Açılış bile " benim için büyük insanlık için küçük bir adım" dı. Seni takdir eder, ardından gelmek isterim...ne acılısı buket acılıs mazi oldu hayatımız normale donmustu ben bura gelene kadar .. ben esimden uzagım 1 aydır ondan o bakude ben tr de. biz normalde bakude yasıorus
bilgime bilgi katıyorum aplaaa :jeyyar:hala kitaba ihtiyaçmı duyuyorsun kız beben oldu yoksa daha öğrenemedinmi.
kaydirigubbakcemile3hey gidi heyyy .... bi zamanlar saat 6da monolog yapardım yavrum tepukten yatırmadıgı zamanlarda..
buket sen esraya taze burcuya gulistana ve bana takıl , gerisi paslı bunların:) gerci bende 1 aydır paslandım ama olsun eskiye doneris elbette
mesela yaho oyuncağnı eline alıp kafama fırlatiii delikafadulden laelaelaelaelaeaslında tartısmalarla ilgili 2 kelimede etmeyi cok istiorum ama kırıcı olmaktan korkuyorum sis biliosunus beni .. idrar yarıstırmayalım butun bebekler gelisim haftalarına gore zatenn seyleri yapıolar ..niye oyuncak tutmus foto eklemekten cekinelimki zaten bebeklerin cogu esyaları kavrıo artık cunku gelişimleri hepsinin gayet guzel ..hepsine masallahhh
mesela yaho oyuncağnı eline alıp kafama fırlatiii delikafadulden laelaelaelaelae
mesela yaho oyuncağnı eline alıp kafama fırlatiii delikafadulden laelaelaelaelae
dimi kaydirigubbakcemile3bunu yazarken cekinmeliydin :)
:roflol: götü boklu aristokratBenim gibi bir aristokrata bunu mu layık gördün diyordur haşmetmehap
yerim ben o köylüyüüü maşallahhhDide affına sığınarak....
Bu da benim UFO gören masum köylümopuyorumnanaktan
]
dimi kaydirigubbakcemile3
:roflol: götü boklu aristokrat
yerim ben o köylüyüüü maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?