her sayfa başlangıcınıda ben yapıyorum son günlerde :hulya:
başka alınan takıntı yapan arkadaşlar varsa burdan beyan etsin ona göre hareket edelim..
ama lütfen kurban konumuna sokmayalım kendimizi...hamilelğimzden bu yana değişen hiçbirşey olmadı,herkes aynı şekilde paylaşımına devam etti ve ediyorda hamileykende kimimiziz bebeği çok kiloluyudu karnımızda ama buraya özellike yansıtmadık gerek bebeği zayıf olanlar üzülmesin gerek nazar değmesin vs diye yani aynı hassiyeti o zamanda gösterdik..dinimizde nazar var ben nazara inanırım değeceğinede inanrım bu benim düşüncem başkalrı beni ilgilendirmez...
ama hamilelikten bu yana değişen bazı şeyler elbette oldu zamanla birbimizi tanıdık hatta artık ne yazacağımızı öncenden tahmin eder hale geldik yazılanların ne niyetle ne amaçla yazıldığı
kendini övmekmi hava atmakmı mütevazi takılmaya çalışıp megolomanlık yapmakmı esrarengiz takılmaya çalışmakmı ben çok zenginim ama çok pintiyim hallerimi çok güzelim vs sayamayacığım birçok şey..bu topikte çok saf yazılanı yazıldığı gibi okuyan yada ne yazıldını anlasada umrunda olmayan yada tepki verenler vs var..
herkesin huyu kişiliği farklı tepkisi farklı kimi ciddidir kimi şakacı esprili zeki saf kimi yazılanları yer kimi yemez..
çok uzattım biliyorum ama en önemliside şu BU TOPİKTE KİMSE KÖTÜ NİYETLİ DEĞİL..bunu bilmek hepimize yeterli..
bu yüzden ben artık kişiye göre hareket edeceğim bundan sonra demekki böyle olmak gerekiyormuş herkesi bir tutmamak gerekiyormuş çünkü takınıtılı olmak gerçektende acı bir durum...
ben hayatımda hiç takıntılı olmadm belki zaman zaman olmuşumdur farkında olmadan ama takıntılı tipleride anlayamıyorum bu yüzden içimden ne geldiyse yazıyorum birdahası olmaz...
bebişle gitsene pukettt fön makinası çalışınca durur belkiii
delikafadulden
Merhabalar güzel anneler, çok özledim buradaki sohbetleri okumayı. Tüm anne ve bebişler iyidir inşallah.
Kızımın huzursuzluğu halen devam ettiğinden, işe gidemiyorum. Evde bilgisayarı dahi açamıyorum.. Sürekli emmek istiyor, daha doğrusu emmek değilde, uyurken dahi memeyi ağzında tutmak istiyor. Memeyi ağzından çekince yaygarayı basıyor, halbuki ne güzel işe gidişime biraz da olsa alışmıştı, annemin kucağında ya da sallanan beşiğinde uyuyordu. Ama şimdi ne mümkün ! Göğüslerimin uçları harab oldu kızımın emmesinden..
Bir kazak almıştım, defoluymuş, dün yarım saatliğine evden çıkıp onu değiştirmeye gittim, Deva tüm apartmanı eve toplamış.. Hafta başı tekrar işe başlamak zorundayım, nasıl yapacağız, nasıl bir daha düzen tutturacağız bilmiyorum.. :sinifsinif:
damlaa bende duymuştum cameraden foto çekildiğini ama bende bilmiyorum nasıl oluyor??pc kamerasımı handcam mi?
defne adobe programlarının biriyle mi yapılıyordu o iş.kursa gitmiştim çok hızlandırılmıştı ds bilemedim şimdi..15 gün konya ve eskişehir'de olacağım canım.sen neredesin?
geriden gelen geyiğim benimlülülülülülü
57 cm boyunda, 4900 gramlık mavi gözlü, bekar bir bağyanım. Ciddi düşünenlerle....lülülülülülü
yazdımya canım kenya eskişehir hattı diye.hattı müdafa yoktur sathı müdafa vardır bizde.elif kadin,15gün uzakmi kalcan sahalardan :)) kendi ailenemi gidiyonus esinin ailesinemi
oğum yok ki..olsaydı atlardık57 cm boyunda, 4900 gramlık mavi gözlü, bekar bir bağyanım. Ciddi düşünenlerle....lülülülülülü
Allah kolaylık versin yardım etsin size.Merhabalar güzel anneler, çok özledim buradaki sohbetleri okumayı. Tüm anne ve bebişler iyidir inşallah.
