2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

elif
biliyorsunki ben haziran sonu adanaya gittim ve eylül sonu geldim.daha önce yazdıklarınızdan hiç birini okuyacak vaktim olmadı.senin yazdıklarınıda.sonra yine adanaya gittim 20 gün sonra geldim.ne konuşuldu kim neden rahatsız okuyamadan direk sadece doktorun doğru söyleyip söylemediğine kanaat getirmek için yazdım diş sorununu.insanlar kendileride öyle sandılarsa bu benim mi hatam.kimler rahatsız oldu onuda bilmiyorum.bilseydim yazmazdım zaten.erken diş iyi değil diyenler için doktorun iyi bakmışsın dediğini yazdım.bu topikte bu kadar rahatsızlık mı vardı nerde yazıyor okumadım
kilo alımından kaygılanmaya ben mi sebep oldum.keşke en azından özelden bi mesaj yazsaydın bunlara sebep olmazdım.tekrar alıntı yapmamın ndeni doktora güvenmedim bu ayda diş çıkarılmaz diye yeniden sorma ihtiyacı duydum.ama yanlış anlaşılmışım yine.bende kendi adıma asla oğlumu Servan2ımı kimseyle kıyaslamam.bu kıyaslamk mı oluyor elif oğlum diş çıkarıyor demek
hamileyken yazmıyormuyduk gr gr ve mm.o zamanın samimiyetine güvendim yanılmışım.aylarca uzak kalıncada neler konuşuldu bilmedim.

miniş ece hem nuby damaklı emio hani şu anne memesiyle aynı dokuda olan.bazen yetmii yanına 1 parmak eklii ikisi biarada bazen onu atii yumruklarını sokii ama ana memesi emerken cırlii bilmem anlatabildimmi
Ya evet adi ölee di dimi.bi ara konusu gecmisti ama aklimda kaucuk die kalmis.tamam bende ondan ediniyim 1adet.
Sevan'ın burnu çok tıkalı zor nefes alıyor bi hırıltıda var.doktora danışmadan Droser diye serum fizyolojik aldım.siz ne kullanıyorsunuz günde kaç defa veriyorsunuz.
Bende tonimerbaby sprey var.burda cogumuz ondan kullaniyo genelde günde 1 yada 2kez her 2burun deligine bırer sprey sikiyorum.cokda memnunum

aman Heliin anlamak istemiyorsun galiba.ben tıpı diş çıkarma konusuna geldiğimizde bırakmştım ondan bilemem diş normal mi değil mi?? ne bilelim biz canım.kapatalım bu mevzuyu evrimin de dediği gibi.

tuğba neva Da sevmedi silikon emziği nukun kauçuk damaklısını aldı sadece.

ya adamın ne sucu var gelmeyinmi desin:) siz olsanız dermisinis

haklısın,tabi ki denmez.sadece bana hak versin istiyorum,bana "ya onlar yabancı mı?sen de çok büyütüyorsun." gibi bir laf ederse bozulurum.ben hamileliğimde her ay doktor kontrolüne gitmeden annemi arayıp "yarın biz izmir'e geliyoruz,size de uğrarız." dedim.kaldı ki yatıya değil,2-3 saatliğine uğradık.şimdi benim annemle ilişkimin soğuk ve resmi olduğu mu anlaşılır buradan?bence bu saygıdır.eşimden tek beklediğim haberli gelmeleri gerektiğini kendilerinin anlamasını sağlayacak,kırıcı olmayan,küçük bir ima.(gerçi,bu kadarcık inceliği akıl edemeyenler imadan ne anlar,o da tartışılır.)anlayışı hakettikleri için değil,eşim arada kalıp üzülmeyi haketmediği için elimden geldiğince güleryüzlü olacağım.

heh.. helal Nevinim.. hade arkandayım.. ben yaglarım çamçıyı... sen üsülme.. yağlı çamçı daa ıyı olur..

izmir'e gitiğimiz bir gün dönüşte uğrarız bacım.merak etme,ben 1-2 gün önceden haber veririm.içine sindire sindire yağlarsın kamçıyı.hödük kardeş sahibi olmak neymiş,gösterelim ona.......

havada takla da attırıyor mu?akannehir

çekinmez o.daha görülmedi,duyulmadı

onun bilmediğimi var
kaydirigubbakcemile3
ay nevinnnn kıl bi durum ama kendini paralama hazırlık yapıcam diye düşüncesiz insan dolu memleket kötükedihüso
delikafadulden yahyadı döver ilerde bu cadı zemuszemus
o ınsanları kabul ettıgı ıcın boşa eşini.. en temizi, yoksa ben gırtlaklarımm o adamı kötükedihüso ( ayy ne oldu bana.. ama tahammulsuzum boyle dangalaklıklara)
bak şincik aile faciası yaşatcak kadına kaydirigubbakcemile
ama yogurtta ınek sütü var, tattırmamız sakıncalı olmasın kuzum :ecrin_bebek:
pohahaa delikafadulden
dinleme sen sırtlarından kanat pırtlamış bu meleği!!! fur kamçıyı kocanaa, fur kamçıyıı :1ninca:
bu rahibelik yaramadı sana :icecream:
helin niye bu kadar alındınki anlamadm??acaba takıntılı olan senmisin ne dersin??yok madem muhabbete gelemiyosun bende ona göre tavrımı koyarım senin yazılar vs ile ilgili yorum yapmam fikrimi beyan etmem seni kaideye almam olur biter...
ama bu kadar uzatman takıntı yapman çok ilginç geldi CADIARZU

