birileri sizi uyarmışmıydı verin mutlaka diye.. ben çok gerekli olduğunu düşünememişim büyüklerden de kimse uyarmadı..trabzonda bi arkadaşım napıyosun ayça yalancı emziği yok mu bunun diye kızmıştı bana..gitmiş emzik almıştı ona..o gün almıştı rüzgar..fotoğrafı bile var. 40 günlüktü..trabzon dönüşü bikaç kez daha verdim almamıştı sonra üzerine düşmemiştim..şimdi aklı kesiyo artık asla almıyo..
bi oksuruk ses,ne kostumki emzigi cıkarmıs agzında biriken tukurukler salyaları yutmaya calısii ödüm koptu walla
mucize slm cnm hoşgeldin böle uzak kalma..ii olmanıza sevindişm bebişinle senin..eşinede çok geçmiş olsun ii olurda döner yanınaz en kısa zamanda..evet ya aynen sosyete öpücüğüyle öpüyorum ağzım yara mikrop bulaşmasın diye çok özn gösteriyorum..
pervin yok cnm küs diilim bi yanlış anlaşma oldu sadeceŞeniz
tazem bizimde durum aynı gunde kac posta onluk degisiyorum kalorifer uzerinde kurutup kurutup tekrar takıyorum bol onluk almamısım hamile iken alısveriste nası pismanım simdi gidip alacak durumum yokk az onliuk var mecbur kurutup kullanyorum
kıs geldi carsı pazar acık alan gezilmiyor kapalı alısveris merkezi domuz gribi korkusu ile gidilmiyor kafayı yiycem ben evde oturmaktan aksam inanırmısınız balkonda oturdum agladım allahım aklımı oynatcam evde otura otura diye yani uyanıyorum aynıislemler tum gun evde salak evlenme programlarından baska izleyecek bisey yok izle otur aksam olsun ev halkı gelsin yemek yensin ece uyusun diye saat 8 gibi baslayıp allah ne verirse 10 11 lere kadar emzirme faslı falan aklımı oynatcak gibi oldum bu aksam bir ara ece yi atmısım babasınnıkucagına balkona çıkıp derin derin nefes aldımyani bayılcammm artıkk sizler ne yapıyorsunuz haftasonları falan nerelere gidiyorsunuz
butun es dost arkadaslar çocuklu ve çocuklar ya grip ya olmak uzre falan korkudan aile dostlarımızda gidemiyouz grip gececek diyee pooffff
ay bende bildiğimdenmi be o zamanlar dikişlerim acıyo e her ağladığında emzirememki dedim ağlayan velete napılır emzik verilir mantığı ilelenn adass erken vermek gerek diye o gunler niye çıtlatmadınn banaa insan bi tiyo verir nerden biliyon erkenini falan benim ikinci ben bile bilmiyorum pofffff
evet hatırlıyorum hatta emziği kıskanmıştın delikafaduldenayça ben mem vermeyi hiç düşünmüyodum eylül aynı rüzgar gibi mem düşkünü idi uyanık kaldığı her dk memde olmak isityodu bigün banyoda didim bu başladı ağlamaya acele ettysemde çıkamdım hemen bi zaman sonra susmuş çöıktım noldu neden sustu baktım ağzında emzik cok cok emiyo 1.5 aylık falandı ozaman.eşim öle baş etti anca..şimdi emiyo..kolaylık sağladı çok şükür..sende çok uğraştın bigün alcak ama ne zamn..ummadığında anda bakarsın alıverir..
hadi ben yatıorum opuldunusss
mucize yine gelicenmi
ay bende bildiğimdenmi be o zamanlar dikişlerim acıyo e her ağladığında emzirememki dedim ağlayan velete napılır emzik verilir mantığı ile
evet hatırlıyorum hatta emziği kıskanmıştın delikafadulden
hamilemisn yoksa..bunu yazarken cekinmeliydin :)
geçmiş olsun sirkeli su hepsine birebir benden demesi..........eyvah bogaz agrım burun akıntısına donusuoooo kusburnu ıhlamur yesilçay içtim meyve yedim ins ilerlemess
oy maşallah ne kadar sevimil minik bu yaaaaaaaaa bende öptümmmmmmmm hatta izninle kucağıma alıp sıktırverdim kuzuyu...Dide affına sığınarak....
