2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

almamı hic aldım cakma adidas 2 adet :)) evde yapısacaklarda burda gelen giden oluyo ..bide hala daglar kadını modundayım anladın sen onu yarın bu işi halletmem gerek off nası useniorum ya

sen Reyhan olsan da... alem sana heyran.. foşfer.. senın de o durum var dı mı?? gıden gelen.. şükür halıme..

bizimde sutaslardan ne farkımıs kaldıki kuzummm :)) he bide affına sıgınarak bikac parca sexy iççamasırı aldım iznin olursa :) onlar cakma deil walla :)

anlasıldı Emrah ın gelmesı yaklaşmıs.. tutuştuguna göre.. :)) olsun umut fakırın ekmeği.. seksi meksi örtüsüyle yürütüyorus gemiyi dıyorsun.. saygı duyarım bacı kardesım.. çatal karam.. benım yolumda yürüsen bak bole dertlerın olmayacak.. cocuktan cocuga.. missssss

misafirler hele bir gitsin,görüşürüz onunla da kötükedihüso :mymeka:

heh.. helal Nevinim.. hade arkandayım.. ben yaglarım çamçıyı... sen üsülme.. yağlı çamçı daa ıyı olur..

ya adamın ne sucu var gelmeyinmi desin:) siz olsanız dermisinis

sus.. yolarım kanatlarınıı kötükedihüso

kizlar bebeklerin kaucuk emzigi daha cok sevdigini duydum hep.acaba bende edinsem 1adet şevval emermiki.zararli oldugunu okumustum, nuby silikon emzik almistim.fakat benim tatlicadim emzigi emmiyor.tamam emmesin mememde uzun durmasinida gectim ama son 3gündür bas parmagini agzina getirmeyi ögrendi ve parmagini emiyor..önceden yumrugunu emiyordu denk gelirse parmagini emiyodu simdi direk getiriyo agzina.cikarinca ya agliyo uyuyosada uyaniyo.sanirim canli ama bos bi meme buldum die seviniyo cok cok emiyo.

yazım bu.ben paylaşmayalım mı foto koyarken çekinelim mi diyorum yoksa ben bi örnek üzerinden rahat olamdığımı ve rahat olmak isteyip paylaşalım mı demek istemişim.çok üzüldüm çok yanlış anlşıldığım için ve dalga konusu olduğum için.
BEBEKLERİMİZİN GELİŞİMLERİNİ YAZARAK ANNELERİ KAYGILANDIRMAYALIM DİYEN YARIŞTIRMAYALIM DİYEN ARKADAŞLARIM Bİ ANNE OLARAK HEM YANLIŞ ANLAYIP HEM DE BENİ DALGAYA ALIRKEN NE KADAR ÜZDÜĞÜNÜZÜN FARKINDAMISINIZ.ANLAYIŞ SADECE BOY VE KİLO YAZMAYARAK OLMAZ.ASLA Bİ ARKADAŞIMIN KELİMESİNİ CIMBIZLAYIP DALGA KONUSU YAPMADIM YAPMAMDA

evet normal sartlarda 21inde gelio ben 20sine ist geciorum ..ama suan vizesinde problem var sozde vize uygulaması kalkmıs adamlarada guven olmas bizi rusvet almadan ulkeye sokmazlar vize klakarsa napcas bilmem

helin bırak takıntılı olanlar oyle kalsın sen rahat ol cekinme ..niye ve kim uzulsunki senin oglunun elinde oyuncak gorunce yada farklı bi konuda.. yada takıntı kim yapcaksa bırak yapsın bizde gorelim kimmiş onlar

Helin.. sen kendını bılıyor musun?? anladıgım kadarıyla bılıyorsun, neden bu kadar hırpalıyorsun kı kendını anlamıs degılım.. benımle de, Pervinle de, Esra ıle de, Taze Burcu ıle de, Burko ıle de, Dido ıle de.. kısaca hepımız bırbırımızle, cogu kez ve de sık sık dalga gecmısıszdır, maksat zaman öldürmek,falan fılan.. kımse senın kısıliğine, karakterine, aılene, evladına bı saldırıda bıulunmadıgı surece.. bızım gıbı yap gül geç.. sen bu işi uzattıkca, en cok kendıne zarar verıyorsun.. bunu benden daha ıyı bılecek bır bılgı bırıkımıne de sahıpsın.Lutfen yavrum yaaa..

evet normal sartlarda 21inde gelio ben 20sine ist geciorum ..ama suan vizesinde problem var sozde vize uygulaması kalkmıs adamlarada guven olmas bizi rusvet almadan ulkeye sokmazlar vize klakarsa napcas bilmem

Püü... Allah yardımcınıs olsun.

miniş ece hem nuby damaklı emio hani şu anne memesiyle aynı dokuda olan.bazen yetmii yanına 1 parmak eklii ikisi biarada bazen onu atii yumruklarını sokii ama ana memesi emerken cırlii bilmem anlatabildimmi

geçmiş olsun yavruna.

herkese mrhba önceki gb giremiyorm nete bi benim ilaçlarım bi furkan bi misafir derken tadım tuzum kalmadı
furkan bugün hep ağladı kaç kere kustu sancısı var heralde anlamıyorumki
Sende şu sıkıntılarını bir an evvel atlatırsın inşallah allah yardımcın olsun.

