2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ahh dünürüm kıskanmayın yaff devam çok tatlı dorukun kız vrsiyonu o. eşime gösterdim resmini pek bi hoşnut oldu bu kertme olayından.. gelinimn elbiesli resmi yokmu koysanda oglumun bliniç altına işlesem...

Ne hatmış seninki de arkadaş teee Kenya:roflol:
kenya diye bile bile yazdım be yavrular valla bak iki gösüm önüme aksın.
eskisehir kenya hattinda kim var ben ne bilümm.emme keskin zekami konustiriyim hem size hem salifo sülalesine gidiyiniz galiba.lülülülülülü
tuğba pardon canım pardon
ben oğlumu neva ile kerttim ama kendi kendime gelin güvey modunda delikafadulden
bir ara anlatırım sana
akannehir
mesajı aldn tabiii kaydirigubbakcemile3 bizim ayı tüylü..dökülmüyor ama zararı olur mu efrim?

bu teo fırıldak dedik biz

finky güllüm benim siz ereğli'e otursaydınız ben canlısını da görecektim memonun..çok değişiyor bu çocuk hiç alakası yok eski fotolarıyla maşallah sarı pişmişe
kesinlikle ilkresmlerine bakıyoruz makinemiz bozulmadan çekipde pc ye attıklarımıza yaniozamanlar zengindik arada çok fark var oglum buyudukçe dahada güzelleşiyor maşallah..

nuriş 15 gün yokum..girebilirsem girerim.ama neva'yı gözümün önünde tutmalıyım irebileceğimi sanmıyorum.gerçi benim kız elini kolunu süper kullanıyor karete falan yapıyor,ters takla falan korur kendini

alkisalkisalkis
vereliniortak

evriiiiiim kuzey ne tatlı ya yine hazır ol modunda ayy hanımhanımcık diyecem olmıycak ayıpkaçar ogluna. ama çok masuuuuum annesi yalandan yanına ayıyıda koymuş hey ya rabbim yerim senn ayıyı begenmeyen oglunu...

pervin verdiğin link harika çok sevdik.çok faydalı.sağol arkadaşım.

sensiz buralarin tadi olmicek..buarada cekinme soyle cok ellesmesinler nevayi...

koskoca kuzey ağa o ne hanım hanımcığı be :mymeka:

insan diziyi izlemese şu özetlerdn çakarmanzarayı.özet ne ya.yabancı diziler de olmuyor bu kadar özet.20 tane de reklam sokarlar

Yannis pinky en son ekledigin fotodan beri resmen adam olus memocan, masallah..

sensiz buralarin tadi olmicek..buarada cekinme soyle cok ellesmesinler nevayi...
canım benim.söyliyim de mi? çantama antibakteriyel jel ve ıslak mndil doldurdum.alınan alınsın habire dezenfekte.malum bayram herkes herkesle tıkalaşır.normalde sallamam ama şu domuz gribi illeti yüzünden böyle oldum.
koskoca kuzey ağa o ne hanım hanımcığı be :mymeka:

köfte-soğan-pide aklıma geldi yine.ben de yarın Antep'te yemezsem

helin lütfen konuyu dallandırıp uzatmayalım nolur geçmişe dönüp dönüp gunumze uyarlamayılm.. tamam de geç alınma kırılma takılma. sende dediğin gibi sanal alem burası yuzyuze değiliz vermek istediğim,z manayı veremiyoruz harflerin görunumne ve okuyanın anlayışına kalmışız lütfen canım üzülme gerilme kırılma. takıl muhabbete geçmişi boşverrrrrrr.

kimse kimseyi kırmas burda gerçekden çok üzüldüm mj okuyunca

Elifim agzına sokuyorlar ya.. tuylu ıse kacın derım, muhakkak agzına gelecektır, hele kı Neva cıddı cıddı agzına alıyor ayıyı.. ne bılem, tuysuzunden bul bı tane..

Kuzı yavruya gosterdıgınız ılgı alaka.. ve Fınky teyzesının hanımhanımcık yaklasımından yaklasıkımınısa tesekkur ederıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…