norramm kıyamam sana teonun annesi :) buralardayım dönüp dolanıyorum :) benim bağımlılıklarım var mesela en büyüğü şu internet bir kaptırınca tüm zamanımı geçiriyorum... bebişe karşı kendimi mahçup hissediyorum başlarda ona karşı bazı dikkatsizliklerim oldu. (elimdeydi veya değildi ama oldu işte)... e buranın muhabbeti de ayrılacak gibi değil ama mecbur kıstlama koydum kendime... hem bilinçli hem zaruri.. demin yazdım ya şartlarım ortalamanın biraz daha zoru... zaten akşamları hal kalmıyor ancak salihle ilgilenip sızıyorum bir köşede... ailede de bazı sıkıntılar olunca işte.. idare ediverin beni gayri böyle... kalbim sizinle bilesiniz ama...
?
napicam ben bu veletle bilmiyim??:1no2:
salih yaramazmı üzüyormu seni(?
sen kalbimizin sultanisin tatlim, sen beisinle iyi olda gerisi muhim degil...
Ben de çok ağladığında dua okuyorum. Kendimiz de nazar değiyoruz. 3 Nas,3 Felak iyidir herzaman..
döndü tabiki kal burda nüfusuma geçiricem nevayı dedim ama dinletemedimElifim hoş gelmiş, sefalar getirmiş... döndü mü şimdi?
iyi canım iyi yahoyok bebişim, üzmüyor, hayata tutunabildiğim en güzel dal o... ona hizmetkar oldum... çok da mutluyum bu hizmetten.. yoruluyorum ama... sizler gibi...
yahyamız da iyi değil mi esram ? tosbikimize maşallah :)
norracım çok teşekkür ederim... o sizin güzelliğiniz iyiliğiniz... bilmukabele, herkes evlatlarıyla çok iyi olsun inşallah.. :1hug:
7 Felak 7 Nas 7 Ayetel Kürsi okuyup bebğin 7 yönüne (üst, alt, sol, sağ, ön, arka ve sonuncuyu da bebişin ağzına daoğru -tabi nezle gripseniz son hamleyi yapmayın-) hafifçe üfleyin... naçizane tavsiyemdir...
döndü tabiki kal burda nüfusuma geçiricem nevayı dedim ama dinletemedim
iyi canım iyi yaho
hepimizin hayattaki tek dalı bebişleriiimiz
püfff, saatlerdir uyuyamıyor. 2 gecedir akşamları manyak gibi emmek istiyor, önünü sırılsıklam ıslatıyor. Öyle ki; önlük takmak zorunda kaldık. Dişler mi geliyor ki? Gaz değil çünkü...
püfff, saatlerdir uyuyamıyor. 2 gecedir akşamları manyak gibi emmek istiyor, önünü sırılsıklam ıslatıyor. Öyle ki; önlük takmak zorunda kaldık. Dişler mi geliyor ki? Gaz değil çünkü...
mucizee seni cok ozledimm
iselong linkini kim vermişti?
harbiden harika
bende baby'm... çok güzel sizleri görmek.. ben de seni çok özledim... bu saatte kimse olmaz diye düşündüm ama topik kalabalık :) ececiği öp benim için :) uzaktan ama sen de nanemollaymışsın... ben de nezle grip olmak üzereyim sanırıım... peeehh
denizyıldızı
jenny
iki rüzgarın anası mercimekim ve çaçaça'M
tuana...
selam kızlar size de... bebişlerinizi sosyete öpücüğüyle( uzaktan yani) öpün benim için :)
tazem dişleri kasınıo artık.. ecede aynı yarımsar saatlik kus uykuları.. eskiden gunduz 3 saat kesintisiz bikerede olsa uyurdu şimdi hasretizz..umudum eve dondugumuz vakte kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?