face den goremeyen arkadaslarım ıcın cektım bunu bugun.. bilginize kuzular.
kenya diye bile bile yazdım be yavrular valla bak iki gösüm önüme aksın.Ne hatmış seninki de arkadaş teee Kenya:roflol:
tuğba pardon canım pardoneskisehir kenya hattinda kim var ben ne bilümm.emme keskin zekami konustiriyim hem size hem salifo sülalesine gidiyiniz galiba.lülülülülülü
bir ara anlatırım sanaben oğlumu neva ile kerttim ama kendi kendime gelin güvey modunda delikafadulden
akannehirbak nevaya babası tembihliyo kızına sakın yahyanın yanında soyunma yıkanma yaklaşma öptürme
ama gelir gelmez oğlumun elini yalamaya başladı kaydirigubbakcemile3
ama Allah var yahyanın yanında yıkanmadı yahoyu babasına verdik nevayı yıkadık ama sonra yahoyu izledi yıkanırken bizimki serdi malları ee yiğidin malı meydanda
mesajı aldn tabiii kaydirigubbakcemile3 bizim ayı tüylü..dökülmüyor ama zararı olur mu efrim?Neva nın ayısı gıbı degıl bısım ayı, göstermelık.. oglum dedım, bak Neva nası kucaklıoo, nası sevıoo sen de sev, yok falla bön bön baktı, bıraz burnunu emdi hayvanın, sonra attı anakucagından.. her fırsatta verıyorum elıne.. neva yapmıs Kuzı de yapmalı dıe.. hırs yaptımmmm.. armutu ısıra ısıra yedırdım bugunn.. elma yı kemırdı, çöpünü yıyemedi ama.. bizim neyimis eksik.. kaydirigubbakcemile3
inanin iste olsam bu kadar yorulmazdim..bugun canima okudu bu teo veleti...
en son ogleden sonra giydim sarmaladim disari cikardim kanguruyla..manyak bu cocuk , kasaba ugradim, bide para cektim, yurumeyi biraktigim o anlarda yaygarayi yine basti, yururken sustu, bi 30 dk gecti eve gelince yine kiyamet koptu..iki uc gundur farkli bir aglama tarzi ogrendi, resmen katiliyor ortada hic sebep yok..omzumda uyuor yataga koydugum anda o derin uykudan uyanip cigligi basiyor, biara resmen cinnet geciricektim tek basima..
kesinlikle ilkresmlerine bakıyoruz makinemiz bozulmadan çekipde pc ye attıklarımıza yaniozamanlar zengindik arada çok fark var oglum buyudukçe dahada güzelleşiyor maşallah..finky güllüm benim siz ereğli'e otursaydınız ben canlısını da görecektim memonun..çok değişiyor bu çocuk hiç alakası yok eski fotolarıyla maşallah sarı pişmişe
alkisalkisalkisyarın neva'nın oyun minderi üzerinde bir yandan tek parmağıyla armut yerken,bir yandan da pilates yaparken fotosunu ekleyeceğim.decodersiz arkadaşlar için yapacağım bunu malum herkes gerçek mesajı alamıyor.sokucam gözünüze.zemuszemus
nuriş 15 gün yokum..girebilirsem girerim.ama neva'yı gözümün önünde tutmalıyım irebileceğimi sanmıyorum.gerçi benim kız elini kolunu süper kullanıyor karete falan yapıyor,ters takla falan korur kendini
evriiiiiim kuzey ne tatlı ya yine hazır ol modunda ayy hanımhanımcık diyecem olmıycak ayıpkaçar ogluna. ama çok masuuuuum annesi yalandan yanına ayıyıda koymuş hey ya rabbim yerim senn ayıyı begenmeyen oglunu...
dizi başliyiiiiiiiiiiii
canım benim.söyliyim de mi? çantama antibakteriyel jel ve ıslak mndil doldurdum.alınan alınsın habire dezenfekte.malum bayram herkes herkesle tıkalaşır.normalde sallamam ama şu domuz gribi illeti yüzünden böyle oldum.sensiz buralarin tadi olmicek..buarada cekinme soyle cok ellesmesinler nevayi...
koskoca kuzey ağa o ne hanım hanımcığı be :mymeka:
pervin verdiğin link harika çok sevdik.çok faydalı.sağol arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?