2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

rahat edersin ama çocuğu emzirmek olmaz 3yaşına kadar emse bile hiçbir ilaç kullanma çok zor durumda isen dr baş vur nazardan korkuyorsan bildiğin duaları oku yada BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM de ve üzerine üfle bende hiçbir şikayet olmadı görüşürüz biraz acemiyim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

EVRİMCİM
bazen ilac prespektusleri insanı korkutabiliyor bizimde bagırsaksorunu oldugumuzda dr un verdigi ilac içinde 2yas altıkullanılmaz yazyıordu ama biz kullanıyrduk ilac fab da calısan bir arkadasım varbirçok sey boyle yazılmak zorunda imis vs yani dr onermedikce tabiri bu gib duumlarda geçerli dr una guveniyorsan ilacın içinde yazana çok onem vermene gerek yok çok geçmis olsun

emziğe alıştırdım ama biberona alıştıramadık kızlar işe başlayınca ne olacak bilmiyorum
tavsiye ettiğiniz biberon var mı

valla meltem dert etme bende ameliyat olacagım zaman odum koptu ne yiycek nası doycak falan meme olmayınca oyle bira lısıyorlarki karnı acıktımı hepsini emer emin ol

merhaba arkadaşlar benimde 30 ağustos doğumlu bir tosunum var aranıza katılıp dertleşmek istedim tekrar merhaba herkese

hosgeldin

lahusayken başa bela terlemeler devam ediyormu sizde
ben halen gece uyanıp kostüm değiştiryorum çok ateşli hatun oldum
regl olamamaktanmı kaynaklanıyor acep

bende devam ediyor çok kotu degilama boyle havalarda soguklarda terledigimi gece hiç bilmem boynum falan ıslak uyanıyorum hala daha

yaa tum tuylerim diken diken oldu burcu dogru diyorsun o cumle kulaklarımda hala sesimi duyan varmı ((

dogrumu acaba ya çok alem:)))
bu arada yeni adın çok guzel puket adalarını hatırlatıyor çok egzotikk:)

yaa ben o ameliyatı oldum birde buket geçen sene 20 ekimde laparoskopi oldum ilk çocugm olmadıgı halde ikinci için ameliyat bile oldum ne çok istemisim bee neyse sonra ki adet tarıhım yani sat 9 kasım ben senliklerle kutladım bu gunu:)))
ama asıl 2 9 kasım benim için tam senlikk hamile oldugumu kan tahlili ile erkenden ogrendigim mutluluktan uçtuugum gunn

esra kabloyu bul.sinema odasındaki cinsel teknik kitabının arkasına bak

)))))))))))

son yazısmaları ufaktan tartısmayı yeni okudum, kendi goruslerim tum samimiyetimle yazıyorum lakin beni samimi olmaktan kimse alıkoyamaz asla yapmacık olamam ugrasamam hiç isim olmaz içimden geleniyazarım
bazen patavatsızlık etmis olabilirim ama ben boyleyimm derim her zamano yuzden beni seven çok sever sevmeyenimde çok olabilir bundan sebep

bebekler arası karsılastırma yapılması bana anormal gelmiyor abartmamak kaydı ile
ama bebeginin kilosu dusuk olan uzulcek diyede ben kiloyu yazmak istiyorsam bundan dolayı yazmamazlık etmem okadar ince dusunemem alınganlıgım yoktur o yuzden karsımdakininde alınabileceğini çogu zaman akıl edemem
hamile ikende bebeklerinmizin ne kadar oldugnu gr gr yazmadıkmıb urda o zaman bu paylasım alanları niye var neyi anlatacagız
ama tabi tum sitelerde bile yazar çogu çocuk için genetik faktor çok onemlidir falan diye dip not o yuzden kıyaslamalara kendimizi çok kaptırmamak gerek

ama helin resim koyarkeen niye on kere dusunuyorsun anlamadım oyuncak tutmus olan bir resmini koyacaksan oglunun niye endise ediyosun sacmalama içinden geldigi gibi olmalısın kimse oyunca tutuyor oglun hava mı atıyon diycek degil ya

yanlıs anlasmaları her iki yon arasındada anlayabiliyorum ayca hassastı ruzgar çok aglayan bir bebek oldugu için lakin benim kizim ece ye çok benziyorlar bol aglayan bebekler ve ayca bundan oturu hep sıkıntılı uzgundu alınganlıgını onabaglıyorum nazanın kotu niyetle yazmadgına eminim ama nazanın taktik te pek çok bebekte olmaz asla bizimkine uygulayamassınız mesela ,

ahh ahh sen hamileyken görücektin :dance:
doğumdan sonra bende paslanıyordum nerdeyse zor toparlandım
effrim duymasın gelince kalayı basar şincik mirmirmirmir

Vay be, sen ne libodusu yüksek bir hatunmuşsun, bizde hamileyken de tık yoktu korkudan (plesanta aşağıdaydı), şimdi aşağıda sadece tek şey var ama, gene tık yok.

Vay be, sen ne libodusu yüksek bir hatunmuşsun, bizde hamileyken de tık yoktu korkudan (plesanta aşağıdaydı), şimdi aşağıda sadece tek şey var ama, gene tık yok.

:roflol: kıyamam sana
sana bi tavsiye efrime fazla takılma
en tazesinden burcuya takıl :icecream:

yahooonun osurmalarını kameraya çekmeyi o kadar isterdimki tvnin sesini bastırıyo resmen :lepi:
kokusunu yazmıyorum bile :bbo:

hatice kardeş sen bayağı geriden geliyosun herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…