başım çok ağrıyorrr(
ne oldu ballı sirkeler?? kimler basladı şimdik
ben de 4.ayı bittikten sonra tattırılmaya başlanacağını biliyordum ama doktor resmen hemen yarından itibaren 20-30 cc elmasuyu içirebilirsiniz deyince çok şaşırdım. annesütünün tadını beğenmezse elmasuyunu tadınca dedim "o kadarcık elmasuyu ile annesütü bırakan bebek görmedim" dedi.
merhaba tekrar, doğdugu gün muayene eden doktoru üfürüm tespit etti , kardiyoloğa yönlendirdi. ilk dogdugunda olabilir zamanla geçebilir dediler 2 aylıkken kontrole çağrıldık problem artarak devam ediyormuş. şu an bizim anladıgımız bir sorunu yok doktorlar anlıypr. halen hafif denebilecek boyuttaymış. 4. ayda tekrar kontrolumuz var
söylenecek söz bırakmamış:lepi:kaydirigubbakcemile5sın
neden kötü birşey diyeyim sibel ya senin yazına karşılkık yazdım herhangi bir art niyet yok opuyorumnanaktan
Aman yarabbim neden böyle düşündün ya da anladın canım ya ben senin yazına karşılık yazdım ama amacım kimseyi küçümsemek yada kendimi büyütmek gibi bir düşünce de değil ...Sen sisin gibi küçük insanları görmemişim gibi bir cümle kullanmıştın bende ona karşılık böyle yazdım ama sadece yazına karşılık şahsiyetine asla değil ki böylede birşey düşünmedim inan çok üzüldüm ..yanlış anlaşılmak hayatta en korktuğum şeylerden birisidir ondan daha çok korktuğum ve çekindiğim şey Bir Kalbi Kırmaktır lütfen bu yazıyı yazına karşılık olarak algıla başka bir amacım yoktu .....
burda bir aile gibiyiz kimse kimseden ne üstün nede alçak hepimiz burda en güzel an zor en acı anlarımızı sorunlarımızı paylaştık paylaşıyoruzda ....
Senin adınada cevap vermiş gibi olduğum içinde üzgünüm.. Kendini bi mok sanan birside değilim ...Burdaki dostluğu kardeşliğide ne zengiliğe nede başka birşeye değişmem ..
SEVGİNİN VE SAYGININ OLDUĞU GÜZEL PAYLAŞIMLARIMIZINDA YANLIŞ ANLAŞILMALARLA ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMEM KABULDE ETMEM .
SENGİNİS SENGİNSİNİS SENGİNGLER....opuyorumnanaktan
hiç boşuna olurmu beee ağladım rahatladım varmı öteki günlerdir sıkıyordum kendimi bu olay sayesinde deşarj oldum iyi oldua.syani sibel sen boşuna ağlamış oldun laelaelaelaelae
evet didiydin canım benim amaben olayın detayını bilmediğim için birde orda benim adım yazılınca atladım olaya.....neyse kapandı gitti konu bi yanlış açıklama vardı açığa kavuştu... teşekkürler canım:1hug:ben dediydim, ben dediydim istee...
ne oldu ballı sirkeler?? kimler basladı şimdik
ÇOK geçmiş olsun ..bizede doğduğu gün üfürüm var dediler hastenede ve hastane sonrası böyle birşeyin olmadığını öğrendik ve derin bir oh çektik .Rabbim senin kuzuna acil şifa versin ...
flawlesd geçmiş olsun acil şifalar benimde kardiyolojiye götürmem gerek ama hala götürmedim hamileyken delik vardı kalbinde ilk fırsatta götürücem bende gittiğim hastanede yok buralarda nereye götüreceğimi bilemedim
sibel cam rende mi kullandin elma icin??
