2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sibelcim bende cam rende diye biliyorum..ama nerden bulucam onu bilmiyorum??

Selamlar

Çağan kaç gündür ağzıma ettiğinden hasret kaldım buralara
sizler nasılsınız herkes iyimi geçmişe bakayım azcık çok biriktii

Deva ya çok geçmiş olsun ...
Kızlar bazı sitelerden araştırdım emziren anneler kesinlikle elma sirkesi kullanmamalı diyor bazılarının doktoru kızmış bile ... Sizde değişiklikler oldu mu bebişlerde?? Ben yarın almayı düşünüyordum kararsız kaldım şimdi ...
Canan buralardasın ama yazmıyorsun pek cadı kızın hala fırsat vermiyor mu?? At dedenin kucağına

özlem bende başlamadım korkuyorum açıkçası
ama birde şöyle bir durum var ben salataya illa sirke koyarım kimisi hiç koymaz ben bayılırım ama üzüm sirkesi

özlem bende başlamadım korkuyorum açıkçası
ama birde şöyle bir durum var ben salataya illa sirke koyarım kimisi hiç koymaz ben bayılırım ama üzüm sirkesi

Ben zarar vermediğine inanarak başlayacağım galiba doğumdan beri 83 te takılı kaldım umudum git gide azalıyor ben dobişko kalıcam galiba anneme çekmemişim o aldığı 50 kiloyu vermiş delikafadulden

bebişlerin hepside birbirinden güzeller Allah bağışlasın hepsini
Deva'ya geçmiş olsun Allah hastalıklardan uzaktutsun bebişlerimizi

Fasulyeko geçmiş olsun başladınmı mamaya? hangi doktora gidiyorsunuz şimdi bana tavsiye ettiğin dr a devammı yeni doktor arıyorum

Esrako geçmiş olsun iyi olmana sevindim hep aricam Çağan dan fırsat bulamıyorum çok yoruyor beni

Ben zarar vermediğine inanarak başlayacağım galiba doğumdan beri 83 te takılı kaldım umudum git gide azalıyor ben dobişko kalıcam galiba anneme çekmemişim o aldığı 50 kiloyu vermiş delikafadulden

evrim araştıracaktı sonucu bildirsin diye beklemedeyiz sositososito
yok şimdi ben araştıracam ama var nasılsa bitane araştıran hiç uğraşmıyayım diyorum laelaelaelaelae

ben ailedeki herkesten şişmanım (kocam hariç)
annem 74 kg
kaynanam 80 kg
babam bile 83 kg
mafoldumben

ağzıma edii Esra
kulaklarımda halen sesi çınlıyo uyutana kadar canım çıktı akşamları canavara dönüşüyo
akşam 7 den 10 a kadar ağlıyor gazı yok altı temiz aç ama memeyi tutmuyo hoplıyorum zıplıyorum amuda kalkıyorum yorulunca emip yatıyo 10 gibi kök söktürüyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…