Kızımın huzursuzluğu halen devam ettiğinden, işe gidemiyorum. Evde bilgisayarı dahi açamıyorum.. Sürekli emmek istiyor, daha doğrusu emmek değilde, uyurken dahi memeyi ağzında tutmak istiyor. Memeyi ağzından çekince yaygarayı basıyor, halbuki ne güzel işe gidişime biraz da olsa alışmıştı, annemin kucağında ya da sallanan beşiğinde uyuyordu. Ama şimdi ne mümkün ! Göğüslerimin uçları harab oldu kızımın emmesinden..
Bir kazak almıştım, defoluymuş, dün yarım saatliğine evden çıkıp onu değiştirmeye gittim, Deva tüm apartmanı eve toplamış.. Hafta başı tekrar işe başlamak zorundayım, nasıl yapacağız, nasıl bir daha düzen tutturacağız bilmiyorum.. :sinifsinif:
gel gel yine gel yine gel gel pukket yine geeelllBu son hadise benim "kaç numara bez kullanıyorsunuz" sorumla başladı galiba. Hiç düşünemedim işin buraralara varacağını. . Esra nın da dediği gibi KİMSEDE KÖTÜ NİYET YOK bence de. DAHA DA BÖYLE SORULAR SORMAM yerimseniben ama GELİRİM FORUMA.
Kayıtlı bir videodan VLC player isimli program sayesinde o anki görüntünün resmini elde etmek mümkün. Benim de aynı video var, resim yoktu kızımla birlikte. Ani bir sezeryan olayı oldu hepimiz şapşala döndük, resim çektirmeyi akıl edemedik. BEn de öyle elde ettim resim.
Hatta programın Türkçe versiyonunda komut düğmesinin adı "Bir enstantane Çek" naniknanik çek be yavrum enstantene olsun...
Belli bir programa ihtiyaç yok videodan resim elde etmek için. Almak istediğiniz sahne gelince "printscreen"e basın, sonra donatılardan paint'e gelip yapıştırın. İstediğiniz kısmını paintle seçer, kaydedersiniz
ne alakası var güzelim??seninle ilgisi yok sazanlık yapma sen bakiimmm otur oturduğun yerdeBu son hadise benim "kaç numara bez kullanıyorsunuz" sorumla başladı galiba. Hiç düşünemedim işin buraralara varacağını. . Esra nın da dediği gibi KİMSEDE KÖTÜ NİYET YOK bence de. DAHA DA BÖYLE SORULAR SORMAM yerimseniben ama GELİRİM FORUMA.
aynen bende sıkıldım artık bu konu hakkunda yorumda yapmayacapım cvpta vermeyeceğim son cümlelerim bunlar... :1ninca:Affınıza sığınarak, şu yalış anlama-anlaşılma-anlaşılmaktan korkma mevzusundan sıkıldığımı belirtmek istiyorum. Açıkçası ben buraya bilgi paylaımında bulunmak ve stres atmak için giriyorum. Birilerinin bu forumda kasıldığını, strese girdiğini görmekten rahatsız oluyorum. Burada kimse kimsenin babasının oğlu değil. Birbirimizden ilgi beklememiz çok doğru gelmiyor bana. Elbette kendimize daha yakın hissettiğimiz insanlara bolca takılıyoruz. Daha resmi konuştuklarımıza zaten her aklımıza geleni söylemiyoruz. Diyeceğim o ki, burası sanal alem. Fazla beklentiniz olursa üzülürsünüz
Hanim haniim tek boyla kiloyla olmaz o is.söle bakim yemek nasi yapar hergün toz alirmi yoksa boyna gezer tozarmi.gerci benim oglum yok ama olsun lülülülülülü57 cm boyunda, 4900 gramlık mavi gözlü, bekar bir bağyanım. Ciddi düşünenlerle....lülülülülülü
Canim insallah alirir annenle bi düzene.Allah yardım eder bi sekilde alisir biberonaMerhabalar güzel anneler, çok özledim buradaki sohbetleri okumayı. Tüm anne ve bebişler iyidir inşallah.
pohahaaa güzeldi kaydirigubbakcemile3 kenyalım yürüü yürü yavum yürüü fistannı sürüüü şimdide geçti burdaaan kenyalının birii delikafaduldenNe hatmış seninki de arkadaş teee Kenya:roflol:
Merhabalar güzel anneler, çok özledim buradaki sohbetleri okumayı. Tüm anne ve bebişler iyidir inşallah.
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?