2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hic anlamıorum su teknolojik olaylardan videodan fotodan vs..kendi makinamın ozelliklerini bile bilmem cekerim olur biter ama bilmek isterdim sisin gibi zehir gibi olmak isterdim :)

esra ya sanane kızım aldık gitti işte kızı onların kızı guzel biizm oglmuz yakuşuklu. hem temiz aile çocugu benm oglum activex kullanıyos heheeeeeeee

bak nevaya babası tembihliyo kızına sakın yahyanın yanında soyunma yıkanma yaklaşma öptürme
ama gelir gelmez oğlumun elini yalamaya başladı kaydirigubbakcemile3
ama Allah var yahyanın yanında yıkanmadı yahoyu babasına verdik nevayı yıkadık ama sonra yahoyu izledi yıkanırken bizimki serdi malları ee yiğidin malı meydanda

Kuzeyke kertin bence kuzey bekar .. ama anası ne der bilmem pek bi bilmiş kaynana kendileri :)

tamam güllüm bayramdan sonra havaların çok soğuk olmadığı karkış olmadan yani bi gün gideriz ama 117 kasım hani seneye tekabul ediyo onu çözemedim lülülülülülü

püüüü hemen gosterdi alet edavadı demek yahom

Aa niye Esra yaa, Neva Yaho'ya yüz vermiyormu? Ama Yahoo kadar güzel gülen bir bebeği başka nereden bulabilir ki? Gamzeli gamzeli hem de
yok neva dünden razı anası babası yanaşmiii
Kuzeyke kertin bence kuzey bekar .. ama anası ne der bilmem pek bi bilmiş kaynana kendileri :)
delikafadulden
gelsinde kanatlarını yolsun senin gör
bilmiş kaynanana :roflol:

o ha :1shok: delikafadulden

cocukların elini yuzunu yıkıyonusmu sabahları ..yada nası temislionus bi beyin fırtınası estirin bakim

efet efet ben yıkıyorum, çok eğlenceli oluyooo opuyorumnanaktan koltuğumun altına kıstırıyorum Doruk'u, dooooğru lavaboya. Duru su ile önce ellerini, sonra yüzünü yıkıyorum. ağız bezleri ile yüzünü siliyorum. Gıkı çıkmıyor kuşumun

ayy pervin ne tatlı kızın maşallah ya. nasıl özeniyorum böyle elbiseli kızçocuklarına... yalnız bizim topikin kızlar hep babalarına benziyor. minikin Şevval bi tek anneye benziyor sankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…