2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynennn altına imzamı atarımmm

niye babası o kadarmı çirkin be helincim iyiki benzememiş demiş çevredekiler(bu arada değiştirmişsin sanırım yazıyı)
yok canım be espiri yaptım.yazıyı yanlış anlaşılmaktan korktuğum için değiştirdim.ne bileyim yok eşini beğenmiyor kendini övüyor falan gibi düşüncelere yol açmak istemem.yanlış anlaşılmak en çok korktuğum şeydir.bazen bi espiriyi bile yanlış anlayan insanlar çıkıyor esra

Ben de artık pukket nikini aldım.(ben kim miyim buketdogan Elif'in anası) Burdan isim annem dide'ye ve evriş'e çok teşekkürü bir borç bilirim. Bilgilerinize arz ederim.

Bu arada ben de elma sirkesi karışımını denedim. Aman Allah'ım o nası kötü bir tat oldu. Evde bal yoktu, ben de biraz şeker kattım. Bugün bal aldım bide öyle denicem. Ama tad gene kötü olacak bence.

ben de artık daha dikkatli yazmaya çalışıyorum, gerçekten de çok yanlış anlaşılmalar oluyor.

Ben de artık pukket nikini aldım.(ben kim miyim buketdogan Elif'in anası) Burdan isim annem dide'ye ve evriş'e çok teşekkürü bir borç bilirim. Bilgilerinize arz ederim.
güle güle kullan. ne demek pukket?

Ya ınanamıyorummm sana yaaa!!! Sen var ya delısınnn.. kaydirigubbakcemile3 ya bı de çok tatlısınn.. Allah senı ne etmeye Puket bacımm kaydirigubbakcemile3

beni sizler varettiniz.sen bakma neva'ya öyle denk geldi.arada yalatırım o ka
Yok bişi annem.. gectiiiii.. yok bişi, yanlıs yazmıslar.. yalan bunlar,sen bakma.. muck.
geçmedi ulan geçmedi..hala köfte -pide- şalgamdayım.
helin doktor demiş ya sana 5 aylık gelişiminde niye 3 numara kullanıyosun??
bu doktor kandırmış herhal seni kaydirigubbakcemile3
5 aylık olsa 8 kg falan eder yeter 3 numara
senin doktorda 9 aylık gelişiminde falanmı diyor bacım delikafadulden
doğan görünümlü şahin yani
yaninda borek de varmiydi otlusundan:sinifsinif: bi de mis demli cay dimi:sinifsinif:
nurdanım, nurişim, böreğim otum,
bi sussan diyorum
şimdi bu yağmurda browni kemirmek normal bir davranış mı hııı.kime göre,neye göre
aslında ben fücuduma sürüyorumm brownılerı, yemıyorum haa, yannıs annadın sen..
ne dyim ki ne olasın evrimsırnaşık şey

hatun haketten değiştirdi ..opuyorumnanaktan

Nazan
yazarken kırk defa düşünür hala geldim.şu cümlem yok şu yanlış anlamaya kaçar mı diyerekten defalarca siliyorum.oysa içimden geldiği gibi yazmak istiyorum ama sanal ortam olunca biribirimizin huyunu suyunu çok iyi bilmediğimizden daha dikkatli davranmak zorunda kalıyorum.
artık doktor kontrollerini bile yazmaktan korkuyorum yok kıyaslanacak korkusuyla.oysa kıyaslamak amaçlı yazmıyorum yada diğer insanları kaygılandırmak için.o anki sevinç yada aynı durum var mı diye yazıyorum.ama tabi yanlış anlayan takıntı yaratıp kaygılanan insanlar olabilir diye paylaşmamaya özen gösteriyorum

kim, kimi ,neyi yanlış anlıyor? kim şakadan anlamıyor çıksın ortaya bakiyim:hulya:

didecim
az önce kilo boy yazmaktan korkuyorum dedim ama yazayım bi defalık
15 gün önce 7300 gr idi boyuda 65 cm idi.şimdi daha bi gelişip büyüdü gibi geliyor.ama 3 numara oluyor biraz sıkı bağlamazsam

Gülistan maşallah oğluna
hangi doktora gidiyorsun Nisa'ya devammı? yoksa sağlıkocağınamı gittin

Sizler kaç numara bez kullanıyorsunuz? Emin olmadım ben Prima 4'e geçtim ben de 3 bacaklarını çok sıktı.

3 numarakullanıyoruz bitince 4 alıcam bacaklarında çok iz yapıyor pukket hanım : )

Stress yapma bence, zaten stress atmak, ortak sorunları, sevinçleri paylaşmak için burada herkes.

Yapayım bari, yanında sirkeli su karışımı ile içerim, iyi gider a.s

delü kadın kaydirigubbakcemile3

Sırf bu yuzden ben yazmıyorum bak Helın, cunku kıyaslama yapmak bır kere evladına gunah.. bu sefer üzülmeler oluyor, endıseler baslıyor, acaba bızde bır sorun mu var dıye.. daha gecen gun senın sutun ne akdar cıktı, benım sutum az mı dıye mıllet strese gırmeye basladı.. o yuzden bende bazı durumlarımızı hıc ama hem de hıc dıllendırmıyorum. Habıre normalı ıdealdır dıye yazıp duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…