farketmez paresetamol aşının koruyuculuunu azaltıyormuş.ateş yapan aşılar pek yok artık.korkma bişe olmaz Allah'ın izniyle.arkadaşlar bi merhaba deyip çıkmak zorundayım geçmişi okuyamıyorum ama epey kaynattığınız kesin:)))) ben kendimi bile kaybetmiş bi vaziyetteyim işlerin içinden çıkamıyorum, haftaya müfetiş geliyor kasayı inceleyecek fakat ben kasayı tutturamıyorum.....
selinin bugün aşısı var ve ben çok tedirğinim ateş yaparsa diye babannemizle dedemiz ikisi götürecekler aşıya.... offff..... kayınvalideme aşıya gitmeden önce calpor ver dedim ama yanlışmı yaptım acaba.....
DİDE canım senin bu konuda bi yazın vardı aşı öncesimi yoksa sonrasımı ağrı kesici verilmemeliymiş tekrar yazarsan sevinirim....
hepinizi öpüyorum kuzular kendinize iyi bakın.... sizinle sohbet etmeyi çok özledim....
iyi gezişler sizehava cok guzelbugun birasdan oglumuda alıp gesmelere gidicem. parka gidices bende hava alırım oglumda azcık dış ortamları keşfetsin misafir falan gelmeden kaçalımdelikafadulden
merhaba arkadaşlar,her zaman geçmişi okuyup başlardım ama çok kalamayacağım,hemen dalıyorum lafa.son günlerde zaten yeterince canım sıkkınken bir de bugün olanlardan sonra birileriyle paylaşamazsam akıl sağlığımı yitireceğim.
bu sabah eşimin telefonuyla uyandım.denizli'de oturan görümcem,eşi,3 yaşındaki kızları ve kaynım bugün bana geliyorlarmış.3 aylık bebeği olan birine yatılı misafir olarak gitmek ve o sabah haber vermek...ben bu iki kavramı aynı cümlede kullanamıyorum.bu arada ben de bayram için temizliğe bir kadın alayım,halıları da yıkatmaya vereyim diye işleri sermiş durumdayım,dünden yemeğim var diye de rahattım.denizli'den burası 3-4 saat ve elimden geldiğince işleri yetiştirmeye çalışacağım.yalnız bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.ben bu insanların kafalarının içinde beyin olduğundan şüphe duyuyorum,siz ne dersiniz?
o ınsanları kabul ettıgı ıcın boşa eşini.. en temizi, yoksa ben gırtlaklarımm o adamı kötükedihüso ( ayy ne oldu bana.. ama tahammulsuzum boyle dangalaklıklara)
Ay massallah burkocum kuzuna.nasilda bakiyo öle.Dide affına sığınarak....
Bu da benim UFO gören masum köylümopuyorumnanaktan
Bizede aynisi oluyor.sürekli emmek istiyo zaten emzik almiyo.bide acitiyo gögüsucumu.karni doyunca damaklariyla sikistiriyo.agzi cok akiyo,boyna tüpürük üretiyo.sanirim buayda oluyomus ve bu ayda disetleri kasinmaya basliyomuspüfff, saatlerdir uyuyamıyor. 2 gecedir akşamları manyak gibi emmek istiyor, önünü sırılsıklam ıslatıyor. Öyle ki; önlük takmak zorunda kaldık. Dişler mi geliyor ki? Gaz değil çünkü...
Ah ah sonumuz karanlik.sevvalde almiyi emzik,isin kötüsü gece uykusuna gecisi uzadi.mememde kaldigi sürede artti.yatiriyom uyanıyo.1saat cebellesiyos.ama Allah tan daldimida gece uykusuna 4saat uyuyo sonrasinda 2saatte bir bazense saat basi uyaniyo sabahi ediyoruzannelik sabır işi ama bazen psikolojim bozuluyor saatlerce emer mi yaa..ee esra nolcak bizim sonumuz..büyüdükçe daha mı alışacaklar..
bizimki mıkırdanıyo aniden kaçabilirim..
Gyps Esram..ümitliyim bulacaksın..
Ben hala ugrasiyom ama ögürüyo emzigi.mandalina ve parmagimi ıyi coklatiyo amahala deniyorum ama artık çocuk emziği görünce kıyameti basıyor...ya da uyku arası meme aradığında veriyorum hemen suratını buruşturup ağlamaya başlıyo..ama bir ara ben de elimi verdim nasıl emiyor..mandalina tattırıyorum bayılıyo..iş emziğe gelince yok ıhhh inatçı..
evet yaaa niye dimediniz bize erken erken emzik verin diye..şaka şaka..suçlama moduna girdim iyi mi..
