2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aklıma geldı de Elıf; sen tam 15 gun yok musun annem?? cok degıl mı?? bı sorsaydın bıze.. kendı basına kararlar alıosun.. ne kadar rahatsın sen yaa!!!

Yannis pinky en son ekledigin fotodan beri resmen adam olus memocan, masallah..

saol tiyzesiii..
diyorum ya pantolon falan giydirince adam oldu yahyadan kopya çekdik bizde pantolon giyces artık hemde gömlek giydircem içinede badi hemde üstünde dokunmayınuyuyorum yazack...

Süper haberhihoyyytBenim kocamın da çarşambası boş:jeyyar:

Sitede kim kimle kertik şimdi ?
Ben kızımı Teoyla kerttim. Dünürüm canım ciğerim olur. Ama benim kız benden habersiz ilan vermiş siteye yok boyum şu kilom şu diye:umursamaz:
Kuzeyke kertin bence kuzey bekar .. ama anası ne der bilmem pek bi bilmiş kaynana kendileri :)
O turşusunu kuracak oğlununşakkıdı
işte benim bal küpümün son hali
Oyyyy tam bal küpü bu fıstık yaopuyorumnanaktanBence de çook güzel bir ifadesi var. Çok can yakacak

Yalnız, şu sağ elinde sigara varmış gibi duruyorCADIARZUNiye ki?
dunur hayirdirrrrr..lmaz:

.

Ben mutfaktaydım, birşeyden haberim yok:gitme:

esram fil hafızam sen bu linki kimin verdiğini unuttun ya öğlen çok şaştım valla

Gülistan maşallah sarı civciv oğluşuna serpilmiş koca adam olmuş
Ece zaten sayılı mankenlerimizden kırmızıda pek yakışmış
Devayla doruk beyi kertsek hem benziyorlar güzel bir çift olurlardı ballı kaymak onlar
Kuzey bey yine hazır ol vaziyetinde yakışıklı bir poz vermiş
Busenin çok güzel bir bağyan olduğundan şüphe yok o gözler şahane özellikle.... Ama bu konuda teoş bozulabilir sahibi var onun sositososito
Nevin gelinini yardıma göndereyim istersen ?? :1hug: Habersiz misafiri bende pek sevmem aramızda kalsın :kedi: Benim eşimde sık sık aynı hatayı yapar ama olan olmuş senin bebeğin sorumlulukların var eksikleri görmezden gelsinler artık zemuszemus
Elif sahalardan ayrı kalacaksın öyle mi?? Özletme çok kalma oralarda ... lmaz:
Esra benide götür bak Gülistan yanaşmıyor gezmelere ben gezme konusunda sazan misali atlarımm kaydirigubbakcemile5
Ayyy ben daha ne yazacaktım ki !!! CADIARZU

Didom, mercimekim, tinki pinkim, burkom selam eden tüm yavrular çok sağolun varolun iyi dilekleriniz için...

evriş avatar süper... yerim o kuziyi de ayıyı da :)

baba bey hala nezle, hala dışarılarda kalıyor... fırsattan istifade biraz yazayım dedim ben de...

Bana evde gündüzleri kök söktüren kızım 10 dk zor uyuyan canım kızım ..Annem ve kuzen geldi bugün sevmek için hiiç umrunda olmadan uyudu annemde diyor bak uslu işte niye şikayet ediyorsun hep lmaz: Halbuki sabah durmadığı için kanguruya koyup tüm evi onunla gezip iş yaptım pek hoşuna gitmedi ama yapacak birşey yok ev fazlasıyla yaşanmışlıkla doluydu :hulya:

Pişik sorunu yaşayanlara bir tavsiye:

Hamileyken alışverişte ıslak mendil sanıp almıştım evde bir baktım ki yağlı mendil... Seba Med Baby Oil Wipes... ismi... güzel hoş bir yağ var içinde kutunun... mendilleri çektikçe hafif yağlı geliyor... ıslak mendille altını temizledikten sonra 1 tane de bu yağlı mendilden kullanıyorum... bezin içinde kalan bölgeyi rahatlattığını düşünüyorum... paylaşayım dedim...

aslında kafamda yazacak çok şey var da bir toparlarsam paylaşacağım...

Yavruyu kucağımdan yatağına bırakırken (daha doğrusu yüksekten daha aşağı bir seviyeye indirirken -anakucağına bırakırken vs- )ani bir hareketle ellerini kaldırıyor, öyle bir refleks oluştu... düştüğünü sanıyor sanırım... demin gene panikledi yerine bırakırken :gitme:

esrako sendin galiba nubynın emziğini merak eden işte o resimde boynunda asılı duram emzik

kısıma iltifatlara cok tenk yu benden de almıstır elbet dimi :))bizim agustos bebeleri kulliyen yakısıklı ve guzel

elifle kuzeyin kertilmesi dorukla devanın kertilmesi gibi olmus ikizleri kertmissinis kısımmm Allah muhafasa

nurdan msnde yazmıssın gecen donemedim emrahla konusuodum kameradan eceyi gosteriodum kusura bakma ne olur.. kocam beni cok ozlemis cok sevio sacında yaralar cıkmıs sıkıntıdan bide midesine agrılar giriomöus bide kabuslar goruomus cok sıkılmıs neyseki haftaya ctesi kavusuos .
evrim duydunmu cok sevio acıların adamı olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…