bu kış grip olanların hepsi h1n1 dir kesin diyollar
beni sinir ediyollar...
bugun seni ben cAgırdım aslında biliomusun ciddi ciddi seni dusundum napıo acaba die..hatta yazacaktım keske suan mucizede olsaydı die bi baktım gelmissin ortalık senlenmiş. sende salihi op iilesince muck muck ben sosyetikligi sevmem :)
taze benimkide manyak derecede emzigi emmek istio hatta kenar kose nerden yakalarsa kemirio ve normal memeyi emerken basıo yaygarayı emmek istemio dahamı yumusak gelio anlamadım bugun tam tersi hiç emesi yok zorla aglaya aglaya sokuyorum agzına geze geze emisios
ay pervinim bayıldım linke açtım ben dinliyorum mami kurtlar vadisini izliyii kapa şunu diye bağıriii yoksa yaho uyudu kendime dinliyorummm kaydirigubbakcemile2
ECosun sarkıları good bye baby ile hush little baby.. dinletiorum ya surekli evdekilerde alıstı ammeö gecen eceye ninni soyluo aynen gufte su: uyu beybi annen sana cici alacak uyu beybi annen sana cici alacak beste: uc uc bocegi annen sana terlik papuc alacak :))))))))
ça ça ça ayça
ruzy
eee goncanın adı ne onada buluruz bi kısaltma kaydirigubbakcemile2
nurdan gibimutlu aile tablosu
nuriş tiboş teoş delikafadulden
slm cnm uzun zamandan sonra hoşgeldin geçmiş olsun ... bizde çok öptükk opuyorumnanaktan
bende bu kız neden böyle diyordum şelale gibi tükürükler akıyor ve tüm gün en fazla 10 dk uyuyor delirtti beni başım felaket ağrıyor demek ki durum normalmiş tek yaşayan ben değilim mafoldumben
ben verdim tabikiside
SARMASIK- emziren anneler icin ksfeinsiz yesil cay migrosta satılıo nokta 1001.baskı olcak
ESRAm ben gecen hafta kardesim grip oldu die cocuga yaklastırmıodum simdi o bana dio sankın yaklasma abla die :)) cok komigiz 10 yasındaki veletle
bizimki de aynı şeyi benim memeye yapıyo iyi mi.. perişan haldeyim... ne yapsam alıştıramadım.. ama memede öyle huzurlu ki bi görseniz kıyamıyorum.. mercimekim gibi esrako gibi uyanık olduğu her an memede neredeyse..vermesem ağlayıp duruyor..hem de ne ağlama katıla katıla.. allahım bi daha çocuk yaparsam doğduğu gün tıkacam ağzına yalancı memeyi..en büyük pişmanlığım bu..
hıı ona bişi bulamadım :uhm:
benim de çok başım ağrıyor... ama haftada en aşağı 3 kez :uhm: :bbo: kafamçokkarıştı
mucizem selam yaa ozledik vallaaa daha fazla zaman istiyoruzz çok bosladın bizleri
aycacım biz dogdugu gun soktuk agzına memeyi sonrada hep cebellestik yani babası cok cebellesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?