Oooo mucizem gelmiş de gitmiş bile. Bilsem erken yatar mıydımsenağlamaHoşgeldin ve geçmiş olsun gülüüümopuyorumnanaktanpozitif insan manasına geliyiiii delikafadulden
böyle dalayım dedim mevzuya :)
Aman Allah nazarlardan kem gözlerden korusun evlatlarımızı:Saruboceq:Maasaallaaaaaaaah!!!valla cok nazarlanir bu..
Teşekkür ederiz teyzesiBuse de çok tatlı maşallah, benimki de ışıklara hasta gözünü ayırmadan lambalara bakıyor..
tazem bizimde durum aynı gunde kac posta onluk degisiyorum kalorifer uzerinde kurutup kurutup tekrar takıyorum bol onluk almamısım hamile iken alısveriste nası pismanım simdi gidip alacak durumum yokk az onliuk var mecbur kurutup kullanyorum
kıs geldi carsı pazar acık alan gezilmiyor kapalı alısveris merkezi domuz gribi korkusu ile gidilmiyor kafayı yiycem ben evde oturmaktan aksam inanırmısınız balkonda oturdum agladım allahım aklımı oynatcam evde otura otura diye yani uyanıyorum aynıislemler tum gun evde salak evlenme programlarından baska izleyecek bisey yok izle otur aksam olsun ev halkı gelsin yemek yensin ece uyusun diye saat 8 gibi baslayıp allah ne verirse 10 11 lere kadar emzirme faslı falan aklımı oynatcak gibi oldum bu aksam bir ara ece yi atmısım babasınnıkucagına balkona çıkıp derin derin nefes aldımyani bayılcammm artıkk sizler ne yapıyorsunuz haftasonları falan nerelere gidiyorsunuz
butun es dost arkadaslar çocuklu ve çocuklar ya grip ya olmak uzre falan korkudan aile dostlarımızda gidemiyouz grip gececek diyee pooffff
NESRİİİİİİİİİİN
nisaya gelmiorum artık orası benm için dogum hastanesi olarak kalacak. 2.ciye kısmet bakalım. doktorumuz burdabi hastane var yeni transfer yapmış bi doktoruyani 2 yıldır çalışlıyor florancenaytıngelden gelmiş çok başarılı ve güler yüzlü ve yakuşuklu olmayan bi doktor
ay çok şekersin bee çağanın annesiordaaa bi doktor var uzaktaaa
sarı çizmeli bide florasanlıııı
finky adı yokmu bu yakuşuklu olmayan adamın ??
taze kullanmış iyimiş.şu niveanım my siluet midir nedir kim kullanmıstı sıklastırcı inceltici..işe yarıomu
havada takla da attırıyor mu?akannehirmesela yaho oyuncağnı eline alıp kafama fırlatiii delikafadulden laelaelaelaelae
çekinmez o.daha görülmedi,duyulmadıbunu yazarken cekinmeliydin :)
seninki ufo gören concona benziyi.benimki tam köylü.maviş pampik bu yaaaDide affına sığınarak....
Bu da benim UFO gören masum köylümopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemilebuarada saat 6 da eve geldim ve geldigimden beri teoyu uyutmaya calsiyorum cuornku sabah 8 den beri 1 saat bile uyumamis..banyo bile yaptirdim ,mama sini yerken uyudu, gazini cikrip yataga koyduum alien gibi acti gozleri birden ve gulmeye basladi, korku filmi gibi bazen korkuyorum bu cocugun bakislarindan..
sonra ayagima aldim 15-20dk sonra sallarken agladi ama nsil katiliyor, kucakladim suratina baktim gotunu yirtiyor aldimi beni bir gulme, kahka attim cocuk gotunu yirtiyor birden sustu bana tuhaf bi ifade ile bakti manyak mi bu kadin niye ben aglarken guluyo diye, ama cok komikti o bakisi, bi anda sustu:))))))
arkaşım heşek anlamına geliyor.Hep merak ediyorum. Bu isimlerimizin yanındaki + ne anlama geliyor:uhm:
ben senin girişini yerim..bilsem geleceğini girerdim topiğe.tüh ki ne tüh çok üzgünüm:sinifsinif:pozitif insan manasına geliyiiii delikafadulden
böyle dalayım dedim mevzuya :)
Allah korusun.ödüm patlıyor.babym canım yavru kuşum, bizim göbüşler beraber gidiyordu... şimdi de burunlar beraber akmak üzere... kendime deli gibi bakmam lazım şu an... deli bir portalak mandalina takviyesi falan yapmam lazım... müthiş baş ağrısı çektim tüm gün... gribe de çeviriyor gibi... oğlandan uzak duruyorum... ama babamız da evde yok... o çok şiddetli grip oldu h1n1 mi henüz bilmiyoruz... test yaptırmak için hastaneye gider de o kuyrukta kalabalıkta h1n1 değilken kaparsa diye korkuyoruz... adamı attık evden ana-oğul kalıyoruz... ama benim dde halimm iç açıcı değil...maske burnumda, daral gelmiş vaziyetteyim...
