hassas bi dönemdeyim.... alınganlığım üstümde olabilir... biliyorum zaten topikte epeydir bi zenginlik muhabbeti dönüyor.... ama bana ağır gelen kısım bizim asaletimiz ve ağırlığımızla altta kalmış yukarıya bakıp bizi görememiş cümlesi oldu.... yoksa bana işte sibel zengin yada ne bilim siz zengimisiniz gibi birşey deseydi alınmazdım zenginlikle ilgili bi dünya espri yapıyoruz.... ama bu kelimeye üzüldüm sadece.....
omasssssssss Çok üzgünüm çoookMonologda indirim istiyorum..4 kere yapsak olma mı canlar..
vaayy ne işşş sadece sohbetmi ettinizzz opuyorumnanaktandehset uykum var((seeenn kiimm bebegin uyurken hazir uyuyacagina gecenin bilmem kacina kadar sanki hic gormemissin ggibi kocanla sohbet etmek kim..zibar yat be kadin...sonra boyle masada uyursun iste...
vanim derken naniknanikmasallah vanim duzene giriyor bak..
noliii bebişimmm üzülme sen espirik yaptı derya hatta miniş için yaptı kanımcaartık yazmaya da çekiniyorum yazdığım birşey yanlış anlaşılmış ama ne bilmiyorum.... zenginlikle ilgili birşey denilmiş ben bugüne kadar 1 senedir hiçbir şey hakkında ne kendimle nede selinin birşeyiyle övünmedim yada birşeyleri abartıp anlatmadım... ok. topikte epeydir zenginlik muhabbeti dönüyor ama o konu hak eden bir arkadaş vardı o espri konusu olmuştu.... ama ben ne yazdımsa SKALEYNMASTERım yazdığına üzüldüm ben kimseyi bu güne kadar 1 yıldır ezmeye kalkmadım ezmemde.... ben yazımla ezmeye kalkmışım ve bizim asaletimiz ve ağırlığımızla altta kalmış yukarıya bakıp bizi görememiş demiş inan çok üzüldüm yani ne olursa olsun ben kendim adıma bu cevabı hak edecek birşey yazmadım .....demekki bundan sonra birşey yazarken 10 kere düşünmek gerekiyor gerçekten çok üzüldüm......senağlamasenağlamasenağlama çok moralim bozuldu.....mafoldumben
yokkk artıkkk ne ağlaması kuzum yaaaa akannehirinan üzüldüm canım işyerindeyim ve ağlıyorum..... moralim çok bozuk zaten başka nedenlerden dolayı şuan ne sıkıntılarla uğraştığımı sen ve birkaç arkadaşım çok iyi biliyorsunuz....hassas, stresli, yoğun, üzücü bi dönem geçiyorum..... bilmiyorum belki derya arkadaşımız şaka yaptı ama yinede şaka olsa bile bana ağır bi şaka olarak geldi...
desteğiniz için sağolun:çok üzgünüm:
bende alsakmı diye sormuştm ne gibi zararları varmışkinekızlar bu arada biri yazmış hatırlamıyorum kimdi. dahi bebek eğitim seti filan. bakın bazı siteler öyle dvd tarzı ya da geliştirici setlerin zararlı olduğunu yazmış.
kaydirigubbakcemile3paran kadar konuş la sen minik.adın bile minik senin parandan ne olur..şimdi ben param kadar konuşsam tıpik kapanır beedelikafadulden(esranın simge)
e söylenicek bi söz bırakmamışsın herzamanki gibi bacım :lepi:Burada çok zengin de bi mok değil, çok fakır de bı mok degıl.. kendını bı mok sanan da bızım nazarımızda hıc bi mok değil Sibel.. kimse kimseyi ezemez büzemez de.. ben de o yuzden benim nazarıma da yazdıgın o yazıyı cıddıye almadım, ben de sana kırılmadım, darılmadım
Kimsenın kimseden destek almasına da.. köstek görmesine de gerek yok.. sanal ortamın, yüreğinden bağlı bir avuc ınsanıyız.. baktıgımız her pencereye yüreğimizle bakıyoruz, o yuzden bırbırımızı bu kadar sevıyoruz.. gerisi boş.. nacizane.
Sinirlerin bozulmus senın yine..
ne kapıymış beaaateşekür ederiz iltifatların için Helin.Kapımız sonuna kadar açık.Beklerim
ben göremedim şu zengin gadının çocuğunu faceten bakcezzz artıkınsenginin çocuğu da başka oluyor canım sayfalara sığmıyor
Teyzelerim merhaba]
alkisalkisalkiszenginik ama pintiyik veremeyik para mara.
bende doktordaydım bugün bir dahaki kontrole kadar ek birşey verme kesinlikle dedibugün doktor kontrolümüz vardı. ceren gayet iyiymiş. bu ay elma suyu ile ek gıdalara başlangıç yapabilirmişiz. 20-30 cc adar elma suyu hergün.... pek çok doktor ilk 6 ay sadece anne sütü öneriyor ya benim aklım karıştı. bu konuyu biraz araştırıp size döneceğim. sizlerin doktorlar da önerdi mi meyve suyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?