2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bi merhaba deyip çıkmak zorundayım geçmişi okuyamıyorum ama epey kaynattığınız kesin:)))) ben kendimi bile kaybetmiş bi vaziyetteyim işlerin içinden çıkamıyorum, haftaya müfetiş geliyor kasayı inceleyecek fakat ben kasayı tutturamıyorum.....

selinin bugün aşısı var ve ben çok tedirğinim ateş yaparsa diye babannemizle dedemiz ikisi götürecekler aşıya.... offff..... kayınvalideme aşıya gitmeden önce calpor ver dedim ama yanlışmı yaptım acaba.....

DİDE canım senin bu konuda bi yazın vardı aşı öncesimi yoksa sonrasımı ağrı kesici verilmemeliymiş tekrar yazarsan sevinirim....

hepinizi öpüyorum kuzular kendinize iyi bakın.... sizinle sohbet etmeyi çok özledim....

hava cok guzelbugun birasdan oglumuda alıp gesmelere gidicem. parka gidices bende hava alırım oglumda azcık dış ortamları keşfetsin misafir falan gelmeden kaçalımdelikafadulden

farketmez paresetamol aşının koruyuculuunu azaltıyormuş.ateş yapan aşılar pek yok artık.korkma bişe olmaz Allah'ın izniyle.
hava cok guzelbugun birasdan oglumuda alıp gesmelere gidicem. parka gidices bende hava alırım oglumda azcık dış ortamları keşfetsin misafir falan gelmeden kaçalımdelikafadulden
iyi gezişler size

o ınsanları kabul ettıgı ıcın boşa eşini.. en temizi, yoksa ben gırtlaklarımm o adamı kötükedihüso ( ayy ne oldu bana.. ama tahammulsuzum boyle dangalaklıklara)

o ınsanları kabul ettıgı ıcın boşa eşini.. en temizi, yoksa ben gırtlaklarımm o adamı kötükedihüso ( ayy ne oldu bana.. ama tahammulsuzum boyle dangalaklıklara)

köktençözümcü yavrum benim.manyaksın biliyu nü?

MUCIZEM hosgeldin canim.gecmis olsun bu arada özlettin kendini.ama artik döndün galiba sahalara.oglusun nasıl
Dide affına sığınarak....
Bu da benim UFO gören masum köylümopuyorumnanaktan
Ay massallah burkocum kuzuna.nasilda bakiyo öle.
püfff, saatlerdir uyuyamıyor. 2 gecedir akşamları manyak gibi emmek istiyor, önünü sırılsıklam ıslatıyor. Öyle ki; önlük takmak zorunda kaldık. Dişler mi geliyor ki? Gaz değil çünkü...
Bizede aynisi oluyor.sürekli emmek istiyo zaten emzik almiyo.bide acitiyo gögüsucumu.karni doyunca damaklariyla sikistiriyo.agzi cok akiyo,boyna tüpürük üretiyo.sanirim buayda oluyomus ve bu ayda disetleri kasinmaya basliyomus
Ah ah sonumuz karanlik.sevvalde almiyi emzik,isin kötüsü gece uykusuna gecisi uzadi.mememde kaldigi sürede artti.yatiriyom uyanıyo.1saat cebellesiyos.ama Allah tan daldimida gece uykusuna 4saat uyuyo sonrasinda 2saatte bir bazense saat basi uyaniyo sabahi ediyoruz
Ben hala ugrasiyom ama ögürüyo emzigi.mandalina ve parmagimi ıyi coklatiyo ama
Valla hic sevmem böle seyleri.sonucda oturmaya gelmiyosun ailecek yatiya geliyosun ve bebekli birine gidiyon.bi ara sor bakalim müsaitmisin programin varmi die.düsüncesizlik diz boyu massallah

sıkıntımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum.kabaca bir temizlik yaptım,yemek için de dondurucudan birşeyler indirdim.şimdi daha sakinim.
evrişim,bu hödükler gibi olsaydı bırak boşamayı hiç evlenmezdim eşimle.zaten konusu açıldığında hep söylerim,nasıl bir ortamda büyüdüğünü bildiğim için eşimle gurur duyarım kendisini çok iyi yetiştirmiş diye.ama bir insanla evlenirken onun ailesiyle de evlenildiğini hiç unutmamak lazım,ben bu gerçeği atlamışım.neyse ki yılda 3 kez (bayramlar ve yaz tatili) yüzlerini görüyorum bu tiplerin,o da toplamda 10 günü bulmuyor.

ESRAKO ESRAKOO hepinisden once ben bu ballı sirkeyi denedim hatta yazdımda 2gub yaptım 700gr verdim ama o 2gun ece gazlandı ve gundus hiç uyumadı bende bıraktım.. sozde sute yan tesiri olmayan tek sey die duymustum ama oyle bişi yok ecenin kakası bile degişik cıktı ogun. baska emziripte yapan varmı bilmiorum

köktençözümcü yavrum benim.manyaksın biliyu nü?

senın gıbı bı kadının eş secımı elbettekı kendısı gıbı naif bı ınsan olmaktan gececektır.. bakma ben espuruk yapıyorum.dedıgın konuda da cok haklısın.

helin bencede paylasılsın niye cekiniosun ekle istediklerini zaten ekliorus bırak kim takılıorsa takıntılıysa yapsın yorumunu.

.zaten bebekleri tip boy pos kilo emis tarzı saati vs ile kıyaslayana ben gıcık oluyorum acıkcası .. yada bebegin kilosu boyuyla vs ise hava atmaya calısanlarada gıcık oluyorum . bu muhabbet nere gidii bilmiorum ama her yigidin yogurt yiyişi farklıdır diyip konuyu kapayalım

keopscuim sen birden panikledin eyvah geliolar evim dagınık yemegim yok moduna gectin ondan .. yoksa gelince sana eziyet etmesler yardımcı olurlar kucuk bebegin var evin dagınık olsa yemegin olmasa bile ayıplamazlar. hem esin napsın ailesine gelmeyinmi desin onları sevdigimis muddetce ailelerinede katlanacagız baska yolu yok

ama yogurtta ınek sütü var, tattırmamız sakıncalı olmasın kuzum :ecrin_bebek:

benım gıbı yap, yenı bı esofman altı al.. yapıssın uzerınee mafoldumben ,Allahtan kı calışmıyourss

almamı hic aldım cakma adidas 2 adet :)) evde yapısacaklarda burda gelen giden oluyo ..bide hala daglar kadını modundayım anladın sen onu yarın bu işi halletmem gerek off nası useniorum ya

dinleme sen sırtlarından kanat pırtlamış bu meleği!!! fur kamçıyı kocanaa, fur kamçıyıı :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…