Ya evet adi ölee di dimi.bi ara konusu gecmisti ama aklimda kaucuk die kalmis.tamam bende ondan ediniyim 1adet.miniş ece hem nuby damaklı emio hani şu anne memesiyle aynı dokuda olan.bazen yetmii yanına 1 parmak eklii ikisi biarada bazen onu atii yumruklarını sokii ama ana memesi emerken cırlii bilmem anlatabildimmi
Bende tonimerbaby sprey var.burda cogumuz ondan kullaniyo genelde günde 1 yada 2kez her 2burun deligine bırer sprey sikiyorum.cokda memnunumSevan'ın burnu çok tıkalı zor nefes alıyor bi hırıltıda var.doktora danışmadan Droser diye serum fizyolojik aldım.siz ne kullanıyorsunuz günde kaç defa veriyorsunuz.
ya adamın ne sucu var gelmeyinmi desin:) siz olsanız dermisinis
heh.. helal Nevinim.. hade arkandayım.. ben yaglarım çamçıyı... sen üsülme.. yağlı çamçı daa ıyı olur..
kaydirigubbakcemile3havada takla da attırıyor mu?akannehir
çekinmez o.daha görülmedi,duyulmadı
onun bilmediğimi var
ay nevinnnn kıl bi durum ama kendini paralama hazırlık yapıcam diye düşüncesiz insan dolu memleket kötükedihüsomerhaba arkadaşlar,her zaman geçmişi okuyup başlardım ama çok kalamayacağım,hemen dalıyorum lafa.son günlerde zaten yeterince canım sıkkınken bir de bugün olanlardan sonra birileriyle paylaşamazsam akıl sağlığımı yitireceğim.
bu sabah eşimin telefonuyla uyandım.denizli'de oturan görümcem,eşi,3 yaşındaki kızları ve kaynım bugün bana geliyorlarmış.3 aylık bebeği olan birine yatılı misafir olarak gitmek ve o sabah haber vermek...ben bu iki kavramı aynı cümlede kullanamıyorum.bu arada ben de bayram için temizliğe bir kadın alayım,halıları da yıkatmaya vereyim diye işleri sermiş durumdayım,dünden yemeğim var diye de rahattım.denizli'den burası 3-4 saat ve elimden geldiğince işleri yetiştirmeye çalışacağım.yalnız bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.ben bu insanların kafalarının içinde beyin olduğundan şüphe duyuyorum,siz ne dersiniz?
delikafadulden yahyadı döver ilerde bu cadı zemuszemusnevin acaba hazırlık yapmasınlar diye mi böyle yaptılar.soru işareti koyamıyorum te elim.inşalah küçük çocuk usludur.benim de görümcemin o yaşlarda bir oğlu var geçen bayram nvanın boğazını sıktı punduna getirip.çok dikkat et.ben bu bayram hep tetikteyim.nevaya yılan turna tekniğini öğretmeye çalışıyorum mesala
bak şincik aile faciası yaşatcak kadına kaydirigubbakcemileo ınsanları kabul ettıgı ıcın boşa eşini.. en temizi, yoksa ben gırtlaklarımm o adamı kötükedihüso ( ayy ne oldu bana.. ama tahammulsuzum boyle dangalaklıklara)
pohahaa delikafaduldenama yogurtta ınek sütü var, tattırmamız sakıncalı olmasın kuzum :ecrin_bebek:
bu rahibelik yaramadı sana :icecream:dinleme sen sırtlarından kanat pırtlamış bu meleği!!! fur kamçıyı kocanaa, fur kamçıyıı :1ninca:
helin niye bu kadar alındınki anlamadm??acaba takıntılı olan senmisin ne dersin??yok madem muhabbete gelemiyosun bende ona göre tavrımı koyarım senin yazılar vs ile ilgili yorum yapmam fikrimi beyan etmem seni kaideye almam olur biter...pervin
ben burda kimsenin rahatsız olacağına inanmıyorum o kadar takıntılı kimse yoktur kanımca.olsaydı hamileykende çekinirdim yazmaya
ama sadece "oğlum diş çıkartıyor sanırım ama ben diş görmüyorum doktor yanıldı" yazım üzerine çocukları koşturmayalım her şey zamanında olmalı heveslenmeyelim gibi yazılarla karşılaştım.şok oldum ne hevesi ne koşturması kim ben mi yapıyorum bunları diye
ve dedim herhalde artık herşeyi yazamayacağız artık.oğluma doktor 5 aylık gelişiminde deim diye dalga konusu oldum seninki 9 aylıkmı hani 5 aylıktı neden 3 numara bez kullanıyorsun gibi cümleler
siz olsanız ne yapardınız
ve inanın arkadaşlar yazarken tamamiyle sevincimi paylaşmak istedim.yoksa üç aşağı beş yukarı her bebek aynı dönemleri yaşıyor yaşayacak.eğer birileri yanlış anlamışsa o benim sorunum değil hatamda değil.her daim çok ince eleyip sık dokuyamam
