kizlar bebeklerin kaucuk emzigi daha cok sevdigini duydum hep.acaba bende edinsem 1adet şevval emermiki.zararli oldugunu okumustum, nuby silikon emzik almistim.fakat benim tatlicadim emzigi emmiyor.tamam emmesin mememde uzun durmasinida gectim ama son 3gündür bas parmagini agzina getirmeyi ögrendi ve parmagini emiyor..önceden yumrugunu emiyordu denk gelirse parmagini emiyodu simdi direk getiriyo agzina.cikarinca ya agliyo uyuyosada uyaniyo.sanirim canli ama bos bi meme buldum die seviniyo cok cok emiyo.
başka alınan takıntı yapan arkadaşlar varsa burdan beyan etsin ona göre hareket edelim..
ama lütfen kurban konumuna sokmayalım kendimizi...hamilelğimzden bu yana değişen hiçbirşey olmadı,herkes aynı şekilde paylaşımına devam etti ve ediyorda hamileykende kimimiziz bebeği çok kiloluyudu karnımızda ama buraya özellike yansıtmadık gerek bebeği zayıf olanlar üzülmesin gerek nazar değmesin vs diye yani aynı hassiyeti o zamanda gösterdik..dinimizde nazar var ben nazara inanırım değeceğinede inanrım bu benim düşüncem başkalrı beni ilgilendirmez...
ama hamilelikten bu yana değişen bazı şeyler elbette oldu zamanla birbimizi tanıdık hatta artık ne yazacağımızı öncenden tahmin eder hale geldik yazılanların ne niyetle ne amaçla yazıldığı
kendini övmekmi hava atmakmı mütevazi takılmaya çalışıp megolomanlık yapmakmı esrarengiz takılmaya çalışmakmı ben çok zenginim ama çok pintiyim hallerimi çok güzelim vs sayamayacığım birçok şey..bu topikte çok saf yazılanı yazıldığı gibi okuyan yada ne yazıldını anlasada umrunda olmayan yada tepki verenler vs var..
herkesin huyu kişiliği farklı tepkisi farklı kimi ciddidir kimi şakacı esprili zeki saf kimi yazılanları yer kimi yemez..
çok uzattım biliyorum ama en önemliside şu BU TOPİKTE KİMSE KÖTÜ NİYETLİ DEĞİL..bunu bilmek hepimize yeterli..
bu yüzden ben artık kişiye göre hareket edeceğim bundan sonra demekki böyle olmak gerekiyormuş herkesi bir tutmamak gerekiyormuş çünkü takınıtılı olmak gerçektende acı bir durum...
ben hayatımda hiç takıntılı olmadm belki zaman zaman olmuşumdur farkında olmadan ama takıntılı tipleride anlayamıyorum bu yüzden içimden ne geldiyse yazıyorum birdahası olmaz...
Affınıza sığınarak, şu yalış anlama-anlaşılma-anlaşılmaktan korkma mevzusundan sıkıldığımı belirtmek istiyorum. Açıkçası ben buraya bilgi paylaımında bulunmak ve stres atmak için giriyorum. Birilerinin bu forumda kasıldığını, strese girdiğini görmekten rahatsız oluyorum. Burada kimse kimsenin babasının oğlu değil. Birbirimizden ilgi beklememiz çok doğru gelmiyor bana. Elbette kendimize daha yakın hissettiğimiz insanlara bolca takılıyoruz. Daha resmi konuştuklarımıza zaten her aklımıza geleni söylemiyoruz. Diyeceğim o ki, burası sanal alem. Fazla beklentiniz olursa üzülürsünüz
Belli bir programa ihtiyaç yok videodan resim elde etmek için. Almak istediğiniz sahne gelince "printscreen"e basın, sonra donatılardan paint'e gelip yapıştırın. İstediğiniz kısmını paintle seçer, kaydedersiniz
:lepi: kaydirigubbakcemile3ben çok güzelim aslında ama göbeeemden belli olmiyi. delikafadulden Bi de bu efrim denen gadın ben spora giderken yolumu kesip ağzıma browni tıkıyi :umursamaz:
.
