Aaa onun tekniği de mi var. Ben çoktan bıraktım o işi. Çıktıysa yeni tekniklerle deniyim bari.
güzel teknikler var ama tavsiye ederim delikafadulden
sendemi paslılar grubundasın kaydirigubbakcemile3
Bu neşeyi ve enerjiyi neye borçlu olduğun belli oldu..:kedi:
topiğimiz hayırlı olsun.
kızım uyuyor şuan. allahım onu benim nazarımdan korusun. o kadar çok seviyorum o kadar çok izliyorum ki onu... hep derler ya en çok annenin kendi nazarı değermiş diye, resmen çok korkuyorum.... ama bakmaya da doyamıyorum.
öksürmek hapşurmak ve gülmek dikişlerimi patlatacak gibi oluyor. siz de durum nedir? doktora sordum hapşurursam ne olur diye, birkaç kere hapşurmakla bişey olmazmış. çok şiddetli hastalanırsak ve sürekli öksürecek filan olursak tehlikeli olabilirmiş... aklım çıkıyor öksürük filan tutacak diye.... benim hiç hoşuma gitmedi valla sezeryan olmak.... hayatımda ilk defa ameliyat olduğumdan mıdır nedir bana çok zor geldi. hiç ağrı kesici filan kullanmadım, acaba kullansam daha mı rahat ederdim siz kullandınız mı?
bu arada 2 gündür doğru dürüst giremiyorum dün hastane hastane dolaştım kontrolünde berata dr ciğerinde hafif bişey var ama hemen ilaca alıştırmayalım öksürüğü olursa getir dedi bu arada dra randevu almak zorundayım gece etti bişeyi yok burnu tıkalıdır ondan dedi ciğerleri temiz dedi öksürüğü artarsa şurup yazdım ver dedi
neyse akşam hakan şurubu aldı geldi şurupta 2 yaş altı çocuklarda kullanılmaması gerekir halisulasyonlara neden oluyo diyo
şimdi
1-ben hangi dra güveneyim
2- bu şurubu veren dru napıyım ya okumadan prospektüsü verseydim şurubulmaz:kötükedihüso
3-hastaneler feci kalabalık götürmeye korkuyorum daha beter hasta edecez diye
bende ıhlamur kaynatıp 1 -2 çay kaşığı veriyorum
emziğe alıştırdım ama biberona alıştıramadık kızlar işe başlayınca ne olacak bilmiyorum
tavsiye ettiğiniz biberon var mı
merhaba arkadaşlar benimde 30 ağustos doğumlu bir tosunum var aranıza katılıp dertleşmek istedim tekrar merhaba herkese
lahusayken başa bela terlemeler devam ediyormu sizde
ben halen gece uyanıp kostüm değiştiryorum çok ateşli hatun oldum
regl olamamaktanmı kaynaklanıyor acep
Düzce depreminin 10. yıldönümüsenağlamaDepremden sonra gitmiştim oralara 10 yıl önce. Anılarım depreşti, fena oldum:1no2: Televizyondan gelen "sesimi duyan var mı" sesleri içimi ürpertiyor. Umarım artık akıllanırız da benzer manzaraları yaşamayız bir daha. Çok mu iyimserim?CADIARZU
Şu sıralar azalsa da doğumdan beri unutkanlık var ve bugün şöyle bir mail geldi:
İngiltere'deki Manchester Metropolitan Üniversitesi' nde yapılan
birçalışmada gözün sağdan sola horizantal planda hareket
ettirilmesinin hafızayı %10 güçlendirdiği gösterildi.
Diyelim ki gözlüğünüzü nereye koyduğunuzu veya eski bir tanıdığınızın
ismini unuttunuz. Hemen bir koltuğa oturup önce dosdoğru karşıya
bakın, sonra başınızı çevirmeden tam olarak sağa, sonra tam olarak
sola bakın. Göz küreleriniz iyice sağa, sonra iyice sola dönsün. Bu
işi 30 saniye kadar yaptığınızda unuttuğunuz şeyi hatırlıyormuşsunuz."
Deneyeceğim. Gözlerimi devire devire
Yılın ilk ayva ve Ispanağını aldım. Kış geldi yenidenn, geçen sene bu zamanlar iki gözüm iki çeşme ağlıyordum bebeğim niye olmuyo diye. Artık laparaskopi olacktım. Son adet tarihimi kutlamaya 3 gün kaldı. Halen de son adet tarihim, daha gelen giden yook. Çok önemli bir tarih, hey gidi günler.SAT'ınız neydi puket hanım?
esra kabloyu bul.sinema odasındaki cinsel teknik kitabının arkasına bak
ahh ahh sen hamileyken görücektin :dance:
doğumdan sonra bende paslanıyordum nerdeyse zor toparlandım
effrim duymasın gelince kalayı basar şincik mirmirmirmir
Vay be, sen ne libodusu yüksek bir hatunmuşsun, bizde hamileyken de tık yoktu korkudan (plesanta aşağıdaydı), şimdi aşağıda sadece tek şey var ama, gene tık yok.
rahat edersin ama çocuğu emzirmek olmaz 3yaşına kadar emse bile hiçbir ilaç kullanma çok zor durumda isen dr baş vur nazardan korkuyorsan bildiğin duaları oku yada BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM de ve üzerine üfle bende hiçbir şikayet olmadı görüşürüz biraz acemiyim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?