elma suyu cocukların midesini agrıtabiliomus o sebepten kıvranmıstır selin sibelcim
benim yeğenimde yıllar önce üfürümden ameliyat oldu 1 yıl kadar gözlem altında tuttular belli aralıklarla takip ettiler bazıları 1 yaşına kadar kapananda oluyormuş.... sonra anjiyo gibi kasıktan girip stend taktılar şimdi maşallah gayet sağlıklı kocaman çocuk oldu ilk okul 3 e gidiyor.... önceden çok sık kontrole gidiyordu şimdi senede 1 kereye düştü artık hiçbirşeyi yok vücudu stendede uyum sağladı çokşükür.... topaç gibi bi çocuk.....
bunu duyduguma çok sevindim çevremde de hiçkimse böle bişi yaşamamış biraz olsun yüreğime su serpildi. teşekkür ederim yeğenine de geçmiş olsun
benim yeğenimde yıllar önce üfürümden ameliyat oldu 1 yıl kadar gözlem altında tuttular belli aralıklarla takip ettiler bazıları 1 yaşına kadar kapananda oluyormuş.... sonra anjiyo gibi kasıktan girip stend taktılar şimdi maşallah gayet sağlıklı kocaman çocuk oldu ilk okul 3 e gidiyor.... önceden çok sık kontrole gidiyordu şimdi senede 1 kereye düştü artık hiçbirşeyi yok vücudu stendede uyum sağladı çokşükür.... topaç gibi bi çocuk.....
bunu duyduguma çok sevindim çevremde de hiçkimse böle bişi yaşamamış biraz olsun yüreğime su serpildi. teşekkür ederim yeğenine de geçmiş olsun
sagol canım geçti atlattı zaten yeğenim allahın izniyle sizde atlatacaksınız......ve ameliyat sonrasıda hiçbir sorun yaşamadı allaha şükürler olsun normal yaşantısına devam etti koşturup durdu.....herşey güzel olacak inan buna artık tıp çok ilerledi benim yeğenim taa 8-9 sene önce oldu bu ameliyatı.... ankarada bi üniversite hastanesinde ameliyat oldu....güzel haberlerini bekliyoruz....
Şenizalkisalkisalkisben dediydim, ben dediydim istee...
Çok üzgünüm çoooksüprizzzzzben olsaydım olaylarda sıcağı sıcağına hemen el atardım :lepi:
:ecrin_bebek:Esra buarada valla sadece sohbet ettik, dun guzel gelismeler olmus onun icin, onlari anlatti..bizden gecmis sohbet disi isler...
bende diyorum bu cesur kim atladı birden yoksa yeni geldide benmi görmedimdi..CADIARZUyurube kocum kim tutar seni:) ben pervin.izmitte kardesimdeyim onun oturumundan yazıorum usendim kendi sifremi girmeye hazır acık oturum:)
vereliniortakalkisalkisalkisben ben beeennn:lepi:
sengözlerimebaksanaba.s:içelim:canım bizim dr.umuz meyve sularından vs. verebilirsiniz hatta 4,ayda kaşık mamalarına başlayabilirsiniz dedi... bende hafta sonu seline bir bütün elmanın suyunu sıktım yaklaşık 25 cc kadar oldu onun hepsini verdim selinde içti çok beğindi ama akşamada kıvrım kıvrım kıvrandı sanırım ağır geldi karnını ağrıttı o günden sonrada bir daha vermedim... versemde 1 tatlı kaşığı falan vereceğim birden bu kadar çok içirince elma suyu ağır geldi.
evet bi yanlış anlaşılma oldu.... sen miniğe yazacağına bana yazınca ordan bi yanlış anlaşılma doğdu.... neyse geçti bitti..... benimde hassas bi zamanıma denk geldi bende biraz büyüttüm alınganlık yaptım sanırım.....
hiç boşuna olurmu beee ağladım rahatladım varmı öteki günlerdir sıkıyordum kendimi bu olay sayesinde deşarj oldum iyi oldua.s
evet didiydin canım benim amaben olayın detayını bilmediğim için birde orda benim adım yazılınca atladım olaya.....neyse kapandı gitti konu bi yanlış açıklama vardı açığa kavuştu... teşekkürler canım:1hug:
vereliniortakalkisalkisalkisbende bu gece başlıcam birazdan içeceğim....:lepi:
sibel cam rende mi kullandin elma icin??
