birileri sizi uyarmışmıydı verin mutlaka diye.. ben çok gerekli olduğunu düşünememişim büyüklerden de kimse uyarmadı..trabzonda bi arkadaşım napıyosun ayça yalancı emziği yok mu bunun diye kızmıştı bana..gitmiş emzik almıştı ona..o gün almıştı rüzgar..fotoğrafı bile var. 40 günlüktü..trabzon dönüşü bikaç kez daha verdim almamıştı sonra üzerine düşmemiştim..şimdi aklı kesiyo artık asla almıyo..
ah aycamm kader arkadasım benimm bende senin son cumlede dedigini diycemde allah korusun 3. yu asla dusunmuyorum tabi alah olmayanlara isteyenlereversin:)
ama yani hata ahh nası hataa 2 haftalıktı gece verdik hemen emdiydi ne diye ara veriyorsunn ki salakkafam nerelere vurayım bilmiyourumkiii
tum gun emse beni razı yani çocuk bos anlarında meme emmek istiyor orda oyle huzurluki dedgin gibi saat arasını acayım falan diyüorum yani bakıyum yanayakıla aglıyor bir memeye veriyorumm nası mutlu gozleri kaya kaya emiyourr
hıı ona bişi bulamadım :uhm:
aynen başağrısı bendede oluyor sık sık
birileri sizi uyarmışmıydı verin mutlaka diye.. ben çok gerekli olduğunu düşünememişim büyüklerden de kimse uyarmadı..trabzonda bi arkadaşım napıyosun ayça yalancı emziği yok mu bunun diye kızmıştı bana..gitmiş emzik almıştı ona..o gün almıştı rüzgar..fotoğrafı bile var. 40 günlüktü..trabzon dönüşü bikaç kez daha verdim almamıştı sonra üzerine düşmemiştim..şimdi aklı kesiyo artık asla almıyo..
pismanım simdi gidip alacak durumum yokk az onliuk var mecbur kurutup kullanyorum
kıs geldi carsı pazar acık alan gezilmiyor kapalı alısveris merkezi domuz gribi korkusu ile gidilmiyor kafayı yiycem ben evde oturmaktan aksam inanırmısınız balkonda oturdum agladım allahım aklımı oynatcam evde otura otura diye yani uyanıyorum aynıislemler tum gun evde salak evlenme programlarından baska izleyecek bisey yok izle otur aksam olsun ev halkı gelsin yemek yensin ece uyusun diye saat 8 gibi baslayıp allah ne verirse 10 11 lere kadar emzirme faslı falan aklımı oynatcak gibi oldum bu aksam bir ara ece yi atmısım babasınnıkucagına balkona çıkıp derin derin nefes aldımyani bayılcammm artıkk
hamileligi ilk dort ayında çok basım agrıdı sonra geçti arada su ara yani dogumdansonra birkaç kez oldu ilacsız asla geçmez benikmiler ama basit illaclarla geçiyor allahtan minoset gibi sizlerinkiniye oluyor acaba
ayça ben mem vermeyi hiç düşünmüyodum eylül aynı rüzgar gibi mem düşkünü idi uyanık kaldığı her dk memde olmak isityodu bigün banyoda didim bu başladı ağlamaya acele ettysemde çıkamdım hemen bi zaman sonra susmuş çöıktım noldu neden sustu baktım ağzında emzik cok cok emiyo 1.5 aylık falandı ozaman.eşim öle baş etti anca..şimdi emiyo..kolaylık sağladı çok şükür..sende çok uğraştın bigün alcak ama ne zamn..ummadığında anda bakarsın alıverir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?