Küçük kuşum Servan'ımın fotoları :)
Maşallah oğluna. Delikanlı olmuş yahu :)

Amin canım amiin

Kızım ve benim saçlarımız acayip dökülüyor. Onunkinin yerine yenisi çıkıyor ama benimki çok fena. Hamilelikte böyle dökülmüyordu ya.
Yeni nickin hayırlı olsun. Bnede kel kalıcam diye ciddi ciddi korkuyorum. Demir hapının yanında vitamin kullananda var mı elevite doğumdan sonrada kullanılabilir yazıyoda?

yahooonun osurmalarını kameraya çekmeyi o kadar isterdimki tvnin sesini bastırıyo resmen :lepi:
kokusunu yazmıyorum bile :bbo:
akannehir
Bebeğinizin Zekasını Arttıran 25 Öneri
22 Ama olsun sağol:)

Çok tatlı gülüşünü sevsinler.
Dide affına sığınarak....
Bu da benim UFO gören masum köylümopuyorumnanaktan
:) Maşallah

pozitif insan manasına geliyiiii delikafadulden

böyle dalayım dedim mevzuya :)
Hoşgeldin. Çok geçmiş olsun .

Eşin için iyi haberler alırsın inşallah. Gönlünü ferah tut. Kokluyorum Salihi.

Hayırlısıyla gidip gelin inşallah canım

Bence emin olmaya başla şüpheyi bir yana bırak
benım gıbı yap, yenı bı esofman altı al.. yapıssın uzerınee mafoldumben ,Allahtan kı calışmıyourss
Çok şanslısınız çoook

pervin
ben burda kimsenin rahatsız olacağına inanmıyorum o kadar takıntılı kimse yoktur kanımca.olsaydı hamileykende çekinirdim yazmaya
ama sadece "oğlum diş çıkartıyor sanırım ama ben diş görmüyorum doktor yanıldı" yazım üzerine çocukları koşturmayalım her şey zamanında olmalı heveslenmeyelim gibi yazılarla karşılaştım.şok oldum ne hevesi ne koşturması kim ben mi yapıyorum bunları diye
ve dedim herhalde artık herşeyi yazamayacağız artık.oğluma doktor 5 aylık gelişiminde deim diye dalga konusu oldum seninki 9 aylıkmı hani 5 aylıktı neden 3 numara bez kullanıyorsun gibi cümleler
siz olsanız ne yapardınız
ve inanın arkadaşlar yazarken tamamiyle sevincimi paylaşmak istedim.yoksa üç aşağı beş yukarı her bebek aynı dönemleri yaşıyor yaşayacak.eğer birileri yanlış anlamışsa o benim sorunum değil hatamda değil.her daim çok ince eleyip sık dokuyamam

evrim
haklısın canımama yanlış anlaşılmak hoş bi durum değil.bi de kelimen cımbızlanıp dalga konusu oluyor
bu eleştiriyi NAZA'da yapmıştı dalga konusu oldum diye.demek ki bi yerde hata var iki kişi bu durumdan rahatsız.üslupta hata ver denilen şey bu olsa gerek ben incindiğimi belirtmek istedim.
sizlerle daha güzel şeyler paylaşmak isterim arkadaşlar.ben kendimi biliyorum ama haksızlığa uğramak hoş bi durum değil

Biz daha kırkı çıkmadan gitmiştik..burdan ankaraya gittik1gece kaldık.sonra trabzon..o kadar saat sadece emmek için kaldırmıştı kafayı, çok rahattı yolculuk..emme ruzy o zaman zaten çok usluydu..şimdi götürsek nasıl olur bilmem.. arabada uyuyorsa siz de rahat yolculuk edersiniz..

Sevan'ın burnu çok tıkalı zor nefes alıyor bi hırıltıda var.doktora danışmadan Droser diye serum fizyolojik aldım.siz ne kullanıyorsunuz günde kaç defa veriyorsunuz.

sevgili Helin bir kere şuna açıklık getireyim ben bu topikte şu paylaşılsın bu paylaşılsın demem ama fikrimi de beyan ederim.bazı paylaşımların bazılarını üzebileceğini daha önce de belirtmiştim.o insanları da takıntılı olaak değil de hassas,kaygılı ve endişeli olarak nitelendirmiştim.Ama tabiki bunları düşünmek zorunda olmadan istediğin herşeyi paylaşabilirsin.beni ve bazılarını rahatsız eden konuyu döndürüp dolaştırop diş çıarmaya,doktorun ğlun için 5 aylık görüntüsünde,bu iyi baktığınızın göstergesi demesine getirmen oldu.öyle bir hale geldiki herkes çocuğunu diş çıkadığını sanmaya başladı.bebklerinin kilo alımından endişe duyanlar olmaya başladı.böyle bir haberi bir kere yazıp geçebilirdin.birileri salyadan bahsederken alıntılar yapıp aaa evet benim bebeğim de diş çıkarıyormuş doktor öyle dedi diye yazdın yine oysa biz analamıştık ve daha önce de okumuştuk.yapı olarak birşeylerin sık tekrarlanmasından hoşlanmam.Sen hoşlanıyorsan o da senin bileceğin bir şey ve budurumun bebeğinin oyuncak kavrarkanki fotolarıyla alakasını henüz çözebilmiş değilim.koyarsın bir tane fotoğraf..sürekli benim bebeğim oyuncak kavrıyor,tutyor,ağzına götürüyor aaaa yine tuttu siz de durum ne? diye yazıp durmayacaksan göze batmaz bence. Allah bebeğine sağlık sıhhat versin.kendi adıma asla nevamı kimseyle kıyaslamam.Ama beni senin tarzın irrite etti.çok kısırlaştırdı muhabbetimizi çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…