almamı hic aldım cakma adidas 2 adet :)) evde yapısacaklarda burda gelen giden oluyo ..bide hala daglar kadını modundayım anladın sen onu yarın bu işi halletmem gerek off nası useniorum ya
bizimde sutaslardan ne farkımıs kaldıki kuzummm :)) he bide affına sıgınarak bikac parca sexy iççamasırı aldım iznin olursa :) onlar cakma deil walla :)
misafirler hele bir gitsin,görüşürüz onunla da kötükedihüso :mymeka:
ya adamın ne sucu var gelmeyinmi desin:) siz olsanız dermisinis
sen Reyhan olsan da... alem sana heyran.. foşfer.. senın de o durum var dı mı?? gıden gelen.. şükür halıme..
yazım bu.ben paylaşmayalım mı foto koyarken çekinelim mi diyorum yoksa ben bi örnek üzerinden rahat olamdığımı ve rahat olmak isteyip paylaşalım mı demek istemişim.çok üzüldüm çok yanlış anlşıldığım için ve dalga konusu olduğum için.kızlar konuyu çok fazla uzatmak istemem ama söylemek istediklerimi de ifade etmek istedim.
bizler buradayız çünkü bebklerimizin büyüme aşamalarını paylaşmak birbirimizin bilgilerinden deneyimlerinden yararlanmak için.hamileyken paylaşmadık mı gelişimlerini
ben dün foto seçerken yok oyuncağını kavradığı foto olmasın yanlış anlaşılır yok şunu yaparken yok bunu yaparken ki fotoları olmasın yanlış anlaşılır diye seçim yaomakta zorlandım.ama ben bunu yaşamak istemiyorum
ben sevinçle bi gün oğlum ilk anne kelimesini söyledi demek istiyorum.sizinle paylaşmak beni mutlu ediyor.o zaman gülüşlerini ne yaptıklarını ne kadar uyuduklarını ne yediklerini de yazmamalımıyız.eee biz ne yazacağız o zaman.
çevremde bi sürü bebek var şu an apartmanda yaşıt üç bebek var.kıyaslayacağımız tek yer burası değil ki.onlarladamı görüşmeyelim sormayalım.yarın arkadaşlarının karnesi iyi niye seninki değil mi diyeceğiz çocuklarımıza.bu benim anneliğimin başarısını yada başarısızlığınımı gösteriyor
paylaşmak güzeldir paylaştıkça güzelleşir hayat.güzel paylaşımlar kaygılandırmaz beni tersine mutlu eder.gelişimlerini sağlıklarını boy ve kilolarını yapabildiklerini yazmanız beni mutlu eder kaygılandırmaz.beni kötü şeyler kaygılandırır.
yoksa dışarda yaşıtı bi sürü bebek var.hangisiyle kıyaslayıp kaygılanalım.rahat olmak istiyorum ama dikkatli olmaya da devam edeceğim artık
yazım bu.ben paylaşmayalım mı foto koyarken çekinelim mi diyorum yoksa ben bi örnek üzerinden rahat olamdığımı ve rahat olmak isteyip paylaşalım mı demek istemişim.çok üzüldüm çok yanlış anlşıldığım için ve dalga konusu olduğum için.
BEBEKLERİMİZİN GELİŞİMLERİNİ YAZARAK ANNELERİ KAYGILANDIRMAYALIM DİYEN YARIŞTIRMAYALIM DİYEN ARKADAŞLARIM Bİ ANNE OLARAK HEM YANLIŞ ANLAYIP HEM DE BENİ DALGAYA ALIRKEN NE KADAR ÜZDÜĞÜNÜZÜN FARKINDAMISINIZ.ANLAYIŞ SADECE BOY VE KİLO YAZMAYARAK OLMAZ.ASLA Bİ ARKADAŞIMIN KELİMESİNİ CIMBIZLAYIP DALGA KONUSU YAPMADIM YAPMAMDA
evet normal sartlarda 21inde gelio ben 20sine ist geciorum ..ama suan vizesinde problem var sozde vize uygulaması kalkmıs adamlarada guven olmas bizi rusvet almadan ulkeye sokmazlar vize klakarsa napcas bilmem
geçmiş olsun yavruna.kızlar merhaba
bende uzun zamandır bu siteye üyeyim,hamileliğimde pek giremedim,sizin yazışmalarınızı okuyup kendime uyup uymadığına bakıyodum :) bebeğim 14 ağustosda doğdu.çok tatlı aslan kuzey'im.ama hasta oldu,öksürük var çok fazla.doktorlardayız ama heryer kalabalık ve mikroplu olduğundan götürmeye çok korkuyorum.doktor öksürüğü için Asist die bi şurup verdi,pek azalmadı.endişeleniyoruz.
