2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar konuyu çok fazla uzatmak istemem ama söylemek istediklerimi de ifade etmek istedim.
bizler buradayız çünkü bebklerimizin büyüme aşamalarını paylaşmak birbirimizin bilgilerinden deneyimlerinden yararlanmak için.hamileyken paylaşmadık mı gelişimlerini
ben dün foto seçerken yok oyuncağını kavradığı foto olmasın yanlış anlaşılır yok şunu yaparken yok bunu yaparken ki fotoları olmasın yanlış anlaşılır diye seçim yaomakta zorlandım.ama ben bunu yaşamak istemiyorum
ben sevinçle bi gün oğlum ilk anne kelimesini söyledi demek istiyorum.sizinle paylaşmak beni mutlu ediyor.o zaman gülüşlerini ne yaptıklarını ne kadar uyuduklarını ne yediklerini de yazmamalımıyız.eee biz ne yazacağız o zaman.
çevremde bi sürü bebek var şu an apartmanda yaşıt üç bebek var.kıyaslayacağımız tek yer burası değil ki.onlarladamı görüşmeyelim sormayalım.yarın arkadaşlarının karnesi iyi niye seninki değil mi diyeceğiz çocuklarımıza.bu benim anneliğimin başarısını yada başarısızlığınımı gösteriyor
paylaşmak güzeldir paylaştıkça güzelleşir hayat.güzel paylaşımlar kaygılandırmaz beni tersine mutlu eder.gelişimlerini sağlıklarını boy ve kilolarını yapabildiklerini yazmanız beni mutlu eder kaygılandırmaz.beni kötü şeyler kaygılandırır.
yoksa dışarda yaşıtı bi sürü bebek var.hangisiyle kıyaslayıp kaygılanalım.rahat olmak istiyorum ama dikkatli olmaya da devam edeceğim artık

Yapayım bari, yanında sirkeli su karışımı ile içerim, iyi gider a.s
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende içimden ne geliyosa yazıyorum ama beni hiç yanlış anlayan yokk niye acaba ??
benide yanlış anlayınnn benidee benideee kaydirigubbakcemile2
biz seni boyle kabul ettik annemŞeniz

cayli keki dene sut yerine cay koyuyorsun ayni browni gibi oluyor...

aynene hergun 100 defa gordugu evi odalari ilkez goruyomus gibi mutlu oluyor, hele banyoda..
elif elletmeye kimseye verme kucağına bile kimsenin isteyen istediğini düşünsün

elif kesinlikle soyle, ben kim olursa olsun ister alinsin ister kizsin elleri yikamadan ellemiyoruz diyorum..

İnşallah yaşanmaz Tüm afetler çok acı gerçekten

pukket tek k yi kabul etmedi mi??benimde etmemisti, agiz tadiyla nora yazamadim..

Şu sıralar azalsa da doğumdan beri unutkanlık var ve bugün şöyle bir mail geldi:
ıngiltere'deki Manchester Metropolitan Üniversitesi' nde yapılan
birçalışmada gözün sağdan sola horizantal planda hareket
ettirilmesinin hafızayı %10 güçlendirdiği gösterildi.

Diyelim ki gözlüğünüzü nereye koyduğunuzu veya eski bir tanıdığınızın
ismini unuttunuz. Hemen bir koltuğa oturup önce dosdoğru karşıya
bakın, sonra başınızı çevirmeden tam olarak sağa, sonra tam olarak
sola bakın. Göz küreleriniz iyice sağa, sonra iyice sola dönsün. Bu
işi 30 saniye kadar yaptığınızda unuttuğunuz şeyi hatırlıyormuşsunuz."
Deneyeceğim. Gözlerimi devire devire

Aman nazan nie takildinki okadar.bence yalnis anlasilcak bise yazmamissin.yalnis anlayan kimdi bilmiom ama onunda duygusal bi anina denk gelmistir belki.burda hepimiz birbirimizin tecrübelerinden faydalaniyoruz ama her bebek ayri sonucta.kimi birak banyodan sonra masaji banyoyu bile sevmez.şevvalde banyo yaparken giki cikmaz.yika 1saat bayilir ama gel görgi ciktigini anladigi an kurulanirken baslar aglamaya..sende takilma yani,sonuc aldigin bi durumu bizle paylasmissin

Hic hatirlatma.düzcede oldugum icin depremide bire bir hissetmis biri olarak fena oluyorum aklima geldikçe.biz ilcesinde oturuyoruz düzce merkez kadar etkilenmedik,yikim olmadi ama 2 ablam orda oldugu icin hemen düzceye gittik,resmen kabustu,kimi ev yaniyo cogu yikilmis herkez arabanin önüne atliyo yardim edin die falan.o geceyi o sahneyı asla unutmayacagim

ya buarada sinir oluyorum, pazartesiden beri pediatrimiza ulasamiyorum asi icin randevu alicam, sinir ediyor bu adam beni, kesin kararliyim degistiricem...

nurdan evet neva da banyo da çıldırıyor fayanslar falan parlakya ondanmı ki bir de sesi yankılanıyor orada..deli bunlar.biz de yeniden basit şeyleri keşfeder olduk,yenilendik sayelerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…