2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mucizem nasıl salih iyimi keyfin nasıl niye fenaydın griptenmi?çok özledik seni niye gelmedin bunca zaman

yaninda borek de varmiydi otlusundan:sinifsinif: bi de mis demli cay dimi:sinifsinif:

genler onemli tabi brownileri lop lop yutarlarsa totolar buyuk olur bebelerinde..

seni seviyorum :)

:roflol: kıyamam sana
sana bi tavsiye efrime fazla takılma
en tazesinden burcuya takıl :icecream:

heee, gel puket!

buket sen esraya taze burcuya gulistana ve bana takıl , gerisi paslı bunların:) gerci bende 1 aydır paslandım ama olsun eskiye doneris elbette

ben bilerek ve isteyerek paslandırıcam kendimi. Bu adam bi cezayı haketti! Azcık sürünsün...

Ben açılışı yaptım ama arkasını getiremedik pek. Açılışı yapmayanlar, Üzülmeyin bisiklete binmek gibi, insan hatırlıyor işin başına geçince

ohoooo, potansiyel görüyorum sende evladım. Ama yetenek tek başına işe yaramaz, çalışman lazım, boool bol çalışman lazım!

(şimdi puketçim, affına sığınarak böle samimi falan yazdım, umarım kızmazsın, ben de örtmenim, bu bilmiş tavırlar bu yüzden!)

Oooo tazem gelmiş:teytey:Ben de aklımdan seni geçiriyordum. Nurse'ü bana verdi, kendisi gazla boğuşuyor diyordum. Nasıl oldu Doruk'un ossuruk durumu?

Yavru bize zaten Nurse yaramamıştı ki, zinco paklamıştı ama son 1 hafta - 10 gündür o da çok işe yaramiyi. Sıcak suya takılıyürüz. Daha iyi çok şükür, sağ olasın..

rüyama girdiniz derken diddeyi toplamda 4 ya da 5 kere gördüm, hatun hortlak gibi... tam bebiş susuyo uyuycam geliyor giriyo bi şekilde rüyama... bi keresinde de batmanda toprak ağası gibiydi... ne biliym muhtemelen totoyu örtemedik... hayır olsun yine de... servet gibi nevası var... o ağa olmasın da kim olsun :)

delikafadulden
tabii sen geçmişide okuyamamışsındır
elif geldi batmandan bize tanışmak nasip oldu bide sen gelebilseydin ahh ahh

mucizem nasıl salih iyimi keyfin nasıl niye fenaydın griptenmi?çok özledik seni niye gelmedin bunca zaman

mucizeeee, yapma böle, özlüyoz seni...

iyi esracım iyi, biraz üzücü durumlar yaşadık ama iyiyiz çok şükür... çok koşturuyorum be esram... babasının işi gücü bitmiyo geç gelio erken gidiyo... ( birkaç gündür kovduk zaten grip diye gitti yeğenine orada kalıyor)... bende hal kalmadı... bedenen de zihinsel olarak da u-yorgunum...

tazemmm, bende özledim sizleri... zıpırım dorukum nasıl saçlar aynı mı hala :))

Aman dikkat bu gidiş iyi değil...yasakkelime

salih yaramazmı üzüyormu seni(?

gecmis olsun balim, seni coookkkk ozledik..neelerdeydin??

norramm kıyamam sana teonun annesi :) buralardayım dönüp dolanıyorum :) benim bağımlılıklarım var mesela en büyüğü şu internet bir kaptırınca tüm zamanımı geçiriyorum... bebişe karşı kendimi mahçup hissediyorum başlarda ona karşı bazı dikkatsizliklerim oldu. (elimdeydi veya değildi ama oldu işte)... e buranın muhabbeti de ayrılacak gibi değil ama mecbur kıstlama koydum kendime... hem bilinçli hem zaruri.. demin yazdım ya şartlarım ortalamanın biraz daha zoru... zaten akşamları hal kalmıyor ancak salihle ilgilenip sızıyorum bir köşede... ailede de bazı sıkıntılar olunca işte.. idare ediverin beni gayri böyle... kalbim sizinle bilesiniz ama...

delikafadulden
tabii sen geçmişide okuyamamışsındır
elif geldi batmandan bize tanışmak nasip oldu bide sen gelebilseydin ahh ahh

Elifim hoş gelmiş, sefalar getirmiş... döndü mü şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…