2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sonunda yusuf bey uyudu ....kızlar yumurtluyorum ve sağ kasığımın sancısı çok fena birde şişkinlik geldi yine şikayetler....bu kadar belirti vermesine gerek yok artık başak bebek düşünmüyorumkiiiiiiiiii...

sen zaten hoş ötesisin furko
opuyorumnanaktan

Aaa onun tekniği de mi var. Ben çoktan bıraktım o işi. Çıktıysa yeni tekniklerle deniyim bari.
:roflol:
sendemi paslılar grubundasın kaydirigubbakcemile3
Yav benim yine kafam acıdıkafamçokkarıştı
:roflol: kıyamam sana
sana bi tavsiye efrime fazla takılma
en tazesinden burcuya takıl :icecream:

Ben değilim o Burcu bacım. Tohuma kaçtım bensenağlama Daha açılış yapmadık inanır mısınmafoldumben Sen sakın bana takılma

Başladı demek artık yumurtlama olayı, hayırlı olsun. Bir kazaya kurban gitme de.

dün aynı durumdaydım.adet yok ama yumurtlama var ve sağ kasıkta ağrı

şimdi puseye baktım.öncesinde bayağa gülünmüş eğlenilmiş anlaşılan.maşalalh puse'ye.ama köpeciği göremedim

Olsun Burcu dert etme hayat böyle de güsel, Allah başka dertler vermesin buyrunnnnnnnnn
Amiin:Saruboceq:
şimdi puseye baktım.öncesinde bayağa gülünmüş eğlenilmiş anlaşılan.maşalalh puse'ye.ama köpeciği göremedim

Parça parça 4-5 tane video çektim fazla uzun olmasın diye. Onlardan birini buraya koydum

Arkadaşalar ne oldu topiğe anlayamadım gitti şimdi biz burada 2009 Ağustos anneleri adı altında toplanmadıkmı? Toplanma sebebimiz neydi hepimiz hamileydik ve gelişmelerimizi sıkıntılarımızı paylaşmak değilmiydiki !Nitekimde doğum anlarımızda dahil böyle olmadımı....eeeeeeee şimdi hem birbirimizi daha iyi tanıyoruz hem güzel meleklerimizi kucağımıza aldık neden onlarla ilgili paylaşımlarda sıkıntı doğuyor son zamanlarda ....kimse kimsenin bebeğine ne nazar eder burda nede kötü birşey düşünür birbirimiz içinde aynısı olsa gerek en azından ben öyle düşünüyorum...o yüzden paylaşmak isteyenede istemeyenede saygımız sonsuz ...ama buda bi kısıtlama getiriyor o zamanda
Taze annelerim benim..hemen hemen hepinizin ilk göz ağrısı yavrularınız doğal anaçlık duygularınızla onları kem gözlerden sakınmak istiyorsunuz lakin inan hemen hepimizinki aynı gelişmeleri takip ediyor öncesi sonrası genetiğe dayalı ama yinede hepsi aynı ayda aynı güzellikleri yada sıkıntıları yaşıyor paylaşımlarımızı kısıtlarsak da bu toipiğin amacının dışında oluyor ....benim nacizene görüşüm bu ...

Başladı demek artık yumurtlama olayı, hayırlı olsun. Bir kazaya kurban gitme de.

yok be kuzu bu üçüncü olcek zaten ..benden tamam benim iki tane ikiside sezeryan ve hala dikiş yerlerim acıyor böyle bir durumda çok fena olur düşüncesi bile korkunç şu an için :1shok::1shok:

yahooonun osurmalarını kameraya çekmeyi o kadar isterdimki tvnin sesini bastırıyo resmen :lepi:
kokusunu yazmıyorum bile :bbo:
naniknanik:roflol:
utanmıyonuz dimi monolog yaptırmaya
:kedi:
hatice kardeş sen bayağı geriden geliyosun herhal
ebet baya baya ceren gelin olcek nerdeyse naniknanik
her çeşit kitap mevcuttur bizde sengözlerimebaksanab
hala kitaba ihtiyaçmı duyuyorsun kız beben oldu yoksa daha öğrenemedinmi.
ay alttakileride copy yapmışım :roflol:
:roflol::roflol:

:lepi:yerimsenibenişleyen demir pas tutmaz dimi.kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
bir zamanlar tek monolog yapan pervindi şimdi herkes yapıyor

hey gidi heyyy .... bi zamanlar saat 6da monolog yapardım yavrum tepukten yatırmadıgı zamanlarda..

paslılar ve olmayanlar belli oldu naniknanik

buket sen esraya taze burcuya gulistana ve bana takıl , gerisi paslı bunların:) gerci bende 1 aydır paslandım ama olsun eskiye doneris elbette

Nevanın videosunu şimdi izledim. Canım yaa, nası da iştahla emiyo armudu.Benimki de elininin tamamını ağzına sokmaya çalışıyor. Midesi bulanıyor haliyle. Doktor bir zararı yok elini emmesinin dedi gerçi. Herşey yeni bir keşif bu yavrular için yirim ben onları..

aslında tartısmalarla ilgili 2 kelimede etmeyi cok istiorum ama kırıcı olmaktan korkuyorum sis biliosunus beni .. idrar yarıstırmayalım butun bebekler gelisim haftalarına gore zatenn seyleri yapıolar ..niye oyuncak tutmus foto eklemekten cekinelimki zaten bebeklerin cogu esyaları kavrıo artık cunku gelişimleri hepsinin gayet guzel ..hepsine masallahhh

Ben açılışı yaptım ama arkasını getiremedik pek. Açılışı yapmayanlar, Üzülmeyin bisiklete binmek gibi, insan hatırlıyor işin başına geçince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…