57 cm boyunda, 4900 gramlık mavi gözlü, bekar bir bağyanım. Ciddi düşünenlerle....lülülülülülü
Allah kolaylık versin yardım etsin size.
Canim insallah alirir annenle bi düzene.Allah yardım eder bi sekilde alisir biberona
bizde seni özledik ayşincim umarım deva bi an önce düzene girer annesi ama bak ne güzel kızından ayrı kalmıyosun bu vesile ile :)
okuyorum okuyorum yazamıyorum..2 gündür alıntı yapıyorum.sanıyodum ki alıntı yapıp pc i kapasanda alıntıların kayıtlı kalıyor..değilmiş ama..ühüüüüü..
sürekli emiyor sürekli emiyor sürekliiiiiiiiiiii
kocama boş gün vermişler çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2 diğer günler ebesi öpülecek ama olacak artık o kadar... hemi de çarşamba günü, pazar sorunumuz da ortadan kalktı (buranın pazarı çarşamba kuruliyi) hihoyyyt
puff sen de gel bana doğru..
minik kelebek, mercimekim,esrako sen ve ben... başka var mı arttıran..kanımızı da emseler yapcak bişi yok arkadaşlar..gönüllü köleliğe devamm
Ayşin geçmiş olsun kuzuna..daha iyi olmasına çok sevindim.
Hamileliğimiz boyunca dertleştik iyi kötü herşeyi paylaştık şimdi bebişlerimiz dünyaya gözlerini açıyor.Yine paylaşacağımız çok şey olacak........ umarım burda hep bir arada oluruz...
seni yer yalar yutarım biliyünmüüü
sefiyom senüüü
bende senü sefiyom Şeniz
deryam nacizane düşüncem bence bitek taşınma değildir yusufun etkiside çoktur huyu değişmesinde..içten içe bi kısançlık yaşıyor olabilrmi?ilgi çekmeye çalışabilir..senin ilgin ister istemez azaldı ikiye bölündü bunlardan etkileniyor olabilirmiii hayatım??
valla ben öyle ticker istemem. fotolu olsun, ne anlamı var böyle kupkuru? çk!! beğenmedim...
evet bencede işte bu yüzden çok düşünüyorum ikinci bebiş ne zaman yapılmalı ne güzeli 10 sene sonra diyorum şöyle 4 .sınfıta falan iken..tuğba kaçıncı sınıf?oda var tabi babamız gece görevine gidince yanımda yatırayım dedim bana ne diyor yavrum anne senin yerinde yatayım anne sevgisi alayım azcık dedi şaşırdım yavrum benim ..onun en sağlıklı şekilde yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz çocukluk yaraları unutlmuyor birde tüm hayatında etken oluyor ..aslında ayrımda yapmıyorum ama öbürü ne de olsa bebek ister istemez kucakta oluyor hep onu sevdiğimizi düşünüyor ..bizde o okuldayken öbürünü şımartıyoruz seviyoruz sonuçta küççük sıpanında sevgiye ihtiyacı var ..
Bişey sorabilir miyim?
Herkes yazışmalarında bilüyünmüü, ediyii, geliyiii falan yazıyor. Neden ki? Birini mi taklit ediyorsunuz acep? Bir espiri var burda ama ben anlamadım :içelim:
Bişey sorabilir miyim?
Herkes yazışmalarında bilüyünmüü, ediyii, geliyiii falan yazıyor. Neden ki? Birini mi taklit ediyorsunuz acep? Bir espiri var burda ama ben anlamadım :içelim:
ben oğlumu neva ile kerttim ama kendi kendime gelin güvey modunda delikafaduldenSitede kim kimle kertik şimdi ?
[/FONT]
iştekarşınızda bal böceğim sarı bebeğim pantolonlu haliyle Mehmet Akif..6 kilo 60 cm lik ilk resmi
gülüşünü yakalamak için saniyesaniye
hanımın çiftliği diye bir dizi varya o şekilde konuşuyorlar canım adana şivesi..
oyle bi konusma tarzı gelisti esprili konularda canım yoksa taklit vs yok
ayşiiiiiiiiin devaya talibiz bak oglumun son hali ayyy benmde gelinim olsun
Tamam verdim gitti hihoyyyt Hayırlı uğurlu olsuuunn Şeniz
ben ordan takip ediyodum yaho ne kadarlık diye delikafadulden
iştekarşınızda bal böceğim sarı bebeğim pantolonlu haliyle Mehmet Akif..6 kilo 60 cm lik ilk resmi
gülüşünü yakalamak için saniyesaniye
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?