2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

taze benimkide manyak derecede emzigi emmek istio hatta kenar kose nerden yakalarsa kemirio ve normal memeyi emerken basıo yaygarayı emmek istemio dahamı yumusak gelio anlamadım bugun tam tersi hiç emesi yok zorla aglaya aglaya sokuyorum agzına geze geze emisios

Yahu ufaktan tartışmalar alınganlıklar olmuş..Tirbiyesizler niye böyle yapıyosunuz çok ayıp, böyle şeyler hiç bana göre değil.. :roflol:

şaka bi yana konuyu uzatmadan benim de dahil olduğum durumu esrakom özetlemiş, Ruzy (gyps sayende bu rumuzu babasıyla çok sevdik kullanıyoruz evde) çok ağlayan bi bebek olduğu için alınganlık yaptıydım. Sonra Nazancım da üzülmüş. Öpüştük koklaştık biz...

halaa hergün 1 saat ağlıyorum niye bu çocuk böyle diye..neyse..

Bu arada biz de 4 nomeraya geçeli çok oldu..

iselong linkinde daha çok şarkı varmış pervincim yaa süper diğerlerini de dinletcem..

ay pervinim bayıldım linke açtım ben dinliyorum mami kurtlar vadisini izliyii kapa şunu diye bağıriii yoksa yaho uyudu kendime dinliyorummm kaydirigubbakcemile2

bu kadar derinden çağırma beni bir gece ansızın ge-le-bi-li-rim...:)))) öperim yavrıım.. löpçük löpçük öperim bi iyileşeyim inşallah...

bizimki de aynı şeyi benim memeye yapıyo iyi mi.. perişan haldeyim... ne yapsam alıştıramadım.. ama memede öyle huzurlu ki bi görseniz kıyamıyorum.. mercimekim gibi esrako gibi uyanık olduğu her an memede neredeyse..vermesem ağlayıp duruyor..hem de ne ağlama katıla katıla.. allahım bi daha çocuk yaparsam doğduğu gün tıkacam ağzına yalancı memeyi..en büyük pişmanlığım bu..

ay pervinim bayıldım linke açtım ben dinliyorum mami kurtlar vadisini izliyii kapa şunu diye bağıriii yoksa yaho uyudu kendime dinliyorummm kaydirigubbakcemile2

ECosun sarkıları good bye baby ile hush little baby.. dinletiorum ya surekli evdekilerde alıstı ammeö gecen eceye ninni soyluo aynen gufte su: uyu beybi annen sana cici alacak uyu beybi annen sana cici alacak beste: uc uc bocegi annen sana terlik papuc alacak :))))))))

ça ça ça ayça
ruzy
eee goncanın adı ne onada buluruz bi kısaltma kaydirigubbakcemile2
nurdan gibimutlu aile tablosu
nuriş tiboş teoş delikafadulden

:roflol:

benim de çok başım ağrıyor... ama haftada en aşağı 3 kez :uhm: :bbo: kafamçokkarıştı

ya pervin senin kardesin le benim oglum aynı yasta dusun ben evde birde 10lukla mesgulum:)) ve aynı cumleler edalar bizimkindede var ne yaparsan aynını bir sure sonra alıyorsun hastaiken yaklastırmasmısınsimdi sana bu yanıtı verir :)) alemlerr yaa su an bizim evin nesesi berke daha ufaklık buyuyup o neselere nese katamadı ama berkenin hergun dedigine yaptıgını çok guluyoruz bu arada kardesinin adı ne,?

ah aycamm kader arkadasım benimm bende senin son cumlede dedigini diycemde allah korusun 3. yu asla dusunmuyorum tabi alah olmayanlara isteyenlereversin:)
ama yani hata ahh nası hataa 2 haftalıktı gece verdik hemen emdiydi ne diye ara veriyorsunn ki salakkafam nerelere vurayım bilmiyourumkiii
tum gun emse beni razı yani çocuk bos anlarında meme emmek istiyor orda oyle huzurluki dedgin gibi saat arasını acayım falan diyüorum yani bakıyum yanayakıla aglıyor bir memeye veriyorumm nası mutlu gozleri kaya kaya emiyourr

aycacım biz dogdugu gun soktuk agzına memeyi sonrada hep cebellestik yani babası cok cebellesti

birileri sizi uyarmışmıydı verin mutlaka diye.. ben çok gerekli olduğunu düşünememişim büyüklerden de kimse uyarmadı..trabzonda bi arkadaşım napıyosun ayça yalancı emziği yok mu bunun diye kızmıştı bana..gitmiş emzik almıştı ona..o gün almıştı rüzgar..fotoğrafı bile var. 40 günlüktü..trabzon dönüşü bikaç kez daha verdim almamıştı sonra üzerine düşmemiştim..şimdi aklı kesiyo artık asla almıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…