2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ESRA
Ttakıntılarım olmadı çok şükür şimdiye kadar olduysada en aza indirgemeye çalıştım.bi gün önce ciddi bi şekilde yazdığım bi eletirel yaklaşımımla dalga geçildiği için üzülmek takıntı olmasa gerek.alınganlık desen belki anlarım ama takıntı başka bi şey
ayrıca eğer ben gülerek espiri ile bi şeyler yazsam ve siz onunla dalga geçseniz alınmam yanlış olabilir ama beni rahatsız eden bi durumu paylaşmışım siz cımbızlayıp dalga geçiyorsunuz.buna incindiğim içinde takıntılı olmakla suçlanıyorum.arkadaşlar hem dalga geçin hem de"aa sen buna kırıldın mı ne takıntılısın"deyin. dalga geçilecek yer ve durum var geçilmeyecek durum var.yeri geldi bende espiri yaptım ama böyle bi durumda asla yapmam.eliştiriye katılır yada katılmam
beni kaile almayacağını yazmışsın.bazı kelimeleri tartarak konuşmamaız gerekmiyor mu?bu kadar ay paylaşımlarımızın hatırına.kendimi kurban konumunada sokmuyorum ihtiyacım da yok.neden yapayım bunu

Allam ya kuzey oyuncagını koynuna almıs bende dun eceye bebek gosterdim maloş maloş bakıo sasırdı kaldı kel kafasını tutuo bebegin. koynuna koydum cok komik oldular

sagolun cıgerler.. ellerınızden oper kuzı yavru. Melek, bosuna sparta dogurucamm deyıp deyıp durmadımm dı mı.. kaydirigubbakcemile3 40 kere soyleyınce oluyormus.. varsın yağuşuklu olsun ama dedıgın ne kadar gusel, bahtı yakısıklı olsun,en kıymetlısı o.. oglumla cok planlarımm var, el ele gezeceğiz oglumla...

bu Deva'yı gördükçe Doruk'umu görmüş kibin oluyorum :))) maşallah sıpaya

Sağol teyzesi, gerçekten çok benziyorlar !

face den goremeyen arkadaslarım ıcın cektım bunu bugun.. bilginize kuzular.

Ooyy çok tatlısın küçük eykek Şeniz

Ayşin.. kızın cok guzel annem.. maşallahhhh yaaa, ne anlamlı bakıslar oyle.

Çook teşekkür ederiz Evrim teyzesii

ayşin kirpi saçlı kızın çok tatlu duruyo yaw inş daha öle sorunlar o0lmas ya çok üzüldüm allahım yavrulamızı korusun sağlıkla büyüsünler inşallah...

Çok sağol Tuana, amin..
Rabbim hepsini korusun, herkesin yavrusunu bağışlasın..

hem o kız.. fazladan organı bıle yok!!! bıs ondan daha onde olmamıs gerekmez mı?? nası Türksün sen bole yaaa lmaz: (kaydirigubbakcemile3 ) sanırım bızım ayının rengı mor ya.. ondan dolayı Kuzı ye bısıler ters geldı.. çözücem dur bakalım :ecrin_bebek:

Ben Artık Çok Üzülüyorumm Boyle ÜzücüMuhabbetlere.. Lütfen.. Bir Senenin Hatrı Var Aramızda.. bunun için şu konuyu kapatalım.. Lütfennn!!!

:roflol: bencede ayının renginde iş yok

Ha şöyle gusel seyler konusalım..

Tesekkur ederım Helınım... Kuzı de ellerınden operler..

Esram.. çatal karam.. benım cocuk ole.. dıorum annecım foot cekıyoruss.. demam annem deyıp hemen kendıne cekı duzen verıoo.. evet evet ayının rengın de sorun anladım bende :))

yemek yıyoruss.. ıznınızle yavrular.

kedici kızın çok tatlı saçlar çok güzel maşallah.aynı Doruk'un saçları

tazefasulye
dün eşim bana Doruk'un videosunu fotolarını eklemiyor mu annesi diye sordu.bi ara ekle ona göstereyim özlemi geçsin

valla helin Doruk'un saçlar dökülüyor yavaştan ama, gene de maşallahı var.. videolar çok fazla yer kaplıyor... sağ olsun eşin, fotolarıyla idare etsin şimdilik :)

57 cm boyunda, 4900 gramlık mavi gözlü, bekar bir bağyanım. Ciddi düşünenlerle....lülülülülülü

dunur hayirdirrrrr..lmaz:

canim atlaticaktir zamanla, psikologa goturup danisma alman iyi olmus, zamanla asicak bu durumu..cok normal boyle tepiler vermesi..

ben simdi sirayla o mehmet akifi, ecosu devayi kuzeyi ekmek arasi yapar yeim; masallah allah nazarlardan korusun hepsini...

evrim ayıyla ne kadar senkronizeler öyle yerim ben bu tokmağı.burcu tokmak demiş ya çok hoşuma gitti.ayı ya da bayıldım.

pervin ecoşa çok yakışıyor hanım hanımcık elbiseler.neva'ya yakışmıyor böyle maşallah.benim kız serseri.

yarın neva'nın oyun minderi üzerinde bir yandan tek parmağıyla armut yerken,bir yandan da pilates yaparken fotosunu ekleyeceğim.decodersiz arkadaşlar için yapacağım bunu malum herkes gerçek mesajı alamıyor.sokucam gözünüze.zemuszemus

inanin iste olsam bu kadar yorulmazdim..bugun canima okudu bu teo veleti...
en son ogleden sonra giydim sarmaladim disari cikardim kanguruyla..manyak bu cocuk , kasaba ugradim, bide para cektim, yurumeyi biraktigim o anlarda yaygarayi yine basti, yururken sustu, bi 30 dk gecti eve gelince yine kiyamet koptu..iki uc gundur farkli bir aglama tarzi ogrendi, resmen katiliyor ortada hic sebep yok..omzumda uyuor yataga koydugum anda o derin uykudan uyanip cigligi basiyor, biara resmen cinnet geciricektim tek basima..

finky güllüm benim siz ereğli'e otursaydınız ben canlısını da görecektim memonun..çok değişiyor bu çocuk hiç alakası yok eski fotolarıyla maşallah sarı pişmişe

2 saattir su bilgisayar acik giremedim bi turlu, gecms ancak bitti...teo ayagimda cok sukur sizdi..yatga koymaya korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…