canım sana öyle geliyordur bence.neva da öyle yapıyor.hatırlamıyorur üzme kendini kıyamam ben sana.Yavruyu kucağımdan yatağına bırakırken (daha doğrusu yüksekten daha aşağı bir seviyeye indirirken -anakucağına bırakırken vs- )ani bir hareketle ellerini kaldırıyor, öyle bir refleks oluştu... düştüğünü sanıyor sanırım... demin gene panikledi yerine bırakırken :gitme:
acıların adamı hadelikafaduldennurdan msnde yazmıssın gecen donemedim emrahla konusuodum kameradan eceyi gosteriodum kusura bakma ne olur.. kocam beni cok ozlemis cok sevio sacında yaralar cıkmıs sıkıntıdan bide midesine agrılar giriomöus bide kabuslar goruomus cok sıkılmıs neyseki haftaya ctesi kavusuos .
evrim duydunmu cok sevio acıların adamı olmus
ben de böyle yapsam.derin dondurucu da üç ay saklanabiliyor de mi? çözdürmeyle ilgili sana yazdım canım.okudun mu? buzdolabında çözdürmen doğru öyle yaziyi lansinohun poşetlerinin kılavuzunda.çözdür çözdürdeee veeeeeer çözdür çözdür de ver.sen işe başlamış mıydın?Derin dondurucudaki sütlerle ilgili farklı bir fikrim var... Ne derece dikkate alırsınız bilmem. Yine de yazayım... Belki işinize yarar...
Derin dondurucudaki sütlerin üzerina tarih yazıyoruz zaten ve genelde de kullanmaya ilk sakladığımız sütten başlıyoruz değil mi? Ben de başta o şekilde denedim... amma velakin bebişin kakasının kıvamı vs. değişiyor. Çünkü farklı tarihlerde sağdığım sütler ilgili günlerde yediklerimden oluşuyor... ve okuduğum bir yazıda anne sütünün bebeğin o anki ihtiyacına göre hazırlandığını hatırlıyorum... bu durumda ben ilk sağdığım sütleri değil de son sağdığımdan başlayarak vermeyi tercih edeceğim sanırım. Çünkü son sağılan bugünkü ihtiyaçlarına daha yakın bir süt olacaktır sanırım. E baştakilere sıra geldiğinde ise biraz daha büyümüş olur belki ek gıdalara da geçmiş oluruz... Öyle bir düşünce benimkisi. Bilimsel bir tarafı yok. Hissi kablel vuku...
olabiliyormu yün alerjisi..neva'nın yüzü kızarıyor ya araştırmıştım alerjieri.eceye hırka giydirdigimde hapsuruo yunden huylanıo sanırım banyoya goturuodum pusetiyle hapsuruodu, mutfaga goturuodum hapsuruodu , simdi annem camasırlıga camasır serdi iceri yine hapsurdu acaba bize ozgu alerjik bi durum olabilermi
sen kimsin la la mı?Tinky winky..M.Akif çok değişmiş hakketn..maşallah sarı kuzuya.
internet çıntısı olur mu? hojammAaaa ben rapor isterim, yoksa devamsızlıktan kalırsın. Ödev: Tüm geçmiş okunacak, özet çıkartılacak, ana fikir, önermeler el yazısıyla yazılacak. yerimseniben
Güle güle, hayırlı yolculuklar.
shengen mi ne ooo anlamadım desem
Cesaret edemiyorum belli olmuyor ki bazen tutuyor Çerkez damarı..
mucizem evet canım aynı durum bizdede mevcut başta kendi eli olmak üzerer tuttugu herşeyi yemeye kalkıyor oglum.. en çok hoşuma giden ise altını açarken kaldırdıgım çıtçıtlıbadisini tutuyor bayılıyorum o haline üstü batmasın kirlenmesn diye tutar gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?