2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

emzik büyük kolaylık ayçacım ya... alır inşallah rüzgar da...

bi oksuruk ses,ne kostumki emzigi cıkarmıs agzında biriken tukurukler salyaları yutmaya calısii ödüm koptu walla

ben de hala tetikteyim, dün geneçok fena ağzına geldi yedikleri, aramızda 2 metre mesafe vardı ama yine bile yanına gidene kadar onu o debelenme halinde görüp korkudan mahvoldum... ola ki o anda tuvalette olsam ne olacaktı diye düşünüüüp durdum... Allah korusun!

yanaşma canımcım az daha büyüsünler intikam alırız onlardan sıkştırırız bacaklarını kollarını

sağolasın...

hep öyle esrako... çantamda maskeler el temizleme jelleri kolonyalar kolonyalı mendiller kuru mendiller... ilk yardım kutusu gibi...

lenn adass erken vermek gerek diye o gunler niye çıtlatmadınn banaa insan bi tiyo verir nerden biliyon erkenini falan benim ikinci ben bile bilmiyorum pofffff
ay bende bildiğimdenmi be o zamanlar dikişlerim acıyo e her ağladığında emzirememki dedim ağlayan velete napılır emzik verilir mantığı ile
evet hatırlıyorum hatta emziği kıskanmıştın delikafadulden

nasıl hafıza bu yaaaaaaa...öptüm

bunu yazarken cekinmeliydin :)
hamilemisn yoksa..
senginis...
veeeeeeeeee..
çekinmelimiydim çekinmeliydin..........hayırlı olsun gündem değişti.alkisalkisalkishihoyyyt
eyvah bogaz agrım burun akıntısına donusuoooo kusburnu ıhlamur yesilçay içtim meyve yedim ins ilerlemess
geçmiş olsun sirkeli su hepsine birebir benden demesi..........
Dide affına sığınarak....
Bu da benim UFO gören masum köylümopuyorumnanaktan

oy maşallah ne kadar sevimil minik bu yaaaaaaaaa bende öptümmmmmmmm hatta izninle kucağıma alıp sıktırverdim kuzuyu...
sisin evde restorant filanmı var acepCADIARZUdelikafadulden
geçen bende aynısını Yusuf'a yaptım durdu beni izliyor sıpa kesin sıyırdı annem diye baktı çocukkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
pozitif insan manasına geliyiiii delikafadulden

böyle dalayım dedim mevzuya :)
HOŞ GELDİN a.s.
SİRKELİ SU ..İÇİNE AZCUKTA BAL KOYUN AKŞAM YATARKEN İÇİN BOĞAZINIZ NASIL YAKIP GEÇİ MİKROP FİLAN KALMİİİİİİİ
yerimsenibenalkisalkisalkisbis okuyus ama alt üst olayı yoktu onuda ekleyelim tam olsun terruk ederuk...
püfff, saatlerdir uyuyamıyor. 2 gecedir akşamları manyak gibi emmek istiyor, önünü sırılsıklam ıslatıyor. Öyle ki; önlük takmak zorunda kaldık. Dişler mi geliyor ki? Gaz değil çünkü...
olabilir ..uyumamalarıda bi felaket .
ça ça ça ayça
ruzy
eee goncanın adı ne onada buluruz bi kısaltma kaydirigubbakcemile2
nurdan gibimutlu aile tablosu
nuriş tiboş teoş delikafadulden

bisede bul baklum......

ayy sende oylemi sanıyordun melek herkes o + lara ne anlamlar yuklemis hehee:)))

ayca valla bilmiyorum anacım sen calısıyordun dimi ise donecekmisin ne zaman ??

yani ise donsem tamam uykusuz kalcam falan ama bi kendime gelcem bir hayata doncem sanırım yaniç okk sıkıldımm

sonra diyorum allaha sukur saglıklı eli kolu duzgun herseyi tamam birkızım var yani bunadasukur ne çok istedimn ben aylar yıllarca ugrastım bu bebekiçni ama yani bunlar sıkılmaya engel degil nankorluk yapmıyorum umarım ama çok sıkılıyorm
bir iki komsum falan olsa soyle iki gorustugum falan çok iyi gelecek ama tum arkadaslarım çalısıyor ve buyuk çocukları var grultu patırtı hani oyle grultusuz sessinsakin gorusebilcegim arkadasım yok ablam uzakta 3 yasında oglu var diye zaten gorusemez olduk çocuklardan sebep birbirine giriyor hepsi yegenim ece yi caktırmadan cimdirmeye calısıyor falan kimim kimsem kalmadı resmen çocukları buyutmus birkaç arkadasımda syanırım benimle arkadaslıklarını askıya aldılar kafaları bebek kaldırmaz bilirim zaten çocukla çok ilgil itipler degil yani kaldım yapayanlızzz ;((