yerim seni esra be... rüyama girdiniz len dideynen... dedim ne koşul olursa olsun girip bunları bi öpiym :) muccckkk
akşamüstü çok fenaydım dayanacak gücüm kalmamıştı sızmışım rüyama girdiniz...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bir ağa olmadığım kalmıştı.hergün seni düşünüyrum desem,bu aşkı hiç bitirmedim desem,karalamadım ve çizmedim desem inanır mısın mucizem.çok görmek isterdim seni.olmadırüyama girdiniz derken diddeyi toplamda 4 ya da 5 kere gördüm, hatun hortlak gibi... tam bebiş susuyo uyuycam geliyor giriyo bi şekilde rüyama... bi keresinde de batmanda toprak ağası gibiydi... ne biliym muhtemelen totoyu örtemedik... hayır olsun yine de... servet gibi nevası var... o ağa olmasın da kim olsun :)
siz iyi olun da gerisi boş..yok dönmedim sinema odasında bir kitap buldum hala onu okuyorum.bitmedinorramm kıyamam sana teonun annesi :) buralardayım dönüp dolanıyorum :) benim bağımlılıklarım var mesela en büyüğü şu internet bir kaptırınca tüm zamanımı geçiriyorum... bebişe karşı kendimi mahçup hissediyorum başlarda ona karşı bazı dikkatsizliklerim oldu. (elimdeydi veya değildi ama oldu işte)... e buranın muhabbeti de ayrılacak gibi değil ama mecbur kıstlama koydum kendime... hem bilinçli hem zaruri.. demin yazdım ya şartlarım ortalamanın biraz daha zoru... zaten akşamları hal kalmıyor ancak salihle ilgilenip sızıyorum bir köşede... ailede de bazı sıkıntılar olunca işte.. idare ediverin beni gayri böyle... kalbim sizinle bilesiniz ama...
Elifim hoş gelmiş, sefalar getirmiş... döndü mü şimdi?
sen bizimsin artık.ama ben yokum bi 15 günhaftaya salı gidiyorlar çingenem...
ben de oldum şimdibu kış grip olanların hepsi h1n1 dir kesin diyollar
beni sinir ediyollar...
kaydirigubbakcemile3ECosun sarkıları good bye baby ile hush little baby.. dinletiorum ya surekli evdekilerde alıstı ammeö gecen eceye ninni soyluo aynen gufte su: uyu beybi annen sana cici alacak uyu beybi annen sana cici alacak beste: uc uc bocegi annen sana terlik papuc alacak :))))))))
onun bilmediğimi varlenn adass erken vermek gerek diye o gunler niye çıtlatmadınn banaa insan bi tiyo verir nerden biliyon erkenini falan benim ikinci ben bile bilmiyorum pofffff
ben dedim anlatamadım.bisiket binmye falan geçtiMucizeeeeeeeeeeeeeeee.. annem hoşgeldın yaa, çok osledık senı, cok cok gecmıs olsun yafrummm.. acma arayı cıgerımmm bı daa.. ne guzell senın yazılarını gormek, keyıfle okuya okuya atladım sayfaları :))
Bak Puketım.. senınle ben bı osel konusayım bı ara.. bu kadınlara fasla bulasma.. hele hele matematık ogretmenlerı olanlardan ıtınayla kaçın.. uyarmadı deme.. ben yolda gorsem kafamı cevırıyorum bu tıplere.. 3-5 tane var bunlardan.. aman dıyımm uzak dur.O ışık bildiğin ışıklardan değil gösünün yagını yidiğimm.. kamış kamış olursun falla.
