Gerçekten öyle bebeklerin de kendine has bir karakteri var. Ama öyle çabuk büyüyorlar ki ve öyle tatlılar ki. bu anları bence de stress li değil mutlulukla geçirmek lazım.Büyük ihtimalle tek çocuğum kızım olacak. Onun da her anını doya doya yaşamak istiyorum. Hepsi geçiyor, şimdi düşünüyorum nasıl canım yanarak emziriyordum ilk zamanlar. İnsan hiç geçmeyecek sanıyor ama bunun benzeri tüm sıkıntılar geçecek. Allah bebeklerimize sağlık versin önemli olan da bu zaten..
KAYRAcım BURKO nun alıntı yaptığı yazı gerçekten işe yarıyor. şahsen ben bu şekilde rahata kavuştum. her akşam 8-9 arası banyosunu yaptırmaya özen gösteriyorum. özellikle açken yıkıyoruz ki hemen banyodan sonra emzireyim. banyodan çıkınca karnına myo oil ile masaj yapıyorum güzelce, sonra da giydirip emziriyorum. çok sessiz ve loş bir bir ortam sağlamaya çalışıyorum. ninni de söylersem daha emerken uyuyor cerencim. ve işte bu uyku 3 saat kadar sürüyor. sonra uykudan tam ayılmadan bir daha emziriyorum ve altını değiştiriyorum, bi 3 saat daha uyuyor. işte bu şekilde sabahı ediyoruz. nadiren geceleri sancı çekiyor gaz çıkarmakta zorlanıyor. ama banyo yaptırıp yatırdığım geceler gerçekten de hissedilir derecede daha rahat uyuyor. mutlaka her akşam banyo yaptırın ve hemen banyodan sonra emzirin. bence işe yarıyor.
bu neva sürekli oda oda gezmek istiyor salona gelince homurdanıyor,mutfağa gidince uzay gemisine binmiş gibi sesler çıkarıyor.bu grip belası yüzünden dışarıya da çıamıyoruz.böyle giderse bütün kış çatlar sıkıntıdan.
cumartesi yola çıkıyoruz konya-eskişehir yapıp geleceğiz.nasıl koruyacağım kızımı insanlardan bilmem.öpen,ısıran bişe desen aşırı koruyucu anne olacaksın..
bu neva sürekli oda oda gezmek istiyor salona gelince homurdanıyor,mutfağa gidince uzay gemisine binmiş gibi sesler çıkarıyor.bu grip belası yüzünden dışarıya da çıamıyoruz.böyle giderse bütün kış çatlar sıkıntıdan.
cumartesi yola çıkıyoruz konya-eskişehir yapıp geleceğiz.nasıl koruyacağım kızımı insanlardan bilmem.öpen,ısıran bişe desen aşırı koruyucu anne olacaksın..
dide ben öle anne oldum bile...ya millet elini yıkamıyo yüzünü yıkamıyo şapur şupur yapcak..ya ben çok kıskanç bi anne oldum eşimdne bide bebnesınden kıskanmıyorum...herkesten zarar gelcek korkusu var bende...ya ben bile öleyim ya ona karşı ellerim yara oldu sık sık yıkıyoum ellerimi...ben başkasının bebğinede aynı özeni gösteririm öpmem bile.geçen gün miafir geldi.. eylül ,onlar geldi uyudu ..bi uynasanda kuğaıma alsam seni mıncık mıncık yapıp öpsem seni..kızım sakin uynama sakın diyorum bende içimden...için gidiyo dimi diyo bana bi yandan da misafir hn evet ya gitmezmi bizde öle sevmek istiyoruz da daha çok küçük öpmüyorz hadiya dedi ..nasıl öpim daha micik bu dedim..msjı açıktan verdim...tmm görmemişin oğlu misali ama varsın öle desinler ne ypim.
dide ben öle anne oldum bile...ya millet elini yıkamıyo yüzünü yıkamıyo şapur şupur yapcak..ya ben çok kıskanç bi anne oldum eşimdne bide bebnesınden kıskanmıyorum...herkesten zarar gelcek korkusu var bende...ya ben bile öleyim ya ona karşı ellerim yara oldu sık sık yıkıyoum ellerimi...ben başkasının bebğinede aynı özeni gösteririm öpmem bile.geçen gün miafir geldi.. eylül ,onlar geldi uyudu ..bi uynasanda kuğaıma alsam seni mıncık mıncık yapıp öpsem seni..kızım sakin uynama sakın diyorum bende içimden...için gidiyo dimi diyo bana bi yandan da misafir hn evet ya gitmezmi bizde öle sevmek istiyoruz da daha çok küçük öpmüyorz hadiya dedi ..nasıl öpim daha micik bu dedim..msjı açıktan verdim...tmm görmemişin oğlu misali ama varsın öle desinler ne ypim.
Hoşgeldin canım. Ama umarım "dertleşmek" zorunda kalmayız mümkün olduğu kadar. Hep güzel şeyler paylaşırızopuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar benimde 30 ağustos doğumlu bir tosunum var aranıza katılıp dertleşmek istedim tekrar merhaba herkese
Çok bilimsel bir yaklaşım olmuş doktorcumŞenizgenler onemli tabi brownileri lop lop yutarlarsa totolar buyuk olur bebelerinde..
Hayırlı uğurlu olsuuun:teytey:Ben de artık pukket nikini aldım.(ben kim miyim buketdogan Elif'in anası) Burdan isim annem dide'ye ve evriş'e çok teşekkürü bir borç bilirim. Bilgilerinize arz ederim.
Ya sorma geçen Derya mıydı Kadriye miydi, bir tatlı yapıp bütün apartmana dağıttığını yazmıştı. Akşamına yapmak zorunda kaldımcokacimcoookTeşekkürler..Bu arada burda ne zaman yiyecek birşey yazılsa benim de aklım onda kalıyor. Browni'de kaldı aklım bak şimdi, hazırı da kesmez ki güccücük bişi çıkıyor içinden.Yapsam mı acaba? cokacimcoook
NEEEEbende içimden ne geliyosa yazıyorum ama beni hiç yanlış anlayan yokk niye acaba ??
benide yanlış anlayınnn benidee benideee kaydirigubbakcemile2
Ballı-sirkeli süt???CADIARZUÖff süt var sanıyordum ama dün kullanmıştım bitmiş. Dikkat edin sütle ne yaptığımı yazmıyorum. Sizin hayal gücünüze bırakıyorum. Canınız falan çeker şimdi. Bi süt alıyım hemen yapıyorum browniyi.
içime dert olduğu için geçmiş tüm mesajlarımı gözden geçirdim. bana uslubum kötü gibi gelmedi ama pek tabi ki sanal ortamda düşünceler yazıya dökülünce yazanın ses tonu ile okuyanın ses tonu arasında farklılıklar oluyor. keşke herkes yazanın iyi niyetle yazmış olacağını düşünerek okusa.
KAYRA ya yardımcı olmak için, BURKO nun da tavsiye etmiş olduğu bir yöntemi denemiş olduğumu ve işe yaradığı için de sizlerle paylaşmak istediğimi yazmışım.
Kızım ve benim saçlarımız acayip dökülüyor. Onunkinin yerine yenisi çıkıyor ama benimki çok fena. Hamilelikte böyle dökülmüyordu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?