2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ammeö = annem :)
bende bu kimkine diye düşündüm bi ara..CADIARZU
ben sise söylemedimmi ya 40 çıkamdan tutturacaktınız yazmış olmam gerek en azından ben 40 çıkmadan verdim diye yazdım onu iyi hatırlıyorum.....
bi oksuruk ses,ne kostumki emzigi cıkarmıs agzında biriken tukurukler salyaları yutmaya calısii ödüm koptu walla

aman en korktuğum şey bis gazımızı çıkarmamıssak oluyor çok çocuk nefesini düzeltene kadar yutkun yutkun bir hal oluyor gıcık birşey ya dikkat et canım....

pozitif insan manasına geliyiiii delikafadulden

böyle dalayım dedim mevzuya :)

Mucizeeeeeeeeeeeeeeee.. annem hoşgeldın yaa, çok osledık senı, cok cok gecmıs olsun yafrummm.. acma arayı cıgerımmm bı daa.. ne guzell senın yazılarını gormek, keyıfle okuya okuya atladım sayfaları :))

Çok methinizi duydum taze hocam, samimiyetinizden mutluluk duydum. Işığınla aydınlanmak isterima.s

Bak Puketım.. senınle ben bı osel konusayım bı ara.. bu kadınlara fasla bulasma.. hele hele matematık ogretmenlerı olanlardan ıtınayla kaçın.. uyarmadı deme.. ben yolda gorsem kafamı cevırıyorum bu tıplere.. 3-5 tane var bunlardan.. aman dıyımm uzak dur.O ışık bildiğin ışıklardan değil gösünün yagını yidiğimm.. kamış kamış olursun falla.

nasıl kabul etmiyor uygun yerleri kopyalayıp yapıstırıyorsun degilmiben burcu dan kopya çektim baktım o ne kadarın ıkopyalamıs koymusbende aynını yaptım:) yardım istersen msn denkonusalım

mucizem bendede vardı migren 4 sene çektim kendiliğinden geçti şükürler olsun
kendimi yerden yere attığımı bilirim ağrıdan mafoldumben

tek ele düştüm performans beklemeyin bi süre...
migren zor iş.. karankjkrın kadını olmak istiyo insançüü

ışık sese acvayip kıl olyorum migren anında

ya nasıl ticker yaptın adaş kabul etmiyo benimkini??

tickerler gitmiş bee

pşşşşt! girme araya girmeeee!!!!!! gel bize katl bize, açılımını yap sen de rahatla, biz de rahatlayalım

puketim bilmukabele... dorukumu uyutma sevdasına böyle yarım yamalak...

amanın kuzymin annesi canı gelmişşş..ben de çok özledim seni evrişim... nedir senin de bu matematik öğretmenşlerinden çektiğin... :))

sizler işe başlayıp büyük değişimlere geçeciksiniz ya biz ev hanımları ne yapacağız buraya yeni taşındım kimseyi tanımıyorum domuz gribi belası yüzünden eve tıkıldım kaldım yani
YANLIZIM
YANLIZLARDAYIM
BİR KIZIM
BİR OĞLUM
BİRDE KOCACIĞIM.oda bu sabah 6.5 ta göreve gitti taaaaaaaaaaaaaaa yarın sabah gelecek :çok üzgünüm:

pşşşşt! girme araya girmeeee!!!!!! gel bize katl bize, açılımını yap sen de rahatla, biz de rahatlayalım

puketim bilmukabele... dorukumu uyutma sevdasına böyle yarım yamalak...

Puketımm.. gırme bu yola annem.. bak raatla ayagına senı nerelere çekecekler.. gelme bu oyunlara.. girdin mi cıkamazsın bi daa bunların arasından ( kaydirigubbakcemile3 )

amanın kuzymin annesi canı gelmişşş..ben de çok özledim seni evrişim... nedir senin de bu matematik öğretmenşlerinden çektiğin... :))

Ya hatunum, bıraktıgın gıbıler hala.. resillik diz boyu.. bı turlu dogru yolu bulamadılar bunnar.. görüşmüyorum kendileri ile.. mesafe koydum arama.. iyi yapmıs mıyım??

evet mesafe :) bir serdar ortaç albümü kaydirigubbakcemile3 ne kadar koydun? 20 adım mı :))))

süt torbaları- çözdürme mevzusu

şu süt torbalarındaki sütlerin nasıl çözüleceğ tam bir muamma... bizim drumuz didi ki derin dondurucudan direkt sıcak suya daldırıp çözdürün... bir başka şekil de edrin dondurucudan buzdolabı rafına indirmek orada çözülmesini beklemek ve sonra sıcak suda ısıtmak...

çözdürme mevzusunda ise muallaktayım hala... direkt sıcak suya mı önce dolaba indirip sonra sıcak suya mı... biz o anki duruma göre yapıyoruz... eğer vakit yoksa direkt sıcak suya... ama onda da korkuyorum malum poşetler plastik maddeden... vakit varsa bir önceki geceden buzdolabının alt rafına koyuyoruz çözülmesi için... başka önerisi olan varsa duymaktan mutluluk duyarım...

ayrıca
süt torbasında lansinoh
(lansinohun süt torbalarını tek geçiyorum... medela ve minion diye bir markanınkini kullandım.. şekil itibariyle çözdürmesi zor oluyor bunlarda.. ama lansinohta poşeti dolaba yatay koyabiliyorsunuz... ve çözülmesi daha kolay oluyor aldığı biçim icabı...arz ederim..)

göğüs pedinde chicco

diyorum başka da bişey demiyorum...

ya ise baslayacaz baslamasınada sonrası dahamı vahim acaba tum gun kıza ya annem becerebilirse bakacak yada bakıcı aklımız evde nasıl olacak bakalım bunlarıda dusunmekten kafyı yemessem iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…