2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin yardım etsin size.

Çok sağol Elif..

Canim insallah alirir annenle bi düzene.Allah yardım eder bi sekilde alisir biberona

İnşallahh :Saruboceq:

bizde seni özledik ayşincim umarım deva bi an önce düzene girer annesi ama bak ne güzel kızından ayrı kalmıyosun bu vesile ile :)

Vallahi bende kendimi böyle teselli ediyorum Esracım, kızım büyürken hiç bir anını kaçırmak istemiyorum, hiç bir gülüşünü, hiç bir yüz ifadesini.. Bir haftadır koyun koyuna uyuyoruz ben çok mutluyum ama memelerim hiç değiller sositososito

sositososito

Aa süper, hafta ortası boş gün ne keyiflidir !

puff sen de gel bana doğru..
minik kelebek, mercimekim,esrako sen ve ben... başka var mı arttıran..kanımızı da emseler yapcak bişi yok arkadaşlar..gönüllü köleliğe devamm

Kölelerr ! Emzirin kaydirigubbakcemile2

Ayşin geçmiş olsun kuzuna..daha iyi olmasına çok sevindim.

Çok sağol Seçil, yüreğimi parçaladı yine ama çok şükür daha iyi.. Allah bütün yavrulara sağlık sıhhat versin, her birini ayrı ayrı korusun inşallah

oda var tabi babamız gece görevine gidince yanımda yatırayım dedim bana ne diyor yavrum anne senin yerinde yatayım anne sevgisi alayım azcık dedi şaşırdım yavrum benim ..onun en sağlıklı şekilde yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz çocukluk yaraları unutlmuyor birde tüm hayatında etken oluyor ..aslında ayrımda yapmıyorum ama öbürü ne de olsa bebek ister istemez kucakta oluyor hep onu sevdiğimizi düşünüyor ..bizde o okuldayken öbürünü şımartıyoruz seviyoruz sonuçta küççük sıpanında sevgiye ihtiyacı var ..

Bişey sorabilir miyim?
Herkes yazışmalarında bilüyünmüü, ediyii, geliyiii falan yazıyor. Neden ki? Birini mi taklit ediyorsunuz acep? Bir espiri var burda ama ben anlamadım :içelim:

iştekarşınızda bal böceğim sarı bebeğim pantolonlu haliyle Mehmet Akif..6 kilo 60 cm lik ilk resmi

gülüşünü yakalamak için saniyesaniye

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

evet bencede işte bu yüzden çok düşünüyorum ikinci bebiş ne zaman yapılmalı ne güzeli 10 sene sonra diyorum şöyle 4 .sınfıta falan iken..tuğba kaçıncı sınıf?
Bişey sorabilir miyim?
Herkes yazışmalarında bilüyünmüü, ediyii, geliyiii falan yazıyor. Neden ki? Birini mi taklit ediyorsunuz acep? Bir espiri var burda ama ben anlamadım :içelim:

hanımın çiftliği diye bir dizi varya o şekilde konuşuyorlar canım adana şivesi..

Ben de kızımı birinizin oğluyla kertmek istiyorum yaa !

Gerçekten değil tabi de, büyüdüğü vakit bunu anlatmak bile çok keyifli olur diye düşünüyorum.

Ben bebekken annemin iş yerinden bir arkadaşının oğlu ile beşik kertmesi yapmışlar. Şakasına tabi gerçek değil.Birlikte çekilmiş resimlerimiz var, beşikte yan yana yatarken falan. Hatta onunla aynı ilkokula gittik, üniversiteye kadar çok iyi arkadaştık. "Kertik naber" falan diye takılırdık birbirimize. Sonra kaybettik birbirimizi.

Eşimle de evlenmeden önce, kardeşim eşime 'ablamın beşik kertmesi var evlenemezsiniz' diye şaka yapmıştı, eşim de inanmış, ne gülmüştük o haline naniknanik

Sitede kim kimle kertik şimdi ?

ayşiiiiiiiiin devaya talibiz bak oglumun son hali ayyy benmde gelinim olsun

iştekarşınızda bal böceğim sarı bebeğim pantolonlu haliyle Mehmet Akif..6 kilo 60 cm lik ilk resmi

Maşallah Mehmet Akif'e maşallah maşallahh, gülüşleri ne tatlı oluyor yaa

hanımın çiftliği diye bir dizi varya o şekilde konuşuyorlar canım adana şivesi..

Hımm tamam anladım sağol açıklama için Esracım

oyle bi konusma tarzı gelisti esprili konularda canım yoksa taklit vs yok

Hiç kısmet olmadı o diziyi seyretmek, ondan fransız kaldım ben..

esram forum istanbul 117 kasımda açılıyor bence kurban bayramndan sonra gel bebeeeeeem.hem dahah sakınleşir ortalık hemde sadece akvaryumu deeel tüm binayı altüst ederis.. hem belkim bayramda harçlık veren olurda bizde fotomakinesi alırıs biriktirdiğimiz paralarla:) malum dedesi teyzelri ve dayısı ilk defa görcek.. yüz görümlüğ.. anladın sen onu.puhahhaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden

ben ordan takip ediyodum yaho ne kadarlık diye delikafadulden

ben matematik öğretmeniyim biliyünnü ? kendim hesaplayabiliyim laelaelaelaelae lülülülülülü

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

hey maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…