Allam ya kuzey oyuncagını koynuna almıs bende dun eceye bebek gosterdim maloş maloş bakıo sasırdı kaldı kel kafasını tutuo bebegin. koynuna koydum cok komik oldular
burcu maşallah buse'ye çok ttalı o şaşkın balışlarını yelim ben onun..
gülistan oğlun çok tatlılaşıyo gün geçtikce maşallah
pervin ben severim onun tokasını çok güzel bi kız olcak bu bhları güzel olur inşlda..kırmızı elbiseside varmış
ayşin kirpi saçlı kızın çok tatlu duruyo yaw inş daha öle sorunlar o0lmas ya çok üzüldüm allahım yavrulamızı korusun sağlıkla büyüsünler inşallah...
evrim ,,eşim pc'ye gözü aldı kuzeyi gördü yakışıklı çocuk dedi...maşalalh hakkaeten yakışıklı olcak anası bu ...bahtıda yakışıklı olur inşallah
bu Deva'yı gördükçe Doruk'umu görmüş kibin oluyorum :))) maşallah sıpaya
face den goremeyen arkadaslarım ıcın cektım bunu bugun.. bilginize kuzular.
Ayşin.. kızın cok guzel annem.. maşallahhhh yaaa, ne anlamlı bakıslar oyle.
ayşin kirpi saçlı kızın çok tatlu duruyo yaw inş daha öle sorunlar o0lmas ya çok üzüldüm allahım yavrulamızı korusun sağlıkla büyüsünler inşallah...
deli kadın :)
Neva nın ayısı gıbı degıl bısım ayı, göstermelık.. oglum dedım, bak Neva nası kucaklıoo, nası sevıoo sen de sev, yok falla bön bön baktı, bıraz burnunu emdi hayvanın, sonra attı anakucagından.. her fırsatta verıyorum elıne.. neva yapmıs Kuzı de yapmalı dıe.. hırs yaptımmmm.. armutu ısıra ısıra yedırdım bugunn.. elma yı kemırdı, çöpünü yıyemedi ama.. bizim neyimis eksik.. kaydirigubbakcemile3
kedici kızın çok tatlı saçlar çok güzel maşallah.aynı Doruk'un saçları
tazefasulye
dün eşim bana Doruk'un videosunu fotolarını eklemiyor mu annesi diye sordu.bi ara ekle ona göstereyim özlemi geçsin
57 cm boyunda, 4900 gramlık mavi gözlü, bekar bir bağyanım. Ciddi düşünenlerle....lülülülülülü
oda var tabi babamız gece görevine gidince yanımda yatırayım dedim bana ne diyor yavrum anne senin yerinde yatayım anne sevgisi alayım azcık dedi şaşırdım yavrum benim ..onun en sağlıklı şekilde yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz çocukluk yaraları unutlmuyor birde tüm hayatında etken oluyor ..aslında ayrımda yapmıyorum ama öbürü ne de olsa bebek ister istemez kucakta oluyor hep onu sevdiğimizi düşünüyor ..bizde o okuldayken öbürünü şımartıyoruz seviyoruz sonuçta küççük sıpanında sevgiye ihtiyacı var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?