Valla hic sevmem böle seyleri.sonucda oturmaya gelmiyosun ailecek yatiya geliyosun ve bebekli birine gidiyon.bi ara sor bakalim müsaitmisin programin varmi die.düsüncesizlik diz boyu massallahmerhaba arkadaşlar,her zaman geçmişi okuyup başlardım ama çok kalamayacağım,hemen dalıyorum lafa.son günlerde zaten yeterince canım sıkkınken bir de bugün olanlardan sonra birileriyle paylaşamazsam akıl sağlığımı yitireceğim.
bu sabah eşimin telefonuyla uyandım.denizli'de oturan görümcem,eşi,3 yaşındaki kızları ve kaynım bugün bana geliyorlarmış.3 aylık bebeği olan birine yatılı misafir olarak gitmek ve o sabah haber vermek...ben bu iki kavramı aynı cümlede kullanamıyorum.bu arada ben de bayram için temizliğe bir kadın alayım,halıları da yıkatmaya vereyim diye işleri sermiş durumdayım,dünden yemeğim var diye de rahattım.denizli'den burası 3-4 saat ve elimden geldiğince işleri yetiştirmeye çalışacağım.yalnız bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.ben bu insanların kafalarının içinde beyin olduğundan şüphe duyuyorum,siz ne dersiniz?
köktençözümcü yavrum benim.manyaksın biliyu nü?
kiloyla ilgili bir tartışma olmadı.oldu mu ben mi kaçırdım? sanırm konu üzerine bol bol bastırılan 20. baskı yapılan şeylerdi.bir de bunları yapış tarzıydı.yoksa 300-400 grama takılan kimse olmadı buralarda..bu konu geçmedi.geçtiyse de ben bilmiyorum.nazan masaj ve meditasyon konusundaki şakalara alınmış.helinin de aha önceden de belirttiği gözlerim yeşil-ela servanın eşim bana benzemesinden mutlu mesajı ve mesaj da yaptığı bir düzeltmeden çıktı birşeyler ki ben o düzeltmeyi de kaçırdım.
naniknanik[/QUOTE
didecim.kilo ile ilgili esrako aydınlatmış.20.baskı ve yapılış tarzı derken ne demek istedin anlamadım.eğer tarzımda bi sorun varsa ve 20.kez vurgulamışsam neyi vurguladığımı da hatırlamıyorum.aylarca yazıştık sayfalar dolusu neyi kim vurguladı ve nasıl bi yapılış tarzıydı anlamadım.açıklık getirirsen sevinirim.
deryacım.yine yanlış anlaşıldım yada yanlış ifade ettim kendimi.öyle nazara falan çok inanan biri değilim.ben de tam neden paylaşmaktan çekinelim ben paylaşmak istiyorum demeki istedim. hamilelikte büyük bi heyecanla birbirimizin doktordan gelişini beklemezmiydik.ne değişti doğunca.yani öyle bi psikolojiye sokulmaktan rahatsızım.yoksa ben olabildiğince rahat herşeyi konuşayım ilk heyecanları sizinle paylaşayım istiyorum.son dönemlerde topikte hissettiğim bu paylaşmamak gerek söylememek gerek alınan takıntı yapan birileri çıkar yaklaşımına karşı benim de bi kaç söylemek istediğim şeylerden ibaret yazılanlarArkadaşalar ne oldu topiğe anlayamadım gitti şimdi biz burada 2009 Ağustos anneleri adı altında toplanmadıkmı? Toplanma sebebimiz neydi hepimiz hamileydik ve gelişmelerimizi sıkıntılarımızı paylaşmak değilmiydiki !Nitekimde doğum anlarımızda dahil böyle olmadımı....eeeeeeee şimdi hem birbirimizi daha iyi tanıyoruz hem güzel meleklerimizi kucağımıza aldık neden onlarla ilgili paylaşımlarda sıkıntı doğuyor son zamanlarda ....kimse kimsenin bebeğine ne nazar eder burda nede kötü birşey düşünür birbirimiz içinde aynısı olsa gerek en azından ben öyle düşünüyorum...o yüzden paylaşmak isteyenede istemeyenede saygımız sonsuz ...ama buda bi kısıtlama getiriyor o zamanda
Taze annelerim benim..hemen hemen hepinizin ilk göz ağrısı yavrularınız doğal anaçlık duygularınızla onları kem gözlerden sakınmak istiyorsunuz lakin inan hemen hepimizinki aynı gelişmeleri takip ediyor öncesi sonrası genetiğe dayalı ama yinede hepsi aynı ayda aynı güzellikleri yada sıkıntıları yaşıyor paylaşımlarımızı kısıtlarsak da bu toipiğin amacının dışında oluyor ....benim nacizene görüşüm bu ...
