gypsyesra sana özelden msg atmayı unutmadım ama msg sayım halen yeterli değil :)
opuyorumnanaktansen zaten hoş ötesisin furko
:roflol:Aaa onun tekniği de mi var. Ben çoktan bıraktım o işi. Çıktıysa yeni tekniklerle deniyim bari.
Yav benim yine kafam acıdıkafamçokkarıştısendemi paslılar grubundasın kaydirigubbakcemile3
:roflol: kıyamam sana
sana bi tavsiye efrime fazla takılma
en tazesinden burcuya takıl :icecream:
sonunda yusuf bey uyudu ....kızlar yumurtluyorum ve sağ kasığımın sancısı çok fena birde şişkinlik geldi yine şikayetler....bu kadar belirti vermesine gerek yok artık başak bebek düşünmüyorumkiiiiiiiiii...
ha gayret canım bulacaksın elliyi sana güveniyorum
sağolasın bu arada unutulmamak güzel a.s.
sonunda yusuf bey uyudu ....kızlar yumurtluyorum ve sağ kasığımın sancısı çok fena birde şişkinlik geldi yine şikayetler....bu kadar belirti vermesine gerek yok artık başak bebek düşünmüyorumkiiiiiiiiii...
Amiin:Saruboceq:Olsun Burcu dert etme hayat böyle de güsel, Allah başka dertler vermesin buyrunnnnnnnnn
şimdi puseye baktım.öncesinde bayağa gülünmüş eğlenilmiş anlaşılan.maşalalh puse'ye.ama köpeciği göremedim
Başladı demek artık yumurtlama olayı, hayırlı olsun. Bir kazaya kurban gitme de.
dün aynı durumdaydım.adet yok ama yumurtlama var ve sağ kasıkta ağrı
naniknanik:roflol:yahooonun osurmalarını kameraya çekmeyi o kadar isterdimki tvnin sesini bastırıyo resmen :lepi:
kokusunu yazmıyorum bile :bbo:
:kedi:utanmıyonuz dimi monolog yaptırmaya
ebet baya baya ceren gelin olcek nerdeyse naniknanikhatice kardeş sen bayağı geriden geliyosun herhal
hala kitaba ihtiyaçmı duyuyorsun kız beben oldu yoksa daha öğrenemedinmi.her çeşit kitap mevcuttur bizde sengözlerimebaksanab
:roflol::roflol:ay alttakileride copy yapmışım :roflol:
yerimseniben
bir zamanlar tek monolog yapan pervindi şimdi herkes yapıyor
paslılar ve olmayanlar belli oldu naniknanik
hey gidi heyyy .... bi zamanlar saat 6da monolog yapardım yavrum tepukten yatırmadıgı zamanlarda..
buket sen esraya taze burcuya gulistana ve bana takıl , gerisi paslı bunların:) gerci bende 1 aydır paslandım ama olsun eskiye doneris elbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?