2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pozitif insan manasına geliyiiii delikafadulden

böyle dalayım dedim mevzuya :)
Oooo mucizem gelmiş de gitmiş bile. Bilsem erken yatar mıydımsenağlamaHoşgeldin ve geçmiş olsun gülüüümopuyorumnanaktan
Maasaallaaaaaaaah!!!valla cok nazarlanir bu..
Aman Allah nazarlardan kem gözlerden korusun evlatlarımızı:Saruboceq:

Buse de çok tatlı maşallah, benimki de ışıklara hasta gözünü ayırmadan lambalara bakıyor..
Teşekkür ederiz teyzesi

Biz güneş çıkınca pusetin yağmurluğunu takıp çıkıyoruz. İçine rüzgar girmiyor, bebiş de üşümüyor. Yağmurluk varsa tavsiye ederim

pukeeeeeeeeeeet ay sen ne tatlısın ...nick bilem değiştirmiş. heyy ya rabbim..

gypsym esram okadar sayfa okudum aklımda kalan senin cinsel teknik kitabın oldu iyimi?delikafadulden

şükür bizde eski performansımıza geri dönduk ayy bi ara hiç eskisi gibi olamıcaz zannettim ama bugunlerede şükür..

NESRııııııııııN

nisaya gelmiorum artık orası benm için dogum hastanesi olarak kalacak. 2.ciye kısmet bakalım. doktorumuz burdabi hastane var yeni transfer yapmış bi doktoruyani 2 yıldır çalışlıyor florancenaytıngelden gelmiş çok başarılı ve güler yüzlü ve yakuşuklu olmayan bi doktor

kurban bayramıiçin bizde konyaya gidices oglumu teyzeleriyle ve dayısıyla tanıştırcas ve kuzenleriyle tabiiki..

ama benm tek düşüncem 12saatlik yol nasıl gideriz oglum huzursuz olurmu yada arabada full uyurmu. genelde arabaya bindiğimiz dakika gözler kapanıyor ama uzun yolda nasıl olcak bakalım..

ça ça ça ayçam trabzona gitmişti na sormak lazım

ordaaa bi doktor var uzaktaaa
sarı çizmeli bide florasanlıııı
finky adı yokmu bu yakuşuklu olmayan adamın ??

ordaaa bi doktor var uzaktaaa
sarı çizmeli bide florasanlıııı
finky adı yokmu bu yakuşuklu olmayan adamın ??
ay çok şekersin bee çağanın annesi
adı var helbet olmamı.

nuri özer sanırsam soyisminden emin olmamakla berabare kendilerindne pek memnunuz

burkom burcum ayy nasılbi ufogörmüşlükdür öyle yerim ben senn kzıını ayyypek gözzel kız bu.maşallah boyu kaç bunun:)kaydirigubbakcemile3

çoook uzun alıntılar olacak arz ederim.
şu niveanım my siluet midir nedir kim kullanmıstı sıklastırcı inceltici..işe yarıomu
taze kullanmış iyimiş.
mesela yaho oyuncağnı eline alıp kafama fırlatiii delikafadulden laelaelaelaelae
havada takla da attırıyor mu?akannehir
bunu yazarken cekinmeliydin :)
çekinmez o.daha görülmedi,duyulmadı
Dide affına sığınarak....
Bu da benim UFO gören masum köylümopuyorumnanaktan
seninki ufo gören concona benziyi.benimki tam köylü.maviş pampik bu yaaa
kaydirigubbakcemile
Hep merak ediyorum. Bu isimlerimizin yanındaki + ne anlama geliyor:uhm:
arkaşım heşek anlamına geliyor.
pozitif insan manasına geliyiiii delikafadulden