tazem bizimde durum aynı gunde kac posta onluk degisiyorum kalorifer uzerinde kurutup kurutup tekrar takıyorum bol onluk almamısım hamile iken alısveriste nası pismanım simdi gidip alacak durumum yokk az onliuk var mecbur kurutup kullanyorum
kıs geldi carsı pazar acık alan gezilmiyor kapalı alısveris merkezi domuz gribi korkusu ile gidilmiyor kafayı yiycem ben evde oturmaktan aksam inanırmısınız balkonda oturdum agladım allahım aklımı oynatcam evde otura otura diye yani uyanıyorum aynıislemler tum gun evde salak evlenme programlarından baska izleyecek bisey yok izle otur aksam olsun ev halkı gelsin yemek yensin ece uyusun diye saat 8 gibi baslayıp allah ne verirse 10 11 lere kadar emzirme faslı falan aklımı oynatcak gibi oldum bu aksam bir ara ece yi atmısım babasınnıkucagına balkona çıkıp derin derin nefes aldımyani bayılcammm artıkk sizler ne yapıyorsunuz haftasonları falan nerelere gidiyorsunuz
butun es dost arkadaslar çocuklu ve çocuklar ya grip ya olmak uzre falan korkudan aile dostlarımızda gidemiyouz grip gececek diyee pooffff
tuğba neva Da sevmedi silikon emziği nukun kauçuk damaklısını aldı sadece.
anlasıldı Emrah ın gelmesı yaklaşmıs.. tutuştuguna göre.. :)) olsun umut fakırın ekmeği.. seksi meksi örtüsüyle yürütüyorus gemiyi dıyorsun.. saygı duyarım bacı kardesım.. çatal karam.. benım yolumda yürüsen bak bole dertlerın olmayacak.. cocuktan cocuga.. missssss
heh.. helal Nevinim.. hade arkandayım.. ben yaglarım çamçıyı... sen üsülme.. yağlı çamçı daa ıyı olur..
sus.. yolarım kanatlarınıı kötükedihüso
ben çıkayım,misafirlerim gelmek üzeredir.onlar gitmeden girebileceğimi sanmıyorum.ben yokkene uslu durun bakem opuyorumnanaktan
defne adobe programlarının biriyle mi yapılıyordu o iş.kursa gitmiştim çok hızlandırılmıştı ds bilemedim şimdi..15 gün konya ve eskişehir'de olacağım canım.sen neredesin?kızlar yazamıyorum koşturmaktan bu haftada bittide
bugün akşama kadarda daha önce çektiğim fotoğraf video kayıtlarıyla ilgilendim. video kayıtlarından fotoğraf elde edilebildiğini biliyormuydunuz belki komik gelir bilenler için ama ben bugün öğrendim inanılmaz kareler çıkıyo ortaya bayıldım .merak eden olursa anlatırım. hani benim isimsiz kahraman teknisyenim çekmişti ya doğum görüntülerimi abi kahraman ama video kahramanı , tek kare fotoğraf çekmemişti. insan şöyle bir fotoğrafı olsun istiyo tabi çözünürlüğü farketmez az olsun çok olsun .saklamak için bence herzaman fotoğraf uygun olan yöntem. üzülüp dururdum olsaydı diye artık yüzlerce kare var seç beğen gibi oldu. beynimde döndü bu arada.
heryerde hava yağmurluda olsa herkese bebişlerle eşlerle (misafirlerle)))) iyi haftasonları diliyorum.
dido 15 gün nereye gidiyon soruma cevap istiyom.
bu arada geyiğe dönüş gibi oldu ama napimm çok yeri geldi.
cumartesi gunu gidpi saclarımı epeyykısa kut e yakın kestircemm
surekli anneannem modeli olur olmaz topuzlarla geziyorum çunku kıvırcıksac ın onemi kalmadı bari acık gezerim diyorum , saclarım surekli toplu kendimden igrendim birgunkalkıp kendi kendime bir agır makyaj yapcam bir gun oyle gezeceğim ev halkı artık delirdi tamam diye korkacaklar:)))) topuklularımla sıkıdık sıkıdık ise gittigim gunlerr ahhh ahhh
burkom burcum ayy nasılbi ufogörmüşlükdür öyle yerim ben senn kzıını ayyypek gözzel kız bu.maşallah boyu kaç bunun:)kaydirigubbakcemile3
bebişle gitsene pukettt fön makinası çalışınca durur belkiiiAynen ben de kuaföre gitmek istiyorum bebekten fırsat yok. Çook bakımsızım çook. Suretimden daha güzel bir kalbim var ama :1rolleyes:
delikafadulden57 cm boyunda, 4900 gramlık mavi gözlü, bekar bir bağyanım. Ciddi düşünenlerle....lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?