2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ÇOK geçmiş olsun ..bizede doğduğu gün üfürüm var dediler hastenede ve hastane sonrası böyle birşeyin olmadığını öğrendik ve derin bir oh çektik .Rabbim senin kuzuna acil şifa versin ...

flawlesd geçmiş olsun acil şifalar benimde kardiyolojiye götürmem gerek ama hala götürmedim hamileyken delik vardı kalbinde ilk fırsatta götürücem bende gittiğim hastanede yok buralarda nereye götüreceğimi bilemedim

valla kimine göre hafızasal filim kimine göre fiziksel filim onlar kendini biliyooo tüpürüklerimi yolluyorum kendilerine :tomato:
yarappi şükür
maşallah yahocuka.bir kuplede benden çok içimden geldi

turist ömer derrler benim adıma adıma
bakmayanlar pişman olur,tadıma
amaniiiiiinnaniknanik

olaya açıklık getiriyorum hemenn ahandi miniş yazmış delikafadulden

ben dediydim, ben dediydim istee...

Esra buarada valla sadece sohbet ettik, dun guzel gelismeler olmus onun icin, onlari anlatti..bizden gecmis sohbet disi isler...

sabhdan beri yine bi çok sayfa omuş neyhsem ben artıkım geçmişe değil önume bakayım..

resmler hairka valla bebişler çok tatlı.

didomdideeeeeeeeeeeeee

kız bu neva nın gözlerini son haddinekadar açmış resimlerine bayılıyoruuuuuuuuuuuuuuum bilesin.

ayyyyyyyyydelikafadulden evrimin bu kocam bana çok düşkün durmadan birbirirmizin üstüne düşerizz muhabbeti harika ya.. buketde hemen son düşme hikayesini anlatmış ayy bizim topik hepden alem ya....

eyvallah bacım.adın ne senin yavrumm
lmaz:elif bugun senin icine kimin ruhu girdi????????lmaz:klava:

cool ifademe dikkatini sündürürüm..bu coolluk kimde var benden başkasengözlerimebaksanab

yarın için tum hazırlıklarımız yaptım sadece sabah banyo wc temizlencek okadadr.
meger hem anne hemde evhanımı olmak ne zormuş ayyh seneyye birde çalışan ev hanımı anne olcaaaaaaaaaaaam imdaaaaaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…