olaya açıklık getiriyorum hemenn ahandi miniş yazmış delikafaduldenvalla sizi görmüyorum ben,cok sengin olmaktan kaynaklanıyor olsa gerek,küçük varlıkları göremıyorum sengözlerimebaksanab bukadar ezik olmayın daaaaa
:
valla sizi görmüyorum ben,cok sengin olmaktan kaynaklanıyor olsa gerek,küçük varlıkları göremıyorum sengözlerimebaksanab bukadar ezik olmayın daaaaa
milkshake canım senden özür dilerim şimdi dönüp mesajıma baktım..adının geçtiği cevap aslında bu yazıya karşılıklıdı senlen alaksı yok bende şaşırdım bian isim karıştırılması sonucu yanlış anlaşıldım ....
deryam yanlış anlaşılmalar oldu sanırım hassas bi dönemde sibelde ama ezeriz biçeriz falan diyen minişti sibel değil kaydirigubbakcemile3
olaya açıklık getiriyorum hemenn ahandi miniş yazmış delikafadulden
buldum uleyn buldum mesajı ama teruk ederim opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
fil hafıza senmiydin bundada yanlış yazdımsa kusura bakmaaaaaaaaaaaaaaaaananiknanik
yani sibel sen boşuna ağlamış oldun laelaelaelaelae
:gitme::mymeka:yaşlılık işte deryacım naparsın lülülülülülü
valla kimine göre hafızasal filim kimine göre fiziksel filim onlar kendini biliyooo tüpürüklerimi yolluyorum kendilerine :tomato:
hafızasal nasıl bi terimdir yaaaaaaaaaaaaa
TOPİĞİN NEŞSİSİN SEN YA yerimseniben
DOHTURA GİTTİNİZMİ NASIL GEÇTİ YAHO NASILMIŞ TOSUNCUK OLMUŞMU.lülülülülülü
bugün doktor kontrolümüz vardı. ceren gayet iyiymiş. bu ay elma suyu ile ek gıdalara başlangıç yapabilirmişiz. 20-30 cc adar elma suyu hergün.... pek çok doktor ilk 6 ay sadece anne sütü öneriyor ya benim aklım karıştı. bu konuyu biraz araştırıp size döneceğim. sizlerin doktorlar da önerdi mi meyve suyu?
maşallah yahoya biz malesef rotamızı şaşırdık vurulamadık.....gittim kuzum 800 gr almışız 6.800 olmuşuz şükürler olsun güzel almış dedi tosuncuk olmasada sağlıklı gidiyoruz
rotanın 2. dozunuda yaptrdk
şimdide uyuyoruzzz
doktordan sonra sahilde gezdik deniz havası çarptı herhalll bendede başağrısı varrr(
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
gypsyesra, dide+, dnzyildizi84+, Ebrar06, esenn, iremce_80, sakaleynmaster+
oynamaya geldikkk oynamayaaa
düğünlerdee göbek atmayaaa
limoncu derlerr adımaaa adımaa
kimsede gelemezzz yanımaaa
ayılana gazozz bayılanaa limonnn
:dance::dance::dance::teytey::sm_cool:
derya yoğurdu kendin yapıcan dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?