Ben de çok bunalıyorum evde alışveril merkezlerine hafta sonu erken saatlerde(mümkünse açılır açılmaz) saat sabah 10 gibi gidince kalabalık olmuyor. Hem ben hava alıyorum hem ihtiyaçları alıyoruz eşimle. Hasta da olmadı çok şükür. Anne sütünün koruyucu etkisi var, Allah'a emanet yavrularımız.

ben çıkayım,misafirlerim gelmek üzeredir.onlar gitmeden girebileceğimi sanmıyorum.ben yokkene uslu durun bakem opuyorumnanaktan

kızlar yazamıyorum koşturmaktan bu haftada bittide
bugün akşama kadarda daha önce çektiğim fotoğraf video kayıtlarıyla ilgilendim. video kayıtlarından fotoğraf elde edilebildiğini biliyormuydunuz belki komik gelir bilenler için ama ben bugün öğrendim inanılmaz kareler çıkıyo ortaya bayıldım .merak eden olursa anlatırım. hani benim isimsiz kahraman teknisyenim çekmişti ya doğum görüntülerimi abi kahraman ama video kahramanı , tek kare fotoğraf çekmemişti. insan şöyle bir fotoğrafı olsun istiyo tabi çözünürlüğü farketmez az olsun çok olsun .saklamak için bence herzaman fotoğraf uygun olan yöntem. üzülüp dururdum olsaydı diye artık yüzlerce kare var seç beğen gibi oldu. beynimde döndü bu arada.

heryerde hava yağmurluda olsa herkese bebişlerle eşlerle (misafirlerle)))) iyi haftasonları diliyorum.

dido 15 gün nereye gidiyon soruma cevap istiyom.

sen var ya sennn
ben çıkayım,misafirlerim gelmek üzeredir.onlar gitmeden girebileceğimi sanmıyorum.ben yokkene uslu durun bakem opuyorumnanaktan

Kolay gelsin Nevin Allah gülme kaslarına zeval vermesin.sık dişini.dediğim gibi küçük çocuğa dikkat et.kıskanıyorlar ne yapacakları belli olmuyor.

başka alınan takıntı yapan arkadaşlar varsa burdan beyan etsin ona göre hareket edelim..

ama lütfen kurban konumuna sokmayalım kendimizi...hamilelğimzden bu yana değişen hiçbirşey olmadı,herkes aynı şekilde paylaşımına devam etti ve ediyorda hamileykende kimimiziz bebeği çok kiloluyudu karnımızda ama buraya özellike yansıtmadık gerek bebeği zayıf olanlar üzülmesin gerek nazar değmesin vs diye yani aynı hassiyeti o zamanda gösterdik..dinimizde nazar var ben nazara inanırım değeceğinede inanrım bu benim düşüncem başkalrı beni ilgilendirmez...
ama hamilelikten bu yana değişen bazı şeyler elbette oldu zamanla birbimizi tanıdık hatta artık ne yazacağımızı öncenden tahmin eder hale geldik yazılanların ne niyetle ne amaçla yazıldığı
kendini övmekmi hava atmakmı mütevazi takılmaya çalışıp megolomanlık yapmakmı esrarengiz takılmaya çalışmakmı ben çok zenginim ama çok pintiyim hallerimi çok güzelim vs sayamayacığım birçok şey..bu topikte çok saf yazılanı yazıldığı gibi okuyan yada ne yazıldını anlasada umrunda olmayan yada tepki verenler vs var..
herkesin huyu kişiliği farklı tepkisi farklı kimi ciddidir kimi şakacı esprili zeki saf kimi yazılanları yer kimi yemez..
çok uzattım biliyorum ama en önemliside şu BU TOPıKTE KıMSE KÖTÜ NıYETLı DEĞıL..bunu bilmek hepimize yeterli..
bu yüzden ben artık kişiye göre hareket edeceğim bundan sonra demekki böyle olmak gerekiyormuş herkesi bir tutmamak gerekiyormuş çünkü takınıtılı olmak gerçektende acı bir durum...
ben hayatımda hiç takıntılı olmadm belki zaman zaman olmuşumdur farkında olmadan ama takıntılı tipleride anlayamıyorum bu yüzden içimden ne geldiyse yazıyorum birdahası olmaz...

defne adobe programlarının biriyle mi yapılıyordu o iş.kursa gitmiştim çok hızlandırılmıştı ds bilemedim şimdi..15 gün konya ve eskişehir'de olacağım canım.sen neredesin?
bu arada geyiğe dönüş gibi oldu ama napimm çok yeri geldi.

geriden gelen geyiğim benimlülülülülülü

Aynen ben de kuaföre gitmek istiyorum bebekten fırsat yok. Çook bakımsızım çook. Suretimden daha güzel bir kalbim var ama :1rolleyes:

burkom burcum ayy nasılbi ufogörmüşlükdür öyle yerim ben senn kzıını ayyypek gözzel kız bu.maşallah boyu kaç bunun:)kaydirigubbakcemile3

57 cm boyunda, 4900 gramlık mavi gözlü, bekar bir bağyanım. Ciddi düşünenlerle....lülülülülülü

damlaa bende duymuştum cameraden foto çekildiğini ama bende bilmiyorum nasıl oluyor??pc kamerasımı handcam mi?

Aynen ben de kuaföre gitmek istiyorum bebekten fırsat yok. Çook bakımsızım çook. Suretimden daha güzel bir kalbim var ama :1rolleyes:
bebişle gitsene pukettt fön makinası çalışınca durur belkiii
57 cm boyunda, 4900 gramlık mavi gözlü, bekar bir bağyanım. Ciddi düşünenlerle....lülülülülülü
delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…