2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy kıyamam ben..

ben yahoyu kameraya çektim buraya koyucaktım video olarak ama ara kabloyu bulamıyorummm puketin yöntemi denedim ama yinede yerini hatırlayamadım :uhm:

Boğa, en boğazına düşkün ve inatçısından

tanıdığım en hoş boğasın o zaman..bak akrep nalanın burcu da boğaymış dikkat et sonra geniş gömleklerle iki yana sallanarak,gözlerini devire devire halikarnasta geçen yaz rastladım sana şarkısını söylemeyesin

esra kabloyu bul.sinema odasındaki cinsel teknik kitabının arkasına bak

Sağol canım, o senin hoşluğun, :roflol:

Bizim bebişlerin çoğu Aslan oldu. ÖZelliklerine baktım, zor çocuk olacaklar galiba. Benimki şimdiden kök söktürüyor bazeni büyüdükçe ne olacak bakalım

Hanııım, başka boğalar da var burada:umursamaz:

Bizim bebişlerin çoğu Aslan oldu. ÖZelliklerine baktım, zor çocuk olacaklar galiba. Benimki şimdiden kök söktürüyor bazeni büyüdükçe ne olacak bakalım

ben aslanım annem beni büyütürken zorlanmamış heç.korkma.hem aslan hem adı elif
Hanııım, başka boğalar da var burada:umursamaz:
sen zaten hoş ötesisin furko
Senin dikkatini hangisi çekmişti de yerini bu kadar iyi biliyorsun Didom? Kitap mı kablo mu?yerimseniben
şimdi beni sinema perdeli, projeksiyonlu ,kitaplıklı buzlu bademli odaya tıktılar şöyle bir göz attım kitaplara birden çok hassas kitap gözüme ilişti.insan üstüne bir dantel falan örter o da yok.
Allah senin iyiliğiniii versin tüüüüü resillll :mymeka:

senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…