Burcin, Elif,Berat.. hepınıze teker teker masallahh kuzular.. Allahım nazarlardan korusun sızı..
bebiklerin hepisine masllah yerim onlari ben..
Evros buarada Berat sana cok benziyor sanki...
EVROŞ, BAŞAK, EMİRHANERİM, BUKET, MİNİK
bebeklerinize maşallah, hepsi birbirinden tatlılar...
maşallaaaahhhh size
haftasonu gezmemizden
benzesin keske her dakika saçları dökülüyo çok üsülüyorummm mafoldumbentüpürseydin suratına diyecem telefondaymışsınız hoş sen kaynana ile başedemiyosun
yaa varya biraz daha saçı olsaa ben yahoma benzetiyorum beratımı :CüvCüv:
:
raporun hayırlı olsun canım şimdilik huyu iyi oğlumun inşallah da böle devam eder de ahlaklı dürüst akıllı bi oğlan olur opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2bu gün 20 günlük rapor almayı başarmış ve rota aşısı işini halletmiş bulunuyorum.Doktor gatadan emekli bir albaydı çook şeker bir insandı.Korka korka gitmiştim.Verebileceği raporun en fazlasını verdi.
.Berat'ın bakışlar yahoya benziyor haketten.Çok iyi huylu bir çocuk olacak sanki öyle hissettim......
seni çok seviyorum biliyon mu a.s.bence BERAT aynı EVROŞ a benziyor. Hep diyorum bu topiğin kızları babalarına erkekleri de annelerine benzemişler genelde
SELİN pek bi keyifli görünüyor. gevrek gevrek gülmüş. kime bu bakış? anneye mi babaya mı?
maşallah çok tatlısınız siz yabiz de bu gün fotoğraf çekildik
[/IMG][/URL]
kaynana iki sussa yazicam bana bugun izledigi filmi anlatiyor, ayagimda teo..allam yaaa...
:1shok:nurdanın kaynanasııınınmı uykusu gelicekkkk komikkkkkkksin canannn :roflol:
delikafaduldenEsra, kullanıyorum ben organımı sık sık.. tuvalete gıdıyorumm sık sık.. sen napıosun sık sık?? sıkıyosa cevapla bi sıkımlık
kaydirigubbakcemile3yok anam bu gündüz misafiri yani bu misafir bana değil eve geldi evin kapısından girdi delikafadulden
kadar
ece nin geçen hafta cektigim bir resmi
]
sagol canım geçti atlattı zaten yeğenim allahın izniyle sizde atlatacaksınız......ve ameliyat sonrasıda hiçbir sorun yaşamadı allaha şükürler olsun normal yaşantısına devam etti koşturup durdu.....herşey güzel olacak inan buna artık tıp çok ilerledi benim yeğenim taa 8-9 sene önce oldu bu ameliyatı.... ankarada bi üniversite hastanesinde ameliyat oldu....güzel haberlerini bekliyoruz....
aralıkta gideceğiz tekrar gelişmeleri bildiririm. inşallah düzeliriz biz de sorunsuz bi şekilde . her an bişey olucakmış korkusu ile yaşamak gerçekten çok kotu allah kimseye yaşatmasın. çok saol tekrar
geçmiş olsun kedici.maşallah devaya allah acil şifa versin çok tatlı yaaTeyzelerim merhaba
Ben yine hasta oldum :sinifsinif: Annem bu yüzden günlerdir yanınıza gelemedi.
Yine idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ama bu sefer hastaneye yatmadım, doktor teyze domuz gribinden korktuğu için beni hastaneye yatırmadı, evde tedavi oluyorum.Şuruplarımı içiyorum, çok yakında iyileşeceğim inşallah..
Ateşim yükselmediği vaktilerde keyfim yerinde oluyor, bu resimdeki gibi komiklikler yapıyorum anneme..
Şimdilik hoşçakalın, öptüm hepinizi.
Deva :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?