Sırf bu yuzden ben yazmıyorum bak Helın, cunku kıyaslama yapmak bır kere evladına gunah.. bu sefer üzülmeler oluyor, endıseler baslıyor, acaba bızde bır sorun mu var dıye.. daha gecen gun senın sutun ne akdar cıktı, benım sutum az mı dıye mıllet strese gırmeye basladı.. o yuzden bende bazı durumlarımızı hıc ama hem de hıc dıllendırmıyorum. Habıre normalı ıdealdır dıye yazıp duruyorum.
Evet sahneye çıkan sanatçı gibi hissettim kendimi :)pukkettt süpersinnn bacım yaa ismini değiştirmiş :sm_cool:
seni seviyorum biliyünmüüü??Sırf bu yuzden ben yazmıyorum bak Helın, cunku kıyaslama yapmak bır kere evladına gunah.. bu sefer üzülmeler oluyor, endıseler baslıyor, acaba bızde bır sorun mu var dıye.. daha gecen gun senın sutun ne akdar cıktı, benım sutum az mı dıye mıllet strese gırmeye basladı.. o yuzden bende bazı durumlarımızı hıc ama hem de hıc dıllendırmıyorum. Habıre normalı ıdealdır dıye yazıp duruyorum.
belki dae birbirimizi yüzyüze görmediğimizdendir diyelim ama üslup sorunu yaşanıyor bu topikte kanımca.neyi,nasıl, ne zaman söylediğimiz önemli diye düşünüyorum.mesala mütevazilik yaparak övünmek,alçakgönüllü megolamanlık yapmak karşıdakinin zeka düzeyi ne olursa olsun sırıtıyor hemen,mesele bu diye düşünüyorum.doğal ve samimi olunmalıdır tabi ama adamın doğal hali böyleyse yapacak çok da birşey yok.
seni seviyorum biliyünmüüü??
bende yazsam yazıcak o kadar çok şey varki
ama burda o kadar bebkleri ile sorun yaşayan anneler varki onları üzmek istemiyorum çünkü hepimiz acemiyiz ve kendimizde hata arıyoruz benim bebeğim niye öyle değil yanlışmı yapıyorum beceremiyorum vs şeklinde...halbuki benim oğlum yıkama yağlama yapmadan bile kendiliğinden saatlerce uyur ama bu bana özel bir beceri yada kazandırmış olduğum bir alışkanlık değil tamamen şans ve uysal bir bebek oluşundan...herhangi bir yöntemlede ilgisi yok çünkü çok küçükler bunlara ne yöntem söker ne başka birşey...
kahvaltımı şimdi yapıyorum desem inanrmısınız..
emziğe alıştırdım ama biberona alıştıramadık kızlar işe başlayınca ne olacak bilmiyorum
tavsiye ettiğiniz biberon var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?