2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Derin dondurucudaki sütlerle ilgili farklı bir fikrim var... Ne derece dikkate alırsınız bilmem. Yine de yazayım... Belki işinize yarar...

Derin dondurucudaki sütlerin üzerina tarih yazıyoruz zaten ve genelde de kullanmaya ilk sakladığımız sütten başlıyoruz değil mi? Ben de başta o şekilde denedim... amma velakin bebişin kakasının kıvamı vs. değişiyor. Çünkü farklı tarihlerde sağdığım sütler ilgili günlerde yediklerimden oluşuyor... ve okuduğum bir yazıda anne sütünün bebeğin o anki ihtiyacına göre hazırlandığını hatırlıyorum... bu durumda ben ilk sağdığım sütleri değil de son sağdığımdan başlayarak vermeyi tercih edeceğim sanırım. Çünkü son sağılan bugünkü ihtiyaçlarına daha yakın bir süt olacaktır sanırım. E baştakilere sıra geldiğinde ise biraz daha büyümüş olur belki ek gıdalara da geçmiş oluruz... Öyle bir düşünce benimkisi. Bilimsel bir tarafı yok. Hissi kablel vuku...

eceye hırka giydirdigimde hapsuruo yunden huylanıo sanırım banyoya goturuodum pusetiyle hapsuruodu, mutfaga goturuodum hapsuruodu , simdi annem camasırlıga camasır serdi iceri yine hapsurdu acaba bize ozgu alerjik bi durum olabilermi

cocukların elini yuzunu yıkıyonusmu sabahları ..yada nası temislionus bi beyin fırtınası estirin bakim

şu kenarlarını bandığımız mendille siliyorum ben..Ecoşumu yerim ben..maşallah uzun boylu mankenimiz..masum bi suratı var..

evet topigimizin milli tarihi : 117 kasım olarak ilan ediorum

:lepi:

Kuzey ı Puketimin kızıyla kerttim ben yafrum.. dünürüm de holdukça femnunum.. o bilmiş kaynana çorba yapsın seni; dilli düdük corbası lülülülülülü

...

Aaa kızım koca bulmuş haberim yok. Daha çeyizi yok kızımın ama. Ben hemen bir yumak alıp yatak odası takımına başlıyım hemen :1rolleyes:

bizde de çok hapşuruk oluyor babym... hem de bazen 3-4 kere bazen de 6 kere üst üste :))

bilgisayar çok yavaş ve verimsiz çalışıyor babynin alıntısını çok zor yaptı...

Bebişlerin fotolarını gördm. Hepsine kocamaaan Maşallah...

Aaaa ben rapor isterim, yoksa devamsızlıktan kalırsın. Ödev: Tüm geçmiş okunacak, özet çıkartılacak, ana fikir, önermeler el yazısıyla yazılacak. yerimseniben
Güle güle, hayırlı yolculuklar.

mucize senin avatar da süper..fotoğrafçılık var mı sende

mercimekim kuzum şükür yazışabildik karşılıkllı...
en son hamileliğin son günleridne takipteydik birbirimizi.. ay hatırladıkça fena oluyorum... zor anlardı, ha geldi ha gelecek, ne zaman falan :))
kendi çapımda uydur kaydır çekiyorum işte fırsat oldukça... :hulya:

hoşgeldin cnmmm opuyorumnanaktan dede gitti mi?

hoşgördüüm :)
dedem bende hala - bayram sonrasına kadar kalacak - keşke hep kalsa çok super bakıyo eceye-çok iyi anlaşıyolar hiç daha ağladığını duymadım onları başbaşa bırakınca :) hatta her gün dışarı çıkıyorum 1-2 saat çok iyi geliyo kafa dağıtıyorum

Her eve senin dededen lazım desene senin adına sevindim zemuszemus ben dışarı çıksam bile burada yapacak birşey yok :gitme: merkezde oturmanın ayrıcalığını yaşıyorsun kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…