2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar güzel anneler, çok özledim buradaki sohbetleri okumayı. Tüm anne ve bebişler iyidir inşallah.

Kızımın huzursuzluğu halen devam ettiğinden, işe gidemiyorum. Evde bilgisayarı dahi açamıyorum.. Sürekli emmek istiyor, daha doğrusu emmek değilde, uyurken dahi memeyi ağzında tutmak istiyor. Memeyi ağzından çekince yaygarayı basıyor, halbuki ne güzel işe gidişime biraz da olsa alışmıştı, annemin kucağında ya da sallanan beşiğinde uyuyordu. Ama şimdi ne mümkün ! Göğüslerimin uçları harab oldu kızımın emmesinden..

Bir kazak almıştım, defoluymuş, dün yarım saatliğine evden çıkıp onu değiştirmeye gittim, Deva tüm apartmanı eve toplamış.. Hafta başı tekrar işe başlamak zorundayım, nasıl yapacağız, nasıl bir daha düzen tutturacağız bilmiyorum..
:sinifsinif:

Bu son hadise benim "kaç numara bez kullanıyorsunuz" sorumla başladı galiba. Hiç düşünemedim işin buraralara varacağını. . Esra nın da dediği gibi KİMSEDE KÖTÜ NİYET YOK bence de. DAHA DA BÖYLE SORULAR SORMAM yerimseniben ama GELİRİM FORUMA.

Affınıza sığınarak, şu yalış anlama-anlaşılma-anlaşılmaktan korkma mevzusundan sıkıldığımı belirtmek istiyorum. Açıkçası ben buraya bilgi paylaımında bulunmak ve stres atmak için giriyorum. Birilerinin bu forumda kasıldığını, strese girdiğini görmekten rahatsız oluyorum. Burada kimse kimsenin babasının oğlu değil. Birbirimizden ilgi beklememiz çok doğru gelmiyor bana. Elbette kendimize daha yakın hissettiğimiz insanlara bolca takılıyoruz. Daha resmi konuştuklarımıza zaten her aklımıza geleni söylemiyoruz. Diyeceğim o ki, burası sanal alem. Fazla beklentiniz olursa üzülürsünüz

Ahhh, ben de pazartesi gideceğim işe. Birbirimize bağımlı olduk biz de. Nasıl olacak bu işler bilmiyorum. Benimki de biberonu diliyle itiyor. Emzirmeye geleceğim ama arada alması gerekir biberonu. Benim de uykularım kaçıyor...

damlaa bende duymuştum cameraden foto çekildiğini ama bende bilmiyorum nasıl oluyor??pc kamerasımı handcam mi?

Kayıtlı bir videodan VLC player isimli program sayesinde o anki görüntünün resmini elde etmek mümkün. Benim de aynı video var, resim yoktu kızımla birlikte. Ani bir sezeryan olayı oldu hepimiz şapşala döndük, resim çektirmeyi akıl edemedik. BEn de öyle elde ettim resim.

[

free video to jpg.converter diye bir programla yapılıyo cipsim el kamerasıyla çekilenler birde mpeg formatında olanalr avi için mpege dönüştüremek gerekiyor önce
ayrıca anca geliyom ve hatta gidiyom kızım ağlıyomuş evde öptüm herkesi

57 cm boyunda, 4900 gramlık mavi gözlü, bekar bir bağyanım. Ciddi düşünenlerle....lülülülülülü

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Hatta programın Türkçe versiyonunda komut düğmesinin adı "Bir enstantane Çek" naniknanik çek be yavrum enstantene olsun...

Belli bir programa ihtiyaç yok videodan resim elde etmek için. Almak istediğiniz sahne gelince "printscreen"e basın, sonra donatılardan paint'e gelip yapıştırın. İstediğiniz kısmını paintle seçer, kaydedersiniz

elif kadin,15gün uzakmi kalcan sahalardan :)) kendi ailenemi gidiyonus esinin ailesinemi
yazdımya canım kenya eskişehir hattı diye.hattı müdafa yoktur sathı müdafa vardır bizde.
57 cm boyunda, 4900 gramlık mavi gözlü, bekar bir bağyanım. Ciddi düşünenlerle....lülülülülülü
oğum yok ki..olsaydı atlardık
Allah kolaylık versin yardım etsin size.
gel gel yine gel yine gel gel pukket yine geeelll

Hatta programın Türkçe versiyonunda komut düğmesinin adı "Bir enstantane Çek" naniknanik çek be yavrum enstantene olsun...

harikasınız sizkaydirigubbakcemile5

ne alakası var güzelim??seninle ilgisi yok sazanlık yapma sen bakiimmm otur oturduğun yerde klava: öperimmm
ayrıca bi dene bakalım kuaför olayını baktın yaygara yapiii eve dönersin
ama bi fön bile insanın psikolojine iyi geliyorrr
aynen bende sıkıldım artık bu konu hakkunda yorumda yapmayacapım cvpta vermeyeceğim son cümlelerim bunlar... :1ninca:

Hanim haniim tek boyla kiloyla olmaz o is.söle bakim yemek nasi yapar hergün toz alirmi yoksa boyna gezer tozarmi.gerci benim oglum yok ama olsun lülülülülülü
Canim insallah alirir annenle bi düzene.Allah yardım eder bi sekilde alisir biberona

eskisehir kenya hattinda kim var ben ne bilümm.emme keskin zekami konustiriyim hem size hem salifo sülalesine gidiyiniz galiba.lülülülülülü

Ne hatmış seninki de arkadaş teee Kenya:roflol:
pohahaaa güzeldi kaydirigubbakcemile3 kenyalım yürüü yürü yavum yürüü fistannı sürüüü şimdide geçti burdaaan kenyalının birii delikafadulden
Merhabalar güzel anneler, çok özledim buradaki sohbetleri okumayı. Tüm anne ve bebişler iyidir inşallah.
:

bizde seni özledik ayşincim umarım deva bi an önce düzene girer annesi ama bak ne güzel kızından ayrı kalmıyosun bu vesile ile :)

okuyorum okuyorum yazamıyorum..2 gündür alıntı yapıyorum.sanıyodum ki alıntı yapıp pc i kapasanda alıntıların kayıtlı kalıyor..değilmiş ama..ühüüüüü..
sürekli emiyor sürekli emiyor sürekliiiiiiiiiiii

akşam mucize ye bişiler yazıim dedim izin vermedi sıpaaaaaa..
Mucizem çok ösledim seni bilesin..salifo iyiymiş çok sevindim inanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…