bende bu kimkine diye düşündüm bi ara..CADIARZUammeö = annem :)
ben sise söylemedimmi ya 40 çıkamdan tutturacaktınız yazmış olmam gerek en azından ben 40 çıkmadan verdim diye yazdım onu iyi hatırlıyorum.....birileri sizi uyarmışmıydı verin mutlaka diye.. ben çok gerekli olduğunu düşünememişim büyüklerden de kimse uyarmadı..trabzonda bi arkadaşım napıyosun ayça yalancı emziği yok mu bunun diye kızmıştı bana..gitmiş emzik almıştı ona..o gün almıştı rüzgar..fotoğrafı bile var. 40 günlüktü..trabzon dönüşü bikaç kez daha verdim almamıştı sonra üzerine düşmemiştim..şimdi aklı kesiyo artık asla almıyo..
bi oksuruk ses,ne kostumki emzigi cıkarmıs agzında biriken tukurukler salyaları yutmaya calısii ödüm koptu walla
pozitif insan manasına geliyiiii delikafadulden
böyle dalayım dedim mevzuya :)
Çok methinizi duydum taze hocam, samimiyetinizden mutluluk duydum. Işığınla aydınlanmak isterima.s
Ben de çok ağladığında dua okuyorum. Kendimiz de nazar değiyoruz. 3 Nas,3 Felak iyidir herzaman..
mucizem bendede vardı migren 4 sene çektim kendiliğinden geçti şükürler olsun
kendimi yerden yere attığımı bilirim ağrıdan mafoldumben
ya nasıl ticker yaptın adaş kabul etmiyo benimkini??
Bak Puketım.. senınle ben bı osel konusayım bı ara.. bu kadınlara fasla bulasma.. hele hele matematık ogretmenlerı olanlardan ıtınayla kaçın.. uyarmadı deme.. ben yolda gorsem kafamı cevırıyorum bu tıplere.. 3-5 tane var bunlardan.. aman dıyımm uzak dur.O ışık bildiğin ışıklardan değil gösünün yagını yidiğimm.. kamış kamış olursun falla.
Mucizeeeeeeeeeeeeeeee.. annem hoşgeldın yaa, çok osledık senı, cok cok gecmıs olsun yafrummm.. acma arayı cıgerımmm bı daa.. ne guzell senın yazılarını gormek, keyıfle okuya okuya atladım sayfaları :))
Bak Puketım.. senınle ben bı osel konusayım bı ara.. bu kadınlara fasla bulasma.. hele hele matematık ogretmenlerı olanlardan ıtınayla kaçın.. uyarmadı deme.. ben yolda gorsem kafamı cevırıyorum bu tıplere.. 3-5 tane var bunlardan.. aman dıyımm uzak dur.O ışık bildiğin ışıklardan değil gösünün yagını yidiğimm.. kamış kamış olursun falla.
ayy sende oylemi sanıyordun melek herkes o + lara ne anlamlar yuklemis hehee:)))
ayca valla bilmiyorum anacım sen calısıyordun dimi ise donecekmisin ne zaman ??
yani ise donsem tamam uykusuz kalcam falan ama bi kendime gelcem bir hayata doncem sanırım yaniç okk sıkıldımm
sonra diyorum allaha sukur saglıklı eli kolu duzgun herseyi tamam birkızım var yani bunadasukur ne çok istedimn ben aylar yıllarca ugrastım bu bebekiçni ama yani bunlar sıkılmaya engel degil nankorluk yapmıyorum umarım ama çok sıkılıyorm
bir iki komsum falan olsa soyle iki gorustugum falan çok iyi gelecek ama tum arkadaslarım çalısıyor ve buyuk çocukları var grultu patırtı hani oyle grultusuz sessinsakin gorusebilcegim arkadasım yok ablam uzakta 3 yasında oglu var diye zaten gorusemez olduk çocuklardan sebep birbirine giriyor hepsi yegenim ece yi caktırmadan cimdirmeye calısıyor falan kimim kimsem kalmadı resmen çocukları buyutmus birkaç arkadasımda syanırım benimle arkadaslıklarını askıya aldılar kafaları bebek kaldırmaz bilirim zaten çocukla çok ilgil itipler degil yani kaldım yapayanlızzz ;((
pşşşşt! girme araya girmeeee!!!!!! gel bize katl bize, açılımını yap sen de rahatla, biz de rahatlayalım
puketim bilmukabele... dorukumu uyutma sevdasına böyle yarım yamalak...
amanın kuzymin annesi canı gelmişşş..ben de çok özledim seni evrişim... nedir senin de bu matematik öğretmenşlerinden çektiğin... :))
mucizem bıraktığın gibi efrim hala rahibe modunda naniknanikYa hatunum, bıraktıgın gıbıler hala.. resillik diz boyu.. bı turlu dogru yolu bulamadılar bunnar.. görüşmüyorum kendileri ile.. mesafe koydum arama.. iyi yapmıs mıyım??
Puketımm.. gırme bu yola annem.. bak raatla ayagına senı nerelere çekecekler.. gelme bu oyunlara.. girdin mi cıkamazsın bi daa bunların arasından ( kaydirigubbakcemile3 )
Ya hatunum, bıraktıgın gıbıler hala.. resillik diz boyu.. bı turlu dogru yolu bulamadılar bunnar.. görüşmüyorum kendileri ile.. mesafe koydum arama.. iyi yapmıs mıyım??
evet mesafe :) bir serdar ortaç albümü kaydirigubbakcemile3 ne kadar koydun? 20 adım mı :))))
mucizem bıraktığın gibi efrim hala rahibe modunda naniknanik
evet mesafe :) bir serdar ortaç albümü kaydirigubbakcemile3 ne kadar koydun? 20 adım mı :))))
tazeem espriye bak yavrum benim -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?