2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sakaleynim bence kızın yusufu çok seviyor, fotolardan belli sevgisi ama yine de çocukluk iişte, kim bilir aklından ne geçiyor... ara ara çocukların ehil birileriyle konuşması iyi olur... çok iyi etmişsin...

canım sana öyle geliyordur bence.neva da öyle yapıyor.hatırlamıyorur üzme kendini kıyamam ben sana.
acıların adamı hadelikafadulden
ben de böyle yapsam.derin dondurucu da üç ay saklanabiliyor de mi? çözdürmeyle ilgili sana yazdım canım.okudun mu? buzdolabında çözdürmen doğru öyle yaziyi lansinohun poşetlerinin kılavuzunda.çözdür çözdürdeee veeeeeer çözdür çözdür de ver.sen işe başlamış mıydın?
olabiliyormu yün alerjisi..neva'nın yüzü kızarıyor ya araştırmıştım alerjieri.
Tinky winky..M.Akif çok değişmiş hakketn..maşallah sarı kuzuya.
sen kimsin la la mı?
internet çıntısı olur mu? hojamm

En son mart mıydı nisan mıydı neydi kestirdiğim saçlarım artık düğüm düğüm olunca ve çözemez hale gelince gidip mecburen 2 arada bir derede kestirmek zorunda kaldım... düğümlenmeseydi vakitsizlikten kestirmeyecektim... 5 kilo saç çıktı, tartıda daha mutluyum artık hehe

didom okudum da alamadım :) pc yavaş ...

lansinohun tavsiyesine uyalım o zaman didom sağolasın... ben akıl edip bakmamışım ne yazıyor diye lansinohun içinde...

o zaman son kararım: buzdolabının rafında çözdürüyorum...

sütler derin dondurucuda bir rivayete göre 6 ay birbaşka rivayete göre 12 ay kalabiliyormuş..
6 ay içinde tüketsek iyi olur bence...

işe başladım canım.. çok zor evladı bırakmak Allah yardımcımız olsun hepimizin...

sondan başlama mevzusunda da valla didom bu bence böyle ama mantığına uyduysa sen de öyle yap...
bilimsel bir açıklaması olmayabilir... ben mantık yürüttüm sadece... son sütler onlara daha uygundur diye.. bilemiyorum... her gün büyüyorlar küçükken daha kaliteli birşey varsa onu vereyim diye düşündüm... büyüdükçe nasılsa ek gıdalara geçilecek vs...

ben de öyle yapıcam akıllı arkadaşım benim.kim bakıyor salihçiğe

bu da AYI yemeye çalışan M.akif imiz.

dip not: ayıcık mothercare magazasının soft toy diye adlandırdıgı ve ilk gunden itibaren guvenle oynanabilen tuysuz bir ayıcıkdır
[/URL][/IMG]

helin evet ortalamada 6 ay bence de mantıklı... ben imkan oldukça azıcık artsa bile sakladım dolapta... senin de artarsa eğer işe başlamadan az da olsa bir depo yap,, belki gerekir kullanırsınız... naçizane tavsiye ederim..
bebişler büyüyo mideleri de büyüyo çünkü...

tinki pinkim, maşallah mehmet akife :) bizimkinin ayısı yok ama o da battaniye yorgan bulursa onları yiyor...
artık dikkat etmek lazım, elleriyle tutup yorganı kafaya çekebilirler...bizimki geçen çekmiş ama yanındaydım... uyku tulumu mu baksam acaba??? güvenli olur sanki..

mucizem evet canım aynı durum bizdede mevcut başta kendi eli olmak üzerer tuttugu herşeyi yemeye kalkıyor oglum.. en çok hoşuma giden ise altını açarken kaldırdıgım çıtçıtlıbadisini tutuyor bayılıyorum o haline üstü batmasın kirlenmesn diye tutar gibi ya

hela olsun akife... salifoya diyim de o da tutsun bari, anneye yardımcı olsun hehe....
bizim alt açma seyanslarımız çok mutlu geçiyor... çok seviyor altının açılmasını...
hatta çok ağladığında hemen o çıtçıtları açmaya başlıyorum anlıyor altını açacağımı susuyor :))

elifim canım siz niye ve nasıl bu kadar erken gidiyorsunuz bayram için yahu torpillimisinz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…