Benim bitti geçen hafta, haftaya okula başlayınca yazdırırım diye almadım. bak ondan artmış olabilir dökülme de. Sapol burko çok hürmete geçti bu bilgi Şeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Yapayım bari, yanında sirkeli su karışımı ile içerim, iyi gider a.s
biz seni boyle kabul ettik annemŞenizbende içimden ne geliyosa yazıyorum ama beni hiç yanlış anlayan yokk niye acaba ??
benide yanlış anlayınnn benidee benideee kaydirigubbakcemile2
cayli keki dene sut yerine cay koyuyorsun ayni browni gibi oluyor...Öff süt var sanıyordum ama dün kullanmıştım bitmiş. Dikkat edin sütle ne yaptığımı yazmıyorum. Sizin hayal gücünüze bırakıyorum. Canınız falan çeker şimdi. Bi süt alıyım hemen yapıyorum browniyi.
aynene hergun 100 defa gordugu evi odalari ilkez goruyomus gibi mutlu oluyor, hele banyoda..bu neva sürekli oda oda gezmek istiyor salona gelince homurdanıyor,mutfağa gidince uzay gemisine binmiş gibi sesler çıkarıyor.bu grip belası yüzünden dışarıya da çıamıyoruz.böyle giderse bütün kış çatlar sıkıntıdan.
cumartesi yola çıkıyoruz konya-eskişehir yapıp geleceğiz.nasıl koruyacağım kızımı insanlardan bilmem.öpen,ısıran bişe desen aşırı koruyucu anne olacaksın..
elif elletmeye kimseye verme kucağına bile kimsenin isteyen istediğini düşünsün
Düzce depreminin 10. yıldönümüsenağlamaDepremden sonra gitmiştim oralara 10 yıl önce. Anılarım depreşti, fena oldum:1no2: Televizyondan gelen "sesimi duyan var mı" sesleri içimi ürpertiyor. Umarım artık akıllanırız da benzer manzaraları yaşamayız bir daha. Çok mu iyimserim?CADIARZU
Tüh bee, yapamadım
Ama sap olmamayı tercih ederim Puketim:1no2:
pukket tek k yi kabul etmedi mi??benimde etmemisti, agiz tadiyla nora yazamadim..
Aman nazan nie takildinki okadar.bence yalnis anlasilcak bise yazmamissin.yalnis anlayan kimdi bilmiom ama onunda duygusal bi anina denk gelmistir belki.burda hepimiz birbirimizin tecrübelerinden faydalaniyoruz ama her bebek ayri sonucta.kimi birak banyodan sonra masaji banyoyu bile sevmez.şevvalde banyo yaparken giki cikmaz.yika 1saat bayilir ama gel görgi ciktigini anladigi an kurulanirken baslar aglamaya..sende takilma yani,sonuc aldigin bi durumu bizle paylasmissiniçime dert olduğu için geçmiş tüm mesajlarımı gözden geçirdim. bana uslubum kötü gibi gelmedi ama pek tabi ki sanal ortamda düşünceler yazıya dökülünce yazanın ses tonu ile okuyanın ses tonu arasında farklılıklar oluyor. keşke herkes yazanın iyi niyetle yazmış olacağını düşünerek okusa.
KAYRA ya yardımcı olmak için, BURKO nun da tavsiye etmiş olduğu bir yöntemi denemiş olduğumu ve işe yaradığı için de sizlerle paylaşmak istediğimi yazmışım.
Hic hatirlatma.düzcede oldugum icin depremide bire bir hissetmis biri olarak fena oluyorum aklima geldikçe.biz ilcesinde oturuyoruz düzce merkez kadar etkilenmedik,yikim olmadi ama 2 ablam orda oldugu icin hemen düzceye gittik,resmen kabustu,kimi ev yaniyo cogu yikilmis herkez arabanin önüne atliyo yardim edin die falan.o geceyi o sahneyı asla unutmayacagimDüzce depreminin 10. yıldönümüsenağlamaDepremden sonra gitmiştim oralara 10 yıl önce. Anılarım depreşti, fena oldum:1no2: Televizyondan gelen "sesimi duyan var mı" sesleri içimi ürpertiyor. Umarım artık akıllanırız da benzer manzaraları yaşamayız bir daha. Çok mu iyimserim?CADIARZU
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biz seni boyle kabul ettik annemŞeniz
cayli keki dene sut yerine cay koyuyorsun ayni browni gibi oluyor...
aynene hergun 100 defa gordugu evi odalari ilkez goruyomus gibi mutlu oluyor, hele banyoda..
elif kesinlikle soyle, ben kim olursa olsun ister alinsin ister kizsin elleri yikamadan ellemiyoruz diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?