2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deryam yanlış anlaşılmalar oldu sanırım hassas bi dönemde sibelde ama ezeriz biçeriz falan diyen minişti sibel değil kaydirigubbakcemile3

anne sütünün %90ı su olduğu için boşuna su vermeye gerek yok midesi suya dolmuş olur boşu boşuna sütle su ihtiyacına karşılıyo zaten..ama mama veliyosa su verilmesi gerek dr öneriyo..

:

valla sizi görmüyorum ben,cok sengin olmaktan kaynaklanıyor olsa gerek,küçük varlıkları göremıyorum sengözlerimebaksanab bukadar ezik olmayın daaaaa

milkshake canım özür şimdi dönüp mesajıma baktım..adının geçtiği cevap aslında bu yazıya karşılıkdı senlen alaksı yok bende şaşırdım bian isim karıştırılması sonucu yanlış anlaşıldım ....:çok üzgünüm::teselli:
minik bu seferde sen başlamıycan dimi....asalet masalet tamamiyle yazılanlara karşılıkdır yazımşutarafagittiyasakkelime

Son düzenleme:
deryam yanlış anlaşılmalar oldu sanırım hassas bi dönemde sibelde ama ezeriz biçeriz falan diyen minişti sibel değil kaydirigubbakcemile3

olaya açıklık getiriyorum hemenn ahandi miniş yazmış delikafadulden

buldum uleyn buldum mesajı ama teruk ederim opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
fil hafıza senmiydin bundada yanlış yazdımsa kusura bakmaaaaaaaaaaaaaaaaananiknanik

buldum uleyn buldum mesajı ama teruk ederim opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
fil hafıza senmiydin bundada yanlış yazdımsa kusura bakmaaaaaaaaaaaaaaaaananiknanik

valla kimine göre hafızasal filim kimine göre fiziksel filim onlar kendini biliyooo tüpürüklerimi yolluyorum kendilerine :tomato:

TOPİĞİN NEŞSİSİN SEN YA yerimseniben
DOHTURA GİTTİNİZMİ NASIL GEÇTİ YAHO NASILMIŞ TOSUNCUK OLMUŞMU.lülülülülülü

gittim kuzum 800 gr almışız 6.800 olmuşuz şükürler olsun güzel almış dedi tosuncuk olmasada sağlıklı gidiyoruz
rotanın 2. dozunuda yaptrdk
şimdide uyuyoruzzz
doktordan sonra sahilde gezdik deniz havası çarptı herhalll bendede başağrısı varrr (

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
gypsyesra, dide+, dnzyildizi84+, Ebrar06, esenn, iremce_80, sakaleynmaster+

oynamaya geldikkk oynamayaaa
düğünlerdee göbek atmayaaa
limoncu derlerr adımaaa adımaa
kimsede gelemezzz yanımaaa
ayılana gazozz bayılanaa limonnn
:dance::dance::dance::teytey::sm_cool:

Biz başladık nazan yoğurda da başlayacağız bu hafta ..hatta pirinçli kaşık amamsıda vermeye başaldım ama az az ..elmayı 1 elmaya çıkadrık diğerlerine yeni geçtik doktorumuz söylemişti mama aldığımız için başladık..

maşallah yahoya biz malesef rotamızı şaşırdık vurulamadık.....
geçmiş olsun hastalılardan korunsun kuzun...

hihoyyyt:sm_cool:hihoyyyt:dance::hooray::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…