2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

he evriş sultanım, iyi etmişsin.. amma velakin mesafe koyma da yaşayışınla örnek ol, doğru yolu görsünler :) ben de paslılardanım ha... pas gibisi var mı bee.. ben beynimi ışıldatıyorum :1rolleyes:

mucizem bıraktığın gibi efrim hala rahibe modunda naniknanik

:1ninca: en güzeli... ben beyefendiyi evden bile attım... ne kadar uzak o kadar iyi süprizzzzz

evet mesafe :) bir serdar ortaç albümü kaydirigubbakcemile3 ne kadar koydun? 20 adım mı :))))

naniknanik

bende yatıyorum kardişlerrr
mucizem özletme kendini gel artık
öpüyorum hepinizi iyi geceler

iyi geceler gypsym...

Hade cumleten ıyı geceler..

Yavrum mucızem, arayı acma annem.. bızım de sana ıhtıyacımız varmıs, bak kendın gordun.. Salıh ı benım ıcın uzaktan bı koklayıver.. Allaha emanet olasınız.

bende yatıyorum baş ağrısı bendede mevcut ......
iki veletle zaten gün bitiyo ama biten günlerde ömürden gidiyo esrammmmmmm

gogus pedi chicco kesinlikle hiç kokmuyor jelli içi kup kuru kalıyor

tv de ben anneyim diye program var kanalturkte hergun orda bir uzman konustu dolabın alt rafına koyun çozulsun oyle sıcak suya koyun diye
bende hep heryerde direk ılık suya sonra dah aısıtarak cozdurun diye okumustum onu dinledim ama dr muydu beebek hemsiresimi neydi sıfatını kacırdım acıkcası

ya inanırmısınız bas agrısı muhabetinden sonra basım agrıyor hafiften psikolojikmi caırdımmı agrıyı bilmiyorum

ya ise baslayacaz baslamasınada sonrası dahamı vahim acaba tum gun kıza ya annem becerebilirse bakacak yada bakıcı aklımız evde nasıl olacak bakalım bunlarıda dusunmekten kafyı yemessem iyidir

bugünlerin kıymetini bilin esrako... ne güzel bebişin yanında ohh miss..

Yusuf gazlı.. Tuba aşılı.. Derya bu gece ne yapar sizce.....

romayı yakar...

Hade cumleten ıyı geceler..

Yavrum mucızem, arayı acma annem.. bızım de sana ıhtıyacımız varmıs, bak kendın gordun.. Salıh ı benım ıcın uzaktan bı koklayıver.. Allaha emanet olasınız.

İnşallah evrişim... kolarım senin için salihi.. sağol canım benim.. siz de Allah a emanet olun..

Geceler sessız, yaşanmıyor sensiz modundasın anladıgım kadarıyla.. Allah yardımcın olsun yavrum.. Allah sabır versın cıft dıkıs annem benım.

amin cümlemiseeeee sırayla kalkıyor sıpalar ya az önce Yusufu uyuttum yatırdım bi posta geri kalktı tekrar uyuttum geri geldim Tuba kalktı ağrı kesici verdim tuvaletini yaptırdım yatırdım..şimdi en az 2 satim var sonrası Allah kerim neyseki sırayla kalkıyorlar ya ikisi aynu anda kalksaki oda oluyor bacım ya tam çift dikiş olayı oluyo osamandelikafaduldenkafamçokkarıştı

işte gene 2 ayrı yorum... kimi öyle diyor kimi böyle... benim mantığıma yatan önce rafa indiirp çözdürmek sonra ılıtmak...
ama açıkçası hangisi daha doğru bilemiyorum...

ya inanırmısınız bas agrısı muhabetinden sonra basım agrıyor hafiften psikolojikmi caırdımmı agrıyı bilmiyorum

ben de bir ağrı sızı anlatılınca aynen çekerim... neyse esrakom yok baş maş ağrımıyo şaka dedik biz :) :asigim:

gönder geri gönder...
bugünlerin kıymetini bilin esrako... ne güzel bebişin yanında ohh miss..

romayı yakar...

İnşallah evrişim... kolarım senin için salihi.. sağol canım benim.. siz de Allah a emanet olun..

Ben sadece sıcacık yatağı yaksam sakin huzurlu güselmi güsel bir uykuyla olmamı..mirmirmirmiryoksa roma ne dünyayı yakarım ben bu hızlaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:

ça ça ça ayça
ruzy
eee goncanın adı ne onada buluruz bi kısaltma kaydirigubbakcemile2
nurdan gibimutlu aile tablosu
nuriş tiboş teoş delikafadulden

zemuszemus

nurdan senin teoş desene tam kebapcı olcak
sorma o bakislari gormelisin, salyada akiyo zati..

sisin evde restorant filanmı var acepCADIARZUdelikafadulden
......
yok kaynanam var, allah razi olsun yemek yapiyi hergun 2-3 cesit..
1 browni kadar mesafe koydun dimi, niye kafani ceviriyon, brownine saldirmasin diye mi??:hulya:

Yusuf gazlı.. Tuba aşılı.. Derya bu gece ne yapar sizce.....
allah kolaylik versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…