2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deneyeceğim il unuttuğum şeyde
yasasin yarin kuzucumla evdeyim, dakikalari sayiyorum suan:)))
iyi ki tatil oldu şu cumalar.işe başlayacağım ben de bayramdan sonra ben de sayarım artık.
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir) Bi de adaşım var galiba bukett

bir misafir bendim.

Sıgmaz benım oglum Puket.. daglara taslara dar..şaka bı yana, hatrına yazdım... yoksa bu idrar yarıstırma durumuna donuyor bazen bu ısler, her bebeğın anasının babasının ayrı oldugu unutuluyor.

senin deyimi kibarlastırmanı yirim ben idrar yarıstırmaymıs. yok kucuk abdest yarıstırma :)))))))))))

elifim ecede bayılıo armuta..bende yalatıorum agzı sulanıo resmen ben yerken yalatıorum yine yine istio cokcok sesler cıkarıo:)) geldik adapazarındayıs

pukkett yeni nikine bayıldım

Benimkinin de puseti çizgili her seferinde ilk defa görmüş gibi uzun uzun bakıyor. Ne balık hafızasın kızım diyorum. Ama onlar için herşey o kadar yeni ve farklı ki. O ürkek ve mahsun halleri dokunuyor bazen bana, duygulanıyorum.Annelik insanın kalbini yumuşatıyormuş gerçekten

Yılın ilk ayva ve Ispanağını aldım. Kış geldi yenidenn, geçen sene bu zamanlar iki gözüm iki çeşme ağlıyordum bebeğim niye olmuyo diye. Artık laparaskopi olacktım. Son adet tarihimi kutlamaya 3 gün kaldı. Halen de son adet tarihim, daha gelen giden yook. Çok önemli bir tarih, hey gidi günler.SAT'ınız neydi puket hanım?

elifim ecede bayılıo armuta..bende yalatıorum agzı sulanıo resmen ben yerken yalatıorum yine yine istio cokcok sesler cıkarıo:)) geldik adapazarındayıs

pukkett yeni nikine bayıldım
pervin insan acıyor değil mi? birşey yerken baktıklarında.

aynen puketim aynen.o masumluklar,o biz olmadan bir yerden bir yere gidememeleri,acziyetleri,gözümüzün içine bakarak ilgi istemeleri,memeye iç çekerek yapışmaları ahhh ahhh

İç çekiş dedin, beni bitirdin ....

elif - buket hemde nası icim parcalanıo ya.. bide yalanıo ya ona dayanamıorum.. o saf saf bakmaları sakınmalarıda içimi acıtıo

ben gecengun carsıya cıktım ece annemdeydi ve uyuyodu ben içeri girdim memesi cıkmıstı gozu kapalı almaya calısıodu al kısım al burda dedim bi dudak bıserek agladıki annemin bile gozu dogdu beni ozlemis die.. emzirdim emme saatiydi oyle icli cektiki memeyi yavrum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…