esram özledm seni beee
,gelsene bi gun bana sen senginsin araban var
az kaldı ümidim varbitecekkkkkkkksenin gelenin gidenin bitmii hem (benimki çok bitiyomuş gibi) kafamçokkarıştı
bende özledim
sen bana geldin ya bende sana geleyim kötükedihüso
yok aynıydı.elif bu rota aşısı uyku etkisi yaptımı nevada?
yoksa deniz havasındanmı sarhoş gibi yaho akannehir
hepimizin başında yavrumm.adın neydi seninyarın için tum hazırlıklarımız yaptım sadece sabah banyo wc temizlencek okadadr.
meger hem anne hemde evhanımı olmak ne zormuş ayyh seneyye birde çalışan ev hanımı anne olcaaaaaaaaaaaam imdaaaaaat
güzel cevap terruklarbende özledim
sen bana geldin ya bende sana geleyim kötükedihüso
esram ya bu pazarda evdeydim ayyy çok çok sıkıldım.. bayramda konyaya gidicessss inş.ailemi görmek doping etkisi yapar inş. bende sahalara geri dönerim
ulen dedim bu hilal kimyurube kocum kim tutar seni:) ben pervin.izmitte kardesimdeyim onun oturumundan yazıorum usendim kendi sifremi girmeye hazır acık oturum:)
kocası istanbulda izin vermedi konyalarda verirmi sence vereliniortakgörüşelim mi ? ben de oralardayım.
ulan hilal pardon pervin dedim noliyyiii bu kim ki birdenbire atlamış.hımbıl seni
Benim de var stajerim:lepi: Atom karınca gibi vallahi. Her eve lazım:hulya:he didooo var tabi stajyerim, stajyersiz hayat mi olur? senin yok mu yoksa??:1shok:
onlar ezilip her turlu ayak isini yaptirmak icin varlar, iyiki varlar..:lepi:
Oy yavrum kıyamam sana:teselli: Allah yardımcın olsun da bir an önce iyileş, tamamen kurtul şu illetten kuzuum:gitme::Saruboceq:Teyzelerim merhaba
Ben yine hasta oldum :sinifsinif: Annem bu yüzden günlerdir yanınıza gelemedi.
Yine idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ama bu sefer hastaneye yatmadım, doktor teyze domuz gribinden korktuğu için beni hastaneye yatırmadı, evde tedavi oluyorum.Şuruplarımı içiyorum, çok yakında iyileşeceğim inşallah..
Ateşim yükselmediği vaktilerde keyfim yerinde oluyor, bu resimdeki gibi komiklikler yapıyorum anneme..
Şimdilik hoşçakalın, öptüm hepinizi.
Deva :ecrin_bebek:
Benimki de çok düşkün, en son üstüme düştüğünde kızım oldu :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?