Oy kıyamam ben..ben gecengun carsıya cıktım ece annemdeydi ve uyuyodu ben içeri girdim memesi cıkmıstı gozu kapalı almaya calısıodu al kısım al burda dedim bi dudak bıserek agladıki annemin bile gozu dogdu beni ozlemis die.. emzirdim emme saatiydi oyle icli cektiki memeyi yavrum benim
yerimsenibenben yahoyu kameraya çektim buraya koyucaktım video olarak ama ara kabloyu bulamıyorummm puketin yöntemi denedim ama yinede yerini hatırlayamadım :uhm:
Boğa, en boğazına düşkün ve inatçısından
tanıdığım en hoş boğasın o zaman..bak akrep nalanın burcu da boğaymış dikkat et sonra geniş gömleklerle iki yana sallanarak,gözlerini devire devire halikarnasta geçen yaz rastladım sana şarkısını söylemeyesin
tanıdığım en hoş boğasın o zaman..bak akrep nalanın burcu da boğaymış dikkat et sonra geniş gömleklerle iki yana sallanarak,gözlerini devire devire halikarnasta geçen yaz rastladım sana şarkısını söylemeyesin
Burç kardeşim gelmiş...Hanııım, başka boğalar da var burada:umursamaz:
esra kabloyu bul.sinema odasındaki cinsel teknik kitabının arkasına bak
ben aslanım annem beni büyütürken zorlanmamış heç.korkma.hem aslan hem adı elifBizim bebişlerin çoğu Aslan oldu. ÖZelliklerine baktım, zor çocuk olacaklar galiba. Benimki şimdiden kök söktürüyor bazeni büyüdükçe ne olacak bakalım
sen zaten hoş ötesisin furkoHanııım, başka boğalar da var burada:umursamaz:
şimdi beni sinema perdeli, projeksiyonlu ,kitaplıklı buzlu bademli odaya tıktılar şöyle bir göz attım kitaplara birden çok hassas kitap gözüme ilişti.insan üstüne bir dantel falan örter o da yok.Senin dikkatini hangisi çekmişti de yerini bu kadar iyi biliyorsun Didom? Kitap mı kablo mu?yerimseniben
Allah senin iyiliğiniii versin tüüüüü resillll :mymeka:
onca kitabın arasında omu dikkatini çekti heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?