2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorma ya aynı baba , kulak memeleri bile bana benzemio sanırsam :)) agzı cenesi benmiş cogunluk öyle dio.. kpederin tarafına bensio onlar beyazlar

cocukların elini yuzunu yıkıyonusmu sabahları ..yada nası temislionus bi beyin fırtınası estirin bakim
ben yıkamıyorum ılık pamuklu su ile siliyorum CADIARZU
esra ben cok guzelim hemde zenginim ama pintiyim bide mutavazi takılan megalomanım bilinmi :))
delikafadulden delüüüüüüüüü
evet topigimizin milli tarihi : 117 kasım olarak ilan ediorum
:roflol:
kaydirigubbakcemile:umursamaz: küstüm
Şeniz
az kala monolog yapıodumki tazem araya girdi ah esra nerden cıkardın su 6 kuralını püüü
he hee çıkarırım ben öyleee :icecream:
işte benim bal küpümün son hali
anneme fotoları gösterdiğimde en çok ecoşu beğendi büyünce çok güzel bi kız olucak dedi
bencede kesinlikle işiniz var bu veletle prensip sahibi güzellik
ayy pervin ne tatlı kızın maşallah ya. nasıl özeniyorum böyle elbiseli kızçocuklarına... yalnız bizim topikin kızlar hep babalarına benziyor. minikin Şevval bi tek anneye benziyor sankim
babasınada benziyodur belkim görmedikki babasını sositososito

57 cm boyunda, 4900 gramlık mavi gözlü, bekar bir bağyanım. Ciddi düşünenlerle....lülülülülülü

ne alem gadunsun kaydirigubbakcemile3 çok hoşş

eğitimcisinis galiba.. Allahtan matematik öğretmeni değilsinis.. beğeniyorum sisi.

hic anlamıorum su teknolojik olaylardan videodan fotodan vs..kendi makinamın ozelliklerini bile bilmem cekerim olur biter ama bilmek isterdim sisin gibi zehir gibi olmak isterdim :)

ağlıycam şimdi hee.. çok duygulu yasmıssın lülülülülülü

,

kırıldım gülmektenn kaydirigubbakcemile3 sen hayatımda gördüğüm en zıpır kadınsın.. biliyün mü???

Kuzeyke kertin bence kuzey bekar .. ama anası ne der bilmem pek bi bilmiş kaynana kendileri :)

Kuzey ı Puketimin kızıyla kerttim ben yafrum.. dünürüm de holdukça femnunum.. o bilmiş kaynana çorba yapsın seni; dilli düdük corbası lülülülülülü

yok neva dünden razı anası babası yanaşmiii

delikafadulden
gelsinde kanatlarını yolsun senin gör
bilmiş kaynanana :roflol:

Bak nası bılıoooo beni.. bı ders almıyorsunuz şu kızçemden..

evet topigimizin milli tarihi : 117 kasım olarak ilan ediorum

aha.. Finkymmm, yanlıs yasmak haaa.. anında yerler adamı böle kaydirigubbakcemile3

Kısımmmmmmmmm.. çok guzel oluyor bu kız.. eywahlar olsunnn..işinis far.

Finky.. yerim senin sarı sekerının gülüşünüüü...

ay ne çabuk verdin bari naz yapsaydın biraz kaydirigubbakcemile3

İlk isteyene verdim valla,ne hevesliymişim kızı vermeye :teytey:

Yerim ben o Yahoyu be

Kuzeyke kertin bence kuzey bekar .. ama anası ne der bilmem pek bi bilmiş kaynana kendileri :)

Evet Kuzey kuzusu da olabilirdi ama artık Mehmet Akif'in annesi erken davrandı, kısmet diyelim yerimseniben

Maşallah Ece'ye ne tatlı bakmış öyle

ayy pervin ne tatlı kızın maşallah ya. nasıl özeniyorum böyle elbiseli kızçocuklarına... yalnız bizim topikin kızlar hep babalarına benziyor. minikin Şevval bi tek anneye benziyor sankim

Dünürcüm, söylemesi ayıp bizim kız azcık kıskançtır, baştan konuşalım, öyle diğer kızlara özenmek falan yok. Kız çocuk sevecekseniz buyrun gelininizi seviniz yani :kedi:
Kıskandırmayın kızımı durup duruken aaaaa

face den goremeyen arkadaslarım ıcın cektım bunu bugun.. bilginize kuzular.