Bu da benim UFO gören masum köylümopuyorumnanaktan
sisin evde restorant filanmı var acepCADIARZUdelikafaduldeniyide bizimki oyle meyveye falan bakmiyo icli icli adam direk doner, firin tavuk, bulgur pilavi, patlican kebabi ne bilim acili ezme moduna giriyor..hele bu aksam bi bakisi vardi, eline bi parca doner tutusturcaktim, icim gitti, tabaklara servis yaparken bi tencereye bi tabaga bakiyordu kucagimda..
hah bende onu sorucaktim, benden cok yasicaksin..
supersinkaydirigubbakcemile3
BURKOO ben o koyluyu yerim, koylu guzelim..
geçen bende aynısını Yusuf'a yaptım durdu beni izliyor sıpa kesin sıyırdı annem diye baktı çocukkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanbuarada saat 6 da eve geldim ve geldigimden beri teoyu uyutmaya calsiyorum cuornku sabah 8 den beri 1 saat bile uyumamis..banyo bile yaptirdim ,mama sini yerken uyudu, gazini cikrip yataga koyduum alien gibi acti gozleri birden ve gulmeye basladi, korku filmi gibi bazen korkuyorum bu cocugun bakislarindan..
sonra ayagima aldim 15-20dk sonra sallarken agladi ama nsil katiliyor, kucakladim suratina baktim gotunu yirtiyor aldimi beni bir gulme, kahka attim cocuk gotunu yirtiyor birden sustu bana tuhaf bi ifade ile bakti manyak mi bu kadin niye ben aglarken guluyo diye, ama cok komikti o bakisi, bi anda sustu:))))))
HOŞ GELDİN a.s.pozitif insan manasına geliyiiii delikafadulden
böyle dalayım dedim mevzuya :)
SİRKELİ SU ..İÇİNE AZCUKTA BAL KOYUN AKŞAM YATARKEN İÇİN BOĞAZINIZ NASIL YAKIP GEÇİ MİKROP FİLAN KALMİİİİİİİbabym canım yavru kuşum, bizim göbüşler beraber gidiyordu... şimdi de burunlar beraber akmak üzere... kendime deli gibi bakmam lazım şu an... deli bir portalak mandalina takviyesi falan yapmam lazım... müthiş baş ağrısı çektim tüm gün... gribe de çeviriyor gibi... oğlandan uzak duruyorum... ama babamız da evde yok... o çok şiddetli grip oldu h1n1 mi henüz bilmiyoruz... test yaptırmak için hastaneye gider de o kuyrukta kalabalıkta h1n1 değilken kaparsa diye korkuyoruz... adamı attık evden ana-oğul kalıyoruz... ama benim dde halimm iç açıcı değil...maske burnumda, daral gelmiş vaziyetteyim...
yerimsenibenalkisalkisalkisbis okuyus ama alt üst olayı yoktu onuda ekleyelim tam olsun terruk ederuk...norracım çok teşekkür ederim... o sizin güzelliğiniz iyiliğiniz... bilmukabele, herkes evlatlarıyla çok iyi olsun inşallah.. :1hug:
7 Felak 7 Nas 7 Ayetel Kürsi okuyup bebğin 7 yönüne (üst, alt, sol, sağ, ön, arka ve sonuncuyu da bebişin ağzına daoğru -tabi nezle gripseniz son hamleyi yapmayın-) hafifçe üfleyin... naçizane tavsiyemdir...
olabilir ..uyumamalarıda bi felaket .püfff, saatlerdir uyuyamıyor. 2 gecedir akşamları manyak gibi emmek istiyor, önünü sırılsıklam ıslatıyor. Öyle ki; önlük takmak zorunda kaldık. Dişler mi geliyor ki? Gaz değil çünkü...
ça ça ça ayça
ruzy
eee goncanın adı ne onada buluruz bi kısaltma kaydirigubbakcemile2
nurdan gibimutlu aile tablosu
nuriş tiboş teoş delikafadulden
ee akıllı velethala deniyorum ama artık çocuk emziği görünce kıyameti basıyor...ya da uyku arası meme aradığında veriyorum hemen suratını buruşturup ağlamaya başlıyo..ama bir ara ben de elimi verdim nasıl emiyor..mandalina tattırıyorum bayılıyo..iş emziğe gelince yok ıhhh inatçı..
evet yaaa niye dimediniz bize erken erken emzik verin diye..şaka şaka..suçlama moduna girdim iyi mi..
