2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

finky maşallah kuşuna.ayıboğan cinsten o da.mesaj kaygılı bir foto olmuş.öperim ayı tutan ellerinden

şimdiden hayırlı yolculuklar canımcım.Rabbim sagsalim sevdiklerinizle vuslat eyleyip evinize gelmenizi nasip etsin ..

ya mucize gadın buelif senin saçlarını nerden biliyor.. ben nie görmedim seni soru 1 2ci soruda salifonun resmi nirde???????????

rota virüsü aşısı (rotarix) olduk geçenlerde 142 TLlik aşıya 150 aldı hastane...
5. ay dolmadan 2. dozu vereceklermiş...

bir arkadaşıma dr. arkadaşı her yıl virüsler değişiyor tam koruma sağlamaz demiş arkadaşım da yaptırmamış rota virüsü aşısını....

Bende şu çeşit bir uyku tulumu var. Omuzlarını istese de açamıyor kuzu. Çok kullanışlı. Tavsiye ederim

bebetto

Ürünlerimiz - battaniye - 8001 yapacaksınız

uley kırk yılın başı pc başındayım heeeeeeeç muhabbetyok

mucizem geçmişe dönmüş gördüm seni...:)

nostalji yapıyorum..

ya mucize gadın buelif senin saçlarını nerden biliyor.. ben nie görmedim seni soru 1 2ci soruda salifonun resmi nirde???????????

yavrım bu elif her gece benim rüyalarıma giriyor orada gördü sanırsam..
sen de gir sen de gör...

albümdevar yavrım salifo... arkadaşımsın sen görebilirsin... bir ara yeni de ekleyecem inşallah....

8007'de daha net görünüyormuşCADIARZU

ay evet evet çok kullanışlı gözüküyor sağol burkom iyi fikir ednmiş oldum...

Bi de o var tabi. Allah korusun tüm bebekleri. Ne hastalıklı bir seneye denk geldik. Bizi bekliyordu herşey bilmem ki.

gerçekten de biz epey zorluk yaşıyoruz... bazen masus maske takıyorum yanıma fazla yanaşmasınlar diye hehe yerimseniben

jel ve maske sıkıntısı da yok burada.eczaneden almaya gititk bedava verdiler bir kutu.rağbet yok demek ki

ben giderim canlar.on hazırlıklar.bir de başım ağrıyor.öptüm sizi.şimdiden iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…