Şu saba tümer kızımı çığlıklarıyla uyandırmadan kaçayım artık zor uyuttum zaten başım çatlıyor uyursam geçer belki....Hepinize iyi geceler , tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Listede çok kalabalık eminim yarın okurken gülme krizine girerim liste sağlam çünkü bırakıp gitmekte zor :gitme:

su sirkeli su olayını bir iki arkadasıma bir heves bahsettim cagın bulusunu duymusum gibi herkesler biliyormusbir ben bilmiyormusum:)))
bir arkada benim midemi mahvetti aylarca midem agrıdı falan dedi sute geçme derdim olmasa mide falan umrum degil deniycem
emzirip deneyen varmı kızlar,?=

ee akıllı velet
senin lohusa psk bakısını yerim ben :) ne gunlerdi ya bende emraha bagırmıstım yeterrrr bunaltma die hemde kvaldenin yanında .. aglama krizim gelmisti bide..
geçen doktora gittiğimde emzirme odasına girdm yeni doğum yapmış ilk muayneye gelmiş bi kadın bebeği ile eşine bağırıyo ikimizde beceriksiziz ben niye senle geldimki hastaneye annemle gelseydim keşke falan diye benim yanmda,normalde olsa yapmaz belkide öyle..adamın odadan çıkması bekledim iki saat toparlanamadılar.. acemilik berbat bişey birde kızın kılığı komediydi ne bulduysa giymiş kendimi hatırladım bi an ıyyy iğrençti halim..:1no2:

ya ozlem aynennn
saba tumeri izliyorum uyuz oluyorum sern serengil var konusmaları duymadıgımdan sesini acıyorum uyuzkadnı bir kahkaha atıyorr salon inliyor kız uyanacak diye panikle kumanda elimde oturuyorum aradada size yazıyroum:))))) kanala sikayetmaili yazmayı dusunuyorum:)))) susturucu takın su kadına diye

hamileligi ilk dort ayında çok basım agrıdı sonra geçti arada su ara yani dogumdansonra birkaç kez oldu ilacsız asla geçmez benikmiler ama basit illaclarla geçiyor allahtan minoset gibi sizlerinkiniye oluyor acaba

hamileliğin ilk 3-4 ayı bende de çok oldu... sonra doğurana kadar 1 saniye bile ağrımadı başım... ne güzel günlerdi... ama şimdi çok fena... migren benimkisi.. ama hamileyken migrenim iyileşmişti.. geri başladı..

ya asagıdaki isimlerin yanındaki + ların ne oldugnu bende bilmiyordum dikkatimi bir kez çekti ama sormak aklıma gelmedi virgul yerine koyduklarınmı dusundum nee:)))))

pozitif insanlara koyuyollar :)

canlı emziğim kıyamam sana.. üzülme.. sağlığınız yeridne ya.. bu da geçer..

ben havalardan diye düşünüyorum adaşım

benimki migren..

:roflol: ben nicklerin yanında artı olanları şu an bu konuya msj yazıyo sanıyodum..beklim beklim ne yazan var ne bişi..cahillik başka bi meziyet be kardeşim

peki onlar mesaj yazmamış olunca çakozlamıyormuydun :))

senin lohusa psk bakısını yerim ben :) ne gunlerdi ya bende emraha bagırmıstım yeterrrr bunaltma die hemde kvaldenin yanında .. aglama krizim gelmisti bide..

:))

canlı el bulsanız.. barış baba eli dezenfekte edip verse?

cumartesi gunu gidpi saclarımı epeyykısa kut e yakın kestircemm
surekli anneannem modeli olur olmaz topuzlarla geziyorum çunku kıvırcıksac ın onemi kalmadı bari acık gezerim diyorum , saclarım surekli toplu kendimden igrendim birgunkalkıp kendi kendime bir agır makyaj yapcam bir gun oyle gezeceğim ev halkı artık delirdi tamam diye korkacaklar:)))) topuklularımla sıkıdık sıkıdık ise gittigim gunlerr ahhh ahhh

mucizem bendede vardı migren 4 sene çektim kendiliğinden geçti şükürler olsun
kendimi yerden yere attığımı bilirim ağrıdan mafoldumben

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gypsyesra, 3Karanlik1Mucize+, babymom+, dnzyildizi84+, esrako+, evriş+, flawlessd, hiroshima, jenny_sh+, mercimekim+, pukket, sakaleynmaster+, tazefasulye+, telkirma+, tuana3434+

eytttt beeeeeeeeeeee

mucizem geçmiş olsun.

sağol tazem, sana da P

allam topik coşmuş..

öperem yanaklardan..ve kaçarım..

hadi sen canlı emziksin git yat dinlen, yarına enerjitopla...

hoşbulduk sakaleynmasterimm.. ballı sirkeli su haa... anlaşıldı şef :)

benim de çatlıyor başım ama sinir geldi uyumuyorum şimdilik... arada olur bana çok dibe çöküp yorulduğum anlarda bi enerji gelir... en son o enerjiyi doğumdan 1 gün öncesi diye bekliyorduk değil mi hehehe

saba öyle ya :) o da bu topiklik aslına... doğursa da gelse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…