Merhabalar güzel anneler, çok özledim buradaki sohbetleri okumayı. Tüm anne ve bebişler iyidir inşallah.
Kızımın huzursuzluğu halen devam ettiğinden, işe gidemiyorum. Evde bilgisayarı dahi açamıyorum.. Sürekli emmek istiyor, daha doğrusu emmek değilde, uyurken dahi memeyi ağzında tutmak istiyor. Memeyi ağzından çekince yaygarayı basıyor, halbuki ne güzel işe gidişime biraz da olsa alışmıştı, annemin kucağında ya da sallanan beşiğinde uyuyordu. Ama şimdi ne mümkün ! Göğüslerimin uçları harab oldu kızımın emmesinden..
. :sinifsinif:
puff sen de gel bana doğru..
minik kelebek, mercimekim,esrako sen ve ben... başka var mı arttıran..kanımızı da emseler yapcak bişi yok arkadaşlar..gönüllü köleliğe devamm
ben kurtuldum darısı başınıza........................
gönüllü kölelik hee güzeldi :)))))))))puff sen de gel bana doğru..
minik kelebek, mercimekim,esrako sen ve ben... başka var mı arttıran..kanımızı da emseler yapcak bişi yok arkadaşlar..gönüllü köleliğe devamm
maşallahhh böyle devam etsinnnn :Saruboceq:ben kurtuldum darısı başınıza........................
Ne hatmış seninki de arkadaş teee Kenya:roflol:
seni yer yalar yutarım biliyünmüüübugünlerde ne oldu bağyanlar buraya alınan alınana herkeşler samimi bulduğu arkedeşlere bir iki laf atıp güne neşe katmaya çalışıyor niye alınılınıyorkine ha 3 ha 5 ha 20 aylık ebadında ne olmuşkine gyps'e alınılacaksa yok ya ama çingenemin espiriklerine takılmayın ulen ahanda avukatın geldi gyps im tosunum......şaka bir yana bir alınganlıktır gidiyor kış depresyonunamı giriliyorkine kızlar ...öpeyim geçsin osamankaydirigubbakcemile3naniknanik
ahanada şimcik gyps de sen beni ciddiye almıyonmu gadın diye bana alınacak nelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3 yazacağız o zaman naılsınız iyimisiniz bis iyiyiz ...CADIARZUkafamçokkarıştı
iyi halt ettin nasıl geçti boğazından hee??ben geldim çıkmışken accık windos shopping yaptım bide arkidişimeugradım pasta börek yedim geldim:)
deryam nacizane düşüncem bence bitek taşınma değildir yusufun etkiside çoktur huyu değişmesinde..içten içe bi kısançlık yaşıyor olabilrmi?ilgi çekmeye çalışabilir..senin ilgin ister istemez azaldı ikiye bölündü bunlardan etkileniyor olabilirmiii hayatım??bu gün kızımı psikoloğa götürdüm...sorun çok dağınık bir çocuk ve dikkat eksikliği+gevezelik hatsafhadaydı sınıftada çok konuşuyormuş ..epeydir götürmeyi düşünüyordum...taşınma çocuğu baya etkiledi site hayatından apartman hayatına geçti orda baya baya özgürdü bisikletine filan rahatlıkla binebiliyordu +arkadaşalarıda çoktu .park hemen evin karşısındaydı ..taşınınca kökten bir değişiklik yaşadı yavrum ..bisden bu gün böyle...bize bir kitap önerdi dohtur hanım Çocuğunuza Sınır Koyma 15 gün sonrada randevumuz var tekrardan evde yazdığı defterlerini ve resim çizdiği defterlerini istedi..birde iki adet form verdi birsini biz diğerini öğretmeni dolduracakmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?