mucizem lansinohun süt torbalarının kullanma kılavuzunda buzdolabı raında yada oda sıcaklığında çzdürülmes sonra sıcak suda ısıtılması gerektiği yazıyor.bir de 37 derece akan suyun altında çözdürebilirmişiz.ben de bu ikiliden çok memnunum öneririm sen gibi.süt torbaları- çözdürme mevzusu
şu süt torbalarındaki sütlerin nasıl çözüleceğ tam bir muamma... bizim drumuz didi ki derin dondurucudan direkt sıcak suya daldırıp çözdürün... bir başka şekil de edrin dondurucudan buzdolabı rafına indirmek orada çözülmesini beklemek ve sonra sıcak suda ısıtmak...
çözdürme mevzusunda ise muallaktayım hala... direkt sıcak suya mı önce dolaba indirip sonra sıcak suya mı... biz o anki duruma göre yapıyoruz... eğer vakit yoksa direkt sıcak suya... ama onda da korkuyorum malum poşetler plastik maddeden... vakit varsa bir önceki geceden buzdolabının alt rafına koyuyoruz çözülmesi için... başka önerisi olan varsa duymaktan mutluluk duyarım...
ayrıca
süt torbasında lansinoh
(lansinohun süt torbalarını tek geçiyorum... medela ve minion diye bir markanınkini kullandım.. şekil itibariyle çözdürmesi zor oluyor bunlarda.. ama lansinohta poşeti dolaba yatay koyabiliyorsunuz... ve çözülmesi daha kolay oluyor aldığı biçim icabı...arz ederim..)
göğüs pedinde chicco
diyorum başka da bişey demiyorum...
kurban bayramıiçin bizde konyaya gidices oglumu teyzeleriyle ve dayısıyla tanıştırcas ve kuzenleriyle tabiiki..
ama benm tek düşüncem 12saatlik yol nasıl gideriz oglum huzursuz olurmu yada arabada full uyurmu. genelde arabaya bindiğimiz dakika gözler kapanıyor ama uzun yolda nasıl olcak bakalım..
ça ça ça ayçam trabzona gitmişti na sormak lazım
ohooo hatun işi çözmüş ölümcül bakışlar ve mutlu son.. arada benm kalas olma anı tutan sevgilii eşimede lazımbu bakışlar...mamide tam koltuğa geri oturacaktıki ona ölümcül bi bakış attım lohusa psikolojisi ile delikafadulden bi koşu gitti carrefourdan aldı geldi :lepi:i
de bacım demucizem gelmiş ahh canıım iyi olmana sevindim.salifoylan hep iyiy olun..
ayyh dide ya senn yuzunden tüm salihlerre salifo diyorum bilesin heeeeee
nevin acaba hazırlık yapmasınlar diye mi böyle yaptılar.soru işareti koyamıyorum te elim.inşalah küçük çocuk usludur.benim de görümcemin o yaşlarda bir oğlu var geçen bayram nvanın boğazını sıktı punduna getirip.çok dikkat et.ben bu bayram hep tetikteyim.nevaya yılan turna tekniğini öğretmeye çalışıyorum mesalamerhaba arkadaşlar,her zaman geçmişi okuyup başlardım ama çok kalamayacağım,hemen dalıyorum lafa.son günlerde zaten yeterince canım sıkkınken bir de bugün olanlardan sonra birileriyle paylaşamazsam akıl sağlığımı yitireceğim.
bu sabah eşimin telefonuyla uyandım.denizli'de oturan görümcem,eşi,3 yaşındaki kızları ve kaynım bugün bana geliyorlarmış.3 aylık bebeği olan birine yatılı misafir olarak gitmek ve o sabah haber vermek...ben bu iki kavramı aynı cümlede kullanamıyorum.bu arada ben de bayram için temizliğe bir kadın alayım,halıları da yıkatmaya vereyim diye işleri sermiş durumdayım,dünden yemeğim var diye de rahattım.denizli'den burası 3-4 saat ve elimden geldiğince işleri yetiştirmeye çalışacağım.yalnız bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.ben bu insanların kafalarının içinde beyin olduğundan şüphe duyuyorum,siz ne dersiniz?
elifim bebeeeeeem bende senn gibi düşündüm yani 12 saaat oto koltugunda kalamaz. evdeki koca minderinide alıcam yanıma umarım arka koltuga sıgarıs oglum ben ve koca minder....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?