geçen doktora gittiğimde emzirme odasına girdm yeni doğum yapmış ilk muayneye gelmiş bi kadın bebeği ile eşine bağırıyo ikimizde beceriksiziz ben niye senle geldimki hastaneye annemle gelseydim keşke falan diye benim yanmda,normalde olsa yapmaz belkide öyle..adamın odadan çıkması bekledim iki saat toparlanamadılar.. acemilik berbat bişey birde kızın kılığı komediydi ne bulduysa giymiş kendimi hatırladım bi an ıyyy iğrençti halim..:1no2:senin lohusa psk bakısını yerim ben :) ne gunlerdi ya bende emraha bagırmıstım yeterrrr bunaltma die hemde kvaldenin yanında .. aglama krizim gelmisti bide..
hamileligi ilk dort ayında çok basım agrıdı sonra geçti arada su ara yani dogumdansonra birkaç kez oldu ilacsız asla geçmez benikmiler ama basit illaclarla geçiyor allahtan minoset gibi sizlerinkiniye oluyor acaba
ya asagıdaki isimlerin yanındaki + ların ne oldugnu bende bilmiyordum dikkatimi bir kez çekti ama sormak aklıma gelmedi virgul yerine koyduklarınmı dusundum nee:)))))
aynı aynı... allahım sen aklımı koru diyorum bazen..delircem yakındır..sonra sağlığı yerinde olsun da biz canlı emzik olalım napıyım diyorum motive ediyorum kendimi..
yemek falan asla yapamıyorum evi eşim süpürüyo napayım..annem de yok yanımda...ay ne karamsar tablo çizdik akşam akşam..
ben havalardan diye düşünüyorum adaşım
:roflol: ben nicklerin yanında artı olanları şu an bu konuya msj yazıyo sanıyodum..beklim beklim ne yazan var ne bişi..cahillik başka bi meziyet be kardeşim
senin lohusa psk bakısını yerim ben :) ne gunlerdi ya bende emraha bagırmıstım yeterrrr bunaltma die hemde kvaldenin yanında .. aglama krizim gelmisti bide..
hala deniyorum ama artık çocuk emziği görünce kıyameti basıyor...ya da uyku arası meme aradığında veriyorum hemen suratını buruşturup ağlamaya başlıyo..ama bir ara ben de elimi verdim nasıl emiyor..mandalina tattırıyorum bayılıyo..iş emziğe gelince yok ıhhh inatçı..
evet yaaa niye dimediniz bize erken erken emzik verin diye..şaka şaka..suçlama moduna girdim iyi mi..
mucizem geçmiş olsun.
allam topik coşmuş..
öperem yanaklardan..ve kaçarım..
hamilemisn yoksa..
senginis...
veeeeeeeeee..
çekinmelimiydim çekinmeliydin..........hayırlı olsun gündem değişti.alkisalkisalkishihoyyyt
geçmiş olsun sirkeli su hepsine birebir benden demesi..........
oy maşallah ne kadar sevimil minik bu yaaaaaaaaa bende öptümmmmmmmm hatta izninle kucağıma alıp sıktırverdim kuzuyu...
sisin evde restorant filanmı var acepCADIARZUdelikafadulden
geçen bende aynısını Yusuf'a yaptım durdu beni izliyor sıpa kesin sıyırdı annem diye baktı çocukkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
HOŞ GELDİN a.s.
SİRKELİ SU ..İÇİNE AZCUKTA BAL KOYUN AKŞAM YATARKEN İÇİN BOĞAZINIZ NASIL YAKIP GEÇİ MİKROP FİLAN KALMİİİİİİİ
yerimsenibenalkisalkisalkisbis okuyus ama alt üst olayı yoktu onuda ekleyelim tam olsun terruk ederuk...
olabilir ..uyumamalarıda bi felaket .
bisede bul baklum......
Şu saba tümer kızımı çığlıklarıyla uyandırmadan kaçayım artık zor uyuttum zaten başım çatlıyor uyursam geçer belki....Hepinize iyi geceler , tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Listede çok kalabalık eminim yarın okurken gülme krizine girerim liste sağlam çünkü bırakıp gitmekte zor :gitme:
ya ozlem aynennn
saba tumeri izliyorum uyuz oluyorum sern serengil var konusmaları duymadıgımdan sesini acıyorum uyuzkadnı bir kahkaha atıyorr salon inliyor kız uyanacak diye panikle kumanda elimde oturuyorum aradada size yazıyroum:))))) kanala sikayetmaili yazmayı dusunuyorum:)))) susturucu takın su kadına diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?