2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bu kıyaslama olayı doğru değil bence de. Her bebek, her anne özel bence. Birisi önce konuşur, birisi önce yürür, bir diğeri önce çişini söyler , ama bir süre sonra hepsi aynı şeyleri yapmaya başlar. Sadece farklı sırada olur bu. Kilo boy da tabii ki farklı olacaktır. En önemlisi sağlıklı bebekler olmaları.

bende içimden ne geliyosa yazıyorum ama beni hiç yanlış anlayan yokk niye acaba ??
benide yanlış anlayınnn benidee benideee kaydirigubbakcemile2

kalem yok mi ...imzamı atcembuyrunnnnnnnnn

Öff süt var sanıyordum ama dün kullanmıştım bitmiş. Dikkat edin sütle ne yaptığımı yazmıyorum. Sizin hayal gücünüze bırakıyorum. Canınız falan çeker şimdi. Bi süt alıyım hemen yapıyorum browniyi.

seni seviyorum biliyünmüüü??
bende yazsam yazıcak o kadar çok şey varki
ama burda o kadar bebkleri ile sorun yaşayan anneler varki onları üzmek istemiyorum çünkü hepimiz acemiyiz ve kendimizde hata arıyoruz benim bebeğim niye öyle değil yanlışmı yapıyorum beceremiyorum vs şeklinde...halbuki benim oğlum yıkama yağlama yapmadan bile kendiliğinden saatlerce uyur ama bu bana özel bir beceri yada kazandırmış olduğum bir alışkanlık değil tamamen şans ve uysal bir bebek oluşundan...herhangi bir yöntemlede ilgisi yok çünkü çok küçükler bunlara ne yöntem söker ne başka birşey...

belki dae birbirimizi yüzyüze görmediğimizdendir diyelim ama üslup sorunu yaşanıyor bu topikte kanımca.neyi,nasıl, ne zaman söylediğimiz önemli diye düşünüyorum.mesala mütevazilik yaparak övünmek,alçakgönüllü megolamanlık yapmak karşıdakinin zeka düzeyi ne olursa olsun sırıtıyor hemen,mesele bu diye düşünüyorum.doğal ve samimi olunmalıdır tabi ama adamın doğal hali böyleyse yapacak çok da birşey yok.

SERVAN ağaya maşallah. bence yazmaya çekinme. bu topikte en minyon bebek benim olsa gerek ki ben kendi adıma söyleyeyim kimsenin bebeğinin kilosu benim moralimi bozmadı bugüne kadar. kimsenin sütünün ne kadar çıktığı da.... ama bazen yazılan bir paragrafın içinden sadece 1 cümle cımbızlanıp o cümleye takılıp kalınabiliyor ve tam olarak anlamaya çalışılmadan kişinin ruh hali ve asıl endişesi anlaşılmadan pek çok arkadaşımız KIYASLAMA diye insanın üstüne gelebiliyor. durum böle olunca da herkes bişey yazarken tedirgin oluyor. ama yazarken çekinmekte çok haklısın. ben sadece yardımcı olmak, benim işime yarayan bir yöntemi sizlerle paylaşmak için akşamları yaptığım uykuya geçiş ritualini anlattığım için galiba dalga konusu olmuşum.hatta bir arkadaşımız şaka yaptığımı bile bile yazdığım şeye ne kadar üzüldüğünü yazarak beni de üzdü. demek ki herkesin şaka yapmaya ya da herkesin rahat rahat yazmaya hakkı yok.

:hooray:

Gerçekten öyle bebeklerin de kendine has bir karakteri var. Ama öyle çabuk büyüyorlar ki ve öyle tatlılar ki. bu anları bence de stress li değil mutlulukla geçirmek lazım.Büyük ihtimalle tek çocuğum kızım olacak. Onun da her anını doya doya yaşamak istiyorum. Hepsi geçiyor, şimdi düşünüyorum nasıl canım yanarak emziriyordum ilk zamanlar. ınsan hiç geçmeyecek sanıyor ama bunun benzeri tüm sıkıntılar geçecek. Allah bebeklerimize sağlık versin önemli olan da bu zaten..

anladım esracım.:çok üzgünüm:

Bence ıncır cekırdegını doldurmayacak seyler bunlar.. lutfen, kapatalım bu konuyu, herkes çenesini hoşgörü penceresıne dayayıp tekrar oradan bakmaya baslamanızı rıca etsem sızden.. var mı o kadar hatrım uzerınızde..

bu neva sürekli oda oda gezmek istiyor salona gelince homurdanıyor,mutfağa gidince uzay gemisine binmiş gibi sesler çıkarıyor.bu grip belası yüzünden dışarıya da çıamıyoruz.böyle giderse bütün kış çatlar sıkıntıdan.
cumartesi yola çıkıyoruz konya-eskişehir yapıp geleceğiz.nasıl koruyacağım kızımı insanlardan bilmem.öpen,ısıran bişe desen aşırı koruyucu anne olacaksın..

emziğe alıştırdım ama biberona alıştıramadık kızlar işe başlayınca ne olacak bilmiyorum
tavsiye ettiğiniz biberon var mı

merhaba benim kızım nuk marka biberonu çok sevdi damaklı gibi bi dene sen de istersen. avent chicco denedik onları sevmedi onlar düz diye belki de doktorumuz da nuk u tavsiye etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…