burnum akıo dedim hepinis kactınıs bu alemde yanlıs bıraktınıs beni alacagınıs olsun, okadarda bakıorum dikkat ediorumki kendime inanamazsınız
iyide bizimki oyle meyveye falan bakmiyo icli icli adam direk doner, firin tavuk, bulgur pilavi, patlican kebabi ne bilim acili ezme moduna giriyor..hele bu aksam bi bakisi vardi, eline bi parca doner tutusturcaktim, icim gitti, tabaklara servis yaparken bi tencereye bi tabaga bakiyordu kucagimda..elif - buket hemde nası icim parcalanıo ya.. bide yalanıo ya ona dayanamıorum.. o saf saf bakmaları sakınmalarıda içimi acıtıo
hah bende onu sorucaktim, benden cok yasicaksin..purcun ne puket???
supersinkaydirigubbakcemile3Ben açılışı yaptım ama arkasını getiremedik pek. Açılışı yapmayanlar, Üzülmeyin bisiklete binmek gibi, insan hatırlıyor işin başına geçince
eyvah bogaz agrım burun akıntısına donusuoooo kusburnu ıhlamur yesilçay içtim meyve yedim ins ilerlemess
buarada saat 6 da eve geldim ve geldigimden beri teoyu uyutmaya calsiyorum cuornku sabah 8 den beri 1 saat bile uyumamis..banyo bile yaptirdim ,mama sini yerken uyudu, gazini cikrip yataga koyduum alien gibi acti gozleri birden ve gulmeye basladi, korku filmi gibi bazen korkuyorum bu cocugun bakislarindan..
sonra ayagima aldim 15-20dk sonra sallarken agladi ama nsil katiliyor, kucakladim suratina baktim gotunu yirtiyor aldimi beni bir gulme, kahka attim cocuk gotunu yirtiyor birden sustu bana tuhaf bi ifade ile bakti manyak mi bu kadin niye ben aglarken guluyo diye, ama cok komikti o bakisi, bi anda sustu:))))))
furkooo bak herkes yemek istiii buseyiii
pervinim kıyamam sana eceye fazla yaklaşma
Hep merak ediyorum. Bu isimlerimizin yanındaki + ne anlama geliyor:uhm:
Oyuncu benim damadım oyuncuuuopuyorumnanaktan
Hep merak ediyorum. Bu isimlerimizin yanındaki + ne anlama geliyor:uhm:
canim bende de iki haftadir bir kirginlik ve burun tikanikligi var..bende devamli ihlamur cayi ve meyve yiyorum..cok sükür ilerlemeden atlatacagim herhalde...bu arada hangi yesil cayi iciyorsun..emziren anneler icin hangisini icebiliriz??eyvah bogaz agrım burun akıntısına donusuoooo kusburnu ıhlamur yesilçay içtim meyve yedim ins ilerlemess
Maasaallaaaaaaaah!!!valla cok nazarlanir bu..Dide affına sığınarak....
Bu da benim UFO gören masum köylümopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?