böyle dalayım dedim mevzuya :)
ben senin girişini yerim..bilsem geleceğini girerdim topiğe.tüh ki ne tüh çok üzgünüm:sinifsinif:
Allah korusun.ödüm patlıyor.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bir ağa olmadığım kalmıştı.hergün seni düşünüyrum desem,bu aşkı hiç bitirmedim desem,karalamadım ve çizmedim desem inanır mısın mucizem.çok görmek isterdim seni.olmadı
siz iyi olun da gerisi boş..yok dönmedim sinema odasında bir kitap buldum hala onu okuyorum.bitmedi
haftaya salı gidiyorlar çingenem...
sen bizimsin artık.ama ben yokum bi 15 gün
bu kış grip olanların hepsi h1n1 dir kesin diyollar
beni sinir ediyollar...
ben de oldum şimdi
kaydirigubbakcemile3
lenn adass erken vermek gerek diye o gunler niye çıtlatmadınn banaa insan bi tiyo verir nerden biliyon erkenini falan benim ikinci ben bile bilmiyorum pofffff
onun bilmediğimi var
ben dedim anlatamadım.bisiket binmye falan geçti
mucizem lansinohun süt torbalarının kullanma kılavuzunda buzdolabı raında yada oda sıcaklığında çzdürülmes sonra sıcak suda ısıtılması gerektiği yazıyor.bir de 37 derece akan suyun altında çözdürebilirmişiz.ben de bu ikiliden çok memnunum öneririm sen gibi.

ben 13 saat gittim ramazan bayramında konyaya.kolay geçti yolculuk.bazen oto koltuğunda sıkıldı. yarın yine yollardaYIZ.SAĞ SALİM GİDİP GELSEK.capse basılmış.tek elim gaz çıkarıyorum.yani nevanın gazını aha da çıktı

mucizem gelmiş ahh canıım iyi olmana sevindim.salifoylan hep iyiy olun..

ayyh dide ya senn yuzunden tüm salihlerre salifo diyorum bilesin heeeeee

merhaba arkadaşlar,her zaman geçmişi okuyup başlardım ama çok kalamayacağım,hemen dalıyorum lafa.son günlerde zaten yeterince canım sıkkınken bir de bugün olanlardan sonra birileriyle paylaşamazsam akıl sağlığımı yitireceğim.
bu sabah eşimin telefonuyla uyandım.denizli'de oturan görümcem,eşi,3 yaşındaki kızları ve kaynım bugün bana geliyorlarmış.3 aylık bebeği olan birine yatılı misafir olarak gitmek ve o sabah haber vermek...ben bu iki kavramı aynı cümlede kullanamıyorum.bu arada ben de bayram için temizliğe bir kadın alayım,halıları da yıkatmaya vereyim diye işleri sermiş durumdayım,dünden yemeğim var diye de rahattım.denizli'den burası 3-4 saat ve elimden geldiğince işleri yetiştirmeye çalışacağım.yalnız bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.ben bu insanların kafalarının içinde beyin olduğundan şüphe duyuyorum,siz ne dersiniz?

mamide tam koltuğa geri oturacaktıki ona ölümcül bi bakış attım lohusa psikolojisi ile delikafadulden bi koşu gitti carrefourdan aldı geldi :lepi:i
ohooo hatun işi çözmüş ölümcül bakışlar ve mutlu son.. arada benm kalas olma anı tutan sevgilii eşimede lazımbu bakışlar...

elifim bebeeeeeem bende senn gibi düşündüm yani 12 saaat oto koltugunda kalamaz. evdeki koca minderinide alıcam yanıma umarım arka koltuga sıgarıs oglum ben ve koca minder....kaydirigubbakcemile3

ayyy nevin sakin ol canım kimse senn kusuruna bakmaz hem yabancı değillermiş hiç kasma kendini kendin pişir kendin ye moduunda davrannnnnn

mucizem gelmiş ahh canıım iyi olmana sevindim.salifoylan hep iyiy olun..

ayyh dide ya senn yuzunden tüm salihlerre salifo diyorum bilesin heeeeee
de bacım de
nevin acaba hazırlık yapmasınlar diye mi böyle yaptılar.soru işareti koyamıyorum te elim.inşalah küçük çocuk usludur.benim de görümcemin o yaşlarda bir oğlu var geçen bayram nvanın boğazını sıktı punduna getirip.çok dikkat et.ben bu bayram hep tetikteyim.nevaya yılan turna tekniğini öğretmeye çalışıyorum mesala
elifim bebeeeeeem bende senn gibi düşündüm yani 12 saaat oto koltugunda kalamaz. evdeki koca minderinide alıcam yanıma umarım arka koltuga sıgarıs oglum ben ve koca minder....kaydirigubbakcemile3

dönüşte çok ağladı bir ara oto koltuğunu söküp minderi koyduk anında sızdı minderin üzerinde.biz sığamadık yani minderle.çok kocaman geldi minder.ya da ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…