Puketımm.. gırme bu yola annem.. bak raatla ayagına senı nerelere çekecekler.. gelme bu oyunlara.. girdin mi cıkamazsın bi daa bunların arasından ( kaydirigubbakcemile3 )
Ya hatunum, bıraktıgın gıbıler hala.. resillik diz boyu.. bı turlu dogru yolu bulamadılar bunnar.. görüşmüyorum kendileri ile.. mesafe koydum arama.. iyi yapmıs mıyım??
mucizem bıraktığın gibi efrim hala rahibe modunda naniknanik
evet mesafe :) bir serdar ortaç albümü kaydirigubbakcemile3 ne kadar koydun? 20 adım mı :))))
bende yatıyorum kardişlerrr
mucizem özletme kendini gel artık
öpüyorum hepinizi iyi geceler
Yusuf gazlı.. Tuba aşılı.. Derya bu gece ne yapar sizce.....
ya ise baslayacaz baslamasınada sonrası dahamı vahim acaba tum gun kıza ya annem becerebilirse bakacak yada bakıcı aklımız evde nasıl olacak bakalım bunlarıda dusunmekten kafyı yemessem iyidir
Yusuf gazlı.. Tuba aşılı.. Derya bu gece ne yapar sizce.....
Hade cumleten ıyı geceler..
Yavrum mucızem, arayı acma annem.. bızım de sana ıhtıyacımız varmıs, bak kendın gordun.. Salıh ı benım ıcın uzaktan bı koklayıver.. Allaha emanet olasınız.
Geceler sessız, yaşanmıyor sensiz modundasın anladıgım kadarıyla.. Allah yardımcın olsun yavrum.. Allah sabır versın cıft dıkıs annem benım.
gogus pedi chicco kesinlikle hiç kokmuyor jelli içi kup kuru kalıyor
tv de ben anneyim diye program var kanalturkte hergun orda bir uzman konustu dolabın alt rafına koyun çozulsun oyle sıcak suya koyun diye
bende hep heryerde direk ılık suya sonra dah aısıtarak cozdurun diye okumustum onu dinledim ama dr muydu beebek hemsiresimi neydi sıfatını kacırdım acıkcası
ya inanırmısınız bas agrısı muhabetinden sonra basım agrıyor hafiften psikolojikmi caırdımmı agrıyı bilmiyorum
gönder geri gönder...ya inanırmısınız bas agrısı muhabetinden sonra basım agrıyor hafiften psikolojikmi caırdımmı agrıyı bilmiyorum
bugünlerin kıymetini bilin esrako... ne güzel bebişin yanında ohh miss..
romayı yakar...
İnşallah evrişim... kolarım senin için salihi.. sağol canım benim.. siz de Allah a emanet olun..
ça ça ça ayça
ruzy
eee goncanın adı ne onada buluruz bi kısaltma kaydirigubbakcemile2
nurdan gibimutlu aile tablosu
nuriş tiboş teoş delikafadulden
sorma o bakislari gormelisin, salyada akiyo zati..nurdan senin teoş desene tam kebapcı olcak
yok kaynanam var, allah razi olsun yemek yapiyi hergun 2-3 cesit..sisin evde restorant filanmı var acepCADIARZUdelikafadulden
......
1 browni kadar mesafe koydun dimi, niye kafani ceviriyon, brownine saldirmasin diye mi??:hulya:Bak Puketım.. senınle ben bı osel konusayım bı ara.. bu kadınlara fasla bulasma.. hele hele matematık ogretmenlerı olanlardan ıtınayla kaçın.. uyarmadı deme.. ben yolda gorsem kafamı cevırıyorum bu tıplere.. 3-5 tane var bunlardan.. aman dıyımm uzak dur.O ışık bildiğin ışıklardan değil gösünün yagını yidiğimm.. kamış kamış olursun falla.
allah kolaylik versin..Yusuf gazlı.. Tuba aşılı.. Derya bu gece ne yapar sizce.....
az daha kalan sahayım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?