pervin ben çekinelim mi dedim yoksa çekinmek zorunda hissetmek beni rahatsız ediyor demek mi istedim.çekinelim yerine tam tersi ben rahat olmak eklemek yazmak sormak istiyorum ama bu alınganlık beni dikkatli olmaya zorluyor bundan da rahatsızım demek istedim.ya yine yanlış anlaşıldım.çekinelim yazmayalım konuşmayalım alınanlar var takıntılı olanlar var üzülenler var görüşüne bi eleştiriydi yazım.aslında tartısmalarla ilgili 2 kelimede etmeyi cok istiorum ama kırıcı olmaktan korkuyorum sis biliosunus beni .. idrar yarıstırmayalım butun bebekler gelisim haftalarına gore zatenn seyleri yapıolar ..niye oyuncak tutmus foto eklemekten cekinelimki zaten bebeklerin cogu esyaları kavrıo artık cunku gelişimleri hepsinin gayet guzel ..hepsine masallahhh
mesela yaho oyuncağnı eline alıp kafama fırlatiii delikafadulden laelaelaelaelae
inanamıyorum ya.insan ancak bu kadar yanlış anlaşılır.çekinelim yazmayalım konuşmayalım görüşüne ben karşı çıkmak için bi örnek verdim beni rahatsız eden ama yazımdan bu cümle cımbızlanıp sanki ben çekinelim yazmayalım foto koymayalım düşüncesi bana mal edildi.bunu yazarken cekinmeliydin :)
bi de asla yapmadığım ve yapmayacağım bi şey de bi arkadaşımızın yazdığı bi kelimeyi dile dolayıp dalga konnusu yapmak.şimdi dersiniz biz dalga konusu yapmadık sen yanlış anladın diye ama yazılanlardan bunu çıkarıyorum.gerçekten kırıldım.yazımı lütfen tekrar okuyun doğru anlayan esrako gibi Allahın kulları çıkacaktır
hamilemisn yoksa..
senginis...
veeeeeeeeee..
çekinmelimiydim çekinmeliydin..........hayırlı olsun gündem değişti.alkisalkisalkishihoyyyt
köktençözümcü yavrum benim.manyaksın biliyu nü?
sıkıntımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum.kabaca bir temizlik yaptım,yemek için de dondurucudan birşeyler indirdim.şimdi daha sakinim.
evrişim,bu hödükler gibi olsaydı bırak boşamayı hiç evlenmezdim eşimle.zaten konusu açıldığında hep söylerim,nasıl bir ortamda büyüdüğünü bildiğim için eşimle gurur duyarım kendisini çok iyi yetiştirmiş diye.ama bir insanla evlenirken onun ailesiyle de evlenildiğini hiç unutmamak lazım,ben bu gerçeği atlamışım.neyse ki yılda 3 kez (bayramlar ve yaz tatili) yüzlerini görüyorum bu tiplerin,o da toplamda 10 günü bulmuyor.
2 alısveriş yapayım diorum ustler olii altlar olmii oynatmaya az kaldı drum nerde
helin bencede paylasılsın niye cekiniosun ekle istediklerini zaten ekliorus bırak kim takılıorsa takıntılıysa yapsın yorumunu.
.zaten bebekleri tip boy pos kilo emis tarzı saati vs ile kıyaslayana ben gıcık oluyorum acıkcası .. yada bebegin kilosu boyuyla vs ise hava atmaya calısanlarada gıcık oluyorum . bu muhabbet nere gidii bilmiorum ama her yigidin yogurt yiyişi farklıdır diyip konuyu kapayalım
benım gıbı yap, yenı bı esofman altı al.. yapıssın uzerınee mafoldumben ,Allahtan kı calışmıyourss
keopscuim sen birden panikledin eyvah geliolar evim dagınık yemegim yok moduna gectin ondan .. yoksa gelince sana eziyet etmesler yardımcı olurlar kucuk bebegin var evin dagınık olsa yemegin olmasa bile ayıplamazlar. hem esin napsın ailesine gelmeyinmi desin onları sevdigimis muddetce ailelerinede katlanacagız baska yolu yok
ama yogurtta ınek sütü var, tattırmamız sakıncalı olmasın kuzum :ecrin_bebek:
dinleme sen sırtlarından kanat pırtlamış bu meleği!!! fur kamçıyı kocanaa, fur kamçıyıı :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?