2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende gittigimizde sorucam nazan yavas yavas geceyim diye, cunku biz tamamen mama aliyoruz o zaman 4. aydan itibaren gecebiliyorsun..ama benim kafami kurcalayan 4. ayin bitiminde baslamak gerekiyor, daha 1 ay var.

iyice hakettin tüpürüğü geliyyiiiii

hani beni seviyordun, hepsi yalanmiydi yanii...:sinifsinif:

ben de 4.ayı bittikten sonra tattırılmaya başlanacağını biliyordum ama doktor resmen hemen yarından itibaren 20-30 cc elmasuyu içirebilirsiniz deyince çok şaşırdım. annesütünün tadını beğenmezse elmasuyunu tadınca dedim "o kadarcık elmasuyu ile annesütü bırakan bebek görmedim" dedi.

Benimki de çok düşkün, en son üstüme düştüğünde kızım oldu :dance:

:roflol:

Nazan 6 aydan sonra diye biliyorum ben en erkende 4. aydan sonra bencede bir araştır canım.
Bende bebeklerinize suda veriyor musunuz diye sorucaktım unutuyorum ? İlk zamanlar veriyodum sağlık ocağı verme sağlık bakanlığı ve dünya sağlık örgütünün bu konuda yaıları var deyince vermeyi bıraktım dr a da söyledim su ver demedi kafamçokkarıştı

bana doktorum sorunca soyle acikladi, verme dmedi, dene dedi, ama bebkler ilk bikac ay suyun tadini sevmezler bu yuzden almiycaktir, eger alirsa ya cok actir yada cok susuz kalmistir.
Ben Teoman a kabizlik sorunu baslayinca ve mamasini degistirdigimde vermeye calistim 3 hafta once ve sade suyu almadi, simdi rezene cayi granullerini suya atiyorum biraz tadi sekerli olunca aliyor, hem su aliyor, hem gazi azaliyor..ki onu bile acsa aliyor, kesinlikle tok karnina reddediyor..bende 2 mama arasi veriyorum..

merhaba tekrar, doğdugu gün muayene eden doktoru üfürüm tespit etti , kardiyoloğa yönlendirdi. ilk dogdugunda olabilir zamanla geçebilir dediler 2 aylıkken kontrole çağrıldık problem artarak devam ediyormuş. şu an bizim anladıgımız bir sorunu yok doktorlar anlıypr. halen hafif denebilecek boyuttaymış. 4. ayda tekrar kontrolumuz var

Bizimki biberonla vermiştim suyu cokur cokur içti valla bu susuz olduğu anlamına mı geliyo yani versem mi vermesemmi sağlık ocağındakilerde sütün etkisini azaltır ve karnı doğduğundan galiba daha az süt emer demişlerdi.
İnşallah hiç bir müdahaleye gerek kalmadan atlatır yavrun

cok gecmis olsun canim.. kizin kac aylik? bi cocuk kardiologu takip ediyor mu duzenli olarak??

saol cnm 19 ağustosta doğdu 2,5 aylık yani. çocuk kardiyoloğu ediyor ancak şu an bi tedavi uygulamıyor .sadece takip aralıkta yine gidicez en kötü ihtimalle balon yöntemi ile darlığı açacagını söyledi ama kücücük şey inş öyle bir şey yaşamayız

canim zaman icinde kaybolabilecegi gibi semptomatik de seyredebilir; ama bildigim kadariyla stent takilarak tedavi edilebiliyor ileri vakalar..daha cok kucuk belli bir yasa kadar ileri semptom gostermez ise, izliyceklerdir belirli araliklarla kontrole cagirip..gecmis olsun, umarim zamanla kaybolur..

Geçmiş olsun. Allah şifasını versin, dilerim bir sorun yoktur...

inşallah

insallah gerek kalmaz, ama eger olursada caresi var en azindan, allah dermansiz dert vermesin. kucuk cocuklar iyilesme konusunda operasyonlar sonrasi buyuklere nazaran cok daha iyi toparliyorlar.. yine bildigim kadariyla acik ameliyat sekline degil, yuzeyel ana damarlardan giripte takiyorlar stenti.. tekrar gecmis olsun..

umarım çok saol verdiğin bilgi için geçme şansı olması beni umutlandırıyor ama kontrol günü bir bir yaklaştıkça benim kalp atışlarım hızlanıyor.

