2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim yazdığımı okumuş muydun? mesaclarımı arat, emziğe alıştırma başlıklı bir mesacım var. okumanı öneririm.

ben çok güzelim aslında ama göbeeemden belli olmiyi. delikafadulden Bi de bu efrim denen gadın ben spora giderken yolumu kesip ağzıma browni tıkıyi :umursamaz:

hislerime tercüman oldun adaşçım. Şeniz ayrıca o ufo gören masum köylüyü öberim ben...

zeki kadınsın vesselam a.s

DİDO özlicem seni...

kocama boş gün vermişler çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2 diğer günler ebesi öpülecek ama olacak artık o kadar... hemi de çarşamba günü, pazar sorunumuz da ortadan kalktı (buranın pazarı çarşamba kuruliyi) hihoyyyt

puff sen de gel bana doğru..
minik kelebek, mercimekim,esrako sen ve ben... başka var mı arttıran..kanımızı da emseler yapcak bişi yok arkadaşlar..gönüllü köleliğe devamm

herkese selamm uzun süredir giremeiorum girsemde yazamadan çıkmak zorunda kalıorum annemlerdeyim babam mustiyi tuturken bende az takılıyım dedim yaa burayı çok özlüyorum ama şun misaifr gelio biz gidioz fazla vaktim olmadı umarım herkes iidir birasdan gelkirim bizimki vıyaklıo :lepi:

puff sen de gel bana doğru..
minik kelebek, mercimekim,esrako sen ve ben... başka var mı arttıran..kanımızı da emseler yapcak bişi yok arkadaşlar..gönüllü köleliğe devamm
gönüllü kölelik hee güzeldi :)))))))))
ben kurtuldum darısı başınıza........................
maşallahhh böyle devam etsinnnn :Saruboceq:

bugünlerde ne oldu bağyanlar buraya alınan alınana herkeşler samimi bulduğu arkedeşlere bir iki laf atıp güne neşe katmaya çalışıyor niye alınılınıyorkine ha 3 ha 5 ha 20 aylık ebadında ne olmuşkine gyps'e alınılacaksa yok ya ama çingenemin espiriklerine takılmayın ulen ahanda avukatın geldi gyps im tosunum......şaka bir yana bir alınganlıktır gidiyor kış depresyonunamı giriliyorkine kızlar ...öpeyim geçsin osamankaydirigubbakcemile3naniknanik
ahanada şimcik gyps de sen beni ciddiye almıyonmu gadın diye bana alınacak nelaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3 yazacağız o zaman naılsınız iyimisiniz bis iyiyiz ...CADIARZUkafamçokkarıştı

ben geldim çıkmışken accık windos shopping yaptım bide arkidişimeugradım pasta börek yedim geldim:)

bu gün kızımı psikoloğa götürdüm...sorun çok dağınık bir çocuk ve dikkat eksikliği+gevezelik hatsafhadaydı sınıftada çok konuşuyormuş ..epeydir götürmeyi düşünüyordum...taşınma çocuğu baya etkiledi site hayatından apartman hayatına geçti orda baya baya özgürdü bisikletine filan rahatlıkla binebiliyordu +arkadaşalarıda çoktu .park hemen evin karşısındaydı ..taşınınca kökten bir değişiklik yaşadı yavrum ..bisden bu gün böyle...bize bir kitap önerdi dohtur hanım Çocuğunuza Sınır Koyma 15 gün sonrada randevumuz var tekrardan evde yazdığı defterlerini ve resim çizdiği defterlerini istedi..birde iki adet form verdi birsini biz diğerini öğretmeni dolduracakmış...

Burko...Buse nin videosunu yeni izledim..yerim ben onu..ufo görmüş köylü kızı pozu da tam kartpostallık..maşallah kuzuma.

seni yer yalar yutarım biliyünmüüü
sefiyom senüüü
ben geldim çıkmışken accık windos shopping yaptım bide arkidişimeugradım pasta börek yedim geldim:)
iyi halt ettin nasıl geçti boğazından hee??
akvaryuma gelmek istiyorum ama senle gitmek istiyorum nası yapcezz sen fakirsin ya ben ısmarlim sana :roflol: ordanda praktikere geçeriz sana bi foto makina alırız delikafadulden
deryam nacizane düşüncem bence bitek taşınma değildir yusufun etkiside çoktur huyu değişmesinde..içten içe bi kısançlık yaşıyor olabilrmi?ilgi çekmeye çalışabilir..senin ilgin ister istemez azaldı ikiye bölündü bunlardan etkileniyor olabilirmiii hayatım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…