2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esram özledm seni beee
,gelsene bi gun bana sen senginsin araban var

esram ya bu pazarda evdeydim ayyy çok çok sıkıldım.. bayramda konyaya gidicessss inş.ailemi görmek doping etkisi yapar inş. bende sahalara geri dönerim

elif bu rota aşısı uyku etkisi yaptımı nevada?
yoksa deniz havasındanmı sarhoş gibi yaho akannehir
yok aynıydı.
yarın için tum hazırlıklarımız yaptım sadece sabah banyo wc temizlencek okadadr.
meger hem anne hemde evhanımı olmak ne zormuş ayyh seneyye birde çalışan ev hanımı anne olcaaaaaaaaaaaam imdaaaaaat
hepimizin başında yavrumm.adın neydi senin
bende özledim
sen bana geldin ya bende sana geleyim kötükedihüso
güzel cevap terruklar
esram ya bu pazarda evdeydim ayyy çok çok sıkıldım.. bayramda konyaya gidicessss inş.ailemi görmek doping etkisi yapar inş. bende sahalara geri dönerim

görüşelim mi ? ben de oralardayım.

ulan hilal pardon pervin dedim noliyyiii bu kim ki birdenbire atlamış.hımbıl seni

yurube kocum kim tutar seni:) ben pervin.izmitte kardesimdeyim onun oturumundan yazıorum usendim kendi sifremi girmeye hazır acık oturum:)
ulen dedim bu hilal kim
nerdesünnn haanııımmmm özledimmmm
görüşelim mi ? ben de oralardayım.
kocası istanbulda izin vermedi konyalarda verirmi sence vereliniortak

çok yakın oturuyoruz biz onlarla.iki adımlık yer ama kendi bilir tabişakkıdı

güllü yine kaçak güreşiyiii.nerde buluşma lafı duysa arazi oliyi..şaka len şaka istemiyom görüşmek falan

pervin- ben eceye ıhlamur verdiğimde dahi emme saati bile olsa emmio bi yarımsaat sonra filan emio o yuzden suyun tıkaması normal. bide elma suyu muhabbetinde bebeklerin midesini agrıtabilir die okumustum..ben hamileyken cok iciodum taze sıkılmıs elma suyu ozaman arastırmıstım

he didooo var tabi stajyerim, stajyersiz hayat mi olur? senin yok mu yoksa??:1shok:
onlar ezilip her turlu ayak isini yaptirmak icin varlar, iyiki varlar..:lepi:
Benim de var stajerim:lepi: Atom karınca gibi vallahi. Her eve lazım:hulya:
Oy yavrum kıyamam sana:teselli: Allah yardımcın olsun da bir an önce iyileş, tamamen kurtul şu illetten kuzuum:gitme::Saruboceq:
Benimki de çok düşkün, en son üstüme düştüğünde kızım oldu :dance:

Puhahahaha:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…