şimdilik beklemedeyiz bakalım. diğer çocuklara göre daha az hastalanması kalbini yormaması lazımmış. ama çocuk bu hasta olur diye evden çıkarmıyorum. ev hapsi gibi oldu çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok şimdilik

evet Allah dermansız dert vermesin diye dua ediyorum ben de. çok saol tekrar verdiğin bilgiler için. doktorumuz çok yaşa :)

söylenecek söz bırakmamış:lepi:kaydirigubbakcemile5sın
deryam yukarıda ne yazdığını anlamadım iyi bişeymi dedin hakkımda kötü bişeymi:a015:
neden kötü birşey diyeyim sibel ya senin yazına karşılkık yazdım herhangi bir art niyet yok opuyorumnanaktan
Aman yarabbim neden böyle düşündün ya da anladın canım ya ben senin yazına karşılık yazdım ama amacım kimseyi küçümsemek yada kendimi büyütmek gibi bir düşünce de değil ...Sen sisin gibi küçük insanları görmemişim gibi bir cümle kullanmıştın bende ona karşılık böyle yazdım ama sadece yazına karşılık şahsiyetine asla değil ki böylede birşey düşünmedim inan çok üzüldüm ..yanlış anlaşılmak hayatta en korktuğum şeylerden birisidir ondan daha çok korktuğum ve çekindiğim şey Bir Kalbi Kırmaktır lütfen bu yazıyı yazına karşılık olarak algıla başka bir amacım yoktu .....
burda bir aile gibiyiz kimse kimseden ne üstün nede alçak hepimiz burda en güzel an zor en acı anlarımızı sorunlarımızı paylaştık paylaşıyoruzda ....
Senin adınada cevap vermiş gibi olduğum içinde üzgünüm.. Kendini bi mok sanan birside değilim ...Burdaki dostluğu kardeşliğide ne zengiliğe nede başka birşeye değişmem ..
SEVGİNİN VE SAYGININ OLDUĞU GÜZEL PAYLAŞIMLARIMIZINDA YANLIŞ ANLAŞILMALARLA ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMEM KABULDE ETMEM .

SENGİNİS SENGİNSİNİS SENGİNGLER....opuyorumnanaktan

Monologda indirim istiyorum..4 kere yapsak olma mı canlar..
omasssssssss Çok üzgünüm çoook
dehset uykum var((seeenn kiimm bebegin uyurken hazir uyuyacagina gecenin bilmem kacina kadar sanki hic gormemissin ggibi kocanla sohbet etmek kim..zibar yat be kadin...sonra boyle masada uyursun iste...
vaayy ne işşş sadece sohbetmi ettinizzz opuyorumnanaktan
masallah vanim duzene giriyor bak..
vanim derken naniknanik
noliii bebişimmm üzülme sen espirik yaptı derya hatta miniş için yaptı kanımca
yokkk artıkkk ne ağlaması kuzum yaaaa akannehir
kızlar bu arada biri yazmış hatırlamıyorum kimdi. dahi bebek eğitim seti filan. bakın bazı siteler öyle dvd tarzı ya da geliştirici setlerin zararlı olduğunu yazmış.
bende alsakmı diye sormuştm ne gibi zararları varmışkine
paran kadar konuş la sen minik.adın bile minik senin parandan ne olur..şimdi ben param kadar konuşsam tıpik kapanır beedelikafadulden(esranın simge)
kaydirigubbakcemile3
e söylenicek bi söz bırakmamışsın herzamanki gibi bacım :lepi:
teşekür ederiz iltifatların için Helin.Kapımız sonuna kadar açık.Beklerim
ne kapıymış beaaa
senginin çocuğu da başka oluyor canım sayfalara sığmıyor
ben göremedim şu zengin gadının çocuğunu faceten bakcezzz artıkın
Teyzelerim merhaba]

canım yaa geçmiş olsun nedir bu devamızın başına gelenler :gitme:

zenginik ama pintiyik veremeyik para mara.
alkisalkisalkis
bende doktordaydım bugün bir dahaki kontrole kadar ek birşey verme kesinlikle dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…