deneyeceğim il unuttuğum şeydeŞu sıralar azalsa da doğumdan beri unutkanlık var ve bugün şöyle bir mail geldi:
İngiltere'deki Manchester Metropolitan Üniversitesi' nde yapılan
birçalışmada gözün sağdan sola horizantal planda hareket
ettirilmesinin hafızayı %10 güçlendirdiği gösterildi.
Diyelim ki gözlüğünüzü nereye koyduğunuzu veya eski bir tanıdığınızın
ismini unuttunuz. Hemen bir koltuğa oturup önce dosdoğru karşıya
bakın, sonra başınızı çevirmeden tam olarak sağa, sonra tam olarak
sola bakın. Göz küreleriniz iyice sağa, sonra iyice sola dönsün. Bu
işi 30 saniye kadar yaptığınızda unuttuğunuz şeyi hatırlıyormuşsunuz."
Deneyeceğim. Gözlerimi devire devire
iyi ki tatil oldu şu cumalar.işe başlayacağım ben de bayramdan sonra ben de sayarım artık.yasasin yarin kuzucumla evdeyim, dakikalari sayiyorum suan:)))
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir) Bi de adaşım var galiba bukett
Sıgmaz benım oglum Puket.. daglara taslara dar..şaka bı yana, hatrına yazdım... yoksa bu idrar yarıstırma durumuna donuyor bazen bu ısler, her bebeğın anasının babasının ayrı oldugu unutuluyor.
senin deyimi kibarlastırmanı yirim ben idrar yarıstırmaymıs. yok kucuk abdest yarıstırma :)))))))))))
elifim ecede bayılıo armuta..bende yalatıorum agzı sulanıo resmen ben yerken yalatıorum yine yine istio cokcok sesler cıkarıo:)) geldik adapazarındayıs
pukkett yeni nikine bayıldım
senin deyimi kibarlastırmanı yirim ben idrar yarıstırmaymıs. yok kucuk abdest yarıstırma :)))))))))))
pervin insan acıyor değil mi? birşey yerken baktıklarında.elifim ecede bayılıo armuta..bende yalatıorum agzı sulanıo resmen ben yerken yalatıorum yine yine istio cokcok sesler cıkarıo:)) geldik adapazarındayıs
pukkett yeni nikine bayıldım
Benimkinin de puseti çizgili her seferinde ilk defa görmüş gibi uzun uzun bakıyor. Ne balık hafızasın kızım diyorum. Ama onlar için herşey o kadar yeni ve farklı ki. O ürkek ve mahsun halleri dokunuyor bazen bana, duygulanıyorum.Annelik insanın kalbini yumuşatıyormuş gerçekten
kaydirigubbakcemile3
ben geçenlerde kibarlaştırmadan söylemiştim delikafadulden
AAaaaa ben kaçırmışım ya. Sonradan katılınca gerçek isimleri unutuyorum. Bi gözlerimi döndüreyim, ahayerimseniben da hatırladımpukket yazıodum ya ben hilal81 den:) o bendim kardesimin niki acık die ondan yazıodum useniodum oturum kapa şifre yaz vs
pervin insan acıyor değil mi? birşey yerken baktıklarında.
aynen puketim aynen.o masumluklar,o biz olmadan bir yerden bir yere gidememeleri,acziyetleri,gözümüzün içine bakarak ilgi istemeleri,memeye iç çekerek yapışmaları ahhh ahhh
AAaaaa ben kaçırmışım ya. Sonradan katılınca gerçek isimleri unutuyorum. Bi gözlerimi döndüreyim, ahayerimseniben da hatırladım
ne iş bu ağustos bebeklerindeki armuta düşkünlük laelaelaelaelae
elif - buket hemde nası icim parcalanıo ya.. bide yalanıo ya ona dayanamıorum.. o saf saf bakmaları sakınmalarıda içimi acıtıo
AAaaaa ben kaçırmışım ya. Sonradan katılınca gerçek isimleri unutuyorum. Bi gözlerimi döndüreyim, ahayerimseniben da hatırladım
Ben de deniyim bi. Benimki uykusunun arasında çok homurdanıyor, kesin armuda da düşkündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?