2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen kalbimizin sultanisin tatlim, sen beisinle iyi olda gerisi muhim degil...

sen kalbimizin sultanisin tatlim, sen beisinle iyi olda gerisi muhim degil...

norracım çok teşekkür ederim... o sizin güzelliğiniz iyiliğiniz... bilmukabele, herkes evlatlarıyla çok iyi olsun inşallah.. :1hug:

Ben de çok ağladığında dua okuyorum. Kendimiz de nazar değiyoruz. 3 Nas,3 Felak iyidir herzaman..

7 Felak 7 Nas 7 Ayetel Kürsi okuyup bebğin 7 yönüne (üst, alt, sol, sağ, ön, arka ve sonuncuyu da bebişin ağzına daoğru -tabi nezle gripseniz son hamleyi yapmayın-) hafifçe üfleyin... naçizane tavsiyemdir...

Elifim hoş gelmiş, sefalar getirmiş... döndü mü şimdi?
döndü tabiki kal burda nüfusuma geçiricem nevayı dedim ama dinletemedim
yok bebişim, üzmüyor, hayata tutunabildiğim en güzel dal o... ona hizmetkar oldum... çok da mutluyum bu hizmetten.. yoruluyorum ama... sizler gibi...

yahyamız da iyi değil mi esram ? tosbikimize maşallah :)
iyi canım iyi yaho
hepimizin hayattaki tek dalı bebişleriiimiz

püfff, saatlerdir uyuyamıyor. 2 gecedir akşamları manyak gibi emmek istiyor, önünü sırılsıklam ıslatıyor. Öyle ki; önlük takmak zorunda kaldık. Dişler mi geliyor ki? Gaz değil çünkü...

denizyıldızı
jenny
iki rüzgarın anası mercimekim ve çaçaça'M
tuana...

selam kızlar size de... bebişlerinizi sosyete öpücüğüyle( uzaktan yani) öpün benim için :)

tazem dişleri kasınıo artık.. ecede aynı yarımsar saatlik kus uykuları.. eskiden gunduz 3 saat kesintisiz bikerede olsa uyurdu şimdi hasretizz..umudum eve dondugumuz vakte kaldı

Sağol mucize bide onu deniyim...

döndü tabiki kal burda nüfusuma geçiricem nevayı dedim ama dinletemedim

iyi canım iyi yaho
hepimizin hayattaki tek dalı bebişleriiimiz

:roflol:

püfff, saatlerdir uyuyamıyor. 2 gecedir akşamları manyak gibi emmek istiyor, önünü sırılsıklam ıslatıyor. Öyle ki; önlük takmak zorunda kaldık. Dişler mi geliyor ki? Gaz değil çünkü...

bizde de bir tüpürük bir tüpürük... bir yazıda okumuştum bebekler bu aylarda tüpürüklerini yutamayıp tüpürürlermiş.. ondanmış yani bu ıslaklık...

Hocam tükrük salgısı artarmış 3-4. ayda fizyolojik bir olaymış dohtorumuzun yalancısıyım.Yazık sana, inşallah bu gece uyur

iselong linkini kim vermişti?
harbiden harika

ben verdim tabikiside

SARMASIK- emziren anneler icin ksfeinsiz yesil cay migrosta satılıo nokta 1001.baskı olcak

ESRAm ben gecen hafta kardesim grip oldu die cocuga yaklastırmıodum simdi o bana dio sankın yaklasma abla die :)) cok komigiz 10 yasındaki veletle

bugun seni ben cAgırdım aslında biliomusun ciddi ciddi seni dusundum napıo acaba die..hatta yazacaktım keske suan mucizede olsaydı die bi baktım gelmissin ortalık senlenmiş. sende salihi op iilesince muck muck ben sosyetikligi sevmem :)

denizyıldızı
jenny
iki rüzgarın anası mercimekim ve çaçaça'M
tuana...

selam kızlar size de... bebişlerinizi sosyete öpücüğüyle( uzaktan yani) öpün benim için :)

slm cnm uzun zamandan sonra hoşgeldin geçmiş olsun ... bizde çok öptükk opuyorumnanaktan
tazem dişleri kasınıo artık.. ecede aynı yarımsar saatlik kus uykuları.. eskiden gunduz 3 saat kesintisiz bikerede olsa uyurdu şimdi hasretizz..umudum eve dondugumuz vakte kaldı

bende bu kız neden böyle diyordum şelale gibi tükürükler akıyor ve tüm gün en fazla 10 dk uyuyor delirtti beni başım felaket ağrıyor demek ki durum normalmiş tek yaşayan ben değilim mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…