2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizim dr.umuz meyve sularından vs. verebilirsiniz hatta 4,ayda kaşık mamalarına başlayabilirsiniz dedi... bende hafta sonu seline bir bütün elmanın suyunu sıktım yaklaşık 25 cc kadar oldu onun hepsini verdim selinde içti çok beğindi ama akşamada kıvrım kıvrım kıvrandı sanırım ağır geldi karnını ağrıttı o günden sonrada bir daha vermedim... versemde 1 tatlı kaşığı falan vereceğim birden bu kadar çok içirince elma suyu ağır geldi.

benim yeğenimde yıllar önce üfürümden ameliyat oldu 1 yıl kadar gözlem altında tuttular belli aralıklarla takip ettiler bazıları 1 yaşına kadar kapananda oluyormuş.... sonra anjiyo gibi kasıktan girip stend taktılar şimdi maşallah gayet sağlıklı kocaman çocuk oldu ilk okul 3 e gidiyor.... önceden çok sık kontrole gidiyordu şimdi senede 1 kereye düştü artık hiçbirşeyi yok vücudu stendede uyum sağladı çokşükür.... topaç gibi bi çocuk.....

evet bi yanlış anlaşılma oldu.... sen miniğe yazacağına bana yazınca ordan bi yanlış anlaşılma doğdu.... neyse geçti bitti..... benimde hassas bi zamanıma denk geldi bende biraz büyüttüm alınganlık yaptım sanırım.....

yani sibel sen boşuna ağlamış oldun laelaelaelaelae
hiç boşuna olurmu beee ağladım rahatladım varmı öteki günlerdir sıkıyordum kendimi bu olay sayesinde deşarj oldum iyi oldua.s

ben dediydim, ben dediydim istee...
evet didiydin canım benim amaben olayın detayını bilmediğim için birde orda benim adım yazılınca atladım olaya.....neyse kapandı gitti konu bi yanlış açıklama vardı açığa kavuştu... teşekkürler canım:1hug:

delik kapanmıştır mutlaka genelde kapanıyomuş. çocuk kardiyoloğuna gitmeniz gerekli. benim gittiğim doktor bu konuda uzman istersen adını telini verebiliim. ben de tavsiiye üzerine gittim. inş bişey yoktur yahya da

sibel cam rende mi kullandin elma icin??

yok canım katı meyve sıkacağı kullandım ama sonra bir yerde okudum burdamıydı hatırlamıyorum cam rende kullanın diye kafam karıştı.... sence nasıl yapayım....

elma suyu cocukların midesini agrıtabiliomus o sebepten kıvranmıstır selin sibelcim

evet canım ondan oldu.....bir dahada vermedim ama yarın falan bir tatlı kaşığı vereceğim bakalım yine aynımı olacak.... ama üzüm suyu falan veriyorum 25 cc kadar onda bir problem olmuyor demekki bazı şeyler ağır gelebiliyor midesine.....

ben dediydim, ben dediydim istee...
Şenizalkisalkisalkis
ben olsaydım olaylarda sıcağı sıcağına hemen el atardım :lepi:
Çok üzgünüm çoooksüprizzzzz
Esra buarada valla sadece sohbet ettik, dun guzel gelismeler olmus onun icin, onlari anlatti..bizden gecmis sohbet disi isler...
:ecrin_bebek:yerimseniben
yurube kocum kim tutar seni:) ben pervin.izmitte kardesimdeyim onun oturumundan yazıorum usendim kendi sifremi girmeye hazır acık oturum:)
bende diyorum bu cesur kim atladı birden yoksa yeni geldide benmi görmedimdi..CADIARZU
ben ben beeennn:lepi:
vereliniortakalkisalkisalkis
sengözlerimebaksanaba.s:içelim:
bende bu gece başlıcam birazdan içeceğim....:lepi:
vereliniortakalkisalkisalkis
sibel cam rende mi kullandin elma icin??

cam rende bak bende sibelin sorusuna atladımmmmmmm.
cam rende kullanın robot neyim kullanmayın ..sengin hatunlar...bis cam rende kulanıyos
fakirliğin gözü körolsun....senginliğin canı sağolsun

tek sferde 25 cc içirdinse dokunmuştur adım adım çoğaltacaktın sibel..bis içiyoruz mesela çok şükür rahat artık günde 1 elma püre halinde yediriyorum...şimdi havuç suyuna geçicem dönüşmlü vereceğim .

Son düzenleme:
Esra valla bende filmi izledikten sonra pişman oldum ama iş işten geçmişti.. Etkisi uzun sürecek galiba..
Seçil sen demiştin galiba tr de yasak diye kuzenim indirmiş nereden bilmiyorum ama o getirdi izledik... Bu film muhabbetinden sıkılmışlardır herhalde kapattım artık görmemişin bir filmi olmuş :tomato:
Ayy bu kız beni delirtecek bugünde çok huysuz :1no2:

Burcin, Elif,Berat.. hepınıze teker teker masallahh kuzular.. Allahım nazarlardan korusun sızı..

bebiklerin hepisine masllah yerim onlari ben..

Evros buarada Berat sana cok benziyor sanki...

EVROŞ, BAŞAK, EMİRHANERİM, BUKET, MİNİK
bebeklerinize maşallah, hepsi birbirinden tatlılar...

teşekkürler teyzeleri sizi seviyoruz hele berat ı bana benzetenleri daha çok seviyoruz :dance:

haftasonu gezmemizden
maşallaaaahhhh size
tüpürseydin suratına diyecem telefondaymışsınız hoş sen kaynana ile başedemiyosun

yaa varya biraz daha saçı olsaa ben yahoma benzetiyorum beratımı :CüvCüv:

:
benzesin keske her dakika saçları dökülüyo çok üsülüyorummm mafoldumben

raporun hayırlı olsun canım şimdilik huyu iyi oğlumun inşallah da böle devam eder de ahlaklı dürüst akıllı bi oğlan olur opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2
seni çok seviyorum biliyon mu a.s.
biz de bu gün fotoğraf çekildik
[/IMG][/URL]
maşallah çok tatlısınız siz ya
kaynana iki sussa yazicam bana bugun izledigi filmi anlatiyor, ayagimda teo..allam yaaa...
delikafadulden
nurdanın kaynanasııınınmı uykusu gelicekkkk komikkkkkkksin canannn :roflol:
:1shok:
Esra, kullanıyorum ben organımı sık sık.. tuvalete gıdıyorumm sık sık.. sen napıosun sık sık?? sıkıyosa cevapla bi sıkımlık
delikafadulden
yok anam bu gündüz misafiri yani bu misafir bana değil eve geldi evin kapısından girdi delikafadulden
kadar
kaydirigubbakcemile3
ece nin geçen hafta cektigim bir resmi

]

[]

geçmiş olsun kedici.maşallah devaya allah acil şifa versin çok tatlı yaa
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…