2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok kimse verin demedi biz alıssında rahat edelim dedik hatta feyste resim var ece daha 3gunluk eve gelmiisizz agzında koca emzik:)

annelik sabır işi ama bazen psikolojim bozuluyor saatlerce emer mi yaa..ee esra nolcak bizim sonumuz..büyüdükçe daha mı alışacaklar..

bizimki mıkırdanıyo aniden kaçabilirim..

Gyps Esram..ümitliyim bulacaksın..

mucize slm cnm hoşgeldin böle uzak kalma..ii olmanıza sevindişm bebişinle senin..eşinede çok geçmiş olsun ii olurda döner yanınaz en kısa zamanda..evet ya aynen sosyete öpücüğüyle öpüyorum ağzım yara mikrop bulaşmasın diye çok özn gösteriyorum..

pervin yok cnm küs diilim bi yanlış anlaşma oldu sadeceŞeniz

esrako aynen bizim yani annemlerin evin neseside kardesim yani DıLNUR um 99 dogumlu 39yasında dogurdu annem onu dusun ben 79luyum ortanca kardesim 81li .. cocugumuz gibi buyudu şimdi bizim cocuklarımıs onun kucagında.. BERKEnin harekeleride tahmin edebiliorum hem buyuk agır abi hem cocuk yavrum benim kıyamam ona

tazem bizimde durum aynı gunde kac posta onluk degisiyorum kalorifer uzerinde kurutup kurutup tekrar takıyorum bol onluk almamısım hamile iken alısveriste nası pismanım simdi gidip alacak durumum yokk az onliuk var mecbur kurutup kullanyorum
kıs geldi carsı pazar acık alan gezilmiyor kapalı alısveris merkezi domuz gribi korkusu ile gidilmiyor kafayı yiycem ben evde oturmaktan aksam inanırmısınız balkonda oturdum agladım allahım aklımı oynatcam evde otura otura diye yani uyanıyorum aynıislemler tum gun evde salak evlenme programlarından baska izleyecek bisey yok izle otur aksam olsun ev halkı gelsin yemek yensin ece uyusun diye saat 8 gibi baslayıp allah ne verirse 10 11 lere kadar emzirme faslı falan aklımı oynatcak gibi oldum bu aksam bir ara ece yi atmısım babasınnıkucagına balkona çıkıp derin derin nefes aldımyani bayılcammm artıkk sizler ne yapıyorsunuz haftasonları falan nerelere gidiyorsunuz

butun es dost arkadaslar çocuklu ve çocuklar ya grip ya olmak uzre falan korkudan aile dostlarımızda gidemiyouz grip gececek diyee pooffff

tuanacım cok sevindim canım küsmedigine gercekten yanlıs anlasılma oldu ben senin adını gormedim asagıda ogun mucksssssss

hamileligi ilk dort ayında çok basım agrıdı sonra geçti arada su ara yani dogumdansonra birkaç kez oldu ilacsız asla geçmez benikmiler ama basit illaclarla geçiyor allahtan minoset gibi sizlerinkiniye oluyor acaba

yaho 4 günlüktü akşam saatleri yaho çok ağladı mamiye git bi emzik al dedim
kayganam aaa sakın verme memeyi almaz dedi
annemde ben size alıştıramadım almaz boşuna aldırtma dedi
mamide tam koltuğa geri oturacaktıki ona ölümcül bi bakış attım lohusa psikolojisi ile delikafadulden bi koşu gitti carrefourdan aldı geldi :lepi:
o günden beri alıştı erken vermek gerek tabiii

ya asagıdaki isimlerin yanındaki + ların ne oldugnu bende bilmiyordum dikkatimi bir kez çekti ama sormak aklıma gelmedi virgul yerine koyduklarınmı dusundum nee:)))))

lenn adass erken vermek gerek diye o gunler niye çıtlatmadınn banaa insan bi tiyo verir nerden biliyon erkenini falan benim ikinci ben bile bilmiyorum pofffff

ayça ben mem vermeyi hiç düşünmüyodum eylül aynı rüzgar gibi mem düşkünü idi uyanık kaldığı her dk memde olmak isityodu bigün banyoda didim bu başladı ağlamaya acele ettysemde çıkamdım hemen bi zaman sonra susmuş çöıktım noldu neden sustu baktım ağzında emzik cok cok emiyo 1.5 aylık falandı ozaman.eşim öle baş etti anca..şimdi emiyo..kolaylık sağladı çok şükür..sende çok uğraştın bigün alcak ama ne zamn..ummadığında anda bakarsın alıverir..

aynı aynı... allahım sen aklımı koru diyorum bazen..delircem yakındır..sonra sağlığı yerinde olsun da biz canlı emzik olalım napıyım diyorum motive ediyorum kendimi..

yemek falan asla yapamıyorum evi eşim süpürüyo napayım..annem de yok yanımda...ay ne karamsar tablo çizdik akşam akşam..

hamileligi ilk dort ayında çok basım agrıdı sonra geçti arada su ara yani dogumdansonra birkaç kez oldu ilacsız asla geçmez benikmiler ama basit illaclarla geçiyor allahtan minoset gibi sizlerinkiniye oluyor acaba

ben havalardan diye düşünüyorum adaşım

:roflol: ben nicklerin yanında artı olanları şu an bu konuya msj yazıyo sanıyodum..beklim beklim ne yazan var ne bişi..cahillik başka bi meziyet be kardeşim

senin lohusa psk bakısını yerim ben :) ne gunlerdi ya bende emraha bagırmıstım yeterrrr bunaltma die hemde kvaldenin yanında .. aglama krizim gelmisti bide..

hala deniyorum ama artık çocuk emziği görünce kıyameti basıyor...ya da uyku arası meme aradığında veriyorum hemen suratını buruşturup ağlamaya başlıyo..ama bir ara ben de elimi verdim nasıl emiyor..mandalina tattırıyorum bayılıyo..iş emziğe gelince yok ıhhh inatçı..

evet yaaa niye dimediniz bize erken erken emzik verin diye..şaka şaka..suçlama moduna girdim iyi mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…