ben oğlumu neva ile kerttim ama kendi kendime gelin güvey modunda delikafadulden
Ben de kızımı birinizin oğluyla kertmek istiyorum yaa !
Gerçekten değil tabi de, büyüdüğü vakit bunu anlatmak bile çok keyifli olur diye düşünüyorum.
Ben bebekken annemin iş yerinden bir arkadaşının oğlu ile beşik kertmesi yapmışlar. Şakasına tabi gerçek değil.Birlikte çekilmiş resimlerimiz var, beşikte yan yana yatarken falan. Hatta onunla aynı ilkokula gittik, üniversiteye kadar çok iyi arkadaştık. "Kertik naber" falan diye takılırdık birbirimize. Sonra kaybettik birbirimizi.
Eşimle de evlenmeden önce, kardeşim eşime 'ablamın beşik kertmesi var evlenemezsiniz' diye şaka yapmıştı, eşim de inanmış, ne gülmüştük o haline naniknanik
Sitede kim kimle kertik şimdi ?
bak nevaya babası tembihliyo kızına sakın yahyanın yanında soyunma yıkanma yaklaşma öptürme
ama gelir gelmez oğlumun elini yalamaya başladı kaydirigubbakcemile3
ama Allah var yahyanın yanında yıkanmadı yahoyu babasına verdik nevayı yıkadık ama sonra yahoyu izledi yıkanırken bizimki serdi malları ee yiğidin malı meydanda
yok neva dünden razı anası babası yanaşmiiiAa niye Esra yaa, Neva Yaho'ya yüz vermiyormu? Ama Yahoo kadar güzel gülen bir bebeği başka nereden bulabilir ki? Gamzeli gamzeli hem de
delikafaduldenKuzeyke kertin bence kuzey bekar .. ama anası ne der bilmem pek bi bilmiş kaynana kendileri :)
gelsinde kanatlarını yolsun senin gör
bilmiş kaynanana :roflol:
esram forum istanbul 117 kasımda açılıyor bence kurban bayramndan sonra gel bebeeeeeem.hem dahah sakınleşir ortalık hemde sadece akvaryumu deeel tüm binayı altüst ederis.. hem belkim bayramda harçlık veren olurda bizde fotomakinesi alırıs biriktirdiğimiz paralarla:) malum dedesi teyzelri ve dayısı ilk defa görcek.. yüz görümlüğ.. anladın sen onu.puhahhaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
kaydirigubbakcemile:umursamaz: küstümama 117 kasım hani seneye tekabul ediyo onu çözemedim lülülülülülü
cocukların elini yuzunu yıkıyonusmu sabahları ..yada nası temislionus bi beyin fırtınası estirin bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?