2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öle...hamilelikte mide bulantılrı 2. çocukmu asla diyodum..doğum sancısı ..ne 2. çocukmu diyodum...emziriken acı çekmek imdat diyodum ama gece gündüzde emmek istiyodu bebğim ayakalrımı yere vura vura emziriyodum hepsi geçti ..alalhım bizide onlarıda korusun inşallah..o gülüşü herşeye bedel hep gülsün gül yüzleri inşallah:Saruboceq:.

içime dert olduğu için geçmiş tüm mesajlarımı gözden geçirdim. bana uslubum kötü gibi gelmedi ama pek tabi ki sanal ortamda düşünceler yazıya dökülünce yazanın ses tonu ile okuyanın ses tonu arasında farklılıklar oluyor. keşke herkes yazanın iyi niyetle yazmış olacağını düşünerek okusa.

KAYRA ya yardımcı olmak için, BURKO nun da tavsiye etmiş olduğu bir yöntemi denemiş olduğumu ve işe yaradığı için de sizlerle paylaşmak istediğimi yazmışım.

tvde bas bas bağırıyorlar öpüşmeyin diye koruyacaksın tabiki boşver kim ne derse desin
kimseyi memnun edemeyiz dimi
bende ısıracaktım kıyamadım fıstıgına opuyorumnanaktan

Nıye gııdosun kı sımdı sen oraya.. sırası mı sımdı?? bence ertele, su an en civciv zaman..

dide ben öle anne oldum bile...ya millet elini yıkamıyo yüzünü yıkamıyo şapur şupur yapcak..ya ben çok kıskanç bi anne oldum eşimdne bide bebnesınden kıskanmıyorum...herkesten zarar gelcek korkusu var bende...ya ben bile öleyim ya ona karşı ellerim yara oldu sık sık yıkıyoum ellerimi...ben başkasının bebğinede aynı özeni gösteririm öpmem bile.geçen gün miafir geldi.. eylül ,onlar geldi uyudu ..bi uynasanda kuğaıma alsam seni mıncık mıncık yapıp öpsem seni..kızım sakin uynama sakın diyorum bende içimden...için gidiyo dimi diyo bana bi yandan da misafir hn evet ya gitmezmi bizde öle sevmek istiyoruz da daha çok küçük öpmüyorz hadiya dedi ..nasıl öpim daha micik bu dedim..msjı açıktan verdim...tmm görmemişin oğlu misali ama varsın öle desinler ne ypim.

ne zaman burya oturtsan basıyor bu oğlan yaygarayı..geçmiş bakamadım ama yine vukaaat varrrr sanki....ahanda kucağımda yıkıyor evi bende sise laf yetitiriyorum kötü annemiyim ne ..kakltım tamam..

bilmiyorum yaaa.bu konu kafamı kurcalıyor bunu huy haline getirip çovuğu da germek istemiyorum

Evrim ben olmaz dedim Salifo da tamam dedi..Ama gitmek istiyordu.Bir de ilk kurbanımız olacak büyüklerle geçirdiğimiz.bir de babam görmedi neva'yı..

Kızım ve benim saçlarımız acayip dökülüyor. Onunkinin yerine yenisi çıkıyor ama benimki çok fena. Hamilelikte böyle dökülmüyordu ya.

dünya ne hale geldi be..bilim korku filmleri gibi.biyolojik silahlar saldılar üstümüze.rahatça öpüşüp tokalaşamıyoruz,herkes birbirinden kuşkulanıyor.

puket bende de başladı dökülme ki asılsan eline bir tel gelmezdi halat kimiydi.balık yağ atıcam arada

bende bende çok kıskanıyorum oğlumu herkesten
uyutmada sevelim diyenlerde çıkıyo bazen çok şuuursuzlar var
en çokda mevlüdünde korkuyorum o kadar kalabalıkta nasıl baş ederimdiye yavrum tüm mevlüt boyunca uyudu : ) babasından bile kıskanıyorum bazen
görmemiş desinler evet görmedim ilk kez bebem olii kim ne derse desin umrumda değil

puket benimde çok dökülüyor Çağan' da kel klacak yakında
özel kuaförüm normal dedii doğum sonrası herkiste olarmış

Normal demek ki. Ama vücudumun her bölgesi (göğüs, göbek, popo) değişti, bari elde kalanları koruyayım diyorum.

lahusayken başa bela terlemeler devam ediyormu sizde
ben halen gece uyanıp kostüm değiştiryorum çok ateşli hatun oldum
regl olamamaktanmı kaynaklanıyor acep

merhaba arkadaşlar benimde 30 ağustos doğumlu bir tosunum var aranıza katılıp dertleşmek istedim tekrar merhaba herkese
Hoşgeldin canım. Ama umarım "dertleşmek" zorunda kalmayız mümkün olduğu kadar. Hep güzel şeyler paylaşırızopuyorumnanaktan
genler onemli tabi brownileri lop lop yutarlarsa totolar buyuk olur bebelerinde..
Çok bilimsel bir yaklaşım olmuş doktorcumŞeniz
Ben de artık pukket nikini aldım.(ben kim miyim buketdogan Elif'in anası) Burdan isim annem dide'ye ve evriş'e çok teşekkürü bir borç bilirim. Bilgilerinize arz ederim.
Hayırlı uğurlu olsuuun:teytey:
Ya sorma geçen Derya mıydı Kadriye miydi, bir tatlı yapıp bütün apartmana dağıttığını yazmıştı. Akşamına yapmak zorunda kaldımcokacimcoook
bende içimden ne geliyosa yazıyorum ama beni hiç yanlış anlayan yokk niye acaba ??
benide yanlış anlayınnn benidee benideee kaydirigubbakcemile2
NEEEESEN BİZE ANLAYIŞSIZ MI DEMEK İSTİYORSUNklava:
Ballı-sirkeli süt???CADIARZU

Ah canıım:teselli:Niye takıldın bu kadar? Elbette ki yanlış anlamalar olabilir. Sonuçta birbirimizin yüz ifadesini, ses tonunu algılaymıyoruz. Önemli olan gönül almak

Kızım ve benim saçlarımız acayip dökülüyor. Onunkinin yerine yenisi çıkıyor ama benimki çok fena. Hamilelikte böyle dökülmüyordu ya.

Demir hapına devam ediyor musun doğumdan beri? Devam etmeyince olur demişti birileri burada

Benim bitti geçen hafta, haftaya okula başlayınca yazdırırım diye almadım. bak ondan artmış olabilir dökülme de. Sapol burko çok hürmete geçti bu bilgi Şeniz

Düzce depreminin 10. yıldönümüsenağlamaDepremden sonra gitmiştim oralara 10 yıl önce. Anılarım depreşti, fena oldum:1no2: Televizyondan gelen "sesimi duyan var mı" sesleri içimi ürpertiyor. Umarım artık akıllanırız da benzer manzaraları yaşamayız bir daha. Çok mu iyimserim?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…