:roflol: kıyamam sana
sana bi tavsiye efrime fazla takılma
en tazesinden burcuya takıl :icecream:
paslılar ve olmayanlar belli oldu naniknanik
kiloyla ilgili bir tartışma olmadı.oldu mu ben mi kaçırdım? sanırm konu üzerine bol bol bastırılan 20. baskı yapılan şeylerdi.bir de bunları yapış tarzıydı.yoksa 300-400 grama takılan kimse olmadı buralarda..bu konu geçmedi.geçtiyse de ben bilmiyorum.nazan masaj ve meditasyon konusundaki şakalara alınmış.helinin de aha önceden de belirttiği gözlerim yeşil-ela servanın eşim bana benzemesinden mutlu mesajı ve mesaj da yaptığı bir düzeltmeden çıktı birşeyler ki ben o düzeltmeyi de kaçırdım.son yazısmaları ufaktan tartısmayı yeni okudum, kendi goruslerim tum samimiyetimle yazıyorum lakin beni samimi olmaktan kimse alıkoyamaz asla yapmacık olamam ugrasamam hiç isim olmaz içimden geleniyazarım
bazen patavatsızlık etmis olabilirim ama ben boyleyimm derim her zamano yuzden beni seven çok sever sevmeyenimde çok olabilir bundan sebep
bebekler arası karsılastırma yapılması bana anormal gelmiyor abartmamak kaydı ile
ama bebeginin kilosu dusuk olan uzulcek diyede ben kiloyu yazmak istiyorsam bundan dolayı yazmamazlık etmem okadar ince dusunemem alınganlıgım yoktur o yuzden karsımdakininde alınabileceğini çogu zaman akıl edemem
hamile ikende bebeklerinmizin ne kadar oldugnu gr gr yazmadıkmıb urda o zaman bu paylasım alanları niye var neyi anlatacagız
ama tabi tum sitelerde bile yazar çogu çocuk için genetik faktor çok onemlidir falan diye dip not o yuzden kıyaslamalara kendimizi çok kaptırmamak gerek
ama helin resim koyarkeen niye on kere dusunuyorsun anlamadım oyuncak tutmus olan bir resmini koyacaksan oglunun niye endise ediyosun sacmalama içinden geldigi gibi olmalısın kimse oyunca tutuyor oglun hava mı atıyon diycek degil ya
yanlıs anlasmaları her iki yon arasındada anlayabiliyorum ayca hassastı ruzgar çok aglayan bir bebek oldugu için lakin benim kizim ece ye çok benziyorlar bol aglayan bebekler ve ayca bundan oturu hep sıkıntılı uzgundu alınganlıgını onabaglıyorum nazanın kotu niyetle yazmadgına eminim ama nazanın taktik te pek çok bebekte olmaz asla bizimkine uygulayamassınız mesela ,
puket dedim sana seni yoldan çıkarmaya çalışıyor.:roflol: kıyamam sana
:lepi:yahooonun osurmalarını kameraya çekmeyi o kadar isterdimki tvnin sesini bastırıyo resmen :lepi:
kokusunu yazmıyorum bile :bbo:
her çeşit kitap mevcuttur bizde sengözlerimebaksanab
Normal demek ki. Ama vücudumun her bölgesi (göğüs, göbek, popo) değişti, bari elde kalanları koruyayım diyorum.
lahusayken başa bela terlemeler devam ediyormu sizde
ben halen gece uyanıp kostüm değiştiryorum çok ateşli hatun oldum
regl olamamaktanmı kaynaklanıyor acep
senin deyimi kibarlastırmanı yirim ben idrar yarıstırmaymıs. yok kucuk abdest yarıstırma :)))))))))))
Yılın ilk ayva ve Ispanağını aldım. Kış geldi yenidenn, geçen sene bu zamanlar iki gözüm iki çeşme ağlıyordum bebeğim niye olmuyo diye. Artık laparaskopi olacktım. Son adet tarihimi kutlamaya 3 gün kaldı. Halen de son adet tarihim, daha gelen giden yook. Çok önemli bir tarih, hey gidi günler.SAT'ınız neydi puket hanım?
Ben de deniyim bi. Benimki uykusunun arasında çok homurdanıyor, kesin armuda da düşkündür
esra kabloyu bul.sinema odasındaki cinsel teknik kitabının arkasına bak
Aaa onun tekniği de mi var. Ben çoktan bıraktım o işi. Çıktıysa yeni tekniklerle deniyim bari.
:roflol: kıyamam sana
Valla bu alınmak alınmamak, karsındakını dusunmek, dusunmemek.. konusunu bence herkesın kendı yaklasımına bırakalım.. paylaşmak ısteyen zaten paylasıyordu.. paylaşmak ıstemeyen de abese ıstıgal durumlarına dusurulmemelı.. kımsenın burada kımsenın uzerıne kötü nıyetlerle, kotu yaklasımlarla yaklastıgını duusnmuyorum ben, kendı aramızda da cok fazla geyık yapıyoruz, geyık yapmak baskaaaa... içine fitne tohumları ekıp bırbırıne tasımak,paylaşmak baska.. arasındaki fark ıyı ayırdedılmelı bence. Daha da yorum yapmayacagım bu konuda.Uzakdıkca,baska boyuta gıdıyor cunku..
Teşekkürler...pukett yeni nickin çok güzel olmuş güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?