2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne acılısı buket acılıs mazi oldu hayatımız normale donmustu ben bura gelene kadar .. ben esimden uzagım 1 aydır ondan o bakude ben tr de. biz normalde bakude yasıorus

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
babymom, burko+, cilgin_kedi, gypsyesra+, hiroshima, MâÇâkızı, petrik+, tazefasulye+

ne olii monologa mı gidiis

ne acılısı buket acılıs mazi oldu hayatımız normale donmustu ben bura gelene kadar .. ben esimden uzagım 1 aydır ondan o bakude ben tr de. biz normalde bakude yasıorus
Açılış bile " benim için büyük insanlık için küçük bir adım" dı. Seni takdir eder, ardından gelmek isterim...

hala kitaba ihtiyaçmı duyuyorsun kız beben oldu yoksa daha öğrenemedinmi.
bilgime bilgi katıyorum aplaaa :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
mesela yaho oyuncağnı eline alıp kafama fırlatiii delikafadulden laelaelaelaelae

ece sımarıklıgı iice ele aldı ayakta aglaya aglaya emio mızıklıo resmen... neseliykende yuzume bakıo guluo konusuo oyle cekio ustumdekini incelio onsaat sirinlik yapıo 2 cekio boyle boyle gidio muhabbet

Dide affına sığınarak....
Bu da benim UFO gören masum köylümopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
burnum akıo dedim hepinis kactınıs bu alemde yanlıs bıraktınıs beni alacagınıs olsun, okadarda bakıorum dikkat ediorumki kendime inanamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…