Son düzenleme:
Neva nın ayısı gıbı degıl bısım ayı, göstermelık.. oglum dedım, bak Neva nası kucaklıoo, nası sevıoo sen de sev, yok falla bön bön baktı, bıraz burnunu emdi hayvanın, sonra attı anakucagından.. her fırsatta verıyorum elıne.. neva yapmıs Kuzı de yapmalı dıe.. hırs yaptımmmm.. armutu ısıra ısıra yedırdım bugunn.. elma yı kemırdı, çöpünü yıyemedi ama.. bizim neyimis eksik.. kaydirigubbakcemile3

Allam ya kuzey oyuncagını koynuna almıs bende dun eceye bebek gosterdim maloş maloş bakıo sasırdı kaldı kel kafasını tutuo bebegin. koynuna koydum cok komik oldular

ELıF
geçmiş mesajlarıma bakıyordum neler yazmışım diye çok ağır hakaretlerde bulunmuşsun şahsıma.o sözleri bana yazdığını son iki günü okuyan normal zekalı herkes anlar.alçakgönüllü megolomanlık ya samimiyetsizlik yok üslup yok tarz yok 20.kez baskı yapmak.... ŞıMDıYE KADAR KıMSE BANA BU KADAR AĞIR SÖZLER SARFETMEDı ETTıRMEMDE.sana yakıştıramadım hiç tanımadığın birine"oğlum diş çıkarıyor doktor 5 ylık gelişiminde dedi "yazdığım için bu kadar ağır sözleri hakettiğimi düşünmüyorum.eden bu kadar takıldın yazdıklarıma onuda anlamadım.sözlerinin ağırlığı çok takıldığını gösteriyor.herhalde bunlara karşılık yazdığım içinde alınganlıkla suçlanmam.bu topikte kimse bu kadar ağır hakareti haketmiyor.ne demek alçakgönüllü megolomanlık yapmak samimi olmamak..bence çok ayıp.şahsıma kimse bunları yazamaz.sen beni neye göre değerlendiriyorsun insanı tanımak bu kadar zor iken.bi insanı tanımlarken helede hiç görmediğin bi insanı bi kaç yazdığı kelimeye m i takıyorsun.çok incindim kırıldım.
ELıF
bu topikte benim yazdıklarımdan dolayı çok kaygılanacak kilo kaygı taşıyacak kimse yoktur diye düşünüyorum eğer sen kaygılandınsa bilemem.kıyaslama asla yapmam oğlum üzerine.zaten kıyaslama şu şekilde olur.ben oğlum şu kiloda dersem ve sen neden benim oğlum aynı kiloda değil,komşunun oğlu 100 aldı derse biri neden benim oğlum almadı derse kıyaslama olur .yani benim yazılanlardan kaygı duyan yapmıştır kıyası canım.fikir almak ise başka bi şey
BENDE SÖZLE HıÇ ıFADE ETMEDEN BOY BOY HEP KIZIN ARMUDU TUTARKEN OYUN MıNDERıNDE OYNARKEN AYISINI KAVRARKEN VE HEP Bı EYLEMı GERÇEKLEŞTıRıRKEN ÇEKıP OPYDUĞUN FOTOLARA BAKAREK YA YAPAMAYANLAR OLURSA ENDıŞELENıR DıYEBıLıRıM.NEDEN ELıF HEP OYUNCAK KAVRARKEN DÖNENCE ıZLERKEN OYUN MıNDERıNDE ARMUDU TUTARKEN FOTOLAR KOYUYORSUN.AMA HEP AYNU TARZ FOTOLARI GÖZÜMÜZE SOKUYORSUN.YAZMASANDA VERMEK ıSTEDıĞıN MESAJI ALABıLECEK ZEKADAYIM ELıF.KıLO BOY VE DıŞTEN DAHA ÇOK HASSASLIK GÖRÜLEBıLECEK ŞEYLER BUNLAR.SÖZE GEREK KALMADAN AKILLICA Bı YÖNTEM

burcu maşallah buse'ye çok ttalı o şaşkın balışlarını yelim ben onun..

gülistan oğlun çok tatlılaşıyo gün geçtikce maşallah

pervin ben severim onun tokasını çok güzel bi kız olcak bu bhları güzel olur inşlda..kırmızı elbiseside varmış

ayşin kirpi saçlı kızın çok tatlu duruyo yaw inş daha öle sorunlar o0lmas ya çok üzüldüm allahım yavrulamızı korusun sağlıkla büyüsünler inşallah...

evrim ,,eşim pc'ye gözü aldı kuzeyi gördü yakışıklı çocuk dedi...maşalalh hakkaeten yakışıklı olcak anası bu ...bahtıda yakışıklı olur inşallah

:roflol: ...

deli kadın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…