Sende şu sıkıntılarını bir an evvel atlatırsın inşallah allah yardımcın olsun.herkese mrhba önceki gb giremiyorm nete bi benim ilaçlarım bi furkan bi misafir derken tadım tuzum kalmadı
furkan bugün hep ağladı kaç kere kustu sancısı var heralde anlamıyorumki
Maşallah oğluna. Delikanlı olmuş yahu :)Küçük kuşum Servan'ımın fotoları :)
Amin canım amiinaynen öle...hamilelikte mide bulantılrı 2. çocukmu asla diyodum..doğum sancısı ..ne 2. çocukmu diyodum...emziriken acı çekmek imdat diyodum ama gece gündüzde emmek istiyodu bebğim ayakalrımı yere vura vura emziriyodum hepsi geçti ..alalhım bizide onlarıda korusun inşallah..o gülüşü herşeye bedel hep gülsün gül yüzleri inşallah:Saruboceq:.
Yeni nickin hayırlı olsun. Bnede kel kalıcam diye ciddi ciddi korkuyorum. Demir hapının yanında vitamin kullananda var mı elevite doğumdan sonrada kullanılabilir yazıyoda?Kızım ve benim saçlarımız acayip dökülüyor. Onunkinin yerine yenisi çıkıyor ama benimki çok fena. Hamilelikte böyle dökülmüyordu ya.
akannehiryahooonun osurmalarını kameraya çekmeyi o kadar isterdimki tvnin sesini bastırıyo resmen :lepi:
kokusunu yazmıyorum bile :bbo:
22 Ama olsun sağol:)Bebeğinizin Zekasını Arttıran 25 Öneri
Çok tatlı gülüşünü sevsinler.Buse'nin neşeli halleri
Hotfile.com: One click file hosting
:) MaşallahDide affına sığınarak....
Bu da benim UFO gören masum köylümopuyorumnanaktan
Hoşgeldin. Çok geçmiş olsun .pozitif insan manasına geliyiiii delikafadulden
böyle dalayım dedim mevzuya :)
Eşin için iyi haberler alırsın inşallah. Gönlünü ferah tut. Kokluyorum Salihi.babym canım yavru kuşum, bizim göbüşler beraber gidiyordu... şimdi de burunlar beraber akmak üzere... kendime deli gibi bakmam lazım şu an... deli bir portalak mandalina takviyesi falan yapmam lazım... müthiş baş ağrısı çektim tüm gün... gribe de çeviriyor gibi... oğlandan uzak duruyorum... ama babamız da evde yok... o çok şiddetli grip oldu h1n1 mi henüz bilmiyoruz... test yaptırmak için hastaneye gider de o kuyrukta kalabalıkta h1n1 değilken kaparsa diye korkuyoruz... adamı attık evden ana-oğul kalıyoruz... ama benim dde halimm iç açıcı değil...maske burnumda, daral gelmiş vaziyetteyim...
Hayırlısıyla gidip gelin inşallah canımben 13 saat gittim ramazan bayramında konyaya.kolay geçti yolculuk.bazen oto koltuğunda sıkıldı. yarın yine yollardaYIZ.SAĞ SALıM GıDıP GELSEK.capse basılmış.tek elim gaz çıkarıyorum.yani nevanın gazını aha da çıktı
Bence emin olmaya başla şüpheyi bir yana bırakbu sabah eşimin telefonuyla uyandım.denizli'de oturan görümcem,eşi,3 yaşındaki kızları ve kaynım bugün bana geliyorlarmış.3 aylık bebeği olan birine yatılı misafir olarak gitmek ve o sabah haber vermek...ben bu iki kavramı aynı cümlede kullanamıyorum.bu arada ben de bayram için temizliğe bir kadın alayım,halıları da yıkatmaya vereyim diye işleri sermiş durumdayım,dünden yemeğim var diye de rahattım.denizli'den burası 3-4 saat ve elimden geldiğince işleri yetiştirmeye çalışacağım.yalnız bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.ben bu insanların kafalarının içinde beyin olduğundan şüphe duyuyorum,siz ne dersiniz?
Çok şanslısınız çoookbenım gıbı yap, yenı bı esofman altı al.. yapıssın uzerınee mafoldumben ,Allahtan kı calışmıyourss
kurban bayramıiçin bizde konyaya gidices oglumu teyzeleriyle ve dayısıyla tanıştırcas ve kuzenleriyle tabiiki..
ama benm tek düşüncem 12saatlik yol nasıl gideriz oglum huzursuz olurmu yada arabada full uyurmu. genelde arabaya bindiğimiz dakika gözler kapanıyor ama uzun yolda nasıl olcak bakalım..
ça ça ça ayçam trabzona gitmişti na sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?