son anda kurtarmışsın kaydirigubbakcemile2
cocukların elini yuzunu yıkıyonusmu sabahları ..yada nası temislionus bi beyin fırtınası estirin bakim
evet topigimizin milli tarihi : 117 kasım olarak ilan ediorum
Kuzey ı Puketimin kızıyla kerttim ben yafrum.. dünürüm de holdukça femnunum.. o bilmiş kaynana çorba yapsın seni; dilli düdük corbası lülülülülülü
...
eceye hırka giydirdigimde hapsuruo yunden huylanıo sanırım banyoya goturuodum pusetiyle hapsuruodu, mutfaga goturuodum hapsuruodu , simdi annem camasırlıga camasır serdi iceri yine hapsurdu acaba bize ozgu alerjik bi durum olabilermi
Aaaa ben rapor isterim, yoksa devamsızlıktan kalırsın. Ödev: Tüm geçmiş okunacak, özet çıkartılacak, ana fikir, önermeler el yazısıyla yazılacak. yerimsenibennuriş 15 gün yokum..girebilirsem girerim.ama neva'yı gözümün önünde tutmalıyım irebileceğimi sanmıyorum.gerçi benim kız elini kolunu süper kullanıyor karete falan yapıyor,ters takla falan korur kendini
mucize senin avatar da süper..fotoğrafçılık var mı sende
Herkese merhabaaaa ben geldim hihoyyyt
hoşgeldin cnmmm opuyorumnanaktan dede gitti mi?
hoşgördüüm :)
dedem bende hala - bayram sonrasına kadar kalacak - keşke hep kalsa çok super bakıyo eceye-çok iyi anlaşıyolar hiç daha ağladığını duymadım onları başbaşa bırakınca :) hatta her gün dışarı çıkıyorum 1-2 saat çok iyi geliyo kafa dağıtıyorum
57 cm boyunda, 4900 gramlık mavi gözlü, bekar bir bağyanım. Ciddi düşünenlerle....lülülülülülü
dunur hayirdirrrrr..lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?